Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tesekkurler canim.sanirim en dogrusu bu.insallah olur arkadasim buraya yazarim.simdide cgh sonucunu bekliycez bi heyecan daha.

Merhaba arkadaşlar......bu mesajı umudunuzu kesmemeniz ve sadece Rsbbimize dua ederek mutlu sona ulaşabildiğim için yazıyorum...eski bir üyeyim aslında....nerdeyse 6 yıldır girmemiştim ama....11 yıllık bir tüp yolculuğunun ardından bir gece ani bir kararla aldığım doktor randevusunun sonucu iki küçük kalp benimle....hamd olsun...PGT ile 8 yumurtadan kala kala elimize kalan 1 embriyo ile tek yumurta ikizlerimiz benimle....daha doğrusu mucizeler benimle...37 yaşındayım ve mütenadiyen 10 günde bir kanana yaşıyorum...Tabii günlük lekeleri saymıyorum alıştık artık....burda sonuç bekleyen....tedaviye başlayacak olan yada yüreğinde ne yaşayan varsa lütfen sadece Rsbbimize dua edin....biz isteyince değil Yaradan isteyince oluyor....

Biopsi birdaha alinmiyacaksa baktirmak mantikli canim.

Ne guzel tebrikler.yavrularini kucagindada gorursun insallah.bize umut verdin cok tesekkurler yazdigin icin.cogu zaman umutlar tukeniyor...bu zorlu yolculukta ama sizin gibi badari hikayeleri okumak umut verici cok tesekkerler bizi unutmadigin icin...insallah bizde sizin gibi basarili olup umutsuzlara umut oluruz

nesrinbar maşallah canm Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Tek embriyo ile maşallah ikizlerin olacak Allah'in izniyle.Ben de yeni bir acaba oluştu,biz iki embriyo istersek bir de bölünürlerse diye kaygılarım oluşmaya başladı.Tek mi istesek çift mi?Belki ikisi de tutmayacak ama hepsi bir ihtimal.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

hayat_gun ....bizim başka şansımız yoktu...tek embriyomuz vardı...fakat fazlası olsa bile doktorum yaşıma rağmen iki tane transfer yapmayacağını söyledi...PGT gibi bir filtreden geçiyor dedi....hiç tek mi çift mi şu olsa bu olsa diye düşünme lütfen...ben daha önceki 7 denememde bunları yaşadım herşeyi planlayabileceğimi sandım....çok yanılmışım çok....her şeyi Yaradana bırak...o en güzelini bilir....

Canm peki drun neden yaşına rağmen tek transfer istedi?Benim drum da tek olur dedi ama sonrasında belki de sezeryanlı oluşumdan dolayı tercihi bize bıraktı. Elimizde iki embriyo var zaten karar vermemiz lazım.Tek olursa ve tutmazsa diye iki tane mi olsa diyorum ama ikisi tutarsa ve riskli olursa diye endiseliyim.Hayırlısıyla ikiz olmasını çok isterim ama ister istemez hersey geliyor aklıma. Aslında dediğin gibi çok düşünmemek lazım da işte elimde olmuyor bazen canm ya.

İkiz gebeliklerin riskli olduğun
Benim daha önceden yaşadığım bazı sıkıntılar vardı....rahmim ikiz gebeliği kaldırayabilirdi...birde ben OHSS yaşıyorum ilaçlardan hemde hastanelik olacak boyutlarda.... aslında bize söylediği tek geçerli sebep PGT nin süzgecinden geçen bir embriyonun tek olması gerektiğini...eğer o tutmassa bir dahaki denemeye hazırda embriyonun olmasının önemli olduğunu söyledi...ve bize iki kese var dendiğinde ben kanama nedeniyle hastanede yatıyordum 5 haftalıktık ve her an düşük olacak diye bekledik...10. Haftayı buldular çok şükür....mesela benimle birlikte transferi yapılan üç hastadan ki hepimiz PGTli hastaydık....tek pozitif sonuç alan biziz...ne olacağını bir tek yaradan bilir....umarım senin içinde güzel olan yolunu aydınlatır

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. İnşallah sen de sıkıntısız rahat bir şekilde yavrularına kavuşursun.Allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah..

Elimizde degil canim ama rahat olmak zorundayiz.herseyi kontrol edebilecegimizi sanip aslinda hicbirseyi kontrol edemiyoruz olacagina variyor hersey...icIni rahat tut yaradana guvenelim.dua edip dilemekten baska yapacagimiz bisey yok.guzel olucak insallahh.sezeryanliyim yazmissin.cocugun varmi.kaybinmi oldu

Canim kaybım oldu bir çocuğum var.Yarın hastaneyi arayıp söyleyeceğiz tek mi olsun iki tane mi diye.Allah'im hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

Canim kaybım oldu bir çocuğum var.Yarın hastaneyi arayıp söyleyeceğiz tek mi olsun iki tane mi diye.Allah'im hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
Allah bagislasin canim evladini.bence doktorunun onerisini dinle embriyonun kalitesine gore birsey soyler sana.rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah karariniz ne olursa olsun umarim saglicakla tutunurlar sana

Allah bagislasin canim evladini.bence doktorunun onerisini dinle embriyonun kalitesine gore birsey soyler sana.rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah karariniz ne olursa olsun umarim saglicakla tutunurlar sana
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..Yarın arayıp drun fikrini sorarım.Hayirlisi olur inşallah.Sen ne yaptin cgh yapılsın diye belirtiniz mi?

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..Yarın arayıp drun fikrini sorarım.Hayirlisi olur inşallah.Sen ne yaptin cgh yapılsın diye belirtiniz mi?
Bende yarin gorusucem genetikle yapin diye.icim cok rahat.insallah iyi sonuclar aliriz semra hoca sana 2 transfer yapicam diyodu hep bana ama 2 tane hic bulamamistik.belki ikiside saglikli gelir gerci pek umudum yok ama.bende mudahale etmiycem hic soz verdim kendime.sonuc gelsin iyice konusurum hocayla neyi uygun gorurse ona okey diycem.dayanamam mudahale etmeden ama

Aynen canm elimizde olmadan müdahale ediyoruz.Neden umudun yok canm ikisi de sağlıklı gelebilir.Benim de hiç umudum yoktu ama 3 embriyodan 2sinin sağlıklı haberini alınca çok mutlu oldum.Allah alnimiza ne yazdıysa onu yaşayacagiz..İnanıyorum ki hayat hep sıkıntıdan ibaret değil,bizlerin eksik yaşadığı mutluluğu bebişlerle tamamlanacak inşallah.Allah emeğimizi araya vermesin.İnşallah güzel sonuçlar alırsın sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…