- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.781
Allah yardimcin olsun canim însâallah burdan güzel haberlerini alacağiz. Umutluyum senin için..amin arkadaşım.. hepimizin kucağı dolsun inşallah..bu hafta bana geçmeyecek diye korkuyorum.. canım çalışmak da istemiyor..
ay sorma normalde 24-48 saatlik bişeymiş ama işte sıraya koyuyorlar.. geç gelsin de güzel gelsin razıyım. makinaya 14 tane embriyo giriyormuş, zaten benim 7, elbet gerisi de çabuk toparlanır inşallah..Masal o bant ne içinmiş ki canım çok uzun sürdü ya senin emriyolardan haber gelmesi benim üç beş güne gelmişti.. Hayırlı haber gelir inşallah
ya bende bir yandan umutlanma kendini kötüye hazırla diyorum ama bende çok umutlu bir bekleyiş içindeyim.. İnşallah umutlarım yıkılmaz...Allah yardimcin olsun canim însâallah burdan güzel haberlerini alacağiz. Umutluyum senin için..
İyi yapmışsınız aslında yazdıklarının çoğunu sanki ben yazmış gibiyim.Kv gelin,evlat aynı diyor ama hiç inanmıyorum çünkü kaç hamilelik gecirdim hiç değer görmedim,iyiliklerim oldu halâ da vicdanımla yaklaşıyorum ama asla bilinmeyecek biliyorum.Çünkü şimdiye kadar yaptığım hiç birşeyin lafı edilmedi,yok içlerinden seviyorlarmis istemiyorum öyle sevgi ahh doluyum bu konuda.Eş desen o da ayrı bir sorun ama bu tedavimi ben oğluma kardes gelsin diye istiyorum eşim için değil. Kimi yadirgayacak belki ama öyle canm..geçtiğimiz bayram bana kendimi onların gözünde ne kadar değersiz olduğumu hissettirdiler ki... eşimle biz sadece onlar yüzünden tartışıyoruz, başka şeyler için tartışmamız neredeyse yoktur.. böyle olunca da üzülüyorum.
bu defa eşim istemedi onlara haber vermeyi, canıma minnet.. biz soranlardan bişey saklamıyoruz muhakkak kulaklarına gidecek, "boşver el gibi başkasından öğrensinler" dedi.. demek ki onunda kızgınlıkları var.
Ya bizi el kızı ve mali sağmal inek diye görmeyi bıraksalar zaten herşey güzel olacak.İyi yapmışsınız aslında yazdıklarının çoğunu sanki ben yazmış gibiyim.Kv gelin,evlat aynı diyor ama hiç inanmıyorum çünkü kaç hamilelik gecirdim hiç değer görmedim,iyiliklerim oldu halâ da vicdanımla yaklaşıyorum ama asla bilinmeyecek biliyorum.Çünkü şimdiye kadar yaptığım hiç birşeyin lafı edilmedi,yok içlerinden seviyorlarmis istemiyorum öyle sevgi ahh doluyum bu konuda.Eş desen o da ayrı bir sorun ama bu tedavimi ben oğluma kardes gelsin diye istiyorum eşim için değil. Kimi yadirgayacak belki ama öyle canm..
Valla ben de kızdım ve biraz haddimi aştım sanırım. Eşime kizginligimdan erkek arkadaşım olsaydın çoktan ayrılmıştım ve asla yüzüne bakmazdim ne yazikki evliyiz dedim ama çok kizmistim. Sebep hep 2. 3. şahıslar ve sesini çıkaramayışı.Ya bizi el kızı ve mali sağmal inek diye görmeyi bıraksalar zaten herşey güzel olacak.
