- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.181
Yaninda ped gotur canim cok bi kanaman olmaz ama adet gelir bir iki gune benim biraz kanamam olmustu yaninda bulunsun hemen ayaga kalkarken takarsin. Opudan sonra bana igne falan vermediler bir ay bekleme sureci olacagi icin rahim dinlenecek denmisti ilac kullanmadim folik ve coraspin disinda. Bi daha bu kadar pahali ilac masrafin olmayacak.Kizlar peki opu dan sonra kanama oluyor mu?Hazırlıklı gideyim.Bir de Afedersiniz birkac gündür akıntım fazlalaştı iğnelerden mi acaba?
Çok sordum kusuruma bakmayın ama bir de opu dan sonra iğneler devam edecek mi nekadar sürecek?İlaçların maliyeti yine yüksek mi olacak?Ahh kafamda deli sorular..
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..Rabbim evladını sağlıcakla kucağına versin inşallah.İyi ilaç masrafı az olmasına sevindim,yoksa şimdiden düşünmeye başladım bu maliyet konusunu.Pedimi de götürürüm yanımda artık. :))Yaninda ped gotur canim cok bi kanaman olmaz ama adet gelir bir iki gune benim biraz kanamam olmustu yaninda bulunsun hemen ayaga kalkarken takarsin. Opudan sonra bana igne falan vermediler bir ay bekleme sureci olacagi icin rahim dinlenecek denmisti ilac kullanmadim folik ve coraspin disinda. Bi daha bu kadar pahali ilac masrafin olmayacak.
Insallah canim allah hepimizin kucagina saglikli evlatlar almayi nasip etsin insallah. Ilaclar evet dedigin gibi cok pahali . Transferden sonra kullanacagin ilaclari doktora rapor olarak yazdirabiliyorsun ucretsiz aliyorsun sonra merak etmeÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..Rabbim evladını sağlıcakla kucağına versin inşallah.İyi ilaç masrafı az olmasına sevindim,yoksa şimdiden düşünmeye başladım bu maliyet konusunu.Pedimi de götürürüm yanımda artık. :))
Ewet akıntı ignelerden oluyor birden bişey gelmiş gibi oluyur normal bu neyseki opudan sonra çok fazla ilaç masrafı olmuyor Allahım maddi manevi yardımcımız olsunKizlar peki opu dan sonra kanama oluyor mu?Hazırlıklı gideyim.Bir de Afedersiniz birkac gündür akıntım fazlalaştı iğnelerden mi acaba?
Çok sordum kusuruma bakmayın ama bir de opu dan sonra iğneler devam edecek mi nekadar sürecek?İlaçların maliyeti yine yüksek mi olacak?Ahh kafamda deli sorular..
Aynen deep ya bende en son geçen hafta doktordaydım sanki uzun süre geçmiş gitmeyeli gibi geliyor.. Sen 16. Da gidicen dimi ben haftaya gidicem bakalım bu da ense ölçümü yapıcak mı ne dicek diğeri yapıcak iki hafta sonra .. Vallahi zaman geçiyor dediğin gibi karnıma bakıyom karnımda dışardan öyle belli değil:)) ilk üç ay gerçekten zor yavaş geçti inşaallah bundan sonra sular seller gibi geçiverir hepimize:))Insallah istedigin gibi saglikla olsun cok guzel cok az kaldi allah tamamina erdirsin:) o gunleri gorelim bizler de insallah zaman gecmiyor gun sayiyorum resmen. Surekli doktora gidesim var:)
Herkese raporlu verilebiliyor mu canm?Öyleyse çok iyi bütün masrafimız transfere kadar o zaman.Insallah canim allah hepimizin kucagina saglikli evlatlar almayi nasip etsin insallah. Ilaclar evet dedigin gibi cok pahali . Transferden sonra kullanacagin ilaclari doktora rapor olarak yazdirabiliyorsun ucretsiz aliyorsun sonra merak etme
