Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maysa2011 canm daha önce hemşireye pgt burda mi yapılacak demiştim hayır dedi ama bugünlerde embriyologla görüsmelerimizde buraya gelecekler diyordu,bugün sorduk tekrar Ankara'dan gelip pgtyi burda yapacaklarmiş.Acaba daha önce hemşireyle konuşurken yanlış anlaşılma mı oldu bilmiyorum ama pgt burda yapilacakmis yani.Bilgin olsun canm.

Ay dıyorlar ya belirti diye,zorla belirti arıyoruz bazen :) gerek yok aslında ... Evet az kaldı cnm inşallah güzel cıkar değerim ,benimle olurlar bebekler

Sağol cnm düşündüğün için bugün 12.gun Çarşamba sonuc günüm beklemedeyım bırazdan kasık ve bel ağrım var bilemiyorum cnm , inşallah hamileyimdir
Ķasik ağrısı hamilelikte oluyor canm inşallah hamilesindir.Allah yardımcın olsun yavrunu sana bagislasin inş..

Yoksun bayadır iyisindir insallah.Canım bildigim kadarıyla @hally,@deepliner,@panikli ,@cemre y ,hamilelerecenurda inanıyorum ki bebek müjdesini verecek@hayat_gun de en kisa sürede aramıza katılacak.
Ne guzel söyledin cnm inşallah :) Allah ım bebişi olanlara sağlıkla kucağına almayı , bekleyenlere de bir an evvel bebişlerle kavuşmayı nasip etsin ...

Canim saol ya o zman pgt laboraturlari var yani ama niye ankaradan geliyolar her hasta icin her pgt ivin ankaradan nasil gelinirki bilemedimm ..ben carsamba gunu adana olacagim acaba gidip bi gorussemmi

Canim saol ya o zman pgt laboraturlari var yani ama niye ankaradan geliyolar her hasta icin her pgt ivin ankaradan nasil gelinirki bilemedimm ..ben carsamba gunu adana olacagim acaba gidip bi gorussemmi
Bence bir görüş canm.Bugün telefonda eşim sordu Ankara'dan gelip burda yapacaklar dedi.İstersen genetiği de arayip hastaneyi söyleyip öğrenebilirsin ama öyle dediler.

pgd yapıldı canım yani belli kromozomlara bakıldı.vallahi hamilelik haftam şüpeli.dediğim gibi haftaya uymuuor bebek.
topitopp ,canim anladığım kadarıyla cgh yapılmamış çünkü onda bütün kromozomlarla bakılıyor.p g t de birkaç kromozoma bakılıyor.bebeğinin gelişimi geriden mi geliyor?bir kac gun mu ?daha mi çok?benim bir onceki dusugum de bir hafta geriden geliyor du ve arayı malesef kapatamadı. Öncelikle neden cgh onermediler acaba,sonrasında bebeğinin gelişim geriliginin bir kac sebebi de olabilir (kromozom,bagisikligin,rahim ve bilmediğimiz başka bir sorun) Allah hakkında hayirli olanı versin inşallah bebeğin arayı kapatır.

canım doktorlar kendi kafalarına göre iş yaptı. hep gerek yok bu yeterli gibi açıklamalarla geçiştirdiler beni.ben şimdi idrak edebiliyorum parçaları birleştirerek .6 gün geriden geliyor canım gebeliğim.doktor normal diyor ama birşey saklıyor bana herşey yolumda diyor.ben anlıyorum bir sorun olduğunu, eşim bile şüpelendi birşey saklıyor dedi.ben yüzüme söyleyin dolandırmafan iyi kötü ne barsa dedim ama anlatamıyorum derdimi.sözde benden saklayıp üzülmemi engeliyorlar ama ben bulmaca çözer gibi acaba böylemiydi öylemiydi diye araştırmaktan düşünmekten helak oldum.gerçekten bıktım artık.başıma gelenleri bir bilseniz acırdınız halime.bu ilk bebek kaybım değil.artık hiç bir doktora güvenmiyorum.Allah aşkına siz söyleyin 5 gebelik kaybınız olmuş sonra tüp bebek yapnanız kararlaştırılmış işk denemede tutmuş ama bebek yine ölmüş.sonra bana deniyor ki kanda pıhtılaşma testi yaptır.ben dedimki bunu ilk embriyo transfer edilmeden önce neden yaptırmadık.cevap ne beğenirsiniz belirtin yoktu.ya arkadaşım işte sorun yaşıyorum belli sen baştan yaptırın de ne kaybedersin.yok ama illa kayıp yaşanacak öyle isteniyor.hiç bir şey benim sağlıklı bir hamilelik geçirmemden daha kıymetli olamaz.sözde pahalı testmiş bilmem ne.hastaneler bedava yapıyo kurum ödüyor.yani demek istediğim işin erbabı doktor bulamadık .kasapların elinde kaldım gittik.sözde çok güveniyordum bu domtoruma

