- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.321
Aminn canım inşaallah.ne ilacı kullanmıştın peki bu gidişle transfere kadarda 1 ay beklicez yaneCanım ben adetimle başlayıp 20 günlük bi ilaç tedavisi sonrası tranfer oldum.. Muhtemelen senide o yüzden adetinde çağırmıştır .. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda ..
Benim iki normal gebeligim oldu ikiside sezeryan bebisleri kaybettim bunda da hastalik tespit edildi pgt yapıldı ilk tüp bebek tedavimdi inşallah sonu da güzel olur dua edin olur muInşşalllah canm o güzel haberi ben de alırım.Maşallah subhanallah siz hamişlerimize..Ben Allah'in izniyle Çarşamba günü opu olacam.Yarım saat sonra catlatma iğnemi vurulacam.İnş oluşan embriyolar C.tesi pgt ye girecek.Çok heyecanlı bir süreç.Allah'im boşa çıkarmasın inşallah..
Senin kaçıncı denemendi canm?
İnşallah bol bol embriyolar olussun ve bol bol sağlıklı bebisler çıksın hayurlisiyla da annelerine tutunsun taze transfer mi olacakmış artık dondurup hem de vücudu dinlendirmeyi tercih ediyorlar sanki başarıyı artırıyor gibi çoğu yer bunu yapmaya başlamış forumlarda gördüğüm kadarıylaInşşalllah canm o güzel haberi ben de alırım.Maşallah subhanallah siz hamişlerimize..Ben Allah'in izniyle Çarşamba günü opu olacam.Yarım saat sonra catlatma iğnemi vurulacam.İnş oluşan embriyolar C.tesi pgt ye girecek.Çok heyecanlı bir süreç.Allah'im boşa çıkarmasın inşallah..
Senin kaçıncı denemendi canm?
Bende yaptimBende an itibariyle takvimi oluşturdum :)inşallah sonunu görebiliriz kızlar ...
Evt CNm tedavi, transfer, bi on günde hamilemiyim bekleyişi derken tam bir Ay'ı buluyor .. Corasprin folbiol ve estrofem kullanmıştım benAminn canım inşaallah.ne ilacı kullanmıştın peki bu gidişle transfere kadarda 1 ay beklicez yane
Ayyy bu kadsr beceriksiz olduguma inanamiyorum yapamiyorumBende yaptim
dogum tarihini hesapla dyor orda son adet tarihini gir cikan sonucutakvim olusturmak icin olan yere mesela 05-12-2016 yaz. En alta gel tum bilgilerin altna degisikleri kaydet de.belki onu yapmayi unutuyorsunAyyy bu kadsr beceriksiz olduguma inanamiyorum yapamiyorum
İlki 34.hafta amniyon sıvısı tamamen bittiği için bobrekleri calidmadigindanHally canım önceki hamileliklerin uzun mu sürmüştü sezeryan oldun bu sefer Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet evet şimdi yaptım sanırımB
dogum tarihini hesapla dyor orda son adet tarihini gir cikan sonucutakvim olusturmak icin olan yere mesela 05-12-2016 yaz. En alta gel tum bilgilerin altna degisikleri kaydet de.belki onu yapmayi unutuyorsun
Allah sağlıklı, hayırlı,uzun ömürlü evlatlarini sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Çocuklarınla huzurlu bir yaşamın olsun,çektiğin bütün sıķıntılarını unutursun inşallah.Benim iki normal gebeligim oldu ikiside sezeryan bebisleri kaybettim bunda da hastalik tespit edildi pgt yapıldı ilk tüp bebek tedavimdi inşallah sonu da güzel olur dua edin olur mu
Dondurulacakmış canm.İyi dileklerin için aminn diyorum..Allah razı olsun.İnşallah bol bol embriyolar olussun ve bol bol sağlıklı bebisler çıksın hayurlisiyla da annelerine tutunsun taze transfer mi olacakmış artık dondurup hem de vücudu dinlendirmeyi tercih ediyorlar sanki başarıyı artırıyor gibi çoğu yer bunu yapmaya başlamış forumlarda gördüğüm kadarıyla
gözün aydın hally hayırlı uğurlu olsun gebeliğin. hayırlısıyla kucağınıda alırsın inşallah.darısı başımızaKızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize
ikizannesi2016 sen ankara genarttami tedavi oldun
Hayırla kucağına alırsın inş sende canımEvt CNm tedavi, transfer, bi on günde hamilemiyim bekleyişi derken tam bir Ay'ı buluyor .. Corasprin folbiol ve estrofem kullanmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?