- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.521
ya çok tatlısın bir an gözümde canlandırdım gözüne çaktığımı içim soğudu resmen.kendi doktorum emin değil ama herşey çok iyi demesi sonra düşünceli bir hafta sonu olcak demesi hiç de tutarlı değilDoktorların hepsi farklı konuşuyorsa elbetteki kürtaj olmaz .daha kendi doktorun da emin değil.iki gun sonra gel demesi de durumun iyice netlesmesi icin.doktorunu degilde hangi şehirde olduğunu merak ettim.bir de o dalga geçen arkadasin gözüne iki tane cakicaksin etrafında kuşlar dönsün Bunlarda insan mi yazık.
ben varım canım noldukisiz pgt ile hamile kalıp hamilelilği sonlanan birini öi tanıyorsunuz?
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum.peki pgd yapıldığı halde neden bebeğini kaybettiğini doktorun söyledi mi?ben varım canım nolduki
teşekkür ediyorum canım. ben de şu anda araştırma içerisindeyim.dediğin gibi doktorlar eksik yönlendirme yapıyortopitopp cnm merhaba, öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarından dolayı. İnşalah karnındaki bebeğin sağlıklıdır ve gelişimi bir anda toparlayıp devam eder. Yaşadıklarında son bulur.
Benim 1 tane gebelik kaybım var. İleri haftaydı, sonlandırma oldu. Ben başladım araştırmaya. Tesadüf bu sayfayı buldum ve en başından okumaya başladım. Burda hangi testlerin nelerin yapılacağını hangi drlara gidilmesi gerektiğini tek tek inceledim. Ondan sonra testlerimi yaptırdım. Kendi kendime bu arada. Hiç bir kadın doğjmcu veya tüpçüden destek almadım. Sonra tüp mü doğal mı diye düşünürken eşimin ısrarıyla doğl denedik ve çok şükür hamileyim şuan.
Diyeceğim o ki yaşadıkların çok zor ama iyice araştır ve içine ne siniyorsa kendi başının çaresine bak.
Allah yar ve yardımcın olsun cnm.
istanbulll nasılsın canım
paniklinindemi ikiz
hepinizden Allah razı olsun.kromozomu iyiyse neden gelişmez dışarıda 5 gün yaşayabilen embriyo. hiç anlam veremiyorum.3 doktora gösterdim hepsi de farklı şey söyledi ben kime inanacağımı bilemedim.Ya şafi esmasını iyi aklıma getirdiniz inanonki beynim uyuştu düşünemiyorum.Allah ol deyince oluyor .diyorum ki bazen acaba bir günahım mı var onun bedelini mi ödüyorum ?
inşallah canım.benim de aynen dediğin gibi oldu.peki kalp atışını ne zaman duydun.transferden kaç gün sonra duyduğunu söylersen daha iyi anlayabilirim canım.haftasıyla uyumlu olup olmaması hepimizin ilk başta kafasını karıştırdı 5. gün embriyosu olunca bide benim trasnsferde sarkma olunca doktorların hesabından farklı olmuştu.. 6.haftadan sonra onların belirlediği günü son sat tarihi olarak söyler oldm.. belki senin de öyledir.
inşallah canım.benim de aynen dediğin gibi oldu.peki kalp atışını ne zaman duydun.transferden kaç gün sonra duyduğunu söylersen daha iyi anlayabilirim canım.
canım çok saol bana umut oldun bugün kontrolüm var inşallah müjdeli haberle dönerim.transferden 10 gün sonra kan tahlillerine başladık. 19.gün beta hcg 1000i geçti. transferden 30 gün sonra keseleri bir hafta sonra da kalp atışlarını gördük.
canım kalp atışı sesini ne zaman duydun transferden sonratransferden 10 gün sonra kan tahlillerine başladık. 19.gün beta hcg 1000i geçti. transferden 30 gün sonra keseleri bir hafta sonra da kalp atışlarını gördük.
canım benim aradılar mı tekrardan inşallah kalan 3 embriyo sağlıklı ise hiç üzülme onlar Allahın izniyle yeter sana benimde toplamda 3sağlıklı embriyom vardı işte ikisi transfer oldu elhamdülillah ikiside tutundu seninde inşallah güzel olacak haber et bizeKizlar dua almaya geldim.6 embriyonun üçü elenmiş,birazdan yine arayip netlestirecekler.Dua bekliyorum lütfen dua edin.Embriyo azalınca sağlıklı çıkma ihtimali azalmasın inş.
Allah razı olsun canım. .Evet aradilar üçüne de işlem yapilacak,sonuç 10 15 güne çıkarmış.Senin toplam üç embriyo muydu yoksa daha fazlaydı da üçü mü sağlıklı geldi canm?canım benim aradılar mı tekrardan inşallah kalan 3 embriyo sağlıklı ise hiç üzülme onlar Allahın izniyle yeter sana benimde toplamda 3sağlıklı embriyom vardı işte ikisi transfer oldu elhamdülillah ikiside tutundu seninde inşallah güzel olacak haber et bizehayat_gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?