- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.621
Çok yüksek doz vermeden yavaş yavaş büyütüp sıkı takip yapmalı anladığım kadarıyla..inşallah canım, ama sıkı takip gerekyor ben bunu anladım baskılayıcı ilacı ne zaman kullanmaya başladığın ve dozlar da önemli.. kısadcası dr çok önemli bu konuda işte
ben tüp tedavisine başlayalım dediğimde doktorum bana dedi ki :) "bana bi tatil yaptırmayın emi sizler, tam bu ay bir kaç gün kaçarım diyordum sen geldin" dedi.. canım ya.. ona o kadar çok güveniyorım ve seviyorum ki, doğumumda da öyle dışarıdan gelen bir dr ama 5-6 saat benimle bekledi kadıncağız.Çok yüksek doz vermeden yavaş yavaş büyütüp sıkı takip yapmalı anladığım kadarıyla..
Ben tedavilerimde doktorun yurt dışı gezileri vardı apar topar yumurta topladı.. Öyle doktoruda bulmak zor
Aynen ben memorial le telden görüştüm banada tek hücreyle pgt ve cgh ye bakabildiklerini söylediler genetiks Hakan beyde aynı şeyi söyledi buradaki arkadaşlar sağolsun biraz daha detaylı anlattı şimdi madem iki ayrı hücreden yapılıyor bu işlem neden tek hücreden yapaıyoruz diye söylüyor bu iki merkez açıkcası kafam iyice karıştı tedaviye başlayınca Dr uma soracağım inş geçerli ikna edici bir açıklama yapar hakımızda hayırlısı ne ise o olsun inş..benim tek hücreden hem pgt hen cgh bakılmıştı memorıalde ayrı hücre almadılar cgh için
Tüp 6250 +ilac 2000 tl setup 3250 dolar pgt her embrio için 425 dolar +cgh 425 dolar pgt biyopsi için 1300 tl ode ode bitmez Allah yardımcımız olsun...arkadaşlar pgt ye kaç para veriyosunuz.biz 750 Euro veriyoruz 2500 tl ye fn geliyor embriyo sayısı önemli değil 1 tanede olsa 15 tanede osla tek fiyat
Ayy gercekten ne zor durumdayiz yeminlen icim sisti:) buna para ayirmaktan aclik sinirinin altindayiz.allahim tez vakitte kurtarsin hepimiziTüp 6250 +ilac 2000 tl setup 3250 dolar pgt her embrio için 425 dolar +cgh 425 dolar pgt biyopsi için 1300 tl ode ode bitmez Allah yardımcımız olsun...
Tek gen hastalığı değildir senin canım 3. Gün pgt yapmayacaktır o yüzden 5. Gün alınan hücreyle ikisinede bakacaktırAynen ben memorial le telden görüştüm banada tek hücreyle pgt ve cgh ye bakabildiklerini söylediler genetiks Hakan beyde aynı şeyi söyledi buradaki arkadaşlar sağolsun biraz daha detaylı anlattı şimdi madem iki ayrı hücreden yapılıyor bu işlem neden tek hücreden yapaıyoruz diye söylüyor bu iki merkez açıkcası kafam iyice karıştı tedaviye başlayınca Dr uma soracağım inş geçerli ikna edici bir açıklama yapar hakımızda hayırlısı ne ise o olsun inş..
her embriyo için vermiyorum ben mesela 15 embriyoya kadar 6000 tlTüp 6250 +ilac 2000 tl setup 3250 dolar pgt her embrio için 425 dolar +cgh 425 dolar pgt biyopsi için 1300 tl ode ode bitmez Allah yardımcımız olsun...
Ne kadar güzel doktorlarla karşılaşmışsın canım.. Bu işte doktor çok önemli.. Ben şehir dışından istanbula git gel yaptım o halde bile rezil oldum.. Öyle doktorlarla karşılaştırsın bizide Allah'ım inşallahben tüp tedavisine başlayalım dediğimde doktorum bana dedi ki :) "bana bi tatil yaptırmayın emi sizler, tam bu ay bir kaç gün kaçarım diyordum sen geldin" dedi.. canım ya.. ona o kadar çok güveniyorım ve seviyorum ki, doğumumda da öyle dışarıdan gelen bir dr ama 5-6 saat benimle bekledi kadıncağız.
son kürtajımda da benden müüsade aldı, sabah yatış yapmıştım, doğum var ne zaman biteceğini bilmiyorum ama bana müssade eder misin senin yanında olsam aklım burada kalacak dedi, doğumundan sonra geldi .. ben hastanede 3-4 saat bekledim ama olsun, hem bir bebek doğdu hemde benden müsade aldı kadın... (Dr Banu Çiftçi)
Sanırım memorialdee 5. Gün biyopsi alıyorlar öyle olunca sorun olmuyor..Tüp 6250 +ilac 2000 tl setup 3250 dolar pgt her embrio için 425 dolar +cgh 425 dolar pgt biyopsi için 1300 tl ode ode bitmez Allah yardımcımız olsun...
Âmin canım inş kurtulalım hepimiz her türlü zor yollardan geciyoruz Rabbim kolaylaştırsın her işimizi ve yavrularımızı bize nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah...Ayy gercekten ne zor durumdayiz yeminlen icim sisti:) buna para ayirmaktan aclik sinirinin altindayiz.allahim tez vakitte kurtarsin hepimizi
Gercekten öyleyse bi nebze rahatladı içim sağol canım benim grnetiks te yapılacak pgtSanırım memorialdee 5. Gün biyopsi alıyorlar öyle olunca sorun olmuyor..
