- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.541
canım çok saol bana umut oldun bugün kontrolüm var inşallah müjdeli haberle dönerim.
Canım insallah sana geri dönen sağlıklı embriyolarin olacak dualarim seninle.Allah razı olsun canım. .Evet aradilar üçüne de işlem yapilacak,sonuç 10 15 güne çıkarmış.Senin toplam üç embriyo muydu yoksa daha fazlaydı da üçü mü sağlıklı geldi canm?
inşallah canım. saat 6 da kontrolüm. canım yazmıştım görmemişsin herhalde .kalp atış görüntüsünü yazmışsın ama kalp sesini transferden kaç gün sonra duydun?hayırlı haberlerle dönersin inşallah kontrolün saat kaçta..
aaaaaaa seni görünce çok şaşırdım eski sayfaların hepsini okuyan biri olarak hikayeni biliyorum. rabbim evlatlarını sana bağışlasın benim gibi hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. çaba sarfeden herkese de rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.selamlar.. burda bu konuyu hem de bu kadar sayfa görünce çok duygulandım.. eski günlere gitti kalbim...
bizim pgt ikizleri 6 yaş olacaklar ekim ayında :)
Allaha şükürler olsun..
siz şuan tedavi gören ve bebek isteyen arkadaşlara da nasip etsin Rabbim..
sevgiler saygılar
selamlar.. burda bu konuyu hem de bu kadar sayfa görünce çok duygulandım.. eski günlere gitti kalbim...
Allaha şükürler olsun..
sevgiler saygılar
Daha iki gün önce eski yorumlarını okudum masal kahramanımız..:)Allah yavrularını sana bagişlasin uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.Darısı da bizlere olur inşallah.selamlar.. burda bu konuyu hem de bu kadar sayfa görünce çok duygulandım.. eski günlere gitti kalbim...
Allaha şükürler olsun..
sevgiler saygılar
aminnn...aaaaaaa seni görünce çok şaşırdım eski sayfaların hepsini okuyan biri olarak hikayeni biliyorum. rabbim evlatlarını sana bağışlasın benim gibi hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. çaba sarfeden herkese de rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
çok çok sağolun.. yıllar nasıl geçti anlamadım gitti.. şimdi koca adam oldular.. seneye ilkokula gidecekler.. Rabbime sonsuz şükürler olsun.. ve sizlere de böylesini nasip etsin inşallahDaha iki gün önce eski yorumlarını okudum masal kahramanımız..:)Allah yavrularını sana bagişlasin uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.Darısı da bizlere olur inşallah.
çok çok sağolun.. yıllar nasıl geçti anlamadım gitti.. şimdi koca adam oldular.. seneye ilkokula gidecekler.. Rabbime sonsuz şükürler olsun.. ve sizlere de böylesini nasip etsin inşallah
inşallah canım. saat 6 da kontrolüm. canım yazmıştım görmemişsin herhalde .kalp atış görüntüsünü yazmışsın ama kalp sesini transferden kaç gün sonra duydun?
teşekkür ederim canımbenim kalp atışını görmemle duymam aynı kontrolde olmuştu ama doktor ve cihazdan cihaza farkediyomuş bikaç arkadaşım ses duymayı 1ay beklediklerini söylediler görmen yeter bence zaten atışın hızını doktor ordan ölçebiliyor
Canim gelismelerden bizede haber verteşekkür ederim canım
Canim allerjik olabikir mevsimden dolayi bebek şampuani ile yıka sabah aksamKizlar, hamilelikte gozde kanlanma normal mi?iki gundur sol gozumun ic tarafinda biraz kanlanma var.patatesti suttu en son cay koydum biraz hafifledi ama gecmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?