Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar esiminde benimde kromozom testi normal geldi yine embriyolarda baktirmaya gerek varmi.tum kromozomlara baktiran arkadaslar.kromozom testiniz kotu geldigi icinmi embriyonun tum kromozomlarina baktirdiniz

Arkadaslar esiminde benimde kromozom testi normal geldi yine embriyolarda baktirmaya gerek varmi.tum kromozomlara baktiran arkadaslar.kromozom testiniz kotu geldigi icinmi embriyonun tum kromozomlarina baktirdiniz
o kadar zor bi karar ki kimse yaptırma diyemiyor bizde sadece pgt yaptırdık bende druma diğer kromozomlarada baksakmıki diye sorduğumda tekrar işlem yapmak gerekiyor galiba tekrardan hücre alınması gibi tabiki ücretini veripte baktırıyorsun ama sanki embroyalarla çok uğraşmamak lazım gibi bişey söyleyince vazgeçtim Allaha emanet olsunlar inşallah sağlıklı doğarlar ne diyelim transfer zamanı yakın mı daha vaktin varsa biraz daha düşün taşın bol bol dualar et bizlerde edelim Allahım en doğru yolu göstersin inşallah sana

tarnasfer zamanı geldi maşallah canım Allahım inşallah sağlıkla hayırla sana nasip etsin iki miniği
taşıyıcı aynı bizler gibi hasta olmayacak büyüyüpte evlenince karşısına inşallah kromozları temiz biri çıkarsa hiçbir sorun olmaz benim ve eşim gibi olursa tüpve pgt yaptırması gerekebilir
sezeryan olmanın hiçbir sıkıntısı olmaz dedi kadın doğumcum bende aynıyım biliyorsun sadece ikiz gebelik riskleri inşallah bulmaz bizi ne diyeyim bi kanama atlattık inşallah bidaha da olmaz

Canim cok sagol evet zor bi karar.mideme kramplar giriyor.tek gen icin aldiklari biopsiyle bakacaklar donduruldu embriyolar.oglumla hla uyumlu bulabilmek zaten cok zor.bulduk diye sevindim simdide tum kromozomlara baksak iyi olur diyolar .4 tedavim bu cok para harcadik.galiba baktirmiycam bende.ama korkuyorum cok.zaten yavruma ilac olsun diye yapiyorum ya ondada baska kromozomsal bisey olursa.bilmiyorum sadece korkuyorum.dua edin benim icin lutfen.

Hallyy vallahi sen aklimdaydin canmhatta özellikle sana yazmayı düşünüyordum,çünkü durumlarımız çok benzer seninle.Kendisi gibi tasiyici birini bulmasi biraz zor degil mi?Canm sen de sadece pgt yaptırmıştın değil mi?Sezeryanların nekadar zaman arayla oldu canm?Benimki iki sezeryan arasinda iki yıl var,son sezeryanım bir yıl önceydi.Dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun.İnş sen de sağlıcakla yavrularını kucağına alırsın..

Sendemi sadece pgt yaptirdin cgh yaptirmadinmi
Evet canm drum elimizde üç embriyo olunca pgt istedi sadece,ikisi sağlıklı geldi.Çok stresli ve heyecanlı bir süreç inşallah hepimiz mutlu bir şekilde atlatiriz bu günleri.Senin de inşallah hakkında en hayırlısı olsun,sağlıklı,hayırlı bebislerin olsun inşallah.

Artik ka
Insallah canim.yaptirmiycam bende cgh artik sansimiza.her evresi stres 2 tane hla uyumlu ve saglikli var dediklerinde inanirmisin titredim basladim aglamaya ayaklarim ellerim titredi.artik baska stres istemiyorum.gorelkm mevlam neyler neylerse guzel eyler.insallah yavrucuklarim tutunur☺

İnşallah canım benim insallah ardı ardına burda güzel haberlerimizi paylaşırız. Sağlıklı sonucunu aldığında yaşadığın duygunun tammamen aynısını yaşadım.Normalde tek embriyo hakkım varken bugün drum tercih hakkını bize bırakınca şansımız arttı diye çok sevindim.Bebislerim için iyi besleneyim dedim,ananaslarimi aldım. Ama gel görki soru işaretleri?????Daha fazla canımızı sikmayalim bence de bu noktada da senle benzer durum icersindeyiz şimdi ama inşallah mutluluklarimiz da yakın olsun..

