Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat nerdesin herkeste bi sessizlik var.. Ne zaman başlıyorsun tedaviye .. Deep sen nasılsın üçlü testi yaptırdın mı .. Bende yarın gidicem Dr a bakalım Bebeğin eşi düzeltmiştir umuyorum çok korkuyorum

Merhaba canim benim uclu temiz cikti cok sukur. Sali gunu ayrintili ultrasona gittim ama taramanin %95 i tamamlandi sadece iki hafta sonra tekrar gidicem insallah temiz cikar sonuc beklemedeyim. Allahim ne zor surecler insallah sagliklica kavusuruz bebeklerimize

İnşallah Can'ım hepimizi Allah korktuğumuzla sınamasın .. Gerçekten çok zormuş hamile kalmakla bitmiyorum her dönemi stres.. Tekrar mı gireceksin detaylı ultrasona Nasıl bakılıyor uzun süre baktı mı renkli mi ultrason

Kilo aldın mı Can'ım hareketlerini hissediyormusun .. Ne zaman başladın hissetmeye benim bi kaç kere seyirdi gibi oldu kilo da almadım

Evet canim 22 sinde yine gidicem 40 dkk falan surdu renkli evet :) ama renkli bana daha korkunc geldi acikcasi

Herkese merhaba, sabah yine azda olsa kanamayla doktora kosturdum ,ultrasonda normal dedi kalbini dinletti,her kanama risk git yat uzan dedi progestan verdi.eve geldim birde bu J eli bırakalı bir haftadan fazla oldu bende dün geceden beri koyu renkte ayıptır söylemesi tortu degilde pislik gibi kalintilar geliyo (dr bsy yok dedi)ama ben dusun dusun kafayi yemek uzereyim ,noluyo boyle hersey normalse bu kanama bu tortu neden?agla agla icim cikti, uc aylik oldu hic dogrudurust sevinemedim, hep bir panik hep bir acaba, yazarkende dolu doluyum. kizlar yoksa bebegimi kaybedicekmiyim ,offf dayanamam ki nasıl ayağa kalkarım düşüncesi bile icime burkuyo mahfediyor.

Canım bol bol dinlen.Benim 9 ay boyunca kanaması olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan arkadaşlarım oldu.İnşallah bir şey olmayacak.

C calikusu2912

Canım endişelenme bebeğin üzüntünü sıkıntını heyecanını herseyini hissediyor suanda benimde 10.haftada olmustu kalcadan 1 hafta boyunca iğne oldum progesteron hapını kullandım 1 hafta sonra kesilmişti kanamam bol bol yat dinlen iyi düşün

Arkadaşlar,benim ve eşimin genetiğinde sıkıntı yok.Benim ilk gebeliğimde trizomi 22 den bebeğimi kaybettim.İlk Tüp bebek tedavisinde pgt yöntemini ısrarla doktorumdan istedim.12 olgun embriyom ohh sebebiyle dondurulmuştu.Bu ay dondurulmuşlar çözülüp pgt ye gönderildi.Çözüldükten sonra 9 tanesi sağlam kaldı.Pgt sonucunda ise 5 i sağlıksız çıktı.Kala kala 4 tane embriyom kaldı.Detaylı pgt yapılmamasına rağmen,ben de ve eşimde genetik sıkıntı olmamasına rağmensizce neden o kadar sağlıksız embriyom çıktı ?? yarın sabah transfer olup olamayacağım hakkında bilgi verilecek,bu son 2 günde kalan sağlıklı embriyolarıma çözüldükleri zaman zarfında sizce bir şey olmuş mudur? çok korkuyorum trasnferim iptal olacak diye bilgisi olan bilgi verebilirse çok sevinirim.

Allah korusun dusunme kotu seyler.bak ne guzel kucuk melek 3 aylik olmus artik bu aydan sonra dusuk riskide azaliyo.biraz dinlen uzan.cok yorma kendini.bol bol dua et.rabbim yavrunu sana bagidlasin

Ah kızlar ben kaçıncı haftalara geldim 4-5 doktor gördü, amnitosentez yapıldı,2,5 saat detaylı ultrason, detaylı ultrason kontrolü vs vs neler yapıldı. Ama ben bugün yine kendimi amniyosentez yanılır mı diye google da arama yaparken buldum. Gerçekten çok zormuş ya. Her doktor kontrolünden sonra acaba gözünden birşey kaçtı mı diye kafayı yicem. Doğuma az kaldı. Heyecandan ölmem gerekirken korkudan ölüyorum . Ya hastaysa anlaşılmadıysa, ya allah başka bişeyle sınarsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Bebeğin 4 boyutlu resmi var, googledan down sendromlu olan bebeklerin ultraaon resimleriyle karşılaştırıyorm falan.

Sanırım bu işi sonuna doğru deliriyorum

Ne guzel yavrunu kucagina almaya az kalmisEndiselenme bence tadini cikar artik yavrunu dusun.tevekkul et.allah iyi yazilar yazmis olsun.allah istedikten sonra saglikli dogar sonrafan bisey olur.sana ne guzel bi hediye vermis onunla mutlu ol.kotu seyler dusunup uzme tatli canini.iyi dusun iyi olsun

Yapma surda cok az kalmis doguma,bence sağlıklı bir bebeğin olucak.sende yaptığın evhamla kalacaksın.uzme bebeğini at kafandan bu olumsuz düşünceleri.

Başlarda hep öyleydim sonlara doğru böyle oldum

Artik brak akisina canim.olumsuz dusunup durma .biz saglikliyoz bizimde garantimiz yok heran basimiza bir is gelebilir.bu saatten sonra yapacagn bisey yok.oyuzden artik tadini cikar.bekle bebisini

Cemre sen zayıftın değil mi bi ara öyle yazmıştın sanki zayıf olunca mı göbek belli oldu ki benim birazcık çıktı göbeğim normalde biraz göbeğim vardı zaten balık etliyim o yüzden pek belli değil gibi .. Kilo almamak normal mı ki bu dönemde ben çok iştahlı değilim sadece faydalı şeyler yemeğe çalışıyorum o kadar hamilelerin iki katı iştahı açılırmış ama yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…