- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.561
Noldu arkadasım ne dedi Dr çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah sabrını verir inşallaharkadaşlar desteğiniz için soznsuz teşekkür ediyorum.haberler malesef iyi değil.Allah hepinizin bebeğini size bağışlasın .
Canım ne desem boşarkadaşlar desteğiniz için soznsuz teşekkür ediyorum.haberler malesef iyi değil.Allah hepinizin bebeğini size bağışlasın .
arkadaşlar desteğiniz için soznsuz teşekkür ediyorum.haberler malesef iyi değil.Allah hepinizin bebeğini size bağışlasın .
anestezi ile çektirebilirsin istersen, ben 2 kere çekildim kısa süren ama ciddi bir ağrı oluyor..Ya kizlar bugun histeroskopi olucaktim ama dayanamadim biraktirdim sizler nasil dayandiniz
canım senin kese de düzensizmiydi acaba yani ne sorunlar yaşadınız bu süre içinde biraz anlatır mısın?topitopp kızıma defalarca kürtaj günü belirlendi, her iki günde bir sabah aç karna hastaneye gittim, ama o direndi ve devam etti. Adı da o yüzden MASAL :) sonradan aslında ne kadar büyük bir mucize olduğunu öğrendim , ona bir kardeş yapma derdine düşünce
kızım şimdi 6 yaşına girecek yakında teyzesi.. Lütfen sende meleğine güven ve sende pozitif olmaya çalış. eğer bir umut varsa umutsuzluk haramdır..
Gozlerim dolu dolu oldu okurken canim benim insallah guzel muhtesem bir mucize olur ve devam eder insallah. Allah buyuk dedigin gibi de olabilir bebegin sana bi umut isigi vermis iste allah buyuk canim dualarim seninlearkadaşlar yarın kürtaj işlemi yapılacaktı ama bugün gittiğimiz doktorlardan birisi kalp atışı gördü ve duydu.zayıf atıyordu.ama hayatımda duyduğum en güzel sesti.pıt pıt pıt atıyordu miniğimin kalbi.ama kese düzensiz ve tabiki büyümemiş.doktor kalbi durmadan almayalım belki bir mucize olur dedi.umutlanma dedi ama kıyamıyorum beneğe dedi.ben de kıyamam zaten bebeğim kaç gün kaç saat yaşayacaksa yaşayacak ama kıydırmam ona ne zaman kalbi durur o zaman kürtaj olurum.cuma kontrole gideceğim yine kimbilir Allah büyük belki de ol der olu verir.Belki siz de dua edersiniz belki sizin dualarınız kabul olur.diyorum ki Allahım benim ömrümden al bebeğime ver.kapl atışını duyduğumda öyle duygulandım ki gözlerim doldu inanılmaz bir duygu.belkide bana anneciğim ben gidiyorum başaramadım ama sen asla avzgeçme diye sana kalp sesimi duyurdum sakın vazgeçme bebek sahibi olmaktan diyordu.işte bugün de böyle bir duygu halini git gelleri yaşadım.bir kere değil her gün ölüyorum sanki.bu da işin cabası işte.vardır Allahımın bir bildiği vardır bu sıkıntıların ardından bir güzelliği
Allah razı olsun canım .Gozlerim dolu dolu oldu okurken canim benim insallah guzel muhtesem bir mucize olur ve devam eder insallah. Allah buyuk dedigin gibi de olabilir bebegin sana bi umut isigi vermis iste allah buyuk canim dualarim seninle
arkadaşlar yarın kürtaj işlemi yapılacaktı ama bugün gittiğimiz doktorlardan birisi kalp atışı gördü ve duydu.zayıf atıyordu.ama hayatımda duyduğum en güzel sesti.pıt pıt pıt atıyordu miniğimin kalbi.ama kese düzensiz ve tabiki büyümemiş.doktor kalbi durmadan almayalım belki bir mucize olur dedi.umutlanma dedi ama kıyamıyorum beneğe dedi.ben de kıyamam zaten bebeğim kaç gün kaç saat yaşayacaksa yaşayacak ama kıydırmam ona ne zaman kalbi durur o zaman kürtaj olurum.cuma kontrole gideceğim yine kimbilir Allah büyük belki de ol der olu verir.Belki siz de dua edersiniz belki sizin dualarınız kabul olur.diyorum ki Allahım benim ömrümden al bebeğime ver.kapl atışını duyduğumda öyle duygulandım ki gözlerim doldu inanılmaz bir duygu.belkide bana anneciğim ben gidiyorum başaramadım ama sen asla avzgeçme diye sana kalp sesimi duyurdum sakın vazgeçme bebek sahibi olmaktan diyordu.işte bugün de böyle bir duygu halini git gelleri yaşadım.bir kere değil her gün ölüyorum sanki.bu da işin cabası işte.vardır Allahımın bir bildiği vardır bu sıkıntıların ardından bir güzelliği
