Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aaaaaaa seni görünce çok şaşırdım eski sayfaların hepsini okuyan biri olarak hikayeni biliyorum. rabbim evlatlarını sana bağışlasın benim gibi hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. çaba sarfeden herkese de rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.

Daha iki gün önce eski yorumlarını okudum masal kahramanımız..:)Allah yavrularını sana bagişlasin uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.Darısı da bizlere olur inşallah.

aminnn...
çok sağol canım.. Allah razı olsun

Daha iki gün önce eski yorumlarını okudum masal kahramanımız..:)Allah yavrularını sana bagişlasin uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.Darısı da bizlere olur inşallah.
çok çok sağolun.. yıllar nasıl geçti anlamadım gitti.. şimdi koca adam oldular.. seneye ilkokula gidecekler.. Rabbime sonsuz şükürler olsun.. ve sizlere de böylesini nasip etsin inşallah

henüz sayfada yeniyim beceribilirsem yazıcam.bende dmd kast distrofisi taşıyıcısıyım henüz 6 aylık evliyim.daha başımızda evimiz yok düzenimiz yok düğün borçları vs. vs nereden başlamak gerekiyor inanın çok çaresizim.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Hangi hastaneye gittiniz ücreti nekadar[/QUOTE]

inşallah canım. saat 6 da kontrolüm. canım yazmıştım görmemişsin herhalde .kalp atış görüntüsünü yazmışsın ama kalp sesini transferden kaç gün sonra duydun?

benim kalp atışını görmemle duymam aynı kontrolde olmuştu ama doktor ve cihazdan cihaza farkediyomuş bikaç arkadaşım ses duymayı 1ay beklediklerini söylediler görmen yeter bence zaten atışın hızını doktor ordan ölçebiliyor

topitopp kızıma defalarca kürtaj günü belirlendi, her iki günde bir sabah aç karna hastaneye gittim, ama o direndi ve devam etti. Adı da o yüzden MASAL :) sonradan aslında ne kadar büyük bir mucize olduğunu öğrendim , ona bir kardeş yapma derdine düşünce

kızım şimdi 6 yaşına girecek yakında teyzesi.. Lütfen sende meleğine güven ve sende pozitif olmaya çalış. eğer bir umut varsa umutsuzluk haramdır..

Kizlar, hamilelikte gozde kanlanma normal mi?iki gundur sol gozumun ic tarafinda biraz kanlanma var.patatesti suttu en son cay koydum biraz hafifledi ama gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…