Canm hemşirenin söylediğine göre hemen pgt ye girecek.Bir ay dinlenmesi mi gerekiyor diye sorduğumda, 'hayır normal tüp bebek yaptiranlara da 3. 5. gün transfer ediliyor ama pgt sonucu uzarsa diğer adetini gorebilirsin'dedi.Dr ne der bilmiyorum canm.Allah hepimizin yardımcısı olsun..Hayat az kaldı opuya inşallah hiç Telaşlanma canım insan ister istemez korkuyor ama Allah'ın izniyle ben bu huyumla bu devreleri atlattımsa herkes atlatabilir .. Inşallah sonu iyi olsun .. Benim sonrasında kanamam fln olmamıştı .. Sen yinede tedarikli git..sende bir ay bekleyeceksin değil mi transfer için hemen Gidiyormu ki incelenmeye emriyolar.. Benim hemen gitmişti opudan sonra dört tane beş gün içinde belli oldu sağlıklılar.. Dondurdular bir ay sonrada transfer oldu .. Inşallah seninde herşey yolunda gider
Ewet akıntı ignelerden oluyor birden bişey gelmiş gibi oluyur normal bu neyseki opudan sonra çok fazla ilaç masrafı olmuyor Allahım maddi manevi yardımcımız olsun
Yok bisi olmazcanim yapabilirsin catlatma ignesi disinda hepsi bir iki saat oynama olsa sorun olmazBugun randevum vardı kızlar.Maysa2011 hastanenin laboratuvarı var ama pgt Ankara'da yapılacak,öylemiş canm.Yumurtalarım tam olgunlasmamis.Olgunlaşan 5 tane görünüyor ama beklerken 15 tane gibi yumosum daha olgunlasabilirmis.Dr ilacın dozunu arttırdı. C.tesi sabah kontrolüm var,büyük ihtimal olgunlaşmış olur ve P.tesi toplanır dedi drum.İğneleri akşam 8 gibi yapıyorum. Bugün 7 de yapsam ne olur?Farketmez değil mi?
Canm İstanbul ya da Ankara'ya gidiyor demişti oralarla anlasmaliymis.Eksik yazmışım k.bakma.Ama başka yerde olsa ne olur canm,öyle güven verici olmasa kimse gitmez.Sen bilirsin tabi yine de canm.Döllendirme işlemi hastanede oluyor Ankara ya da istanbul'da pgt yapılıyor ve sonra tekrar buraya transfer ediliyor mus. İnşallah hepimiz hakkında hayirlisi olur canm.Hayat arkadasim cok saol ya ama ben tatmin etmedi kendi laboratuari varsa niye ankaraya gidiyo ..yoksa ben en iyisi genarrta yaptirmam
Canim ben salak gibi transferden sonra herseyi gittim aldim parayla meger devlette doktora gidip yazdirabiliomussun ben bunu sonradan ogrendim o arada fiden para gitti artik simdi mesela clexan oluyorum igne ve yazdirip bir aylik alabiliyorumHerkese raporlu verilebiliyor mu canm?Öyleyse çok iyi bütün masrafimız transfere kadar o zaman.
Hemşire de saat 5ten 10a kadar istediğin saatte yap dedi aslında ama burda siz tecrübeli arkadaşlarıma da sormak istedim.:))Yok bisi olmazcanim yapabilirsin catlatma ignesi disinda hepsi bir iki saat oynama olsa sorun olmaz
Sağlık ocağı da yazıyor mu bu ilaçları canm?Canim ben salak gibi transferden sonra herseyi gittim aldim parayla meger devlette doktora gidip yazdirabiliomussun ben bunu sonradan ogrendim o arada fiden para gitti artik simdi mesela clexan oluyorum igne ve yazdirip bir aylik alabiliyorum
Yaziyor sanirim canim ama rapor cikartamiyor diye biliyorumTakma artık kafana canm çok şükür boşa gitmemiş neyseki.O şekilde teselli et artık kendini.İnşallah bundan sonra daha fazla zorlanmadan bebisini sağlıcakla kucağında görürsün inşallah.Bütün hamişlerimiz için bu duam.
Sağlık ocağı da yazıyor mu bu ilaçları canm?
Tamm canm çok teşekkür ederim.Yaziyor sanirim canim ama rapor cikartamiyor diye biliyorum
Hayat canım inşallah toplama işlemin rahat geçer,bundan sonrası için de transferin en güzel şekilde tamamlanır bebeğine kavuşursun.ben ignemi ilaclarimi genelde ayni saatlerde yapmaya calisiyorum ama tabi biraz saat oynamasindan da birsey olmaz.Tamm canm çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?