Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim 2. de ortaya çikti 4 aylikken hastaliktan kaybettik maalesef bizimki yüzde yirmibeş hastalik şansi olan gruptan ama yine de normal deneme cesaretim yok....Yani yüzde yetmişbeş şansim var ama cesaretim yok sonuna kadar PGT...

başıma farklı bişey geldi, aynı yumurtalıkta bile yumurtalar ilaca farklı tepki veriyor, kimi önden gidiyor kimi gelişmiyor.

Senin bu tedavinde öyle olmamış galiba canım.. Onun için bişey yapıldımı nasıl bir tedavi uyguladı doktorun
Nisanda başladığımız tedavi de önde gidenlerden dolayı iptal oldu. bu tedavi de drum işi daha sıkı tuttu, baskılayıcı iğneyi (cetrotide) 6 tane kullandım 7. günden başladık, gün aşırı kontrol etti, topladan önceki son dozu akşamı bekletmeden gün ortası saat 13.00 de vurdurdu.

başın sağolsun canımllah bidaha yaşatmasın inşallah %25 iyi bir oran tüp bebektede 4 bebekte 1 bebek hasta çıkar bu oranla şansın yüksek yani.rabbim yüzüne gülsün inşallah

Bizimde setup hariç 6000 lira canım.. Aynen
Nadir hastalık tek gen oluncamı acaba yüksek?
aslında bizimde türkiyede bulunamadı seyrek görülen bir hastalık denildi.ama fiyatı neye göre belirliyorlar bilemiyorum.benim tüp bebek merkezi ve genetik emrkezi aynı hastanenin bünyesinde.eğer farklı bir merkezde tüp bebek yaptırırsam ve genetiğine bu merkezde baktırırsam ozaman fiyatın daha yüksek olacağını söylediler.belkide aynı hastane bünyesinde olduğu için fiyat kırıyorlardır biraz

Kısa protokolmü uygulandı? Tedaviye başlamadan önce baskılayıcı ilaç falan kullandın mı?

başın sağolsun canımllah bidaha yaşatmasın inşallah %25 iyi bir oran tüp bebektede 4 bebekte 1 bebek hasta çıkar bu oranla şansın yüksek yani.rabbim yüzüne gülsün inşallah
Amin canim hepimizin insallah.. Bir sonraki tedavinde sağlikli bulunur ve hamilelik olur inşallah bu tüp bebek îşinde stres yapmayanlar daha çabuk hamile kaliyor.

Ben de kendi genetikcime cgh istiyorum bu defa dediğimde sen tek gen hastasısin cgh ye gerek yok dedi.Bir hamilelik elde edelim gibi şeyler söyledi.

Ben de kendi genetikcime cgh istiyorum bu defa dediğimde sen tek gen hastasısin cgh ye gerek yok dedi.Bir hamilelik elde edelim gibi şeyler söyledi.
Evet eynen canım tek gen hastalığı taşıyınca kromozomlara baktıramıyoruz.. Bir yerde elimiz kolumuz bağlanıyor.. Allah'ım büyük inşallah sağlıklı çocuklar verir

Estrofemin amacı neydi peki? Günde kaç kullandın? E2 düşükmüydü acaba o yüzdenmi kullandın
yoo ben hiç kanda E2 bakılmadı, zaten güzel bir ultrason kontrolu yeterli bence, o kadar delik deşik olmaya gerek yok... yumurta kalitesi için kullandırmış olabilir. günde 1 tablet içtim adet olduğum gün içmeyi bıraktım.

Evet eynen canım tek gen hastalığı taşıyınca kromozomlara baktıramıyoruz.. Bir yerde elimiz kolumuz bağlanıyor.. Allah'ım büyük inşallah sağlıklı çocuklar verir
İnşallah canım benim fikrim de pgtnin yeterli olduğundan yana çünkü tek gen hastalığında belli bir hastalık var sadece ve ona da pgt ile bakıldiktan sonra ekstra incelemeye gerek yok diye düşünüyorum.Aslında Allah ol desin yeter ki gerisi bahane.

Anladım canım estrofemide bir hafta falan kullanmışsın o zaman.. Benim hep yumurtalarım farklı boylarda oluyor aynı gitmiyor.. İnşallah bu sefer öyle olmaz

Anladım canım estrofemide bir hafta falan kullanmışsın o zaman.. Benim hep yumurtalarım farklı boylarda oluyor aynı gitmiyor.. İnşallah bu sefer öyle olmaz
inşallah canım, ama sıkı takip gerekyor ben bunu anladım baskılayıcı ilacı ne zaman kullanmaya başladığın ve dozlar da önemli.. kısadcası dr çok önemli bu konuda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…