- 26 Ağustos 2013
- 246
- 269
- 73
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.661
merhaba canım..merhaba canım..
konumuz baya aktif ve güncel
paylaşımlarını bekliyoruz,, birbirimizze yol göstermek için buradayız
İnsanın psikoloğu kendisidir ya da derdini anlatabileceği birisi tedavi eder insanı ve beklediği Bebek gelince her şey düzelirKızlar tüp bebekte kesinlikle bir psikoloğa başvurun Süreci birlikte götürün
Teşekkürler.Tarihe bakılırsa az kalmış bebeğini kucağına almaya, Allah hayırlarla sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.Mara hoşgeldin canım.. Hayatlarımız birbirine benziyor biraz.. Bende 18 yıllık evliyim yaşım 37 ..doğal yoldan üç gebeliğim oldu.. Hepside kalp atımı durdu kürtajla bitti.. Sonra bizde yıllarca düşünmedik üstüne de düşmedik Bebek olayının ama baktık ki bi yerden başlamak lazım bizimde düşüklerin sebebi yıllar sonra belli oldu .. Nasip diyorum Zamanı bu zamanmış...Allah sizinde yardımcınız olsun.. Herşey güzel olur inşallah hepimiz için..
Ben düştüğümden sonra destek almak istedim ama eşimin bana daha iyi geldiğine kanaat getirip bırakmıştım.. Yani bana içimde öfke ya da üzüntü varsa tutmamam gerektiğini söyleyince vazgeçmiştim maalesef ki yapamam ben öyle şeyler...Kızlar tüp bebekte kesinlikle bir psikoloğa başvurun Süreci birlikte götürün
Teşekkürler ...Bende belki birilerinin aklına takılabilecek sorular için geldim buraya, inşallah birbirimize faydamız dokunur.M _mara_ her geçen gün burda yeni yeni şeyler öğreniyorum... Allah yardımcın olsun.. Ama bir sayfadan öğrendiğim bir şey var, öyle ya da böyle herkes sağlıklı bebeğine kavuşmuş. Sadece kişiler değişmiş ama sayfa devam etmiş... Başarı öyküleriyle dolu...
İnşallah peşpeşe güzel haberlerimizi alalım...
Merhaba mara rabbim yardimcin olsun ve insallah kucagin bebekle dolsun canim volkan bey nasil bende ona gitmek istiyorum ama aklim karisik ve kararsizimmerhaba canım..
cevap verdiğiniz için teşekkürler, anlaşılan burda yanlız hissedilmiyor.
Ben 38 yaşındayım 16 senedir evliyim.İlk yıllarımda olmak üzere toplamda 5 gebelik geçirdim.İlk 2 si sonlandırıldı diğer 3 ü düştü...Uzun yıllardır göze alamadığımdan denemedim ,önerilen birşeyde yoktu.
35 den sonra risk arttığı ve ilerde keşke dememek için başından sonuna kadar dr kontrolünde gitmeye karar verdim .
Bir süre Çapada interfilitenin istediği çeşitli testleri yaptırmak için zaman kaybettim.Kaybettim diyorum çünkü önünde sonunda bize PGT yçntemiyle tüp bebek önerdiler ve devlet bunu karşılamıyor.(ilik nakli bekleyen bir çocugunuz yoksa!)
İnişli çıkışlı bu dönemden sonra ilaç desteği için rapora hak kazanmışız.Onuda alır almaz 6 ay içinde kullanmalısınız.Ve ne yazıkki sonraki süreçte bişeye yaramıyor.Belki tüp bebek aşamasındaki ilaçlar için bir mebla destek olacaktır.
Herneyse bu yıl GOP ta Genetik prof. Volkan Baltacıyla tanıştık.Tüm exzom dizileme önerdi, 1,5 yıldır falan varmış bu test.Kanlarımız alındı Almanyaya gönderildi.3 ay içinde cevap geliyor bu test için(3000 euro)
2 şer genimizin mutasyona uğradığı ortaya çıktı, birde tam olarak tarif edemiycemde bulundugumuz kategori bi tık işte zorlayan belirsiz bir kategori imiş.
Yapılacak işlemin güvenilirliğini artırmak için diğer teste geçtik.(o genlerin etrafındaki komşu genleride tarayan sonraki pgt işleminin güvenilirliğini artıracak bir test-2500 dolar ,bizde ikimizdede sıkıntı oldugu için biraz daha fazla.
Henüz test sonucum gelmedi.Geldikten sonra ki aşama artık yumurta toplama dölleme , ayrıştırma ve nakil...Kısmetse tabi.
Eğer benze sorunlar yaşayanlar varsa arkadaşlar zaman kaybetmeyin orda burda , öylede böylede dışarda hallediliyor...
Hiç bir şey belli değildi 2010 yılından beri denenmedik uygulama kalmadı Teknoloji ilerledikçe bunu da deneyelim olduk Benim öyküm farklı herkesin yaşadıgı farklı 4. Denememde düşük yaşayınca tahmini olarak bu sebepten olabilir olduBuket hoşgeldin canım.. İnşallah hayırlı haberler alırsın.. Sekiz denemenin başından bellimiydi Canım genetik problem olduğu yoksa ne Zaman belli oldu az değil sekiz kez tedavi dondurulmuşlarla mı denedin yoksa baştan mı tedavi oldun hep
Evet canm allahima sukurler olsunki yavrularim kollarimda biri biraz kucuk ama olsun her 2 saate bi beslemeye calisiyorum insallah kilo alir allahim tum isteyenlere versin kmsenin kucagi bos kalmasn insallahHylhyl1 ikizlerimiz dogdumu nasilsiniz bebekler iyimi
Evet canm allahima sukurler olsunki yavrularim kollarimda biri biraz kucuk ama olsun her 2 saate bi beslemeye calisiyorum insallah kilo alir allahim tum isteyenlere versin kmsenin kucagi bos kalmasn insallahHylhyl1 ikizlerimiz dogdumu nasilsiniz bebekler iyimi
sgk anlaşması fln yok anladığım kadarıyla.mutlaka görüşüceğim doktorla teşekkürler canımCanim ben memnun kaldim tavsiye ederim Ankara tip fakultesinde Cebecide
Prof Dr Murat Sönmezer Bıkmadan usanmadan whatsaptan sorularını cevaplıyor Benim arkadasımın 7. Denemesiydi şu an 5,5 aylık oğlu var Benim 8. Denemem baya tecrübem oldu
Doktor gayet iyi işlemlerini HRS Hastanesinde yapıyor Transfer ve Yumurta Toplama işlerini.
Muayne ve kontrollerini ya tıp fakültesine çagırıyor yada ankara ticaret merkezinde muaynanesi var orda yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?