- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.721
Benim durumum merkez aramaak canim adini cok duydum diye volkan bey olsun istiiyorum hem adiyamandayim ankara uzak ama degsin istiyorumDurumun nedir?
Canm rahme cizik atma histeroskobi polip temizleme kiloluysan kilo vermen lazm yumurta toplamadan itibaren ananas yemistm birde pgt denendi asi falan denenmedi doktora soylemistm gereksz demisti ondan içinMerhaba Canim gebelik şansini artirmak için rahme cizik ne zaman atiliyor ve başka aşi vs. ne gibi yöntemler var .En azindan doktoruma söylerim bizim trofoktoderm denen 5. gün transferi olacak insallah .Senin kaçinci gün transfer edildi.
Benmde 5.gun embriyolarydiMerhaba Canim gebelik şansini artirmak için rahme cizik ne zaman atiliyor ve başka aşi vs. ne gibi yöntemler var .En azindan doktoruma söylerim bizim trofoktoderm denen 5. gün transferi olacak insallah .Senin kaçinci gün transfer edildi.
şu an senle yazışırken volkan hocaya danıştım ,anında dönüş yaptı ,gerçekten ilgili...Ben görüştükten sonra internetden biraz araştırma yaptım ve dönüp dolaşıp Genartı buldum yine.İşinin ehli gibi görünüyor ve nazik bir bey Volkan Hoca.
Ankaradamı yaşıyorsun , ben İstanbuldayım ama sağolsun kolaylıklar sağlıyor.Buraya geldikçe görüştük ve kanları burdan gönderdik.İlgili...
bende polip vardi bir tane onu Opu sirasinda aldi ama transfere daha 2 ay var ayrica çizik atiliyor mu transferden hemen önceCanm rahme cizik atma histeroskobi polip temizleme kiloluysan kilo vermen lazm yumurta toplamadan itibaren ananas yemistm birde pgt denendi asi falan denenmedi doktora soylemistm gereksz demisti ondan için
Tedaviden 2 ay once en az diye biliyorm bende oyle olmustu rahmin dinlenmesilazmmis galibabende polip vardi bir tane onu Opu sirasinda aldi ama transfere daha 2 ay var ayrica çizik atiliyor mu transferden hemen önce
Canim konuyu açan arkadaş yorumların üstünde konu sahibi:Hazade diye yazıyor, ya da 1.sayfaya git ilk yazan kişiyi görürsün. Merak ettiğin kisilerin de isminin üzerine tıkla yazdığı mesajlar bölümüne gir,ordaki mesajlardan anlarsın zaten ne durumda olduğunu.Kızlar konuyu açan arkadaş ve o tarihlerde yazanlar ne durumda nasıl öğreniriz:) Okuyayım dedim ama bunca sayfa ne mümkün.Bugünü bile karıştırıyorum ben burda alışamadım daha:)
Hayırlı olsun güzel haberinizi burdan hep beraber okuruz insallah.Arkadaşlar pazartesi günü transferim oldu 2 tane 46 kromozoma bakılan Bebek yerleştirildi 6 tane embriyo bakıldı 3 ü kromozom olarak iyi çıktı ve donduruldu
2 si yerleştirildi 1 tanesi orda kaldı Ankara HRS Hastanesinde doktorum Prof er Murat Sönmezer faydam olsun diye sizlerle paylaştım
Allah yardımcınız olsun uzun süreçler insallah bekleyişin sonu güzel olurmerhaba canım..
cevap verdiğiniz için teşekkürler, anlaşılan burda yanlız hissedilmiyor.
Ben 38 yaşındayım 16 senedir evliyim.İlk yıllarımda olmak üzere toplamda 5 gebelik geçirdim.İlk 2 si sonlandırıldı diğer 3 ü düştü...Uzun yıllardır göze alamadığımdan denemedim ,önerilen birşeyde yoktu.
35 den sonra risk arttığı ve ilerde keşke dememek için başından sonuna kadar dr kontrolünde gitmeye karar verdim .
Bir süre Çapada interfilitenin istediği çeşitli testleri yaptırmak için zaman kaybettim.Kaybettim diyorum çünkü önünde sonunda bize PGT yçntemiyle tüp bebek önerdiler ve devlet bunu karşılamıyor.(ilik nakli bekleyen bir çocugunuz yoksa!)
İnişli çıkışlı bu dönemden sonra ilaç desteği için rapora hak kazanmışız.Onuda alır almaz 6 ay içinde kullanmalısınız.Ve ne yazıkki sonraki süreçte bişeye yaramıyor.Belki tüp bebek aşamasındaki ilaçlar için bir mebla destek olacaktır.
