- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.761
Hayırlı olsunSelam arkadaşlar ben de 10 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum 6 denemem oldu bir tane normal yolla oldu ama hepsinin sonu hüsrandı. Son 2 deneme de PGT denedik ama onlar da kimyasal oldu. Bizim sorunumuz Eşimde hareketlilik az ve morfoloji 0. Eşimde ve ben de genetik herhangi bir sıkıntımız olmamasına rağmen oluşan embriyoların genetiği bozuk oluyor. PGT yaptırdığımız 2 tedavide de 10 taneden sadece 1 tane sağlıklı çıktı onlar da tutmadı. Hal böyle olunca biz de CGH yaptırmaya karar verdik. Ama çok zor bir süreç oldu bizim için. Yaşımdan dolayi yumurta rezervim azalmış havuz yöntemiyle 3 kerede 7 embriyo yu zor oluşturduk çok şükür 1 tane sağlıklı çıktı ve dün transfer yapıldı artık bundan sonrası nasip bu son bizim için hayırlısıyla bu kez olur inşallah olmazsa da biz elimizden gelen herşeyi yaptık
AynenBen çok yıllar evli olduğum için millet direk soruyo zaten bende evet tedaviyle oldu tüp bebek diyorum herkese.. Bende söyleyip söylememekte kararsızdım amann bilsinler ayıp mı günah mı ama tedavi sürecinde kimseye söylemedim oluncaya kadar birde onların sorularını çekemem hamilelikten sonra söyledim.. Zaten yalan söylesen pek inandırıcı gelmiyor kimseye 18 yıldan sonra ne gerek var yalan söylemeye öyle ya da böyle sağlıkla gelsinlerde inşallah kimse umrumda değil herkesin başında var bir tek biz yaşamıyoruz
Doğum günün kutlu olsunKızlar ,günaydın hepinize.Bugün benim doğum günüm..Dün en güzel hediyeyi alacaktım..Sabah hepinizin yazdıklarını okudum,hepimizin aynı yollardan geçtiğini bildigim icin,icten oldugunuzu ve gercektan beni anladiginizi hissettigim icin,yazdiklariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim..Su anda evet toparlanip yeni tedaviye hazirlanmaliyim ,iyi olmaliyim gibi beylik cumleler kuramasamda,evet bildiğim bir şey var..Mücadele ettiğimiz sürece anne olmak icin hep sansimiz var ve burada bu mutlulugu tatmamis kimsede kalmamis..inanmak inanmak inanmak..Bir süre beni mazur görün ,ben inancimi kaybettim bir yerlerde,arasam gider bulurum onu ama simdilik aramak gelmiyor icimden..Benim ruh halim bu şimdilik,hepiniz icin güzel dileklerimi sunuyorum..Inanmaktan vazgeçmeyin..
Ben sıkı sıkı tembihledim söylemezler canm.Bir faydaları olmicagi için aslında söylemesem de olurdu ama artık söylemiş bulundum.Kayinvalde ve görümce eminmisin sonra laf ederler başına kakarlar.aman aman kendi canından başkası anlamaz c seni derdini.yüzüne güler arkandan bıdı bıdı ederler.benden demesi.bilmem kaç yıllık evlisiniz ama ben bizzat şahit oldum cevremde
Dogru söylüyorsun da canm herkes biliyorsa kp kv duyar zaten.Fayda görmicegimiz kesin,ancak onlar hep bişeyler beklerler ama istediğin kadar yap zamanı gelince ne yaptin ki olur.Benim kayınvalidemle kayınpeder hariç herkese söyledim.. Onların da zaten bi faydası yok
Ama Allah'ın bildiğini kuldan saklamayı sevmiyorum, ne kadar çok dua alırsam o kadar iyi diye düşünüyorum.
geçtiğimiz bayram bana kendimi onların gözünde ne kadar değersiz olduğumu hissettirdiler ki... eşimle biz sadece onlar yüzünden tartışıyoruz, başka şeyler için tartışmamız neredeyse yoktur.. böyle olunca da üzülüyorum.Dogru söylüyorsun da canm herkes biliyorsa kp kv duyar zaten.Fayda görmicegimiz kesin,ancak onlar hep bişeyler beklerler ama istediğin kadar yap zamanı gelince ne yaptin ki olur.
aynen yaaa ne gereği var... ilk tedavide çok kasmıştım kendimi şirkete bile söylememiştim.. ne kadar hata etmişim, izin alırken falan çok zorlanmıştım..Ben çok yıllar evli olduğum için millet direk soruyo zaten bende evet tedaviyle oldu tüp bebek diyorum herkese.. Bende söyleyip söylememekte kararsızdım amann bilsinler ayıp mı günah mı ama tedavi sürecinde kimseye söylemedim oluncaya kadar birde onların sorularını çekemem hamilelikten sonra söyledim.. Zaten yalan söylesen pek inandırıcı gelmiyor kimseye 18 yıldan sonra ne gerek var yalan söylemeye öyle ya da böyle sağlıkla gelsinlerde inşallah kimse umrumda değil herkesin başında var bir tek biz yaşamıyoruz
ya o jeli kullanırken de sanırım pembe leke geliyormuş sanki öyle okumuştum..Slm kızlar Elim ve Ayağım yanıyor crinone jel pembe geliyor .Vücudumu dinlemekten yoruldum 4. Denememde tuttugunda elim ayağım çok üşürdü bilmiyorum şaştım kaldım dua edin az kaldı teste
Perşembe günü 10. Gün 7 yıllık evliyim idrar testinden nefret ettim onu hiç yapmadım Az kaldı deyip bekliyorummya o jeli kullanırken de sanırım pembe leke geliyormuş sanki öyle okumuştum..
kaç günün var teste, bi idrar testi yapsan mı ki
canım kan testi yaptırsana 7. günden itibaren kanda çıkıyor. ben 9. gün yapmıştım kan testi bugün yaptırabilirsinPerşembe günü 10. Gün 7 yıllık evliyim idrar testinden nefret ettim onu hiç yapmadım Az kaldı deyip bekliyorumm
bel hem çok terliyor hemde kıyafetler denk geliyor diye istemedi drum, kalçanın üst kısmına yapıştır dedi, iğne vurulan yer var ya oraya bende yapıştırdm bakalım memnun kalmazsam ordan, sonrakini iç ya da üst bacağa yapıştırıcam, dar bişey giymedenBeline olmaz mi
amin arkadaşım.. hepimizin kucağı dolsun inşallah..bu hafta bana geçmeyecek diye korkuyorum.. canım çalışmak da istemiyor..Rabbim emegimegini boşa vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?