- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.801
Merhaba canim benim uclu temiz cikti cok sukur. Sali gunu ayrintili ultrasona gittim ama taramanin %95 i tamamlandi sadece iki hafta sonra tekrar gidicem insallah temiz cikar sonuc beklemedeyim. Allahim ne zor surecler insallah sagliklica kavusuruz bebeklerimizeHayat nerdesin herkeste bi sessizlik var.. Ne zaman başlıyorsun tedaviye .. Deep sen nasılsın üçlü testi yaptırdın mı .. Bende yarın gidicem Dr a bakalım Bebeğin eşi düzeltmiştir umuyorum çok korkuyorum
Evet canim 22 sinde yine gidicem 40 dkk falan surdu renkli evet :) ama renkli bana daha korkunc geldi acikcasiİnşallah Can'ım hepimizi Allah korktuğumuzla sınamasın .. Gerçekten çok zormuş hamile kalmakla bitmiyorum her dönemi stres.. Tekrar mı gireceksin detaylı ultrasona Nasıl bakılıyor uzun süre baktı mı renkli mi ultrason
Iki uc haftadir pit pit birazcik hissediyorum sadece bi ufak bisey:)Kilo aldın mı Can'ım hareketlerini hissediyormusun .. Ne zaman başladın hissetmeye benim bi kaç kere seyirdi gibi oldu kilo da almadım
Canım bol bol dinlen.Benim 9 ay boyunca kanaması olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan arkadaşlarım oldu.İnşallah bir şey olmayacak.Herkese merhaba, sabah yine azda olsa kanamayla doktora kosturdum ,ultrasonda normal dedi kalbini dinletti,her kanama risk git yat uzan dedi progestan verdi.eve geldim birde bu J eli bırakalı bir haftadan fazla oldu bende dün geceden beri koyu renkte ayıptır söylemesi tortu degilde pislik gibi kalintilar geliyo (dr bsy yok dedi)ama ben dusun dusun kafayi yemek uzereyim ,noluyo boyle hersey normalse bu kanama bu tortu neden?agla agla icim cikti, uc aylik oldu hic dogrudurust sevinemedim, hep bir panik hep bir acaba, yazarkende dolu doluyum. kizlar yoksa bebegimi kaybedicekmiyim ,offf dayanamam ki nasıl ayağa kalkarım düşüncesi bile icime burkuyo mahfediyor.
Allah korusun dusunme kotu seyler.bak ne guzel kucuk melek 3 aylik olmus artik bu aydan sonra dusuk riskide azaliyo.biraz dinlen uzan.cok yorma kendini.bol bol dua et.rabbim yavrunu sana bagidlasinHerkese merhaba, sabah yine azda olsa kanamayla doktora kosturdum ,ultrasonda normal dedi kalbini dinletti,her kanama risk git yat uzan dedi progestan verdi.eve geldim birde bu J eli bırakalı bir haftadan fazla oldu bende dün geceden beri koyu renkte ayıptır söylemesi tortu degilde pislik gibi kalintilar geliyo (dr bsy yok dedi)ama ben dusun dusun kafayi yemek uzereyim ,noluyo boyle hersey normalse bu kanama bu tortu neden?agla agla icim cikti, uc aylik oldu hic dogrudurust sevinemedim, hep bir panik hep bir acaba, yazarkende dolu doluyum. kizlar yoksa bebegimi kaybedicekmiyim ,offf dayanamam ki nasıl ayağa kalkarım düşüncesi bile icime burkuyo mahfediyor.
Ne guzel yavrunu kucagina almaya az kalmisEndiselenme bence tadini cikar artik yavrunu dusun.tevekkul et.allah iyi yazilar yazmis olsun.allah istedikten sonra saglikli dogar sonrafan bisey olur.sana ne guzel bi hediye vermis onunla mutlu ol.kotu seyler dusunup uzme tatli canini.iyi dusun iyi olsunAh kızlar ben kaçıncı haftalara geldim 4-5 doktor gördü, amnitosentez yapıldı,2,5 saat detaylı ultrason, detaylı ultrason kontrolü vs vs neler yapıldı. Ama ben bugün yine kendimi amniyosentez yanılır mı diye google da arama yaparken buldum. Gerçekten çok zormuş ya. Her doktor kontrolünden sonra acaba gözünden birşey kaçtı mı diye kafayı yicem. Doğuma az kaldı. Heyecandan ölmem gerekirken korkudan ölüyorum . Ya hastaysa anlaşılmadıysa, ya allah başka bişeyle sınarsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bebeğin 4 boyutlu resmi var, googledan down sendromlu olan bebeklerin ultraaon resimleriyle karşılaştırıyorm falan.
Sanırım bu işi sonuna doğru deliriyorum
Yapma surda cok az kalmis doguma,bence sağlıklı bir bebeğin olucak.sende yaptığın evhamla kalacaksın.uzme bebeğini at kafandan bu olumsuz düşünceleri.Ah kızlar ben kaçıncı haftalara geldim 4-5 doktor gördü, amnitosentez yapıldı,2,5 saat detaylı ultrason, detaylı ultrason kontrolü vs vs neler yapıldı. Ama ben bugün yine kendimi amniyosentez yanılır mı diye google da arama yaparken buldum. Gerçekten çok zormuş ya. Her doktor kontrolünden sonra acaba gözünden birşey kaçtı mı diye kafayı yicem. Doğuma az kaldı. Heyecandan ölmem gerekirken korkudan ölüyorum . Ya hastaysa anlaşılmadıysa, ya allah başka bişeyle sınarsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bebeğin 4 boyutlu resmi var, googledan down sendromlu olan bebeklerin ultraaon resimleriyle karşılaştırıyorm falan.
Ne guzel yavrunu kucagina almaya az kalmisEndiselenme bence tadini cikar artik yavrunu dusun.tevekkul et.allah iyi yazilar yazmis olsun.allah istedikten sonra saglikli dogar sonrafan bisey olur.sana ne guzel bi hediye vermis onunla mutlu ol.kotu seyler dusunup uzme tatli canini.iyi dusun iyi olsun
Yapma surda cok az kalmis doguma,bence sağlıklı bir bebeğin olucak.sende yaptığın evhamla kalacaksın.uzme bebeğini at kafandan bu olumsuz düşünceleri.
Ben kilo almadm ama gobegim cok ciktiKilo aldın mı Can'ım hareketlerini hissediyormusun .. Ne zaman başladın hissetmeye benim bi kaç kere seyirdi gibi oldu kilo da almadım
Nasil bakiyor .ben perintlg bulamadm.Evet canim 22 sinde yine gidicem 40 dkk falan surdu renkli evet :) ama renkli bana daha korkunc geldi acikcasi
Artik brak akisina canim.olumsuz dusunup durma .biz saglikliyoz bizimde garantimiz yok heran basimiza bir is gelebilir.bu saatten sonra yapacagn bisey yok.oyuzden artik tadini cikar.bekle bebisiniAh kızlar ben kaçıncı haftalara geldim 4-5 doktor gördü, amnitosentez yapıldı,2,5 saat detaylı ultrason, detaylı ultrason kontrolü vs vs neler yapıldı. Ama ben bugün yine kendimi amniyosentez yanılır mı diye google da arama yaparken buldum. Gerçekten çok zormuş ya. Her doktor kontrolünden sonra acaba gözünden birşey kaçtı mı diye kafayı yicem. Doğuma az kaldı. Heyecandan ölmem gerekirken korkudan ölüyorum . Ya hastaysa anlaşılmadıysa, ya allah başka bişeyle sınarsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?