- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.141
Hem de ne dinliyorum ilk üç gün ayaklarım dondu sonraki gün sol tarafıma hafif batmalar bugunde başım dönüyor ama progestan etkisi o yüzden ona eminim birde çok alingan olmaya başladımNasıl hıssedıyorsun kendını vücudunu dinliyor musun , böyle farklılıklar var mı , az kaldı sonuc gününe sabırsızlanıyor musun cnm
Yok canım iğneyi kırıp içinden siringayla ilacı çektim diğer şişeye bıraktım. Sonra tamamını siringaya çekip iğnemi yaptım. Dünden beri ikinci iğnemi de ardından yapıyorum ama isimleri suan aklımda değil. Evde degilm şimdi, dünden beri yaptığım orgalutran olmasi lazim.Diğeri de m ile başlıyordu ama çıkaramadım şimdi canm.Hayat yine maşallah kendin yapıyon iğneyi bende Yaparım yapmak bişey değil de senin iğnelerin ismi ne yani dozları ayarlanmıyor mu bi toz bi su gibi mesela benim bi iğne öyleydi ayarlanması karıştırması onları nasıl yapıyon ben bilemem onları diye kendim yapmadım hiç
Transfer saati belli mi yazacaktım ayyy hadi sende bebisleri al da gelNasıl hıssedıyorsun kendını vücudunu dinliyor musun , böyle farklılıklar var mı , az kaldı sonuc gününe sabırsızlanıyor musun cnm
Canım o iğneleri ben hep aynı saatte yaptım hemşire oyke demişti akşam 10 da yapıyordum evde degilsem bile gittiğim yere götürüyordumYok canım iğneyi kırıp içinden siringayla ilacı çektim diğer şişeye bıraktım. Sonra tamamını siringaya çekip iğnemi yaptım. Dünden beri ikinci iğnemi de ardından yapıyorum ama isimleri suan aklımda değil. Evde degilm şimdi, dünden beri yaptığım orgalutran olmasi lazim.Diğeri de m ile başlıyordu ama çıkaramadım şimdi canm.
Ben de hep aynı saatte yapıyorum canm.En fazla belki 10 dk oynuyor.Canım o iğneleri ben hep aynı saatte yaptım hemşire oyke demişti akşam 10 da yapıyordum evde degilsem bile gittiğim yere götürüyordum
İnşallah canm.Allah emeklerimizi araya vermesin.Maşallah kaderdaş arkadaslarim biriniz trasfer tedavi gun sayma opu rabbim emeklerinizi bosa vermesin hayattt ben okudukca heycanlandim heves ettim hemen baslamak nasip olir insallah
Canim ben ciddi olarak esimle konustum illa malatya diyo yakin diye olmaz dedim ben ankara genart diyorum annem ve babama anlattim cunki cocuguma annem bakacak onlar arkamda olduklarini parayi takmami soylediler saolsunlar anne baba gibisi yok zaten baskada kimsenin haberi olmayacakCanım benim hastanedeki test gününe bir hafta var belki cumartesi idrar tahlili yapabilirimsen son kararını verdin mi Nerede basliyirsun
Sağol canım.allah razı olsun.Merhaba hayirli olsun sakin ol. Ben de istanbul tup bebekte tedavi gordum. Opu yapildiktan sonra cok yumurtan olursa eger dr bir ay dinlendirio vucudu. Donduruyor embriyolari sonra adetin geldikten sonra yani bir ay sonra dr a gidiyorsun ilac tedavisine baslayacaksin rahmi hazirlayacsklar sonrasinda sana diyecek ki artik iki gun sonra hazir transferin olabilir diyecek o gun de pgt ye gonderecek . Sonuc bir ya daiki gunde cikar. Bana bir gun denmisti ancak uzun surmustu 2 bucuk gunde cikmisti iki kere bakmislar embriyolara kesin olsun diye. Sonrasinda da o gun ya da ertesi gun transferin oluyor. Hayirli olsun canim
Nasıl geçti opu kaç yumurta toplandı
Aklimdaydin noldu sonuc gelmedimi diye dusunurken yazmissin.ben burdaki ve bu yoldaki herkese dua ediyorum icinde sana da..Arkadaşlar chg giden embriyom 20 günü geçti diken üstündeyim güzel haber gelmesi için sizden dua istiyorum Rabbim bu yolda mücadele verenleri yarı yolda bırakmasın Âmin..
Simdiden hayirli olsun..bence 17 den 13 olgun gayet iyi.hayirlisi olsun insallah.Zormuşağrım var.dik duramıyorum.Göbeğimde hamile gibi.17 tane toplandı,13 ü olgunmuş.iyi mi bilmiyorum.Bakalım kaçı döllenecek:S
Aklimdaydin noldu sonuc gelmedimi diye dusunurken yazmissin.ben burdaki ve bu yoldaki herkese dua ediyorum icinde sana da..
Aminnn Allahın izniyle hayirlisiyla sağlıklı embriyolar gelsin inşallahArkadaşlar chg giden embriyom 20 günü geçti diken üstündeyim güzel haber gelmesi için sizden dua istiyorum Rabbim bu yolda mücadele verenleri yarı yolda bırakmasın Âmin..
Amin Allah razı olsun canımSimdiden hayirli olsun..bence 17 den 13 olgun gayet iyi.hayirlisi olsun insallah.
Yok hayir boyle dusunme aklina guzel seyler getir..ben iki defa opu oldum agri aci hissetmedim, eve gelince hafif kaşık ağrısı oldu o kadar oda normal.Opu zamani çok mu zor oluyor??Cuma günü opu olma ihtimalim yüksek.
korkma canım,herkesin aynı olcak hali yokturOpu zamani çok mu zor oluyor??Cuma günü opu olma ihtimalim yüksek.
Geçmiş olsun maşallah sayı güzel hepside sağlıklı ilerlesinler inşallah karninin şişi artarsa ağrın azalmazsa druna haber et bazı kişilerde ilaçların yan etkisi oluyor karında su toplaması gibiZormuşağrım var.dik duramıyorum.Göbeğimde hamile gibi.17 tane toplandı,13 ü olgunmuş.iyi mi bilmiyorum.Bakalım kaçı döllenecek:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?