Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gercekten biz ne yaptigimizi bilmiyoruz ki bunu yapin yapildi buna gerek yok tamam diyip geciyoruz valla. Her defasinda dedigin gibi stres allahim dogurana kadar bu kadar strees sonrasinda insallahh hersey guzel olsun da stresi bosuna yaptin desinler aminn canim dualarim
Seninle insallah hersey iyi olacak ben inaniyorum

Insallah canim insallah.
canım çok teşekkürler cevabın için en azından bilgim oldu :)))

hally cok cok sevindim masallah ücüz bile olabilir cok guzel degerin ya sevincden duramadim yerimde nasil bi duygu insallah bende o merkezde ikizlerimi alirim gelirim baslamak ici. Heycanlaniyorum
İnşallah canim hep memnundum hiç kötü bisey yaşamadım inşallah sonumuz da güzel olsun sende hayurlisiyla başlayıp sonunda bebislerini kucağına alırsın bize güzel haberler verirsin

Deep canim sayfada kendi isminin uzerine gel kisisel bilgiler var tikla ve alt tarafta hamilelik takvimi gorursun hadi yap panikli sendee calikusu ve hally hadi hadii :))

Aminnn inşallah sende gel arkamdan bekliyorum en son gelişmeleri yaz ben bugün nerde ne yazıyor gorememis olabilirim
Inşşalllah canm o güzel haberi ben de alırım.Maşallah subhanallah siz hamişlerimize..Ben Allah'in izniyle Çarşamba günü opu olacam.Yarım saat sonra catlatma iğnemi vurulacam.İnş oluşan embriyolar C.tesi pgt ye girecek.Çok heyecanlı bir süreç.Allah'im boşa çıkarmasın inşallah..
Senin kaçıncı denemendi canm?

Deep canim sayfada kendi isminin uzerine gel kisisel bilgiler var tikla ve alt tarafta hamilelik takvimi gorursun hadi yap panikli sendee calikusu ve hally hadi hadii :))
Ben kişisel bilgilerde daha önce girdiğim başlığı goremedim?en son regl tarihi yok..bebegin tahmini doğum tarihi var.bilmiyorum ki tarihi yazayım....

İyi akşamlar hanımlar uzun süredir takip ediorum sizi cgh gitmişti 5 tane embriyo çok şükür bi tane sağlıklı geldi.adetin 2.günü çağırdı dr transfer ne zaman yapılacak acaba.cgh yaptıran arkadaşlar ne zaman transfer oldu

Canım ben adetimle başlayıp 20 günlük bi ilaç tedavisi sonrası tranfer oldum.. Muhtemelen senide o yüzden adetinde çağırmıştır .. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…