Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bi cok kisi bebegini kucagina aldi pgt sonucu ama suanda bebislerke ilgilendikleri icin girmiyolar bak ustte yazdigim isimler suan pgt ile hamis 4 kisi ikizlere hamis masallah

hayat_gun benım ilkınde hıc cıkmadı sağlıklı embrıyo , 2. Sinde 4 tane gitti 3 tane sağlıklı geldi endişelenme tatlım bol dua edelim hepimiz , Allah ım sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Vallahi dün aklimdaydin acaba durumun nasıl diye ama ecenurr muydu acaba dedim isim olarak emin olamadım.

Yoksun bayadır iyisindir insallah.Canım bildigim kadarıyla @hally,@deepliner,@panikli ,@cemre y ,hamilelerecenurda inanıyorum ki bebek müjdesini verecek@hayat_gun de en kisa sürede aramıza katılacak.
Ağzından bal damlayan arkadaşım inşallah katılırim ben de aranıza.

İyi şeyler düşünün arkadaşlar pgt bizim için Allah'ın bir lütfu.Yanılma ihtimali çok düşük diye biliyorum.

saol yardımın için ben şimdi bu üzüntüyle 3949 sayfayı bir çırpıda baştan sona okurum
Tatlim ben okumustum bu islere ilk baslarken . Pgt sadece embriyo transfer edilene kadar . Sonrasi icin tabiki normal hamilelik gibi yani sonlanabilir ya da tutmayabilir. Tabiki saglikli embriyo transferi oldugu icin daha saglikli bir hamilelik olacagini dusunuyorum. Sanirim sen de yeni baslayacaksin insallah en kisa zamanda kucagina alirsin bebegini

çok teşekkür ederim ilgin için .pgd li embriyo transferi edildi bana ama gelişimi yavaş yani iyi gitmiyor sonlanacak gibi.pgd yapılınca kromozom açısından sağlıklı embriyo konuldu demek oluyor o zaman şimdiki sorun ne olabilir onu anlamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…