Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aslında yazıp sizlerin canını sıkmayacaktım,ben bugün buraya moral mesaji yazmak istiyordum..Ama su an ne icimdekileri anlatabilecegim ,anlatsam da anlayacagini inandigim kimse yok.6 taneden 1 tane saglam gelen bebisin hikayesi bugun negatif degeri alinca bitti.12 gün boyunca benimle olduguna inandim,konustum onunla..1 tane saglikli oldugunu duyunca ufak hayaller kurdum,anne miyim ben simdi,dedim..
Tek tesellim daha once havuz sistemiyle toplanan (2) denemem de 13 taneden 0 saglikli gelmisti.bu 3.tedavi sonrasi 6 dollendi ve 6 si da pgt ye girdi.Neden bu kadar yaklasmısken olmadi..1,19 translokasyonum ve 1.kramazom cok uzun oldugu icin en cok o beni korkutuyordu ama elimdeki pgt sonucunda 1.kramazon hep kritare uymus.19 sorunlu gelmis..

Elimde transfer edilen embriyomun resmi kaldi..Inanmistim olacagina..Hissetmistim..Ama maalesef zamani degilmis..Elbet bir gun olacak ,degil mi kızlar?Bugünler de gececek,.

Ne söylesem üzüntünüz kederiniz azalmaz şimdi..yazınızı okuyunca gerçekten çok ama çok üzüldüm...yaşadıklarınızı anlıyorum ve tabiki dediğiniz gibi zamanı şimdi değilmiş ama tabiki de Allah ında izniyle o günde gelecek insallah bizde burdan bunu takip edeceğiz.

Dilbil şimdi ağla...ama asla pes etme umut ışığın hep yansın ...bir gün olacak inşallah ama zamanı değilmiş...Allah ısteyince bir embrıyon olsa yine olur..

Cok yakin 2 arkadasim,esim,annem,babam biliyor.Herkes sen yeterki iyi ol ,dediği için ,ben de iyiyim iyiyim diye gecistiriyorum.Ne kadar az kisi o kadar az soru demek, zaten paylassakda anlamsz kimse..

Dilbil bak buraya cok guzel seyler yazanlarda oldu yeni iki arkadasimiz ikizlerini aldi kucagina zar zor ama illaki sonu guzel bitiyo hikayelerin onlari okuyunca umut oluyo hepimize..amaa az cok anladim ki pgt tek basina yeterli olmuyo sanki ......

Ahhh canım benim.seni o kadar iyi anlıyorumki.benim de 5.denemem bende de 1ve 9 traslokasyon var.malesefki iki sefer deneme de pes edemeyiz.bizim hastalığımız zar atmaya benziyor.tesadüf biraz malesef.kısmette varsa olacak ama maddi manevi çok yoruyor.sen şimdi yeni tedaviyi düşün rahatla ancak o zaman acın hafifler.çok zor ama toparlanmak lazım

Canim ya çok üzüldüm ama herzaman gece olmaz sabahi da göreceğiz inşallah.Bozma moralini dicem ama su an çok üzgünsün belli yaramıza en iyi ilaç zamandır ve ben inanıyorum dilbil ismi altında bebegiyle geçirdiği zamanlar ve hikayelerini okuyacagiz inşallah..İnşallah hepimizn hikayesi güzel ilerleyecek ve belki de cok yakinda bebeklerimizi konuşacağız.

Arkadaşlar tüp bebek yaptirdiginizi veya pgt chg yaptirdiginizi çevreniz biliyor mu?Benim sadece eşim ve annem biliyor .Yakin arkadaşlarim ve akrabalarim oğluma dahi söyleyemedim.
Ben sadece kv,annem,görümcemë söylemeyi düşündüm.kv,görümcem biliyor,anneme de tedaviye başlamadan söylemeyi düşünüyorum.Başka da kimsenin bilmesine gerek yok.

Kayinvalde ve görümce eminmisin sonra laf ederler başına kakarlar.aman aman kendi canından başkası anlamaz c seni derdini.yüzüne güler arkandan bıdı bıdı ederler.benden demesi.bilmem kaç yıllık evlisiniz ama ben bizzat şahit oldum cevremde

Canim ya kacgundur seni dusunuyorum.sana msj atacagm atamiyorum.olumsz bisey duymaktan cok korktugum icin atamadim acikcasi.1 tane saglikli geldyse yine olacak hic uzulme .bak benim de 9 tane den 1 saglikli geldi ve transfer bile edilemedi olmadi.pskolji cok onemli cok yipratici bi yol ama eminim olacak alllahn iznyle. Bu yasadiklarimiz bi yerde mufakatini bulacak inaniyorum.

Beni hayata tutan o 9 tane icndeki 1 saglkli gelen embryodu.bak ikimizde ayni kromozom translkonuyuz.seni en iyi ben anliyorum.olumsz haberi alip kendmi temzlige vermistim ve sen aramstin beni.biyerlerde benim gbi birinin oldgunu bilmek bana guc verdi.sende lutfen agla szla ama cabuk toparlan.insaallh sag saglim kucagimiza alacagz bebeklerimizi ogunleri gorecegiz insallah. D dilbil

Arkadaşlar tüp bebek yaptirdiginizi veya pgt chg yaptirdiginizi çevreniz biliyor mu?Benim sadece eşim ve annem biliyor .Yakin arkadaşlarim ve akrabalarim oğluma dahi söyleyemedim.
Ben çok yıllar evli olduğum için millet direk soruyo zaten bende evet tedaviyle oldu tüp bebek diyorum herkese.. Bende söyleyip söylememekte kararsızdım amann bilsinler ayıp mı günah mı ama tedavi sürecinde kimseye söylemedim oluncaya kadar birde onların sorularını çekemem hamilelikten sonra söyledim.. Zaten yalan söylesen pek inandırıcı gelmiyor kimseye 18 yıldan sonra ne gerek var yalan söylemeye öyle ya da böyle sağlıkla gelsinlerde inşallah kimse umrumda değil herkesin başında var bir tek biz yaşamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…