Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Öncelikle canım ..Ben söylediklerin bizim için de geçerli sandım tabi inşallah hiçbirimiz için sıkıntı olmasın. Yaa bak yine mutlu oldum kendim için inşallah drkumut için de %100 sağlıklı olsun bebisleri,hepimiz için herşey güzel olsun.İnşallah sıyırmadan bebislerimizi alırız kucağımıza.Sen de çift koydurmaya calis demiştin canm,dr bize bıraktı. Biri normal,diğeri de galiba taşıyıcı. Sen ne diyorsun canm karar vermemiz lâzım.

Offf bi
Ciftlerde genetik test temiz cikinca kromozom anomili bebek olmaz saniyodum.ben tek maddi boyutunu dusunuyorum.eger tutunmazsa yeniden deniycez belki daha defalarca.ama dusuk olursa daha bir uzguntu ve vakit kaybi.yukari tukursem biyik asagi sakal misali.sasirdim.ne guzel sevinmistim.simdi cesaretim yok ya cgh sonuc kotu gelirse artik kalkip kalkip dusmekten yoruldum.korkuyorum

Arkadaslar dünyaya gelecek bebekleriniz için bütün imkanlarınızı zorlayın doktorlarınızın tavsiyelerini önerilerini dinleyin benim en başında böyle bir şansım olsaydı 4 aylık bebeğime veda etmek zorunda kalmazdım evet anlıyorum sizi cok büyük maddiyat söz konusu lakin hiçbir şey bebeklerimizin saglıklarından önemli değil keske ben kaybetmeseydim bebeğimi verdiğim milyarların kat ve katını vermeye razı olurdum kendinizi üzmeyin imkanlarınızı sonuna kadar zorlayıp doktorlarınızın dediklerini yapmaya calısın

Sağlıcakla kalın

Bizimde tek gene bakildi oglumun hastaligi benden gecmis malesef tasiyiciyim.pgt ona yapildi.bu 2 embriyo evladim hastaligini tasimiyo.va hla uyuyor yani yavruma donor olabilirler.fakat doktor illa yaptir diyemem yasin genc 40 olsaydi kesin yaptir derdim dedi ama az da olsa kromozom anomili olabilme ihtimali var dedi.sen karar ver diyor.tutarsa para sikinti degil ama malesef garantisi yok ya tutmassa yeniden tedavi gormek zorundayim yavrumu yasatmak icin.sanirim cgh sonucundan da korkuyorum biraz artik bu ikilemlerden cok yoruldum rabbim yardim etsin hepimize tez vakitte

Yok canım ben onu sadece drkumut arkadaşımız için söyledim.bildigim kadarıyla taşıyıcı tehlikeli bir durum değil (doguyo ve sağlıklı bir birey gibi yaşamını surduruyor)sadece ilerde evlenince kendi gibi taşıyıcı birisiyle evlenmemesi yada en azından embriyolarina tüm testleri yaptırmaları gerekiyor ki o vakte kadar kimbilir tıp ne kadar ilerlemiş olur!...normal dediğinde de aranan hastalık olmadığına göre bence ikiside transfer edilmeli.

Tabiyi oyle haklisin hicbirsey evlattan daha muhim degil.ben 9 ayda 4 defa tedavi gordum evladim icin.bizim gibi hla arayan biri 8 defa denemis.hayat sartlari vs gercekten cok yipratici.baktirmam gerek sanirim cesaretimi toplayip her kotu sey bana denk gelirmi ki okadar sanssiz olabilirmiyim

Bebeğin tutunur ve kaybedersen bunun yıkımı çok daha büyük olur.tabiki haklisin maddi kaybın zaten haddi hesabı yok psikoloji zaten bozuluyor ama birde üstüne kayip tüm herseyi ikiye katlar.

drkumut
Karar tabiki de sizin siz nasil isterseniz oyle olacak ben 4 ayi mi da test sonuclari bekleyerek gecirdim o surec o kadar zor ve yorucu ki anlatamam gercekten yasadiklarimi kimse yasamasin istiyorum hicbir anne evladindan ayrilmasin lakin basindan biraz sikilip beklemek daha mantikli geliyor bana benim gibi aylarca beklemek ve kotu sonucla karsilasmak inan daha zor arkadasim insallah hakkinizda en hayirlisinolur kisa zaman sonra bize guzel haberlele gelirsin

Canm eşim az önce genetikciyi arayıp sormuş o da senin gibi ilerde evleneceği zaman karşısındaki taşıyıcıysa sizdeki yöntem uygulanır demiş. Değilse de zaten bu yönteme gerek yokmuş.O da bence ikisini transfer ettirsin demiş. Embriyolar nezaman çözdürülmeye bırakılıyor canm?P.tesi ararim ben kararımızı bildirmek için.

Gecmis olsun canim sanada.cok yorucu ve yipratici bir surec.sanirim garantiye almak lazim sonradan gozyasi dokmektense bastan dokmek daha mantikli.sadece korkuyorum artik gucum kalmadi iyi olucak insallah.rabbim hepimizin yardimcisi olsun dualariniza benide ekleyin

İnşallah Allah seni,hepimizi doğru yolda ilerletsin canm.Druna güven bence ne diyorsa onu yap ama bilmiyorum inşallah hersey çok çok güzel olsun.Allah kalbini ferahlatsin.

Insallah hepimiz icin en hayirlisk olur benim 6 ay gibi bir bekleme surem olacak normal dogum yaptigim icin sen benden daha once muhtemelen hamile olacaksin sen guclu ol ki burda bizlere de umut ol canini sikma elbette hepimiz icin guzel gunler gelecek drkumut

Bebeğin tutunur ve kaybedersen bunun yıkımı çok daha büyük olur.tabiki haklisin maddi kaybın zaten haddi hesabı yok psikoloji zaten bozuluyor ama birde üstüne kayip tüm herseyi ikiye katlar.
Vala canim psikoloji yerlerde zatenbugun bunlari dusunmektem basim agridi mideme kramplar girdi.oglum anne istanbuldaki doktorlar niye kardes vermiyolar bize diyorkafami toparlayip saglikli karar vermem lazim pazartesiye kadar hepiniz cok sagolun fikirleriniz icin allah hepinizden razi olsun rabbim beni ve hepimizi dogru yola suruklesin

Şu anda embriyolarin dondurulmuş sa temmuzda transfer edilecekse eğer transferden bir gun once cozduruyorlar duruma gore de ertesi gun sizi arayıp su saatte gelin diyorlar.

Insallah canim umarim guzel seyler paylasirim arkadaslar sizlerle umarim saglikli karar veririm

Yok canım transferim Cuma günü.Cuma sabahi arayıp saat verecekler bize,büyük ihtimal öğle sonrası olur dediler.O zaman karar vermek için zamanımız var.İnşallah o arada dr çift transferden vazgeçmez.
Şu anda embriyolarin dondurulmuş sa temmuzda transfer edilecekse eğer transferden bir gun once cozduruyorlar duruma gore de ertesi gun sizi arayıp su saatte gelin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…