Aglattin beniarkadaşlar yarın kürtaj işlemi yapılacaktı ama bugün gittiğimiz doktorlardan birisi kalp atışı gördü ve duydu.zayıf atıyordu.ama hayatımda duyduğum en güzel sesti.pıt pıt pıt atıyordu miniğimin kalbi.ama kese düzensiz ve tabiki büyümemiş.doktor kalbi durmadan almayalım belki bir mucize olur dedi.umutlanma dedi ama kıyamıyorum beneğe dedi.ben de kıyamam zaten bebeğim kaç gün kaç saat yaşayacaksa yaşayacak ama kıydırmam ona ne zaman kalbi durur o zaman kürtaj olurum.cuma kontrole gideceğim yine kimbilir Allah büyük belki de ol der olu verir.Belki siz de dua edersiniz belki sizin dualarınız kabul olur.diyorum ki Allahım benim ömrümden al bebeğime ver.kapl atışını duyduğumda öyle duygulandım ki gözlerim doldu inanılmaz bir duygu.belkide bana anneciğim ben gidiyorum başaramadım ama sen asla avzgeçme diye sana kalp sesimi duyurdum sakın vazgeçme bebek sahibi olmaktan diyordu.işte bugün de böyle bir duygu halini git gelleri yaşadım.bir kere değil her gün ölüyorum sanki.bu da işin cabası işte.vardır Allahımın bir bildiği vardır bu sıkıntıların ardından bir güzelliği
arkadaşlar yarın kürtaj işlemi yapılacaktı ama bugün gittiğimiz doktorlardan birisi kalp atışı gördü ve duydu.zayıf atıyordu.ama hayatımda duyduğum en güzel sesti.pıt pıt pıt atıyordu miniğimin kalbi.ama kese düzensiz ve tabiki büyümemiş.doktor kalbi durmadan almayalım belki bir mucize olur dedi.umutlanma dedi ama kıyamıyorum beneğe dedi.ben de kıyamam zaten bebeğim kaç gün kaç saat yaşayacaksa yaşayacak ama kıydırmam ona ne zaman kalbi durur o zaman kürtaj olurum.cuma kontrole gideceğim yine kimbilir Allah büyük belki de ol der olu verir.Belki siz de dua edersiniz belki sizin dualarınız kabul olur.diyorum ki Allahım benim ömrümden al bebeğime ver.kapl atışını duyduğumda öyle duygulandım ki gözlerim doldu inanılmaz bir duygu.belkide bana anneciğim ben gidiyorum başaramadım ama sen asla avzgeçme diye sana kalp sesimi duyurdum sakın vazgeçme bebek sahibi olmaktan diyordu.işte bugün de böyle bir duygu halini git gelleri yaşadım.bir kere değil her gün ölüyorum sanki.bu da işin cabası işte.vardır Allahımın bir bildiği vardır bu sıkıntıların ardından bir güzelliği
Histeroskopi olduguna eminmisin.rahim filmi anestezisz yapiyorlarda histeroskopide anestezi oluyo canimYa kizlar bugun histeroskopi olucaktim ama dayanamadim biraktirdim sizler nasil dayandiniz
Ah canim bende anlamadim histeroskopi histeroskopi diye girdim girmez olaydim o acinin ustune bittimi dedim doktora yok daha baslamadim rahim agzini acamadim dedi hemsireyede bu kucuk geldi acamadim buyugunu ver dedim benim sartel atti daha acamadan oyle olduysam icerde ne olurdu bilemedim bende biraktirdimHisteroskopi olduguna eminmisin.rahim filmi anestezisz yapiyorlarda histeroskopide anestezi oluyo canim
Canım sen ciğer geliştirici iğne yaptrdnmı bende haftaya yaptrcam da erken doğam olursa onlem amaçlı yapalm dedik doktormlacanım biz dualarımızı ederiz inşallah mucize gerçekleşir neden olmasın.. sen ne çok umutlan ne de Allahtan ümidini kes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?