Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayır canım karşılamıyor devlet belli şartları var.. Eğer hasta çocuğun var ve tedavisi yeni doğacak olan kardeş ile mümkünse pgt karşılıyor yoksa karşılamıyor
canım benim hasta çocuğum var ve tedavisi hla uyumlu bir kardeşler olduğundan dolayı devlet karşılıyor.şimdi genetik merkeziyle görüştüm yeni bir malzeme daha sipariş etmişler gelmesi 2 haftayı bulur geldiğinde onunlada birdefa çalışıcaz aksilik olmazsa ekim sonu gibi tedaviye başlayabilirsiniz ddiler.inşallah herşey yolunda gider.maddi olarak çok yıprandık çünki her tedavi 8.000 tl ve bir iki ay ara verip 1 yıl boyunca 5 kez denedim.devlet yetiştirirse en azından genetiğine para vermiycem.

“Geliştirilen Array CGH testi ile insanda bulunan 46 kromozomun tümü taranarak, sayıca ve şeklen bir bozukluk olup olmadığı ortaya konulabiliyor. Böylece sayı ve şekil olarak kromozomları normal olan embriyolar seçilerek ana rahmine yerleştiriliyor. Bu da gebelik oranını artırdığı ve düşük riskini azalttığı için canlı doğum oranları artıyor.

Yöntem; tüp bebek tedavi programına alınan çiftten alınan yumurta ve spermin döllenmesiyle oluşan embriyoya zarar vermeden alınan tek bir hücrede 46 kromozomun tümünün 12 saat içinde incelenmesiyle uygulanıyor. Böylece genetik olarak kusurlu embriyolar ana rahmine yerleştirilmeden tespit edilerek; sağlıklı embriyolar ana rahmine yerleştirilerek gebelik şansı artırılabiliyor.”

Arkadaşlar pazartesi günü transferim oldu 2 tane 46 kromozoma bakılan Bebek yerleştirildi 6 tane embriyo bakıldı 3 ü kromozom olarak iyi çıktı ve donduruldu
2 si yerleştirildi 1 tanesi orda kaldı Ankara HRS Hastanesinde doktorum Prof er Murat Sönmezer faydam olsun diye sizlerle paylaştım

Eşimde sperm sayısı az ve yapısı bozuk kaliteli embriyo dahi olsa tutunmuyor ve genetiğine bakılmadan yerleştirmiyorlar

BuketAk38 aciklayici olmus yazdiklari. İnsallah ikiside tutunur ve pozitif sonuclarina buradan beraber seviniriz bizlerede umit olursunuz rabbim emegini boşa cikarmasin kucagin dolsun

Benimde hasta çocuğum var tedavisi mümkün olmadığı için karşılamıyor canım

6 da 5 çok güzel bir başarı inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz..

Benimde hasta çocuğum var tedavisi mümkün olmadığı için karşılamıyor canım
geçmiş olsun canım.aslında çok yanlış bir uygulama bu bence devletin bunu yapması lazım.allah yardımcımız olsun hepimizin.bi başvur istersen sende dışkapı genetiğe ankaraya.evet belki ücretsiz olmasada özel kadar çok para almazlar

canım inşallah tedavin pozitif sonuçlanır.hastaneden ve hekimden memnun kaldınmı?ankarada tüp bebek doktoru arıyorum bende

Ankarada değilim canım ben bir kaç yerle görüşmem oldu devlet karşılamıyormuş.. Ücretleride çok farklı değil.. Hasta çocuğumla beraber hem maddi hem manevi tükendik.. Allahım inşallah tez vakitte sağlıklı çocuklar nasip eder

Haydi hayırlı sonuçlar canım inşallahh bekliyoruz sonucunu
Neler yapıyorsun nasıl geçiyor? Varmı belirtilerin

Selam arkadaşlar,yıllar önce üyelik almama rağmen aktif olmadığımdan epey acemiyim burada.2009 da açılmış bir konu gibi görülüyor.
Aktifse konu hala paylaşmak istediklerim var.
merhaba canım..

konumuz baya aktif ve güncel

paylaşımlarını bekliyoruz,, birbirimizze yol göstermek için buradayız

canım inşallah tedavin pozitif sonuçlanır.hastaneden ve hekimden memnun kaldınmı?ankarada tüp bebek doktoru arıyorum bende
Canim ben memnun kaldim tavsiye ederim Ankara tip fakultesinde Cebecide
Prof Dr Murat Sönmezer Bıkmadan usanmadan whatsaptan sorularını cevaplıyor Benim arkadasımın 7. Denemesiydi şu an 5,5 aylık oğlu var Benim 8. Denemem baya tecrübem oldu
Doktor gayet iyi işlemlerini HRS Hastanesinde yapıyor Transfer ve Yumurta Toplama işlerini.
Muayne ve kontrollerini ya tıp fakültesine çagırıyor yada ankara ticaret merkezinde muaynanesi var orda yapıyor

İnşallah Benim 4. Denememde tutmuştu Ama 5 haftalıkken düştü Genetiğinden şüphe edildi 24 lü kromozom analizi yapıldı 6 tane embryo temiz çıktı 2 şer olarak aralıklı transferim oldu Ama tutmadı. Son teknoloji artık 46 kromozoma bakıldı dediler Bunlara inanmıyorum Çünkü Rabbimiz ol derse oluverir Havale ettim Rabbimize

Ankara da psikologa gittim yıllardır Ruhen kendimi çok yıprattım
Dolunay Kadıoğlu tavsiye ediyorum Tüp bebek psikologu Aklına soru gelince bilmiyorum diyeceksin dedi kendi kendine gerçekten daha az yoruldugumu hissettim Gerçekten bebeklerimin tutup tutmadıgını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…