Drkumut aslında bizdeki sorun belli bir hastalık onlara da bakılmış sonuçta.Böyle düşününce rahatliyorum.Allah korusun bütün sorunlar bizi bulacak değil ya.

Drkumut aslında bizdeki sorun belli bir hastalık onlara da bakılmış sonuçta.Böyle düşününce rahatliyorum.Allah korusun bütün sorunlar bizi bulacak değil ya.
Dogru diyosun canim insallah busefer olucak pespese senin benim herkesin.benim donduruldu temmuzda transfer olucak.insallah son tedavimizdir bu rabbim nasip eder insallah saglikli yavrularimizi

Dogru diyosun canim insallah busefer olucak pespese senin benim herkesin.benim donduruldu temmuzda transfer olucak.insallah son tedavimizdir bu rabbim nasip eder insallah saglikli yavrularimizi
İnşallah canım seninki de yakinmiş.İnşallah ben o zaman hamiş hamiş seni motive ederim.:)))

Ewet canım o ihtimal çok zor ammaaa biz zoru başarmisiz çok nadirde görülse nasip kısmet iste
Sezeryan larim arasında benimde birbucuk yil var en sonuncu 2011 yilindaydi dedimya drum sezeryan önemli değil dedi kadın dogumda çalışan bi ablamiz var 5. 6. Sezeryanlari olanlar oluyor korkma diyor
İnşallah hepimiz bebislerimize kavusalim hayurlisiyla saglikla

İnşallah canım insallah ayy çok heyecanlıyım.Embriyo bir tane olmak zorunda diyince umudum az gibiydi şimdi sanki hamile haberimi alacam hatta hayalimdeki ikizlerime çok uzakken aslında onlara kavusabilme ihtimalim de var,ikiz olmasa bile en azından bir tanesi tutabilir diye duygularım daha farklı daha heyecanliyim İyi tarafını düşününce böyle ama kötü tarafını Allah göstermesin düşünmek istemiyorum.

Gulumsettin beni.dusunmesi bile guzel.bu guzel ayin yuzu suyu hurmetine mevlam her isteye nasip etsin.bizlerede insallah.seni merakla bekliyorum canim
:))İnşallah burdan artık hep güzel haberler paylaşalım canm.Hayat öyle ki bir anda duygu ve düşünceler değişebiliyor.Drum tek embriyo diyince tutmayabilir de diyordum,drum kesin kararlıydi burda da yazmıştım. Israr et iki koydur diyenler oldu ama drum olmaz dedi.İkiz gebelikleri,bebisleri heyecanla okuyan ben artık hayalini bile kurmuyordum. Bugün drum özel durumundan dolayi iki olabilir tercih sizin diyince o düşünceler hooppp birden yine değişti.Hiç degilse birinin tutma ihtimali artti diye düşünmeye basladim.Allah'im hakkımızda en hayırlısını versin.

Canım ben ve eşimin de kromozomlarina bakıldı temiz çıktı ama çiftler temiz çıksa da oluşan embriyo hastalıklı çıkabiliyor,siz de ne güzel çocuğunuz için uyumlu iki tane embriyo bulunmus yalniz bunlari direk transfer etmek bana gore kumar oynamak olur.ya tutar hamilelik ilerler ve Allah korusun aldırmak zorunda kalirsan n olucak.....ınan baştan embriyolara cgh yapılır temiz çıkmazsa mutlaka uzulursunuz ama test yapmadan direk transfer sonrasi tutunur hamilelik ilerler ve kaybedersen daha büyük bir yıkım yaşarsın.

Calikusu içime bir taş oturdu sanki.Canm ben de cgh değil pgt yaptırdım. Taşıdıgimiz hastalık embriyolarda yok sonuçta başka birşey olabilir mi diyosun?

Calikusu içime bir taş oturdu sanki.Canm ben de cgh değil pgt yaptırdım. Taşıdıgimiz hastalık embriyolarda yok sonuçta başka birşey olabilir mi diyosun?
Canım siz , sizde olan hastalığa PGT de baktirdiniz ve temiz çıktı zaten sizin durumunuz farklı.eğer sizde aranan genetik hastalığın ne olduğu bilinmeseydi cgh yaptirmamak yalnış olur du zaten doktorunda cgh yapalım derdi.dr, ne aradığını bildiği için PGT yeterli olmuş.icini ferah tut kalksın o taş ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…