Allah'a şükür eşimden yana çok şanslıyım, ama ona da dedim bayramda bu olaylarda, eğer bir daha dünyaya gelsem ya da geriye dönebilsem, ailenden dolayı senle evlenmezdim.. İnsana bunu bile söyletiyorlar(
Canım ben hep gobek deliğinin iki parmak yanlarına yapistiriyordum, degisim zamanida gobek cevresinde yerleri degistiriyodum.dr un bildigi vardir mutlaka ama kalcadan daha kolay çıkar sanki.evett şimdi bi de başıma climara bant geldi, nereme yapıştırsam bunu d,ye düşünüorum, doktorum kalçaya dedi ama benim popom çok terler,
haydi birlikte düşünelim :)
Bantlar ostrojen hormonu salgiliyo birde rahim kalinlastiriyo diye biliyorum.bende transferden önce kullanmaya başlamıştım.Masal o bant ne içinmiş ki canım çok uzun sürdü ya senin emriyolardan haber gelmesi benim üç beş güne gelmişti.. Hayırlı haber gelir inşallah
Masal bende eşimin ailesi yüzünden ona,evlendiğini pişman ettirdiler beni demiştim çok kirmistim eşimi...ailesinin yüzünden biz kötü oluyoruz birbirimizle ne aciYa bizi el kızı ve mali sağmal inek diye görmeyi bıraksalar zaten herşey güzel olacak.
Allah'a şükür eşimden yana çok şanslıyım, ama ona da dedim bayramda bu olaylarda, eğer bir daha dünyaya gelsem ya da geriye dönebilsem, ailenden dolayı senle evlenmezdim.. İnsana bunu bile söyletiyorlar(
Evli insanları rahat bıraksalar herşeye karismasalar,hele birde aynı evde asla ama asla yaşamamak lazım.olmuyo cunkuValla ben de kızdım ve biraz haddimi aştım sanırım. Eşime kizginligimdan erkek arkadaşım olsaydın çoktan ayrılmıştım ve asla yüzüne bakmazdim ne yazikki evliyiz dedim ama çok kizmistim. Sebep hep 2. 3. şahıslar ve sesini çıkaramayışı.Bazen haksız miyim diye çok düşünüyorum ama arada hatalarım da olsa iyi niyetimin bilinmemesinden dolayi mesafeyi yeni yeni koyuyorum.
O ne ise yariyomus canmevett şimdi bi de başıma climara bant geldi, nereme yapıştırsam bunu d,ye düşünüorum, doktorum kalçaya dedi ama benim popom çok terler,
haydi birlikte düşünelim :)
ay sorma normalde 24-48 saatlik bişeymiş ama işte sıraya koyuyorlar.. geç gelsin de güzel gelsin razıyım. makinaya 14 tane embriyo giriyormuş, zaten benim 7, elbet gerisi de çabuk toparlanır inşallah..
Smdi gordum cvp vermssn
o bant da östrojen desteğiymiş, tablet almak yerine bant yapıştırttı bu defa, düzenli dengeli östrojen dağılımı olsun istiyorum dedi.. coraspin de başlattı, kızımda da kullanmıştım doğuma 3-4 hafta kalana kadar.
bugünü sağ popoda hallettik, vakalım yarın Nasıl olacak. Arada kaşınıyor ama iyiyim :) teşekkürler baby, bacak düşünüyordum sayende vazgeçtim göbek mantıklıBacaklardanda çıkıyor olucakti yalnış olmuş yazım.
Allahtan benimkiler İst değiller, ama yazın 1 hafta biz gidiyoruz, kışın 2 hafta onlar geliyor buna rağmen uzaktan yetiyorlar bana. Cahillik başka bişey, okul okumamış olmakla alakalı değil, annem okur yazar, babam ilkokul çıkışlı ama şnsanlığı 10 numara, cahillik bambaşka bişey.Evli insanları rahat bıraksalar herşeye karismasalar,hele birde aynı evde asla ama asla yaşamamak lazım.olmuyo cunku
Aynen canm sayelerinde kendimi evli bir birey olarak göremedim ki.İnşallah tedavilerimiz güzel sonuçlansin da gerisi önemli değil sınırımı belirliyorum artık.Evli insanları rahat bıraksalar herşeye karismasalar,hele birde aynı evde asla ama asla yaşamamak lazım.olmuyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?