Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ay Allahım nasıl uzun bir liste, ne ruh halleriyle ne umutlar özlemler dolu.. Allah bu defa yüzüne baksın inşallah...

Tebrik Ediyorum Çocuklarınızın Kromozomlarına bakılmışmıydı
Rabbimiz size bağışlasın MAŞALLAHHH
Saol canm evet pgtliler genetik problemimiz yoktu ama 2 sefer tedavi denenince birde dusugum olunca bide pgt deneyelm demistik tabi onla birlikte rahme cizikte attrdm tutma olasiligini arttirci her yolu denedik yani

ay Allahım nasıl uzun bir liste, ne ruh halleriyle ne umutlar özlemler dolu.. Allah bu defa yüzüne baksın inşallah...
Rabbimiz Her zorlukla bir kolaylık vardır diyor. Hamdolsun Hikmetinden sual olunmaz vardır bir sebebi hikmeti Çok umut ve hayallerim oldu Hala da var
Psikoloğum sayesinde plan ve hayal farkını öğrendim Çok fazla plan yaptıgım için olmayıncada yıkımlar yaşadım Öğretmenim sürekli plan alışkanlığım var
Hayal ediyorum sadece 5 dk bebeğimi hazırım gel diyorum iste ve bırak
Tekniğini uygulamaya çalışıyorum Hayal kurmak bir gün olacağına inanmak zamana yaymak plan kurmak yakın bir Zaman'la sınırlıymış bu yıl bunu öğrendim Kendime Nasıl zarar verdiğimide.....

ben yakında kalpten gidecem, bu meraklı bekleyiş ne zaman bitecek yaa

önce kaç yumurta oluşmuş kaçı sağlam
sonra kaçı döllendi
kaçı 3. güne geldi 5. güne gitti

şimdi de CHG sonucu bekle... 24 saatlik testi 10-15 günde çıkarttıklarına mı yanayım, sonuç gelmedikçe gerilmelerime mi?

bi de sonra tuttu-tutmadı beklemesi olacak

offf off inşallah güzel sonucu alırız, beklemek çok yorucu

Dondurulmuş tedavide kaçıncı günlerde gidiliyor muayeneye ve kaç kez ?bilen var mı?şişli memorial için özellikle

Masall neden sonucu uzatiyorla aciklama yaptilarmi

Benim sonucumda 10gün sürdü.2yöntem varmış bir embriyoları dondurup 10günde sonuç çıkan 270euro diğeri. 350euro onda sonuç 24saatte çıkar dediler neye göre hangi yöntem belli değil.

Canim sen volkan baltaciylami devam ediyosun bende onunla gorusmek tedaviye baslamak istiyorum ankara genartta sen memnunmusun
Ben de bilgi vereyim sana Volkan baltacı ve genart ankarada en iyi genetik merkezi istanbul gelemiyorsan.aysun hoca da çok tatlıdır.ben 2kez denedim orada .cgh yoktu pgt yaptırdık.

valla kızlar, 24 saatte çıktığını işlemin ne olduğunu sonradan öğrendim, ama cihaza 14 embriyo koyulması gerekiyormuş toplam, 14 embriyo ile çalışıyormuş, diğer merkezlerden de embriyo bekleyip en kısa sürede sonuçlandıracağız dedi Hakan Bey / Genetiks.

15 gün olarak söylüyoruz herkese ama erken çıkma ihtimali de var dedi.

Dondurulmuş tedavide kaçıncı günlerde gidiliyor muayeneye ve kaç kez ?bilen var mı?şişli memorial için özellikle
canım ben bir ar ataşehir memorialle başllayacaktım sonra vazgeçtim, taze emb oluşturmak istedim, bir risk daha almak istemedim. çünkü oradaki dondurulmuşlarımın genetiğine bakılmamıştı ve bakılamıyor da,

neyse, adet olunca srıyorsun 2.-3. günü çağırıyorlar, kan alıyorlar + ultrason kontrolu yapılıyor başlıyr toplam 3-4 kontrol

canım sonu güzel olsun inşallah hepsine değsin.güzel haberlerini bizde senle beraber heyecanla bekliyoruz

Saol canm evet pgtliler genetik problemimiz yoktu ama 2 sefer tedavi denenince birde dusugum olunca bide pgt deneyelm demistik tabi onla birlikte rahme cizikte attrdm tutma olasiligini arttirci her yolu denedik yani
Merhaba Canim gebelik şansini artirmak için rahme cizik ne zaman atiliyor ve başka aşi vs. ne gibi yöntemler var .En azindan doktoruma söylerim bizim trofoktoderm denen 5. gün transferi olacak insallah .Senin kaçinci gün transfer edildi.

Canim ben de psikoloğum bu olayi kafana takmazsan günlük işlerine konsantre olup olumlu düşünürsen anksiyete seviyesini yükseltmezsen başari şansin artar .Olumlama yapmani da tavsiye ederim.
Çok şükür çocuğun da var bunun da rahatlığı var bir taraftan...

Arkadaşlar şöyle örnek verirsem benim oğlum aşilama bebegidir tedavisiz aşilamadir.Aşilamadan sonra 20 dak. dinlendim 5saat yol gittim düğüne hic dinlenmedim . Hatta unuttum çoğu zaman aşilama oldųğumu.Yani olacaksa olur stres cok zararli bu süreçte.

Canim sen volkan baltaciylami devam ediyosun bende onunla gorusmek tedaviye baslamak istiyorum ankara genartta sen memnunmusun
Ben görüştükten sonra internetden biraz araştırma yaptım ve dönüp dolaşıp Genartı buldum yine.İşinin ehli gibi görünüyor ve nazik bir bey Volkan Hoca.
Ankaradamı yaşıyorsun , ben İstanbuldayım ama sağolsun kolaylıklar sağlıyor.Buraya geldikçe görüştük ve kanları burdan gönderdik.İlgili...

İyi kalite mi tuttu tutunamaz denilen mi? Canım iyi kalite olanın kalitesini biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…