- 26 Nisan 2015
- 224
- 156
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.921
ınsallah canım bende cok umutlu degılım acıkcası benım gıden embrıyo sayım bıle 2 tane rabbım yardım etsın dıyorum baskada bıseye ne dılım nede gonlum el verıyor artık 4 dusuk 4 kayıp bıtırdı benı rabbım bır gun burda bana yalvaran kullarım var onlar ıcınde ol derde olur ınsallahBize 14.gun cevap gelmişti arkadaşim,gec olsun ama sonuc saglikli olsun yeterki,bizde malesef giden 4 embriyoda sagliksiz geldi,size guzel hbrler gelsin dilerim...
ınsallah canım bende cok umutlu degılım acıkcası benım gıden embrıyo sayım bıle 2 tane rabbım yardım etsın dıyorum baskada bıseye ne dılım nede gonlum el verıyor artık 4 dusuk 4 kayıp bıtırdı benı rabbım bır gun burda bana yalvaran kullarım var onlar ıcınde ol derde olur ınsallah
Semra hoca dedin ankara genarttamisiinBende yarin gorusucem genetikle yapin diye.icim cok rahat.insallah iyi sonuclar aliriz semra hoca sana 2 transfer yapicam diyodu hep bana ama 2 tane hic bulamamistik.belki ikiside saglikli gelir gerci pek umudum yok ama.bende mudahale etmiycem hic soz verdim kendime.sonuc gelsin iyice konusurum hocayla neyi uygun gorurse ona okey diycem.dayanamam mudahale etmeden ama
Kotu olumsuz seyler dusunme lutfen az kaliteli embriyo transferi olup da bebegi kucaginda insanlar var senin bebeklerin pgt den bile gecti lutfen icini bozmaarkadaşalr şimdi görüştüm embriyoloji labaratuvarıyla iki embriyoda çok kaliteli değilmiş dizimin bağları çözüdü olmıycak herhalde yine
arkadaşalr şimdi görüştüm embriyoloji labaratuvarıyla iki embriyoda çok kaliteli değilmiş dizimin bağları çözüdü olmıycak herhalde yine
memorıal canımSemra hoca dedin ankara genarttamisiin
hücre sayısı tam olabilir fakat kendi içinde kaliteli veya 2. kalite olarak ta ayrılıyolarKızlar anlamiyorum ya nasil kaliteli deilse pgtden geciyo ki
benim içinde rabbim bu sefer ol der inşallah ama üzüldüm çok 1. kalite olsaydı bari biri biraz daha umutlu olurdum.şimdi iice moralim bozuldu.Moralini bozma canm az kaliteli hatta 2. gün embriyosu ile gebe kalanları okudum burda.Allah ol dediyse önüne hiç birşey geçemez..
benim içinde rabbim bu sefer ol der inşallah ama üzüldüm çok 1. kalite olsaydı bari biri biraz daha umutlu olurdum.şimdi iice moralim bozuldu.
PGT den geçmiş iki embriyonun kalitelerinin çok iyi olmaması tutmayacağını göstermez.bizim embriyologun bize söylediği bir sözü vardi; embriyolarin iyi orta çok iyi kaliteli olmalarına takilmayin, orta kalite olupta doğum yapmış çok hastamız oldu....bu yüzden canini boşuna sıkma lutfen rahat ol.benim içinde rabbim bu sefer ol der inşallah ama üzüldüm çok 1. kalite olsaydı bari biri biraz daha umutlu olurdum.şimdi iice moralim bozuldu.
inşllah öyledir.embiryologa bunlar kalsın tutunmama ihtimalleri yüksekse tekrar tedavi göreyim dedim.çok kötü değil transfere değer embriyolar dedi.ama umudum kırıldı çok.Allah değil onlarda kimse bilemez tutunup tutunmıyacağını ama korku saldı içimiPGT den geçmiş iki embriyonun kalitelerinin çok iyi olmaması tutmayacağını göstermez.bizim embriyologun bize söylediği bir sözü vardi; embriyolarin iyi orta çok iyi kaliteli olmalarına takilmayin, orta kalite olupta doğum yapmış çok hastamız oldu....bu yüzden canini boşuna sıkma lutfen rahat ol.
Allah razı olsun ne güzel.. mutlu oluyorum umutlanıyorum böyle şeyler duyunca rabbim benimde yüzümü güldürsün ve hepimizin inşallah.ben hep rabbimin kapısını aşındırdım 9 ayda 4 defa tedavi gördüm olmassa yine hep görücem.elbet birgün allah banada nasip edecek emeklerimi görüyor inşallah benim hikayemde böyle güzel biter.drkumut cnm hep eskilerden örnek veriyorum ama yaşanmışlıklar bunlar.
Burada morgenrot adlı kullanıcı merkezden memnun kalmadı, embriyolog Tek sağlıklı gelen embriyosuna kalitesiz dedi, sırf merkez değiştirmek için dondurmak yerine transfer ettirdi. Başka yerde tedavi olmak için. Fakat o kalitesiz embriyo tutundu ve yetmedi ikiye bölündü tek yumurta ikizi oldu.
Allah ol der ve olur. İnan ve dua et.
ınsallah canım bende cok umutlu degılım acıkcası benım gıden embrıyo sayım bıle 2 tane rabbım yardım etsın dıyorum baskada bıseye ne dılım nede gonlum el verıyor artık 4 dusuk 4 kayıp bıtırdı benı rabbım bır gun burda bana yalvaran kullarım var onlar ıcınde ol derde olur ınsallah
Canim ya bende transferin 6.günündeki belirtilerin neydi senin ben bekliyom heyecenlaselam kızlar hepinize bol şans dilemek istedim. İnşallah Allah kucaklarınızı(mızı) tatlış bebişlerle doldurur:) benim de pgt sonucu konulan iki embriyodan birisi tutmuştu çok şükür. Moral olsun aklımdasınız diye yazmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?