Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bize 14.gun cevap gelmişti arkadaşim,gec olsun ama sonuc saglikli olsun yeterki,bizde malesef giden 4 embriyoda sagliksiz geldi,size guzel hbrler gelsin dilerim...
ınsallah canım bende cok umutlu degılım acıkcası benım gıden embrıyo sayım bıle 2 tane rabbım yardım etsın dıyorum baskada bıseye ne dılım nede gonlum el verıyor artık 4 dusuk 4 kayıp bıtırdı benı rabbım bır gun burda bana yalvaran kullarım var onlar ıcınde ol derde olur ınsallah

Umutsuz olma canm ben de 3 embriyom pgtye girdi diye çok umutsuzdum ama şükür ki ikisi sağlıklı geldi.

Semra hoca dedin ankara genarttamisiin

arkadaşalr şimdi görüştüm embriyoloji labaratuvarıyla iki embriyoda çok kaliteli değilmiş dizimin bağları çözüdü olmıycak herhalde yine

arkadaşalr şimdi görüştüm embriyoloji labaratuvarıyla iki embriyoda çok kaliteli değilmiş dizimin bağları çözüdü olmıycak herhalde yine
Kotu olumsuz seyler dusunme lutfen az kaliteli embriyo transferi olup da bebegi kucaginda insanlar var senin bebeklerin pgt den bile gecti lutfen icini bozma

Moralini bozma canm az kaliteli hatta 2. gün embriyosu ile gebe kalanları okudum burda.Allah ol dediyse önüne hiç birşey geçemez..

Moralini bozma canm az kaliteli hatta 2. gün embriyosu ile gebe kalanları okudum burda.Allah ol dediyse önüne hiç birşey geçemez..
benim içinde rabbim bu sefer ol der inşallah ama üzüldüm çok 1. kalite olsaydı bari biri biraz daha umutlu olurdum.şimdi iice moralim bozuldu.

benim içinde rabbim bu sefer ol der inşallah ama üzüldüm çok 1. kalite olsaydı bari biri biraz daha umutlu olurdum.şimdi iice moralim bozuldu.
PGT den geçmiş iki embriyonun kalitelerinin çok iyi olmaması tutmayacağını göstermez.bizim embriyologun bize söylediği bir sözü vardi; embriyolarin iyi orta çok iyi kaliteli olmalarına takilmayin, orta kalite olupta doğum yapmış çok hastamız oldu....bu yüzden canini boşuna sıkma lutfen rahat ol.

drkumut cnm hep eskilerden örnek veriyorum ama yaşanmışlıklar bunlar.
Burada morgenrot adlı kullanıcı merkezden memnun kalmadı, embriyolog Tek sağlıklı gelen embriyosuna kalitesiz dedi, sırf merkez değiştirmek için dondurmak yerine transfer ettirdi. Başka yerde tedavi olmak için. Fakat o kalitesiz embriyo tutundu ve yetmedi ikiye bölündü tek yumurta ikizi oldu.

Allah ol der ve olur. İnan ve dua et.

inşllah öyledir.embiryologa bunlar kalsın tutunmama ihtimalleri yüksekse tekrar tedavi göreyim dedim.çok kötü değil transfere değer embriyolar dedi.ama umudum kırıldı çok.Allah değil onlarda kimse bilemez tutunup tutunmıyacağını ama korku saldı içimi

Allah razı olsun ne güzel.. mutlu oluyorum umutlanıyorum böyle şeyler duyunca rabbim benimde yüzümü güldürsün ve hepimizin inşallah.ben hep rabbimin kapısını aşındırdım 9 ayda 4 defa tedavi gördüm olmassa yine hep görücem.elbet birgün allah banada nasip edecek emeklerimi görüyor inşallah benim hikayemde böyle güzel biter.

Amin insallah herkesin dualari kabul olsun,bende 4 yildir evliyim 3 kez kendiliginden dusuk 3 negatif tup denemem var 4.de cgh yapildi ama malesef saglikli cikmadi allah yuzumuzu guldursun

Canim ya bende transferin 6.günündeki belirtilerin neydi senin ben bekliyom heyecenla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…