- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.281
Ayyyy hayirli olsun canim cok sukur:)) gozun aydin allah tamamina erdirsin insallahKızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Ayy Canım cok sevındım :)) Allah ım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :) sonucun yuksek cıkmıs ıkız olabılır mıKızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
İnşallah her yolunda gider canım :)Kizlar Allah'in izniyle Çarşamba günü opu var.Lütfen benim icin de dua edin hersey yolunda gitsin.
canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallahKızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Süper. Gözün aydınKızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
Doktora geldim sira bekliyoruz simdi yazarim cikinca insallah yolundadir herseyyy aminnnDeep Dr a aksam mı gideceksin .. Hemen yaz bende merak ediyorum:).. Bende yarın gidicem korkuyorum .. Sürekli karnıma bakıyorum şiştimi diye ordan anlayacam sanki Bebeğin iyi olduğunu .. Allah emanet hepimizin bebeği :)
Merak ettik sonucuDoktora geldim sira bekliyoruz simdi yazarim cikinca insallah yolundadir herseyyy aminnn
Geldim simdi hersey yolunda insallah uclu icin kan verdim iki gun sonra arayacaklarmis sonuc icin 3 hafta sonra da perinantologa gonderdiler ayrintili ultrason yapilacakMerak ettik sonucu
Canım yapılacak tabi zaten Dr un tüp bebeklerin tutmadığı için istemiş bu testi sizden sebebini araştırmak için.. Eğer problem çıkarsa emriyolar sağlıksız olduğu için olmuyordur .. Pgt de sağlıklılar seçilip Konuluyor sonra Allah'ın izniyle hamile kalıyorsun :)Arkadaşlar Merhaba merak ettiğim b8r konu var sizlere sormak istedim 2 defa tüp denedik tutmadı Dr. Muz genetik test istedi kanda yaptirdik daha çıkmadı ancak bu testi yaptırdıktan sonra tup bebek denememiz de embriyolara pgt yaptırmaya gerek duyuluyor mu acaba tecrübeli arkadaslarin fikirlerine ihtiyacim var
Deep inşallah bişey çıkmaz canım sevindim iyi olmanıza .. Dr na sordun mu aslında gerek yok bizim bu testleri yaptırmamıza sonuçta sağlıklı emriyo koymadılar mı neden yaptırıyorlar bir daha .. Bakalım bende diyeceğim Dr a pgt yaptırdık diye istermi ikili testi bilmiyorum.. Her aşaması riskli gerçekten bu hamileliğin her defasında şu kontrol de geçsin bişey olmaz artık inşallah diyorsun ama bi daha gideceğin zaman yine Telaş alıyor banada dua et canım ya korkuyorum bende yarın ki kontrol içinGeldim simdi hersey yolunda insallah uclu icin kan verdim iki gun sonra arayacaklarmis sonuc icin 3 hafta sonra da perinantologa gonderdiler ayrintili ultrason yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?