- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.261
Fatma hakkınızda hayırlısı inşallah .. Allah sana ve eşine sağlık versin ayırmasın .. Allah'ın bir bildiği vardır ..bundan sonra inşallah herşey gönlünüzdeki gibi olur
Eastnbull, gece peçete ye az biraz açık renkte kan geldi,görünce ne yapi cam şaşırdım elim ayağıma dolaştı,gözlerim doldu eyvah dedim kaybedicem.sabah dr mu aradim hemen en yakın yerde kalp atışını baktir dedi,kostur kostur gittik baktık çok sukur kalp güzel atıyor,görünürde anormal bir durum da yok dedi dr, kalcadan pruluton depot igne yapip eve geldik.senin başına hiç böyle birşey geldi mi?ya da diğer kızlar bunu yaşadı mi hiç acaba?benim önceki dusuk lerde hiç kan amam olmadı..bebeğimi gördüğüm için rahatladım ama biraz korku da var ,dua ediyorum...Cnm sana tavsiyem tarama testlerini yaptırma direk amniyo yaptır.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, valla bu çocuk yapmanın her bölümü ayrı stres diken üstündesindir, Rabbim kolay etsin hamileliğini, huzurla tamamına erdirsin ....Eastnbull, gece peçete ye az biraz açık renkte kan geldi,görünce ne yapi cam şaşırdım elim ayağıma dolaştı,gözlerim doldu eyvah dedim kaybedicem.sabah dr mu aradim hemen en yakın yerde kalp atışını baktir dedi,kostur kostur gittik baktık çok sukur kalp güzel atıyor,görünürde anormal bir durum da yok dedi dr, kalcadan pruluton depot igne yapip eve geldik.senin başına hiç böyle birşey geldi mi?ya da diğer kızlar bunu yaşadı mi hiç acaba?benim önceki dusuk lerde hiç kan amam olmadı..bebeğimi gördüğüm için rahatladım ama biraz korku da var ,dua ediyorum...
Evet her aşama ayrı bir stres hele ki bizim gibi tüp bebek yaptıran ve kayıpları olanlar için ayrı bir korku.amin insallah kaybetmemRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, valla bu çocuk yapmanın her bölümü ayrı stres diken üstündesindir, Rabbim kolay etsin hamileliğini, huzurla tamamına erdirsin ....
Eastnbull, gece peçete ye az biraz açık renkte kan geldi,görünce ne yapi cam şaşırdım elim ayağıma dolaştı,gözlerim doldu eyvah dedim kaybedicem.sabah dr mu aradim hemen en yakın yerde kalp atışını baktir dedi,kostur kostur gittik baktık çok sukur kalp güzel atıyor,görünürde anormal bir durum da yok dedi dr, kalcadan pruluton depot igne yapip eve geldik.senin başına hiç böyle birşey geldi mi?ya da diğer kızlar bunu yaşadı mi hiç acaba?benim önceki dusuk lerde hiç kan amam olmadı..bebeğimi gördüğüm için rahatladım ama biraz korku da var ,dua ediyorum...
A'dan Z'ye hiçbir problemimiz yok doğal yolla hamile kaldım defalarca düşük oldu tüp yaptık tutmadı çok kaliteli üç embriyo kondu. o yüzden cgh gittik sağlıksız geldi her seferinde Allah büyüktür. Çok duaya ihtiyacım var eğer benim çocuğum olursa gerçekten bir mucize olacak benim için...
Canm benim kahve rengi gelmişti. O zaman iki üç aylık falandim.Dr baktı sorun görmediğini söyledi ama yine de bir kutu progesteron vermişti. Düşük falan olmadı canm.Eastnbull, gece peçete ye az biraz açık renkte kan geldi,görünce ne yapi cam şaşırdım elim ayağıma dolaştı,gözlerim doldu eyvah dedim kaybedicem.sabah dr mu aradim hemen en yakın yerde kalp atışını baktir dedi,kostur kostur gittik baktık çok sukur kalp güzel atıyor,görünürde anormal bir durum da yok dedi dr, kalcadan pruluton depot igne yapip eve geldik.senin başına hiç böyle birşey geldi mi?ya da diğer kızlar bunu yaşadı mi hiç acaba?benim önceki dusuk lerde hiç kan amam olmadı..bebeğimi gördüğüm için rahatladım ama biraz korku da var ,dua ediyorum...
