Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hayat insan patlayacak gibi oluyor hazımsız gibi sığınamıyormuşsun gibideğil mi benimde on güne anca inmişti ama suyu elinden eksik etme CNm iki buçuk litre en az.. Bi tuvalet bi su gidip gelmiştim bende
Aynen dediğin gibi canm.Bi de eşim demez mi yok göbeğin aynı..Anladım yani moral vermeye çalışıyor ama belli olan bişeyi bu kadar görmezden gelinmez ki..:))Saol canm öyle yapmaya çalışıyorum.

Allah razı olsun canm Allah seni ve butun hamişlerimizi bir sancıda kurtarsin.Mis kokulu hayırlı, sağlıklı evlatlarınizi size bagislasin.Lütfen lütfen lütfen sen ve okuyan diğer arkadaşlar, hamişler benim için dua edin.Hamilelerin duasi kabul olur derler.Yer gök dua üstüne kurulu..İnanıyorum..Duanizi eksik etmeyin lütfen.
hayat_gun cnm seni takipteyim, dualarım seninle ve güzel şeyler hissediyorum. İnşallah Allahın izniyle güzel haberler vereceksin bize.

İnşallah canım benim inşallah..Aynen valla bir de hamile falan sanmasinlar inş yakında hamiş olursam söylerim zaten dimi ama.:))
Ahh canm inşallah çabuk geçsin sikayetlerin ağır kaldırma gösterisi iyiymiş Aminnnn Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah sağlıkla ilerleyecek sağlıkla çıkacaklar bebisler

Ay cnm bnm etmem mi , hepinize ediyorum. Kurban olduğum yüzümüzü güldürsün inşallah.
Ben buradaki dua gücüne çok inanıyorum çünkü bizi bizden başkası gerçekten anlamıyor.

Sizlerde hamişlerimize dua edin sağlıklı hayırlı evlatlarımızı alalım kucağımıza.

Ben bugün ultrason a girdim benim minnaklarim var iki taneler Allahım hayurlisiyla saglikla kucağımiza almayi nasip et inşallah
Maşallah subhanallah Allah miniklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin.Size hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. .

Canm tüm içtenliğimle hamileliğinizi başarıyla bitirmenizi sağlıklı evlatlarınizi kucağıniza almanızı diliyorum.Az kalmış evladını kucağına almana canm riskli dönemi atlattın artık kafan rahat olsun.Gerçekten öyle canm tadını çıkar dicem pek zamanin da kalmamış.

Canm zamaninda düzenli bir şekilde dua ediyordum senin için. Şimdi duam bütün hamişlerimize ve bu uğurda mücadele veren herkese..

Ben bugün ultrason a girdim benim minnaklarim var iki taneler Allahım hayurlisiyla saglikla kucağımiza almayi nasip et inşallah
Ah ne guzel cok sevındım ınan canım , Allah ım kucağına almayı da nasip etsin :)) ben de gün sayıyorum Çarşamba ya tahlil yapacağım , ilk 8 gun hiç belirti yokken 3 gündür adet ağrısı gibi ağrı gırıyor bir de bel Ağrım başladı sende de oldu mu tatlım ? Bu arada ıkız olacağını soylemıstım:))) inşallah benım de öyle olur beraber günleri sayarız ...

hayat_gun benım ilkınde hıc cıkmadı sağlıklı embrıyo , 2. Sinde 4 tane gitti 3 tane sağlıklı geldi endişelenme tatlım bol dua edelim hepimiz , Allah ım sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Aminnn inşallah canim benim ayaklarım çok Üşüyordu birde son bi kaç gün sabah kalktigumda midem kaziniyirdu çok az kasigina batmalar oldu bunlarda ben kendimi çok dinlemeye başlamıştım belkide o yüzden hissettim herkesin değişiyor az kalmış inşallah değerin güzel çıksın bugün Berat kandili bol bol dua edelim

merhaba kızlar geçmiş baya bi olmuş okuyamadım biri bana burda neler oldu bitti özetlermi yeni bebekler varmı inşallah

merhaba kızlar geçmiş baya bi olmuş okuyamadım biri bana burda neler oldu bitti özetlermi yeni bebekler varmı inşallah
Yoksun bayadır iyisindir insallah.Canım bildigim kadarıyla @hally,@deepliner, panikli , C cemre y ,hamilelerecenurda inanıyorum ki bebek müjdesini verecek@hayat_gun de en kisa sürede aramıza katılacak.

maşallah maşallah
canım bizim net bozuldu 15 günden anca gelip yaptılar başkada netim yok telde felan öyle olunca giremedim bide ramazana hazırlıklarım vardı buzluğa bişeyler yapıp koyduk annemlerle
velhasıl giremedim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…