Tek gen hastalığı benimde 6 ay önce bebeğimi kaybettim eşimle birlikte % 25 geçişli genetik hastalık taşıyoruzTek gen hastalığı değildir senin canım 3. Gün pgt yapmayacaktır o yüzden 5. Gün alınan hücreyle ikisinede bakacaktır
her embriyo için vermiyorum ben mesela 15 embriyoya kadar 6000 tl
Senin durum farklı o yüzdendir.. Onu sorup öğrenebilirsin
Saglik bakanligina internt yoluyla mail attik pgt sorunu.dikkate alacaklarini soyedikleri bir mail geldi.ama nerdeeee.bize faydasi olmazda belki ilerde biseyler degisir.pgt yi devetn karsilmasi lazim.hem cocuk yapmayi destekleyorar ama sagliksz cocugun varsa pgt yi destekliyor.genetik raporu olan herkesi desteklemeli ne gerekiyorsa.bence pgt yi ucuzlatmalılar.tüp de tüm embriyolar pgt ye gitmeli.insanları 7 defa 10 defa de psikolojik travmaya sokmanın alemi yok.yediklerimizden zaten genlerimiz bozuluyorsa normal olmalı.zaten şuan pgt den ileri bi tetkik de bilmiyorum.mesela benim tutmadı ne kadar gelesine oldu diye düşünsemde bilinen bir sıkıntı yok bilinmeyen bi sıkıntı var.
hasta çocuğu olanları desteklemiyor canım ... Hasta çocuğunun tedavisi yeni bir çocukla mümkünse karşılıyorSaglik bakanligina internt yoluyla mail attik pgt sorunu.dikkate alacaklarini soyedikleri bir mail geldi.ama nerdeeee.bize faydasi olmazda belki ilerde biseyler degisir.pgt yi devetn karsilmasi lazim.hem cocuk yapmayi destekleyorar ama sagliksz cocugun varsa pgt yi destekliyor.genetik raporu olan herkesi desteklemeli ne gerekiyorsa.
Aynen öyle canım malesefMelek Deniz İkinizinki de aynı hastalık şansa bak ya.benim de translokasyon var.eşimde sperm sorunu.çocuk olma ihtimali çok az.ama allahım büyük kaderde yazılıysa olur.inş buradaki herkesin yüzü güler.
Melek Deniz İkinizinki de aynı hastalık şansa bak ya.benim de translokasyon var.eşimde sperm sorunu.çocuk olma ihtimali çok az.ama allahım büyük kaderde yazılıysa olur.inş buradaki herkesin yüzü güler.[/
Rabbim diledikten sonra olur.. inşallah kaderimizde vardır hayırlı evlatlar yaşadıklarımız birer vesile sebep zaman zaman umutsuzluğa kapılsamda içimdeki ses olucak diyor vakti saati gelince ve dua ediyorum evladı olmayan herkese hele bizler gibi zorluklarla karşılaşıp uğraşanlara allahım tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş..
Rabbim diledikten sonra olur.. inşallah kaderimizde vardır hayırlı evlatlar yaşadıklarımız birer vesile sebep zaman zaman umutsuzluğa kapılsamda içimdeki ses olucak diyor vakti saati gelince ve dua ediyorum evladı olmayan herkese hele bizler gibi zorluklarla karşılaşıp uğraşanlara allahım tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş..Aynen öyle canım malesef
Canim memorialda cok iyi bir merkez.yalan fln soylemezler herhalde yapilabiliyodurAynen ben memorial le telden görüştüm banada tek hücreyle pgt ve cgh ye bakabildiklerini söylediler genetiks Hakan beyde aynı şeyi söyledi buradaki arkadaşlar sağolsun biraz daha detaylı anlattı şimdi madem iki ayrı hücreden yapılıyor bu işlem neden tek hücreden yapaıyoruz diye söylüyor bu iki merkez açıkcası kafam iyice karıştı tedaviye başlayınca Dr uma soracağım inş geçerli ikna edici bir açıklama yapar hakımızda hayırlısı ne ise o olsun inş..
arkadaşalr bunun için bimer veya cimer e yazabilirsiniz.şuan bizim durumumuzda olan hastaların tüm masraflarını devlet karşılıyor sözdeeeee.5 ay oldu müracat edeli setup hazır değil setup hazır olsa bile tüp bebek için 5 ay sonra gün veryorlarSaglik bakanligina internt yoluyla mail attik pgt sorunu.dikkate alacaklarini soyedikleri bir mail geldi.ama nerdeeee.bize faydasi olmazda belki ilerde biseyler degisir.pgt yi devetn karsilmasi lazim.hem cocuk yapmayi destekleyorar ama sagliksz cocugun varsa pgt yi destekliyor.genetik raporu olan herkesi desteklemeli ne gerekiyorsa.
iyi canım sizinkide çok yüksek değilmiş inşallah busefer seninde olur allahım hepimize nasip etsin.Bizim geçen sefer 2500 dolar paket fiyatiydi bu defa 2000 dolara baktıracağız Allah'in izniyle..
Hayır canım karşılamıyor devlet belli şartları var.. Eğer hasta çocuğun var ve tedavisi yeni doğacak olan kardeş ile mümkünse pgt karşılıyor yoksa karşılamıyorCanim memorialda cok iyi bir merkez.yalan fln soylemezler herhalde yapilabiliyodur
arkadaşalr bunun için bimer veya cimer e yazabilirsiniz.şuan bizim durumumuzda olan hastaların tüm masraflarını devlet karşılıyor sözdeeeee.5 ay oldu müracat edeli setup hazır değil setup hazır olsa bile tüp bebek için 5 ay sonra gün veryorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?