- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.441
Estanbull kiz cok az kalmis doguma masallah yaa saglikla al insallah kucagina
Aynen dediğin gibi canm.Bi de eşim demez mi yok göbeğin aynı..hayat insan patlayacak gibi oluyor hazımsız gibi sığınamıyormuşsun gibideğil mi benimde on güne anca inmişti ama suyu elinden eksik etme CNm iki buçuk litre en az.. Bi tuvalet bi su gidip gelmiştim bende
Ben bugün ultrason a girdim benim minnaklarim variki taneler Allahım hayurlisiyla saglikla kucağımiza almayi nasip et inşallah
hayat_gun cnm seni takipteyim, dualarım seninle ve güzel şeyler hissediyorum. İnşallah Allahın izniyle güzel haberler vereceksin bize.
Ahh canm inşallah çabuk geçsin sikayetlerin ağır kaldırma gösterisi iyiymişAminnnn Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah sağlıkla ilerleyecek sağlıkla çıkacaklar bebisler
Allah razı olsun canm Allah seni ve butun hamişlerimizi bir sancıda kurtarsin.Mis kokulu hayırlı, sağlıklı evlatlarınizi size bagislasin.Lütfen lütfen lütfen sen ve okuyan diğer arkadaşlar, hamişler benim için dua edin.Hamilelerin duasi kabul olur derler.Yer gök dua üstüne kurulu..İnanıyorum..Duanizi eksik etmeyin lütfen.
Ben bugün ultrason a girdim benim minnaklarim variki taneler Allahım hayurlisiyla saglikla kucağımiza almayi nasip et inşallah
Ay cnm bnm etmem mi , hepinize ediyorum. Kurban olduğum yüzümüzü güldürsün inşallah.
Ben buradaki dua gücüne çok inanıyorum çünkü bizi bizden başkası gerçekten anlamıyor.
Sizlerde hamişlerimize dua edin sağlıklı hayırlı evlatlarımızı alalım kucağımıza.
Canm tüm içtenliğimle hamileliğinizi başarıyla bitirmenizi sağlıklı evlatlarınizi kucağıniza almanızı diliyorum.Az kalmış evladını kucağına almana canm riskli dönemi atlattın artık kafan rahat olsun.Gerçekten öyle canm tadını çıkar dicem pek zamanin da kalmamış.
Ah ne guzel cok sevındım ınan canım , Allah ım kucağına almayı da nasip etsin :)) ben de gün sayıyorum Çarşamba ya tahlil yapacağım , ilk 8 gun hiç belirti yokken 3 gündür adet ağrısı gibi ağrı gırıyor bir de bel Ağrım başladı sende de oldu mu tatlım ? Bu arada ıkız olacağını soylemıstım:))) inşallah benım de öyle olur beraber günleri sayarız ...Ben bugün ultrason a girdim benim minnaklarim variki taneler Allahım hayurlisiyla saglikla kucağımiza almayi nasip et inşallah
Aminnn inşallah canim benim ayaklarım çok Üşüyordu birde son bi kaç gün sabah kalktigumda midem kaziniyirdu çok az kasigina batmalar oldu bunlarda ben kendimi çok dinlemeye başlamıştım belkide o yüzden hissettim herkesin değişiyor az kalmış inşallah değerin güzel çıksın bugün Berat kandili bol bol dua edelimAh ne guzel cok sevındım ınan canım , Allah ım kucağına almayı da nasip etsin :)) ben de gün sayıyorum Çarşamba ya tahlil yapacağım , ilk 8 gun hiç belirti yokken 3 gündür adet ağrısı gibi ağrı gırıyor bir de bel Ağrım başladı sende de oldu mu tatlım ? Bu arada ıkız olacağını soylemıstım:))) inşallah benım de öyle olur beraber günleri sayarız ...
Yoksun bayadır iyisindir insallah.Canım bildigim kadarıyla @hally,@deepliner,merhaba kızlar geçmiş baya bi olmuş okuyamadım biri bana burda neler oldu bitti özetlermi yeni bebekler varmı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?