- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.601
Bizimde setup hariç 6000 lira canım.. AynenBizde tek gen hastaligi fiyat 6000 tl set up haric aynen 1 tane de olsa 10 tane de olsa...
başıma farklı bişey geldi, aynı yumurtalıkta bile yumurtalar ilaca farklı tepki veriyor, kimi önden gidiyor kimi gelişmiyor.Kizlar merhaba benim tedavinin basinda 12 yumurtam vardi 7 solda 5 sagda iğnelere sağ yumurtaligim cevap vermedi ve sadece soldan 5 yumurtam toplandi ... acaba basina boýle bir şey gelen var mi?Ya da ilac dozlari mi az geldi. Şimdi 3 kaliteli donduruldu ....Dr bir dahaki sefere uzun protokol düşünüyor gibi..
Senin bu tedavinde öyle olmamış galiba canım.. Onun için bişey yapıldımı nasıl bir tedavi uyguladı doktorunbaşıma farklı bişey geldi, aynı yumurtalıkta bile yumurtalar ilaca farklı tepki veriyor, kimi önden gidiyor kimi gelişmiyor.
Nisanda başladığımız tedavi de önde gidenlerden dolayı iptal oldu. bu tedavi de drum işi daha sıkı tuttu, baskılayıcı iğneyi (cetrotide) 6 tane kullandım 7. günden başladık, gün aşırı kontrol etti, topladan önceki son dozu akşamı bekletmeden gün ortası saat 13.00 de vurdurdu.Senin bu tedavinde öyle olmamış galiba canım.. Onun için bişey yapıldımı nasıl bir tedavi uyguladı doktorun
başın sağolsun canımllah bidaha yaşatmasın inşallah %25 iyi bir oran tüp bebektede 4 bebekte 1 bebek hasta çıkar bu oranla şansın yüksek yani.rabbim yüzüne gülsün inşallahCanim 2. de ortaya çikti 4 aylikken hastaliktan kaybettik maalesef bizimki yüzde yirmibeş hastalik şansi olan gruptan ama yine de normal deneme cesaretim yok....Yani yüzde yetmişbeş şansim var ama cesaretim yok sonuna kadar PGT...
aslında bizimde türkiyede bulunamadı seyrek görülen bir hastalık denildi.ama fiyatı neye göre belirliyorlar bilemiyorum.benim tüp bebek merkezi ve genetik emrkezi aynı hastanenin bünyesinde.eğer farklı bir merkezde tüp bebek yaptırırsam ve genetiğine bu merkezde baktırırsam ozaman fiyatın daha yüksek olacağını söylediler.belkide aynı hastane bünyesinde olduğu için fiyat kırıyorlardır birazBizimde setup hariç 6000 lira canım.. Aynen
Nadir hastalık tek gen oluncamı acaba yüksek?
Kısa protokolmü uygulandı? Tedaviye başlamadan önce baskılayıcı ilaç falan kullandın mı?Nisanda başladığımız tedavi de önde gidenlerden dolayı iptal oldu. bu tedavi de drum işi daha sıkı tuttu, baskılayıcı iğneyi (cetrotide) 6 tane kullandım 7. günden başladık, gün aşırı kontrol etti, topladan önceki son dozu akşamı bekletmeden gün ortası saat 13.00 de vurdurdu.
Benim ilk tedavimdi acaba puregon un dozu mu az geldi diye düşunüyorum. puregon 300 den 200 doz vuruldum .başıma farklı bişey geldi, aynı yumurtalıkta bile yumurtalar ilaca farklı tepki veriyor, kimi önden gidiyor kimi gelişmiyor.
Amin canim hepimizin insallah.. Bir sonraki tedavinde sağlikli bulunur ve hamilelik olur inşallah bu tüp bebek îşinde stres yapmayanlar daha çabuk hamile kaliyor.başın sağolsun canımllah bidaha yaşatmasın inşallah %25 iyi bir oran tüp bebektede 4 bebekte 1 bebek hasta çıkar bu oranla şansın yüksek yani.rabbim yüzüne gülsün inşallah
Ben de kendi genetikcime cgh istiyorum bu defa dediğimde sen tek gen hastasısin cgh ye gerek yok dedi.Bir hamilelik elde edelim gibi şeyler söyledi.Setup çalışman varmı canım bilemiyorum.. Tek geni 3. Gün bakacağım cgh olursa onu 5. Gün bakacağım dedi. Bende onuda 3. Gün yapsanız dedim cgh 3. Gün sağlıklı olmaz hücre sayısı az bizi yanıltabilir dedi..
