- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.701
evet canım ankaraya gittiğim zamanda inşallah yüz yüze görüşücemMurat Hoca ile mi görüştün
ay Allahım nasıl uzun bir liste, ne ruh halleriyle ne umutlar özlemler dolu.. Allah bu defa yüzüne baksın inşallah...1. Deneme::: Konya EURO FERTIL . DR DİLEK İNCESU
2. Deneme::: İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA. DR:BURÇAK ERZİK
3. Deneme::: İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA. PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
4. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
5. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
6.Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
7. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
8. Deneme:::Ankara TIP FAKÜLTESİ CEBECİ PROF DR: MURAT SÖNMEZER TRANSFER OLDU SONUÇ BEKLİYORUM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
Saol canm evet pgtliler genetik problemimiz yoktu ama 2 sefer tedavi denenince birde dusugum olunca bide pgt deneyelm demistik tabi onla birlikte rahme cizikte attrdm tutma olasiligini arttirci her yolu denedik yaniTebrik Ediyorum Çocuklarınızın Kromozomlarına bakılmışmıydı
Rabbimiz size bağışlasın MAŞALLAHHH
Rabbimiz Her zorlukla bir kolaylık vardır diyor. Hamdolsun Hikmetinden sual olunmaz vardır bir sebebi hikmeti Çok umut ve hayallerim oldu Hala da varay Allahım nasıl uzun bir liste, ne ruh halleriyle ne umutlar özlemler dolu.. Allah bu defa yüzüne baksın inşallah...
Sağol.Merhaba mara rabbim yardimcin olsun ve insallah kucagin bebekle dolsun canim volkan bey nasil bende ona gitmek istiyorum ama aklim karisik ve kararsizim
Canim sen volkan baltaciylami devam ediyosun bende onunla gorusmek tedaviye baslamak istiyorum ankara genartta sen memnunmusunSağol.
Burası çok karışık yazor buluyorum kim kime ne demiş ne zaman demiş. durumundan bahasedermisin
Masall neden sonucu uzatiyorla aciklama yaptilarmiben yakında kalpten gidecem, bu meraklı bekleyiş ne zaman bitecek yaa
önce kaç yumurta oluşmuş kaçı sağlam
sonra kaçı döllendi
kaçı 3. güne geldi 5. güne gitti
şimdi de CHG sonucu bekle...24 saatlik testi 10-15 günde çıkarttıklarına mı yanayım, sonuç gelmedikçe gerilmelerime mi?
bi de sonra tuttu-tutmadı beklemesi olacak
offf off inşallah güzel sonucu alırız, beklemek çok yorucu
Ben de bilgi vereyim sana Volkan baltacı ve genart ankarada en iyi genetik merkezi istanbul gelemiyorsan.aysun hoca da çok tatlıdır.ben 2kez denedim orada .cgh yoktu pgt yaptırdık.Canim sen volkan baltaciylami devam ediyosun bende onunla gorusmek tedaviye baslamak istiyorum ankara genartta sen memnunmusun
canım ben bir ar ataşehir memorialle başllayacaktım sonra vazgeçtim, taze emb oluşturmak istedim, bir risk daha almak istemedim. çünkü oradaki dondurulmuşlarımın genetiğine bakılmamıştı ve bakılamıyor da,Dondurulmuş tedavide kaçıncı günlerde gidiliyor muayeneye ve kaç kez ?bilen var mı?şişli memorial için özellikle
canım sonu güzel olsun inşallah hepsine değsin.güzel haberlerini bizde senle beraber heyecanla bekliyoruzben yakında kalpten gidecem, bu meraklı bekleyiş ne zaman bitecek yaa
sonra kaçı döllendi
şimdi de CHG sonucu bekle...24 saatlik testi 10-15 günde çıkarttıklarına mı yanayım, sonuç gelmedikçe gerilmelerime mi?
Merhaba Canim gebelik şansini artirmak için rahme cizik ne zaman atiliyor ve başka aşi vs. ne gibi yöntemler var .En azindan doktoruma söylerim bizim trofoktoderm denen 5. gün transferi olacak insallah .Senin kaçinci gün transfer edildi.Saol canm evet pgtliler genetik problemimiz yoktu ama 2 sefer tedavi denenince birde dusugum olunca bide pgt deneyelm demistik tabi onla birlikte rahme cizikte attrdm tutma olasiligini arttirci her yolu denedik yani
Canim ben de psikoloğum bu olayi kafana takmazsan günlük işlerine konsantre olup olumlu düşünürsen anksiyete seviyesini yükseltmezsen başari şansin artar .Olumlama yapmani da tavsiye ederim.ben yakında kalpten gidecem, bu meraklı bekleyiş ne zaman bitecek yaa
sonra kaçı döllendi
Ben görüştükten sonra internetden biraz araştırma yaptım ve dönüp dolaşıp Genartı buldum yine.İşinin ehli gibi görünüyor ve nazik bir bey Volkan Hoca.Canim sen volkan baltaciylami devam ediyosun bende onunla gorusmek tedaviye baslamak istiyorum ankara genartta sen memnunmusun
Durumun nedir?Benim sonucumda 10gün sürdü.2yöntem varmış bir embriyoları dondurup 10günde sonuç çıkan 270euro diğeri. 350euro onda sonuç 24saatte çıkar dediler neye göre hangi yöntem belli değil.
İyi kalite mi tuttu tutunamaz denilen mi? Canım iyi kalite olanın kalitesini biliyor musun?Selam
Benimde yaş 37 embryo sayısı fazla diye pgt yapılsın istedim çünkü 13 embryo vardı hepsini denemek zor.sonuç hiç beklediğim gibi çıkmadı sadece üçü sağlıklıydı sonra hazırlandım transfer olcağı gün bir tanesi iyi kalite biri çöp biri de yine tutunamaz dedi doktor ve o bir tane tuttu şükür iyiki yaptırmışım yoksa bozuk genli embryolar zaten tutunamıcak defalarca tüp bebek yaptırmış olacaktım
Herşeyde bir hayır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?