Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Masal o bant ne içinmiş ki canım çok uzun sürdü ya senin emriyolardan haber gelmesi benim üç beş güne gelmişti.. Hayırlı haber gelir inşallah

Masal o bant ne içinmiş ki canım çok uzun sürdü ya senin emriyolardan haber gelmesi benim üç beş güne gelmişti.. Hayırlı haber gelir inşallah
ay sorma normalde 24-48 saatlik bişeymiş ama işte sıraya koyuyorlar.. geç gelsin de güzel gelsin razıyım. makinaya 14 tane embriyo giriyormuş, zaten benim 7, elbet gerisi de çabuk toparlanır inşallah..

o bant da östrojen desteğiymiş, tablet almak yerine bant yapıştırttı bu defa, düzenli dengeli östrojen dağılımı olsun istiyorum dedi.. coraspin de başlattı, kızımda da kullanmıştım doğuma 3-4 hafta kalana kadar.

İyi yapmışsınız aslında yazdıklarının çoğunu sanki ben yazmış gibiyim.Kv gelin,evlat aynı diyor ama hiç inanmıyorum çünkü kaç hamilelik gecirdim hiç değer görmedim,iyiliklerim oldu halâ da vicdanımla yaklaşıyorum ama asla bilinmeyecek biliyorum.Çünkü şimdiye kadar yaptığım hiç birşeyin lafı edilmedi,yok içlerinden seviyorlarmis istemiyorum öyle sevgi ahh doluyum bu konuda.Eş desen o da ayrı bir sorun ama bu tedavimi ben oğluma kardes gelsin diye istiyorum eşim için değil. Kimi yadirgayacak belki ama öyle canm..

Ya bizi el kızı ve mali sağmal inek diye görmeyi bıraksalar zaten herşey güzel olacak.

Allah'a şükür eşimden yana çok şanslıyım, ama ona da dedim bayramda bu olaylarda, eğer bir daha dünyaya gelsem ya da geriye dönebilsem, ailenden dolayı senle evlenmezdim.. İnsana bunu bile söyletiyorlar (

Valla ben de kızdım ve biraz haddimi aştım sanırım. Eşime kizginligimdan erkek arkadaşım olsaydın çoktan ayrılmıştım ve asla yüzüne bakmazdim ne yazikki evliyiz dedim ama çok kizmistim. Sebep hep 2. 3. şahıslar ve sesini çıkaramayışı.Bazen haksız miyim diye çok düşünüyorum ama arada hatalarım da olsa iyi niyetimin bilinmemesinden dolayi mesafeyi yeni yeni koyuyorum.

evett şimdi bi de başıma climara bant geldi, nereme yapıştırsam bunu d,ye düşünüorum, doktorum kalçaya dedi ama benim popom çok terler,

haydi birlikte düşünelim :)
Canım ben hep gobek deliğinin iki parmak yanlarına yapistiriyordum, degisim zamanida gobek cevresinde yerleri degistiriyodum.dr un bildigi vardir mutlaka ama kalcadan daha kolay çıkar sanki.

Bantlar ostrojen hormonu salgiliyo birde rahim kalinlastiriyo diye biliyorum.bende transferden önce kullanmaya başlamıştım. masal2010 canim bacaklardanda cikmiyo en güvenli yer gobek cevresi

Masal bende eşimin ailesi yüzünden ona,evlendiğini pişman ettirdiler beni demiştim çok kirmistim eşimi...ailesinin yüzünden biz kötü oluyoruz birbirimizle ne aci

Evli insanları rahat bıraksalar herşeye karismasalar,hele birde aynı evde asla ama asla yaşamamak lazım.olmuyo cunku

Evli insanları rahat bıraksalar herşeye karismasalar,hele birde aynı evde asla ama asla yaşamamak lazım.olmuyo cunku
Allahtan benimkiler İst değiller, ama yazın 1 hafta biz gidiyoruz, kışın 2 hafta onlar geliyor buna rağmen uzaktan yetiyorlar bana. Cahillik başka bişey, okul okumamış olmakla alakalı değil, annem okur yazar, babam ilkokul çıkışlı ama şnsanlığı 10 numara, cahillik bambaşka bişey.

Seneye yaza gitmiycem zaten, eşime çok net söyledim. Masalı alıp git gel çok istiyorsan dedim... Umrum değil... Sözde kızım olmazsa benim de geleceğimi düşünüyor...bu defa kesin kararlıyım, zaten Allah nasip ederse bebiş de gelirse tam benlik olur her şey

Aynen canm sayelerinde kendimi evli bir birey olarak göremedim ki.İnşallah tedavilerimiz güzel sonuçlansin da gerisi önemli değil sınırımı belirliyorum artık.

Ya bugün kötü bir rüya gördüm sanırım sonucum kötü çıkacak, Nasıl korkuyorum anlatamam...

Rüyayi asla koyuye yorma rüyayla amel edilmez sen iyi yada kotu bile gorsen iyiye yor ..hem merak etme eminim ki 7 taneden saglikli olan donecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…