- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.961
Aynen canim heyecan dolu bekleyiş başlıyor.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah..Hayat inşallah sonu hayır olur canım gün saymaya başlayacan artık sende :)
sanırım doğuştan gelen genetik olarak kromozomlarda oluşan bir sıkıntı, pgt öneriliyor , ben embriyodan örnek alınması kısmında biraz şüphe duyup en iyisi olsun istiyorum, umarım herşey hepimizin gönlünce olurRahatsızlığınızın ne olduğu konusunda bir fikrim yok ama...bende ankarada yaptırdım....Anatolia Hakan Yaralı hocamdı....Zaten PGT başka lab.yapılıyor birçok merkez böyle çalışıyor....umarım yüreğinizin istediği olur
Birde siz pozitif sonuç alabildinizmi Anatolia daRahatsızlığınızın ne olduğu konusunda bir fikrim yok ama...bende ankarada yaptırdım....Anatolia Hakan Yaralı hocamdı....Zaten PGT başka lab.yapılıyor birçok merkez böyle çalışıyor....umarım yüreğinizin istediği olur
Genart ta Aysun hanima gittim hamileyim inşallah kucagimiza da alırız tavsiye ederim çok tatlı bir insanArkadaşlar bende 13 14 robertsonian translokasyonu olduğunu öğrendik, pgt önerdiler, birkaç merkezle görüştüm ama kafam çok karışık, Ankara'da sizin önereceğimiz bu konuda başarılı bir merkez varmı.
Canimmm dualarımız seninleKızlar yarın transferim var..Lütfen duanizı eksik etmeyin..
Sağol canım benim aminn inşallah..Canimmm dualarımız seninlebebislerde seninle olsun
Hem bilgi için teşekkür hemde bebeğiniz için Tebrik ederim inşallah hayırlısı ile hepimiz alalım bebeklerimizi kucağımıza.Genart ta Aysun hanima gittim hamileyim inşallah kucagimiza da alırız tavsiye ederim çok tatlı bir insan
Hamd olsun....bizim 3 embriyomuz teste gitti....1 tane sağlıklı geldi....Rabbimin mucizesi işte...bölündü içerde....ikizlerimize gebeyim çok şükür....Birde siz pozitif sonuç alabildinizmi Anatolia da
Yalnız embriyodan alınan hücre plasentanın oluşturacağı kısımdan alınıyor zaten....yani bebeği oluşturan hiçbir hücreye dokunulmuyor....doktorumuzun verdiği bilgi bu....sanırım doğuştan gelen genetik olarak kromozomlarda oluşan bir sıkıntı, pgt öneriliyor , ben embriyodan örnek alınması kısmında biraz şüphe duyup en iyisi olsun istiyorum, umarım herşey hepimizin gönlünce olur
Allah razı olsun canımm ben de heyecanlıyım ve stresliyim.İnşallah güzel sonuçlar alırız.11 de hastanede olacam canm.hayat_gun , canim transferin yarın kaçta belli mi? Hayırlısı olsun çok heyecanlıyım ve sevinçliyim.rahat ol hersey güzel olucak insallah dualarim seninle.
Canim cok sevindim benim durumum tıpkı senin gibi yani 3 tanede bir sağlıklı cikti transfer yapıldı bekliyorum heyecenla ya benim öyle bariz belirtilerin yok senin belirtilerin nedirHamd olsun....bizim 3 embriyomuz teste gitti....1 tane sağlıklı geldi....Rabbimin mucizesi işte...bölündü içerde....ikizlerimize gebeyim çok şükür....
Umarım güzel haberlerini duyarız bizde buradan....biz 11. Haftadayız şu an....ben hiç bir belirti yaşamadım....hatta ikiz olmasına rağmen....tek sıkıntım keselerden birinde kanama alanı var maalesef...on günde bir rahim kanı dışarı atıyor....eğer o kanama olmassa bilmem hiç gebe olduğumu....tehlikeli bir dönemdeyim son iki hafta kaldı hamd olsun....kanama zarar vermeyacekmiş ondan sonra....bu yüzden yatak istirahati yapıyorum....Canim cok sevindim benim durumum tıpkı senin gibi yani 3 tanede bir sağlıklı cikti transfer yapıldı bekliyorum heyecenla ya benim öyle bariz belirtilerin yok senin belirtilerin nedir
İçimi rahatlattın canim cok sagol insallh Rabbim bizede güzel haberler almayi nasip etsin ve sanada sifa versin Rabbim aman dikkat et hayırla kucagimiza alalim cocuklarimiziUmarım güzel haberlerini duyarız bizde buradan....biz 11. Haftadayız şu an....ben hiç bir belirti yaşamadım....hatta ikiz olmasına rağmen....tek sıkıntım keselerden birinde kanama alanı var maalesef...on günde bir rahim kanı dışarı atıyor....eğer o kanama olmassa bilmem hiç gebe olduğumu....tehlikeli bir dönemdeyim son iki hafta kaldı hamd olsun....kanama zarar vermeyacekmiş ondan sonra....bu yüzden yatak istirahati yapıyorum....
Benimle Aynı durumdasın ama ben İstanbuldayım orda kim vr bilmiyorum, benm de Ağustosta PGTli denemem olacak inşallahArkadaşlar bende 13 14 robertsonian translokasyonu olduğunu öğrendik, pgt önerdiler, birkaç merkezle görüştüm ama kafam çok karışık, Ankara'da sizin önereceğimiz bu konuda başarılı bir merkez varmı.
aynen biiz biraz daha şanslıyız sanıım iğer translokasyonlara göre, benim normal yolla bir kızım var o da benle aynı gen haritasına sahip. o da translokasyonlu.. şükürler olsun, inşallah ikinci meleğim de PGTi ile gelecek13 14 lern hep bebegi oldu insallh sennde olur.sanrim cok yagin bu translakosyn
İnşallah güzel haberlerini 10 güne kalmadan alacağız hep bilrikte :)Aynen canim heyecan dolu bekleyiş başlıyor.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah..
İnşallah olur,allahım isteyen herkese nasip etsin... Evet yaygın bir translokasyon olduğunu söylediler ama bilinmiyor insanın aklına bile gelmiyor böyle bir şeyle karşılaşacağı13 14 lern hep bebegi oldu insallh sennde olur.sanrim cok yagin bu translakosyn
İstanbul'da nerede deneyeceksiniz, ben memorialı duydum istanbuldaBenimle Aynı durumdasın ama ben İstanbuldayım orda kim vr bilmiyorum, benm de Ağustosta PGTli denemem olacak inşallah
Benimde 7 ve 20 kromozomlarda kopukluk var bende izmirdeyim arkadaşlar tarnsfer im yapıldı bekliyorum dua edin banadaaynen biiz biraz daha şanslıyız sanıım iğer translokasyonlara göre, benim normal yolla bir kızım var o da benle aynı gen haritasına sahip. o da translokasyonlu.. şükürler olsun, inşallah ikinci meleğim de PGTi ile gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?