Herneyse bu yıl GOP ta Genetik prof. Volkan Baltacıyla tanıştık.Tüm exzom dizileme önerdi, 1,5 yıldır falan varmış bu test.Kanlarımız alındı Almanyaya gönderildi.3 ay içinde cevap geliyor bu test için(3000 euro)
2 şer genimizin mutasyona uğradığı ortaya çıktı, birde tam olarak tarif edemiycemde bulundugumuz kategori bi tık işte zorlayan belirsiz bir kategori imiş.
Yapılacak işlemin güvenilirliğini artırmak için diğer teste geçtik.(o genlerin etrafındaki komşu genleride tarayan sonraki pgt işleminin güvenilirliğini artıracak bir test-2500 dolar ,bizde ikimizdede sıkıntı oldugu için biraz daha fazla.
Henüz test sonucum gelmedi.Geldikten sonra ki aşama artık yumurta toplama dölleme , ayrıştırma ve nakil...Kısmetse tabi.
Eğer benze sorunlar yaşayanlar varsa arkadaşlar zaman kaybetmeyin orda burda , öylede böylede dışarda hallediliyor...
teşekkürler ,inşallah sizde hayırla saglıkla kavuşursunuz bebeginizeAllah yardımcınız olsun uzun süreçler insallah bekleyişin sonu güzel olur
Kesinlikle tavsiye ederim.volkan beyde eşi aysun hnm da bence çok ilgili ve alanında uzmanlar. Bende başka şehirden gittim telde görüşüyorum. Hele o aysun hnm daki sabır ne sorsam cevapladı bıkmadanBen görüştükten sonra internetden biraz araştırma yaptım ve dönüp dolaşıp Genartı buldum yine.İşinin ehli gibi görünüyor ve nazik bir bey Volkan Hoca.
Ankaradamı yaşıyorsun , ben İstanbuldayım ama sağolsun kolaylıklar sağlıyor.Buraya geldikçe görüştük ve kanları burdan gönderdik.İlgili...
o halde İstanbul'a gelsen keşke... Burada merkez daha çok ve şansın daha fazla.. Bir yakının akraban var mı burada ya da hastaneden bu konuda yardım isteyebilirsin oda veriyorlar sanırım.Benim durumum merkez aramaak canim adini cok duydum diye volkan bey olsun istiiyorum hem adiyamandayim ankara uzak ama degsin istiyorum
İstanbulla gelirim ama ordada merkez ne bilmoyorum hem butun merkezler volkan baltaciyla calisoyo labaratuar onemli ve emriyolog da..nedense hep genart var aklimda orda tedavi olanlari buldum hepsi hamiş ve cok memnun ...bilemedim kiiHen yanı şeylerd
o halde İstanbul'a gelsen keşke... Burada merkez daha çok ve şansın daha fazla.. Bir yakının akraban var mı burada ya da hastaneden bu konuda yardım isteyebilirsin oda veriyorlar sanırım.
MADEM ŞEHİR DEĞİŞECEKSİNİZ DİREK ANKARAYA GİDİN .HOCAYLA GÖRÜŞTÜNMÜ ÖNCE Bİ KONUŞ EMİNİM EN UYGUN YOLU GÖSTERECEKTİR.İstanbulla gelirim ama ordada merkez ne bilmoyorum hem butun merkezler volkan baltaciyla calisoyo labaratuar onemli ve emriyolog da..nedense hep genart var aklimda orda tedavi olanlari buldum hepsi hamiş ve cok memnun ...bilemedim kii
Canim.hocayla gorusecegim ama burda turkiyenin en iyi genetikcisi var tanidik once onunla.konusacagim egerki bana baska bi merkez onermezse direk ankaraya gidicemMADEM ŞEHİR DEĞİŞECEKSİNİZ DİREK ANKARAYA GİDİN .HOCAYLA GÖRÜŞTÜNMÜ ÖNCE Bİ KONUŞ EMİNİM EN UYGUN YOLU GÖSTERECEKTİR.
Aaaa ccok sevindim gercekten rabbim kucaginada almayi nasip etsinEvet bende volkan bey ve aysun hanımla tedavimi sürdürüyorum. Hamileyim allahin izniyle keseyi görmeyi bekliyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsn.
Hangi hastanede bebişler gelişti canım..Evet bende volkan bey ve aysun hanımla tedavimi sürdürüyorum. Hamileyim allahin izniyle keseyi görmeyi bekliyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsn.
Kızlar konuyu açan arkadaş ve o tarihlerde yazanlar ne durumda nasıl öğreniriz:) Okuyayım dedim ama bunca sayfa ne mümkün.Bugünü bile karıştırıyorum ben burda alışamadım daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?