Bahçeci kliniğinde Erbil bey doktorum 2,3 hastama her ikisini yaptırdım ama onlar negatif sonuçlandı o risk alamam demişti.. Başka bir doktorlada görüştüm ben sorunca evet riskli dediler.. Ama sormadan riskli diyen olmadı. Tutunması zorsa çokta mantıklı gelmedi bana.. Ama sen yine bir sor doktoruna.. Bilemiyorum canım
Yeni başka bir doktorlada görüştüm istiyorsan yaparız dedi sıkıntı olurmu embriyoda dedim olur dedi
kısa protokol oldu canım, bir önceki ayın 20. gününden estrofem tablet kullandırdı sadece.Kısa protokolmü uygulandı? Tedaviye başlamadan önce baskılayıcı ilaç falan kullandın mı?
ben 3 tedavide de 150 gonal-f vuruldum, doz aynı tepkiler her seferinde farklı olduBenim ilk tedavimdi acaba puregon un dozu mu az geldi diye düşunüyorum. puregon 300 den 200 doz vuruldum .
Estrofemin amacı neydi peki? Günde kaç kullandın? E2 düşükmüydü acaba o yüzdenmi kullandınkısa protokol oldu canım, bir önceki ayın 20. gününden estrofem tablet kullandırdı sadece.
Evet eynen canım tek gen hastalığı taşıyınca kromozomlara baktıramıyoruz.. Bir yerde elimiz kolumuz bağlanıyor.. Allah'ım büyük inşallah sağlıklı çocuklar verirBen de kendi genetikcime cgh istiyorum bu defa dediğimde sen tek gen hastasısin cgh ye gerek yok dedi.Bir hamilelik elde edelim gibi şeyler söyledi.
Bizim geçen sefer 2500 dolar paket fiyatiydi bu defa 2000 dolara baktıracağız Allah'in izniyle..arkadaşlar pgt ye kaç para veriyosunuz.biz 750 Euro veriyoruz 2500 tl ye fn geliyor embriyo sayısı önemli değil 1 tanede olsa 15 tanede osla tek fiyat
yoo ben hiç kanda E2 bakılmadı, zaten güzel bir ultrason kontrolu yeterli bence, o kadar delik deşik olmaya gerek yok... yumurta kalitesi için kullandırmış olabilir. günde 1 tablet içtim adet olduğum gün içmeyi bıraktım.Estrofemin amacı neydi peki? Günde kaç kullandın? E2 düşükmüydü acaba o yüzdenmi kullandın
İnşallah canım benim fikrim de pgtnin yeterli olduğundan yana çünkü tek gen hastalığında belli bir hastalık var sadece ve ona da pgt ile bakıldiktan sonra ekstra incelemeye gerek yok diye düşünüyorum.Aslında Allah ol desin yeter ki gerisi bahane.Evet eynen canım tek gen hastalığı taşıyınca kromozomlara baktıramıyoruz.. Bir yerde elimiz kolumuz bağlanıyor.. Allah'ım büyük inşallah sağlıklı çocuklar verir
Anladım canım estrofemide bir hafta falan kullanmışsın o zaman.. Benim hep yumurtalarım farklı boylarda oluyor aynı gitmiyor.. İnşallah bu sefer öyle olmazyoo ben hiç kanda E2 bakılmadı, zaten güzel bir ultrason kontrolu yeterli bence, o kadar delik deşik olmaya gerek yok... yumurta kalitesi için kullandırmış olabilir. günde 1 tablet içtim adet olduğum gün içmeyi bıraktım.
inşallah canım, ama sıkı takip gerekyor ben bunu anladım baskılayıcı ilacı ne zaman kullanmaya başladığın ve dozlar da önemli.. kısadcası dr çok önemli bu konuda işteAnladım canım estrofemide bir hafta falan kullanmışsın o zaman.. Benim hep yumurtalarım farklı boylarda oluyor aynı gitmiyor.. İnşallah bu sefer öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?