- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.061
Hep iyi olucaksin da umudunu yitirme dualarimdasin.teşekkür ederim iyi diyeyim iyi olayım, bende cgh sonucu bekliyorum inşallah bende buradan güzel haberler veririm. sizleri takip ediyorum dualar ediyorum
Allah bu sefer yüzünüzü gul durur emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.Hastane ve doktor arayışı içinde olan arkadaslarım karar vermek gerçekten cok zor , Cok hastane değiştirdim ben de :) Gop yüzyıl hastanesindeyim 6. Deneme ile sorunumu bulduk ,embrıyolar problemle oluyormus,pgt de 3 sağlıklı embriyo cıktı cok şükür ,hastanenın nette cok adı yok ama ben cok memnunum hasteneden ve doktorum Gürkan Arıkan dan tavsıye ederım ...
Hally arkadaşımızdı bugün hep aklimdaydi.Hally canım nasıl geçti transferin?Bugun kim trasfer olacakti yaa bide gun sayiyorduk o kimdi arkadaslar valla kalabaliklastik takip zor
İlk tedavim canm,opu dan sonra pgt ye girecek embriyolar.Canım senın pgtli embriyo var mıydı unuttum ,o kadar cok kişi var ki artık karıştırıyorum :) opudan sonra transfer olacak mı?
İnşallah canm ben de iyi hissediyorum sanki.Canım aynı iğneyi bende oluyordum merak etme havasini almadiysan da birşey olmaz.Allah im, keske dediğin günlerinde yaşatacak sana ben inanıyorum.
Hep iyi olucaksin da umudunu yitirme dualarimdasin.
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm , cgh çıkınca hemen transfer olacak mı
İnşallah pgt den sağlıklı embrıyoların cıkar cnmİlk tedavim canm,opu dan sonra pgt ye girecek embriyolar.
Ben de öyle olmuştum cnm :)yok canım tekrar bir rahim filmi bir de histeroskopi olacak daha sonra transfer inşallah...
Ben de öyle olmuştum cnm :)
Amin cnm inşallah hep birlikte guzel gunler görelim :)Allah bu sefer yüzünüzü gul durur emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.
5 gun sonra transferim olacak inşallah cnm ,sonrasında Mutlu haberi almak için gun sayacağız bakalım, heyecanlı bekleyişler bunlar ... Allah ım ol derse olacak inşallah :)peki sonuç olumludur inşallah...
5 gun sonra transferim olacak inşallah cnm ,sonrasında Mutlu haberi almak için gun sayacağız bakalım, heyecanlı bekleyişler bunlar ... Allah ım ol derse olacak inşallah :)
Insallah o gunleri de goreceksin canimAhh canm keşke o aşamada olsaydım ama yumosları büyütüyoruz haftaya inş opu yapılacak. İğneden 3. günüm.İsmi merional olmasi lazim.Evde değilim oyüzden bakamadım canm.
Hayirli olsun insallah canim bir an once bebegine kavusursun sagliklaIyi geceler arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum. Banada bu ay pgt yapilack. Korku heyecan stres hepsini bi arada yasiyorum.. ins sonucunda yuzumuz guler hepimizin..
Canım bir seferden bişey olmaz bidahakine havasını sl ciltaltuna hava giderse biraz ağrı yapar havasini çıkarırken de çok yavaş hareket et igneyi vurduktan sonra 3e kadar say sonra çek igneyiAhh canm keşke o aşamada olsaydım ama yumosları büyütüyoruz haftaya inş opu yapılacak. İğneden 3. günüm.İsmi merional olmasi lazim.Evde değilim oyüzden bakamadım canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?