- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.301
Gercekten biz ne yaptigimizi bilmiyoruz ki bunu yapin yapildi buna gerek yok tamam diyip geciyoruz valla. Her defasinda dedigin gibi stres allahim dogurana kadar bu kadar strees sonrasinda insallahh hersey guzel olsun da stresi bosuna yaptin desinler aminnDeep inşallah bişey çıkmaz canım sevindim iyi olmanıza .. Dr na sordun mu aslında gerek yok bizim bu testleri yaptırmamıza sonuçta sağlıklı emriyo koymadılar mı neden yaptırıyorlar bir daha .. Bakalım bende diyeceğim Dr a pgt yaptırdık diye istermi ikili testi bilmiyorum.. Her aşaması riskli gerçekten bu hamileliğin her defasında şu kontrol de geçsin bişey olmaz artık inşallah diyorsun ama bi daha gideceğin zaman yine Telaş alıyor banada dua et canım ya korkuyorum bende yarın ki kontrol için
Insallah canim insallah.Canım yapılacak tabi zaten Dr un tüp bebeklerin tutmadığı için istemiş bu testi sizden sebebini araştırmak için.. Eğer problem çıkarsa emriyolar sağlıksız olduğu için olmuyordur .. Pgt de sağlıklılar seçilip Konuluyor sonra Allah'ın izniyle hamile kalıyorsun :)
Bu takvim nereden yapiliyor ki ben bilmiyorumKızlarrr küsecemm yaa artik yapin hamilelik takvimini lütfenn bizde bilelim kimler hamiş
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin cok mutlu oldumHepinize çok teşekkür ediyorumAllah razı olsun inşallah herkesin gönlüne göre olsun hersey Allahım hepimize nasip etsin anne olmayı sağlıkla hayirla inşallah
Evlerimizi evlatlarimizla şenlendirsin hepimizin
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş..Kızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Saol canm inş yolunda gider hersey..İnşallah her yolunda gider canım :)
İnş canm Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..Allah yardımcın olsun hayat.. Sonu güzel olur inşallah ..
Aminnn inşallahHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş..
İnşallah canim hep memnundum hiç kötü bisey yaşamadım inşallah sonumuz da güzel olsun sende hayurlisiyla başlayıp sonunda bebislerini kucağına alırsın bize güzel haberler verirsinhally cok cok sevindim masallah ücüz bile olabilir cok guzel degerin ya sevincden duramadim yerimde nasil bi duygu insallah bende o merkezde ikizlerimi alirim gelirim baslamak ici. Heycanlaniyorum
Inşşalllah canm o güzel haberi ben de alırım.Maşallah subhanallah siz hamişlerimize..Aminnn inşallahsende gel arkamdan bekliyorum en son gelişmeleri yaz ben bugün nerde ne yazıyor gorememis olabilirim
Ben kişisel bilgilerde daha önce girdiğim başlığı goremedim?en son regl tarihi yok..bebegin tahmini doğum tarihi var.bilmiyorum ki tarihi yazayım....Deep canim sayfada kendi isminin uzerine gel kisisel bilgiler var tikla ve alt tarafta hamilelik takvimi gorursun hadi yap panikli sendee calikusu ve hally hadi hadii :))
Yaptim sanirim oldu mu bilemedimDeep canim sayfada kendi isminin uzerine gel kisisel bilgiler var tikla ve alt tarafta hamilelik takvimi gorursun hadi yap panikli sendee calikusu ve hally hadi hadii :))
Ben yapamadim sandim ama yapmisimYaptim sanirim oldu mu bilemedim
Canım ben adetimle başlayıp 20 günlük bi ilaç tedavisi sonrası tranfer oldum.. Muhtemelen senide o yüzden adetinde çağırmıştır .. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda ..İyi akşamlar hanımlar uzun süredir takip ediorum sizi cgh gitmişti 5 tane embriyo çok şükür bi tane sağlıklı geldi.adetin 2.günü çağırdı dr transfer ne zaman yapılacak acaba.cgh yaptıran arkadaşlar ne zaman transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?