- 2 Mayıs 2016
- 21
- 5
- 1
- 45
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.941
Merhaba, peki hangi doktora gitmiştinizselam kızlar hepinize bol şans dilemek istedim. İnşallah Allah kucaklarınızı(mızı) tatlış bebişlerle doldurur:) benim de pgt sonucu konulan iki embriyodan birisi tutmuştu çok şükür. Moral olsun aklımdasınız diye yazmak istedim..
canım inşallah tutunur. Benim hiç belirtim olmadı ya da en azından insanların saydığı belirtilerden hiç biri olmadı zaten o yüzden test gününü beklemedim tutmadığını düşündüğüm için daha fazla boşuna umut beslemeyim diye 9. gün test yaptırdım 230 çıktı inanamadım kesin başında sıfır virgül vardır onun diye kıza iki kere baktırdım:) benim 8. ve 9. günler çok feci midem yanıyordu ama bu belirtiyi hiç duymadım mide hassasiyetim vardır ondan mı oldu bilmiyorum. göğüs ağrım vardı ama benim zaten kistlerden dolayı hep göğüslerim ağrır regl olana kadar. Hiç bel ve kasık ağrım olmadı, ha bide 3. gündü sanırım turuncu renginde jöle gibi bir akıntı oldu ama çok küçük miktarda onu da işlem yaparken kanatmış olabileceklerine bağladım. Daha öncede iki aşılamam olmuştu bitanesinde bu tarz bi kanama gibi birşey olmuştu işlemden kaynaklanan. Bana da haber vermeyi unutma sakın:) İnşallah güzel haberler alacaksın canım..Canim ya bende transferin 6.günündeki belirtilerin neydi senin ben bekliyom heyecenla
centrum tıp merkezine gittim, ilk denememde tutmuş oldu. pgt yi onlar önermedi ilk denemem olduğu için ama ben zorla yaptırmak istiyorum dedim. 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi ve hepsi 5. güne kadar gitt. ama pgt sonucu 2 tanesi sağlıklı geldi, 2 tanesi sağlıksızdı. Dr iyi ki de yaptırmışsın dedi.Merhaba, peki hangi doktora gitmiştiniz
Teşekkür ederim, bende kromozom translokasyonu olduğunu öğrendik ve iyi bir merkez arıyorumdacentrum tıp merkezine gittim, ilk denememde tutmuş oldu. pgt yi onlar önermedi ilk denemem olduğu için ama ben zorla yaptırmak istiyorum dedim. 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi ve hepsi 5. güne kadar gitt. ama pgt sonucu 2 tanesi sağlıklı geldi, 2 tanesi sağlıksızdı. Dr iyi ki de yaptırmışsın dedi.
Bende genartta yaptrdm AMA doktorum o merkezn doktoru degil sadece anlasmasi var islemlerini orda yapiyorTeşekkür ederim, bende kromozom translokasyonu olduğunu öğrendik ve iyi bir merkez arıyorumda
Ikizlere hamileym canm bebeklerle ilgili hic bi sikintimz yok allahima sukurler olsunTeşekkür ederim, bende kromozom translokasyonu olduğunu öğrendik ve iyi bir merkez arıyorumda
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallahPeki doktorunuz kimBende genartta yaptrdm AMA doktorum o merkezn doktoru degil sadece anlasmasi var islemlerini orda yapiyor
SAĞOL canim bilgilerin için haber veririm bariz belirti bendede yok insallh hayirlisi olurcanım inşallah tutunur. Benim hiç belirtim olmadı ya da en azından insanların saydığı belirtilerden hiç biri olmadı zaten o yüzden test gününü beklemedim tutmadığını düşündüğüm için daha fazla boşuna umut beslemeyim diye 9. gün test yaptırdım 230 çıktı inanamadım kesin başında sıfır virgül vardır onun diye kıza iki kere baktırdım:) benim 8. ve 9. günler çok feci midem yanıyordu ama bu belirtiyi hiç duymadım mide hassasiyetim vardır ondan mı oldu bilmiyorum. göğüs ağrım vardı ama benim zaten kistlerden dolayı hep göğüslerim ağrır regl olana kadar. Hiç bel ve kasık ağrım olmadı, ha bide 3. gündü sanırım turuncu renginde jöle gibi bir akıntı oldu ama çok küçük miktarda onu da işlem yaparken kanatmış olabileceklerine bağladım. Daha öncede iki aşılamam olmuştu bitanesinde bu tarz bi kanama gibi birşey olmuştu işlemden kaynaklanan. Bana da haber vermeyi unutma sakın:) İnşallah güzel haberler alacaksın canım..
Rahatsızlığınızın ne olduğu konusunda bir fikrim yok ama...bende ankarada yaptırdım....Anatolia Hakan Yaralı hocamdı....Zaten PGT başka lab.yapılıyor birçok merkez böyle çalışıyor....umarım yüreğinizin istediği olurArkadaşlar bende 13 14 robertsonian translokasyonu olduğunu öğrendik, pgt önerdiler, birkaç merkezle görüştüm ama kafam çok karışık, Ankara'da sizin önereceğimiz bu konuda başarılı bir merkez varmı.
Rabbim bu mübarek günlerde yardımcınız olsun inşallah...yüreğindeki rahmine düşsün...ordan da kucağına ve ömrüne yakışsın inşallah....Kızlar yarın transferim var..Lütfen duanizı eksik etmeyin..
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.Aminnn diyorum..Rabbim bu mübarek günlerde yardımcınız olsun inşallah...yüreğindeki rahmine düşsün...ordan da kucağına ve ömrüne yakışsın inşallah....
Canim hayirlisi olsun ben tarnsfer in 6.günündeki bekliyorum rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinKızlar yarın transferim var..Lütfen duanizı eksik etmeyin..
13 14 lern hep bebegi oldu insallh sennde olur.sanrim cok yagin bu translakosynArkadaşlar bende 13 14 robertsonian translokasyonu olduğunu öğrendik, pgt önerdiler, birkaç merkezle görüştüm ama kafam çok karışık, Ankara'da sizin önereceğimiz bu konuda başarılı bir merkez varmı.
Canim hersey guzel olur insallah.dualarim seninle kac embriyo transfer edecekler benimde yarin sonuclarim cikicak kromozom taramasiKızlar yarın transferim var..Lütfen duanizı eksik etmeyin..
Inşallah arkadaşım hayırlı sonuçlar alırsın..Canim hersey guzel olur insallah.dualarim seninle kac embriyo transfer edecekler benimde yarin sonuclarim cikicak kromozom taramasi
Amin insallah canim..İnşallah sen de pozitif güzel sonuçlar alırsın.Burdan haberlesiriz zaten..Canim hayirlisi olsun ben tarnsfer in 6.günündeki bekliyorum rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
İki dondurulmuşum vardı canm inşallah sağlıklı çözülürse ikisi transfer edilecek.Yarın senin sonucunu da özellikle merak ediyorum.İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.Canim hersey guzel olur insallah.dualarim seninle kac embriyo transfer edecekler benimde yarin sonuclarim cikicak kromozom taramasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?