Çok enteresan geliyor hiç sebep yokken sağlıksız çıkması. Nasip kısmett mi yoksa hala tıbbın yetersiz kaldığı tespit edilemeyen birşeyler mi var bilemedim valla. Allah yardımcın olsun cnm. Pes etme. Hiçbirimiz etmeyelim. Demekki bizimde sınavımız bu.
Ama birşey eklemek istiyorum bence her bebek bir mucize. Bir kerede olanında, bizim gibi uğraşanında hepsi birer mucize. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
Arkadasım üzme kendını , benım de ilkinde hiç sağlıklı embrıyo çıkmamıştı , ıkıncısınde 3 tane bulundu cok şükür , pes etmek yok buluncaya kadar aramaya devam canımArkadaşlar benim cgh test sonucum olumsuz geldi, en başta sağlık olsun Allah büyüktür, bu yolda mücadele veren herkese sağlıklı bebekler diyorum...
İnşallah hamilesindir Canım sonucu seninle birlikte hepimiz bekliyoruz :)) benim de bugün transferimin 5. Günü , on gun sonra ben de test yapacağım inşallah pozıtıf sonuçlar alırız :)kan testine pazartesi gitcem drum o gün yaptır dedi
Arkadasım üzme kendını , benım de ilkinde hiç sağlıklı embrıyo çıkmamıştı , ıkıncısınde 3 tane bulundu cok şükür , pes etmek yok buluncaya kadar aramaya devam canım
Canim zaten bir bebegimiz olsun istyoruz.allahin isine belli olmaz hc umidni yitirme.Canm Allah'in izniyle iki gün geçer de benim korkum ya o zamana yine büyümemisse yumurtalar sorun çıkacak diye endiseleniyorum.Varmış olgunlaşan yumurtalar ama sanırım 5 6 tane falan ve geriden gelen varmış onlar büyümezse 5_6 yumurta yetecek mi?Daha bunun döllenme si var pgt den geçecek bi de.Acikcasi ilk tedavim de olduğu için ne olacağını ben de bilmiyor kestiremiyorum canm.
Insllh dogal yoldan gelir mucizen.bak benim pgt olmadi dger ay mucze oldu .kafana cok takma.hc ummadgin anda oluyor .okadar dua etttik .vardr bi mufakati allahm gorurBu benim yedinci tedavimdi, yine de şükür ediyorum bu aşamaya gelemeyen de var diyorum inşallah Rabbim tez vakitte kucağımizi hep beraber doldurur...
Canim benim de oldu. 7.Haftada kanamam progestan ilaç kullandım geçti korkma sskin ol kendini yormaEastnbull, gece peçete ye az biraz açık renkte kan geldi,görünce ne yapi cam şaşırdım elim ayağıma dolaştı,gözlerim doldu eyvah dedim kaybedicem.sabah dr mu aradim hemen en yakın yerde kalp atışını baktir dedi,kostur kostur gittik baktık çok sukur kalp güzel atıyor,görünürde anormal bir durum da yok dedi dr, kalcadan pruluton depot igne yapip eve geldik.senin başına hiç böyle birşey geldi mi?ya da diğer kızlar bunu yaşadı mi hiç acaba?benim önceki dusuk lerde hiç kan amam olmadı..bebeğimi gördüğüm için rahatladım ama biraz korku da var ,dua ediyorum...
Canim zaten bir bebegimiz olsun istyoruz.allahin isine belli olmaz hc umidni yitirme.
Insllh dogal yoldan gelir mucizen.bak benim pgt olmadi dger ay mucze oldu .kafana cok takma.hc ummadgin anda oluyor .okadar dua etttik .vardr bi mufakati allahm gorur
Bekliyorum ogleden sonra çıkacakhally canim test sonucun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?