- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.161
Opu da uyutuyorlar hicbirsey hissetmedim cikmadan önce de ağrı kesici yapıldı sonrasında az bi sızım oldu sonrada geçti bol protein yiyin ve su için eve dönünceOpu zamani çok mu zor oluyor??Cuma günü opu olma ihtimalim yüksek.
Herkesn farkli olur korkma .anestezi alacakmisin canim.Opu zamani çok mu zor oluyor??Cuma günü opu olma ihtimalim yüksek.
Sağolasın Canım inşallah , eski transferlerim cok rahat ve kolay olmuştu
İnşallah Canım ya :)) bugün saat ıkı gibi olacak hayırlısıylaTransfer saati belli mi yazacaktım ayyy hadi sende bebisleri al da gel
Batmalar duyduğum kadarıyla ıyıye işaret yerleşıyor dıyorlar ne guzel :) hepimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız :) yazmayı unuttum transferde acı sızı hissetmemiştim hiçHem de ne dinliyorum ilk üç gün ayaklarım dondu sonraki gün sol tarafıma hafif batmalar bugunde başım dönüyor ama progestan etkisi o yüzden ona eminim birde çok alingan olmaya başladımazıcık naxlaniyorum sayfaları okuyorum kimler neler hisset mis diye kişiye göre değişiyor galuba insan sabırsızlıkla bekliyor hayirli sonuçlar alalım inşallah senin belli oldu mu transfer gunu
Telaşlanma cnm anestezi alırsan çok rahat oluyorOpu zamani çok mu zor oluyor??Cuma günü opu olma ihtimalim yüksek.
Insallah istedigin gibi saglikla olsun cok guzel cok az kaldi allah tamamina erdirsin:) o gunleri gorelim bizler de insallah zaman gecmiyor gun sayiyorum resmen. Surekli doktora gidesim var:)
Insallah istedigin gibi saglikla olsun cok guzel cok az kaldi allah tamamina erdirsin:) o gunleri gorelim bizler de insallah zaman gecmiyor gun sayiyorum resmen. Surekli doktora gidesim var:)
Yok hayir boyle dusunme aklina guzel seyler getir..ben iki defa opu oldum agri aci hissetmedim, eve gelince hafif kaşık ağrısı oldu o kadar oda normal.
İnşallah iyi geçer canm.Seninle transfer tarihlerimiz yakın mi olacak ne :)).Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.korkma canım,herkesin aynı olcak hali yoktur
Opudan sonra protein yiyim değil mi?Ay rahatladım biraz.Opu da uyutuyorlar hicbirsey hissetmedim cikmadan önce de ağrı kesici yapıldı sonrasında az bi sızım oldu sonrada geçti bol protein yiyin ve su için eve dönünce
Canm büyük ihtimal anestezi alacam.Hafif nezleyim etkilemez inş.Herkesn farkli olur korkma .anestezi alacakmisin canim.
Hadi inş iyi haberlerinizi alalım. Allah yardımcın olsun,bebislerin hep seninle olsun.İnşallah Canım ya :)) bugün saat ıkı gibi olacak hayırlısıyla
Hiiiiç üzme kendini canım moralini bozma olur oyle şeyler arada benimde sadece problem neyse ona yönelik yapıldı pgt Rabbime emanetiz inşallah başka sıkıntı dert vermezKizlar aslında dünden beri durumlar karışıktı.Evdeki hesap carsiya uymadı.Düne kadar bankada tedavi paramiz var diye güvendiğim eşim bana parayi seneye kadar çekemiceğini söyledi.Bankayla daha önce öyle anlamış. Belki tamamı yine cikmicakti ama denklestirecektik. Tartıştık moralimi tahmin edin.İğneleri bosa mi aldim hala yapiyorum dedim.Dün bile yaparken acaba bosuna mi yapiyorum dedim,amacsizdim yani. Bugün genetikçiyi aradı. Biraz düşmüşler fiyattan ama cgh değil fish yöntemi olacak gibi görünüyor.Yani hepsine değil sadece embriyolarda bizdeki rahatsızlığa bakilacak.Üzüldüm ama Allah'in izniyle başka bişey çıkmaz inş. öyle inanmak istiyorum. Genetik rahatsızlığımız belli sonuçta.
Aynen öyle canm.Ben de bunda da vardır bir hayır diye düşündüm.Allah herzaman hayırlı olanı cikarsin karşımıza.Her işte bir hayır vardır cnm üzme kendini. Belkide gerçekten chg ye ihtiyacın yok.hayat_gun
Sizde de mi aynı şekilde yapıldı canm?Böyle şeyler duymak gerçekten rahatlatiyor beni.İnşallah senin güzel haberini alır ardından diğer arkadaşların ve ardından benim güzel haberimi burdan paylaşırız. Innsalllah..Hiiiiç üzme kendini canım moralini bozma olur oyle şeyler arada benimde sadece problem neyse ona yönelik yapıldı pgt Rabbime emanetiz inşallah başka sıkıntı dert vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?