Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar ,günaydın hepinize.Bugün benim doğum günüm..Dün en güzel hediyeyi alacaktım..Sabah hepinizin yazdıklarını okudum,hepimizin aynı yollardan geçtiğini bildigim icin,icten oldugunuzu ve gercektan beni anladiginizi hissettigim icin,yazdiklariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim..Su anda evet toparlanip yeni tedaviye hazirlanmaliyim ,iyi olmaliyim gibi beylik cumleler kuramasamda,evet bildiğim bir şey var..Mücadele ettiğimiz sürece anne olmak icin hep sansimiz var ve burada bu mutlulugu tatmamis kimsede kalmamis..inanmak inanmak inanmak..Bir süre beni mazur görün ,ben inancimi kaybettim bir yerlerde,arasam gider bulurum onu ama simdilik aramak gelmiyor icimden..Benim ruh halim bu şimdilik,hepiniz icin güzel dileklerimi sunuyorum..Inanmaktan vazgeçmeyin..

Hayırlı olsun

Aynen

Doğum günün kutlu olsun

Ben sıkı sıkı tembihledim söylemezler canm.Bir faydaları olmicagi için aslında söylemesem de olurdu ama artık söylemiş bulundum.

Benim kayınvalidemle kayınpeder hariç herkese söyledim.. Onların da zaten bi faydası yok

Ama Allah'ın bildiğini kuldan saklamayı sevmiyorum, ne kadar çok dua alırsam o kadar iyi diye düşünüyorum.

Benim kayınvalidemle kayınpeder hariç herkese söyledim.. Onların da zaten bi faydası yok

Ama Allah'ın bildiğini kuldan saklamayı sevmiyorum, ne kadar çok dua alırsam o kadar iyi diye düşünüyorum.
Dogru söylüyorsun da canm herkes biliyorsa kp kv duyar zaten.Fayda görmicegimiz kesin,ancak onlar hep bişeyler beklerler ama istediğin kadar yap zamanı gelince ne yaptin ki olur.

Dogru söylüyorsun da canm herkes biliyorsa kp kv duyar zaten.Fayda görmicegimiz kesin,ancak onlar hep bişeyler beklerler ama istediğin kadar yap zamanı gelince ne yaptin ki olur.
geçtiğimiz bayram bana kendimi onların gözünde ne kadar değersiz olduğumu hissettirdiler ki... eşimle biz sadece onlar yüzünden tartışıyoruz, başka şeyler için tartışmamız neredeyse yoktur.. böyle olunca da üzülüyorum.

bu defa eşim istemedi onlara haber vermeyi, canıma minnet.. biz soranlardan bişey saklamıyoruz muhakkak kulaklarına gidecek, "boşver el gibi başkasından öğrensinler" dedi.. demek ki onunda kızgınlıkları var.

aynen yaaa ne gereği var... ilk tedavide çok kasmıştım kendimi şirkete bile söylememiştim.. ne kadar hata etmişim, izin alırken falan çok zorlanmıştım..

D dilbil
seni en iyi anlayacak kişilerle bir aradasın.. her daim seni dinlemeye hazırız burada.

geçmiş doğum günün de kutlu olsun, doğum gününde olmadı ama yeni yaşın güzel haberler getirsin sana inşallah

Slm kızlar Elim ve Ayağım yanıyor crinone jel pembe geliyor .Vücudumu dinlemekten yoruldum 4. Denememde tuttugunda elim ayağım çok üşürdü bilmiyorum şaştım kaldım dua edin az kaldı teste

Slm kızlar Elim ve Ayağım yanıyor crinone jel pembe geliyor .Vücudumu dinlemekten yoruldum 4. Denememde tuttugunda elim ayağım çok üşürdü bilmiyorum şaştım kaldım dua edin az kaldı teste
ya o jeli kullanırken de sanırım pembe leke geliyormuş sanki öyle okumuştum..

kaç günün var teste, bi idrar testi yapsan mı ki

evett şimdi bi de başıma climara bant geldi, nereme yapıştırsam bunu d,ye düşünüorum, doktorum kalçaya dedi ama benim popom çok terler,

haydi birlikte düşünelim :)

bel hem çok terliyor hemde kıyafetler denk geliyor diye istemedi drum, kalçanın üst kısmına yapıştır dedi, iğne vurulan yer var ya oraya bende yapıştırdm bakalım memnun kalmazsam ordan, sonrakini iç ya da üst bacağa yapıştırıcam, dar bişey giymeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…