Hango doktora gidiyorsun canim hangi hastane

Şimdi 5 normal gebelik kaybından sonra zaten sen deki ve esi deki bütün testleri yaptırmaları istemeleri gerekiyordu.tamam p g t ilk tüp bebek kaybında istenmiyor en az üç kayıp diyorlar ama sizde zaten 5 normal kayip var.gerçekten okuyunca üzüldüm.siz 5 kayıpla hastaneye gidip basvuruyorsunuz ama test vs istenmeden hadi tüp yapalım birde pihtilasmaya bakilmamis gerek görülmemiş yazık bunlar dr değil.birde pıhtılasma belirtin yoktu ne demek isteyen doktorlar anlayamıyor test istiyor demek onlar gerizekali.....yazık gerçekten çok yazık kaybı sen yaşıyorsun ama kimin umrunda.Benim bir onceki gebelikte bir hafta gerideydi ama doktorum herseyi söylüyordu (tabiki kaybedicez demedi sadece ihtimal dedi),bende kendimi kafa olarak hazirliyordum zaten sen uzulme diye birşeylerin saklanması da yalan doktorlar pek de düşünmez direk soyler buna programlılar çünkü.Canım sen hangi sehirdesin doktor sorununu halletmek lazım ,takipte bile iki uc ayrı doktora giden var biri de benim mesela.herşey olucagına var iyi ınan kendini çok çok uzup de yıpratma insallah hayırlısı olur.

kızlar ben de şimdi başka bir doktora daha göründğm .önce kendi doktoruma gittim. sonra tüp bebek merkezindeki doktora.sonra farklı bir doktora.tüp benek doktoru direk kese büyümemiş 6.1 mm de kalmış ilacı kes kürtaj yapalım dedi.kendi doktorum ve diğer gittiğim doktor kese 15 mm dedi kalp atılı görüyorum dedi.ama kendi doktorum ilaveten herşey yolunda dedi sonrada mırıldandı sıkıntılı bir hafta sonu olacak dedi.nedemek istediniz dedi bir sorun yok dedi sanki ben gerizekalıyım. o zaman neden 2 gün sonrası için yine geleceksin dedniz dedim.merak ediyorum dedi.delirmemek elde değil.herşey yolu da olsa neden çağırsın 2 gün sonrası için.doktor ismi sormuşsunuz isim vermeyim şimdi ama isterseniz özelden yazarım.o da arada bakıyormuş kadınlar klübüne uğraşamayacağım onunla .bana deseki bak bu bebekten çok umutlanma ama biz yinede şans verelim kafamı hazırlayacağım teveklül edeceğim. ben tevekküle geçemedim ki acabalardan.hespi katil bu doktorların öbür dünyada iki elim yakalarında.geçen gün de başka bir hastanedeki doktora gittim ilaçları yazdırmak için. geçmiş kayıplardan haberi var.noldu bebek kaç aylık oldu dedi.bende o olmadı embriyomuzu transfer ettirdik ilaç yazdırmaya geldim dedim.sende nazar filan var sen dağlara çık dedi bana alay etti gülerek.neye üzüleceğimi şaşırdım.

Doktorun kim canim bana ozelden yazsana

Doktorların hepsi farklı konuşuyorsa elbetteki kürtaj olmaz .daha kendi doktorun da emin değil.iki gun sonra gel demesi de durumun iyice netlesmesi icin.doktorunu degilde hangi şehirde olduğunu merak ettim.bir de o dalga geçen arkadasin gözüne iki tane cakicaksin etrafında kuşlar dönsün Bunlarda insan mi yazık.

Yaa gercekten inanamiyorum canim hangi sehirdesin yazar misin bana da ozelden. Biri mm ini baska soyluyor digeri farkli allah allah yaa gelisimini iki gunde bir takip etmek icin gormek istemislerdir. Allahimm insallahhh gelisimi devam eder insallahhhh son bulur bu acilarin canim dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…