Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nasıl hıssedıyorsun kendını vücudunu dinliyor musun , böyle farklılıklar var mı , az kaldı sonuc gününe sabırsızlanıyor musun cnm
Hem de ne dinliyorum ilk üç gün ayaklarım dondu sonraki gün sol tarafıma hafif batmalar bugunde başım dönüyor ama progestan etkisi o yüzden ona eminim birde çok alingan olmaya başladım azıcık naxlaniyorum sayfaları okuyorum kimler neler hisset mis diye kişiye göre değişiyor galuba insan sabırsızlıkla bekliyor hayirli sonuçlar alalım inşallah senin belli oldu mu transfer gunu

Yok canım iğneyi kırıp içinden siringayla ilacı çektim diğer şişeye bıraktım. Sonra tamamını siringaya çekip iğnemi yaptım. Dünden beri ikinci iğnemi de ardından yapıyorum ama isimleri suan aklımda değil. Evde degilm şimdi, dünden beri yaptığım orgalutran olmasi lazim.Diğeri de m ile başlıyordu ama çıkaramadım şimdi canm.

Canım o iğneleri ben hep aynı saatte yaptım hemşire oyke demişti akşam 10 da yapıyordum evde degilsem bile gittiğim yere götürüyordum

Canım benim hastanedeki test gününe bir hafta var belki cumartesi idrar tahlili yapabilirim sen son kararını verdin mi Nerede basliyirsun
Canim ben ciddi olarak esimle konustum illa malatya diyo yakin diye olmaz dedim ben ankara genart diyorum annem ve babama anlattim cunki cocuguma annem bakacak onlar arkamda olduklarini parayi takmami soylediler saolsunlar anne baba gibisi yok zaten baskada kimsenin haberi olmayacak

Sağol canım.allah razı olsun.

Arkadaşlar chg giden embriyom 20 günü geçti diken üstündeyim güzel haber gelmesi için sizden dua istiyorum Rabbim bu yolda mücadele verenleri yarı yolda bırakmasın Âmin..
Aklimdaydin noldu sonuc gelmedimi diye dusunurken yazmissin.ben burdaki ve bu yoldaki herkese dua ediyorum icinde sana da..

Zormuş ağrım var.dik duramıyorum.Göbeğimde hamile gibi.17 tane toplandı,13 ü olgunmuş.iyi mi bilmiyorum.Bakalım kaçı döllenecek:S
Geçmiş olsun maşallah sayı güzel hepside sağlıklı ilerlesinler inşallah karninin şişi artarsa ağrın azalmazsa druna haber et bazı kişilerde ilaçların yan etkisi oluyor karında su toplaması gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…