- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.921
Ara ara sancılar olabilirmiş galiba öyle okumuştum.birde sonbahara geldik ayaklari usutmemek lazim.iki gün oynamıştır da çok derinden olduğu için anlayamamista olabilirsin.cok da fazla stres yapma onlarda hissediyor.insallah hepimizin bebekleri sağ salim dünyaya gelecekler.Evham var stres var korku var nolsun canim .insallh vaktinde gelrler sag saglim.gecen agrm vardi acile gttm alttan muayene yapmam lazm dedi dogum sancsna benzyor dedi.kabul etmedm eve dondum.2 gun kipirdamadi dye kafayi yedim .oyle iste.
Cok sevindim ya cok ..bir tane olsun saglikli olsun.insallah transferinde olucak gunleri beraber sayicazarkadaşlar 1 tane sağlıklı çıktı şükürler olsun. en son gelen 6. gün embriyorsu.
herkese 1 tane sağlıklı geldi deyince üzülüyor ama ben seviniyorum,hiç biri gelmeyebilirdi. en son embriyo olduğu için eşimle çok mücadele verdim, eşim bu embriyoyu kullanmak istemedi ilk 6lı grup yeter diyordu. inatla 7. sağlıklı dedim, embriyologla konuştum ne diyorsunuz onu vereyim mi genetiğe diye fikir aldım, ama içimden bir ses hep 7. emb sağlıklı diyordu.
inşallah altın top benimle kalır hep. 6 Eylülde transfer olacak, sonrası yatış
Canımsın teşekkür ederim, nasipte ne varsa o. 1-2 farketmez :)) İçimdeki hislere ben bile şaşırdım, ama gerçekten Rabbim nasip etmeyeceği duayı ettirmiyor. Şimdiki duam minnakım benimle kalsın inşallah, ablasına yoldaş olsun.Masall hep dedin bitane olsun benim olsun diue rabbim kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis duan kabul oldu..ama benimde bi duam var sana o bitanecik minnakın icinde bolunsun ikizin olsun isallah
Bayramın son gününe test isterler sanırım. İnşallah Can'ım ya, güzel şeyler artık peşpeşe gelsin şu sayfada, hepimiz mezun olalım, yenilere yer açalım inşallahCok sevindim ya cok ..bir tane olsun saglikli olsun.insallah transferinde olucak gunleri beraber sayicaz
Hayirli olsun canim embriyon sana simsiki tutunucak insallah. Sizdeki sorunda yüzde kaç hastalikli olma ihtimali oluyor embriyolarin?arkadaşlar 1 tane sağlıklı çıktı şükürler olsun. en son gelen 6. gün embriyorsu.
herkese 1 tane sağlıklı geldi deyince üzülüyor ama ben seviniyorum,hiç biri gelmeyebilirdi. en son embriyo olduğu için eşimle çok mücadele verdim, eşim bu embriyoyu kullanmak istemedi ilk 6lı grup yeter diyordu. inatla 7. sağlıklı dedim, embriyologla konuştum ne diyorsunuz onu vereyim mi genetiğe diye fikir aldım, ama içimden bir ses hep 7. emb sağlıklı diyordu.
inşallah altın top benimle kalır hep. 6 Eylülde transfer olacak, sonrası yatış
canım toplamda 9 embriyodan 1 sağlıklı geldi diyebiliriz. yani bu durumda sanırım %11 sağlıklı yakalama imkanımız oluyor.Hayirli olsun canim embriyon sana simsiki tutunucak insallah. Sizdeki sorunda yüzde kaç hastalikli olma ihtimali oluyor embriyolarin?
canım embriyoların raporunu aldım ben, bak sırasıyla şöyleler, tamamı benim translokasyon genleriyle alakalı. 13 ve 14, bir tanesinde 7. kromozomda da sorrun çıkmış ama gene onun da 13. geni sorunlu yani bende sadece 2 gene PGT yapılsa ble yeterli oluyormuş bunu gördük.Masall lutfen inan bu bebegin sana tutunacak hem chg yapildi benim icim cok rahat ..bide canim emriyologla konustukmu sagliksiz olanlarda hangi sorunlar varmis cunki emriyo sagin az deilki demekki herzman icin cok emriyo ile genetige gitmek en iyisi
bana heep kısa protokol yapıldı, ama diğer arkadaşlarımız yardımcı olacaktırArkadaşlar ben şimdi doğum kontrol hapi kullaniyorum dr verdi. gecen ay embriyolarim donduruldu.Bu ay ara ayin 9. da lucrin ile uzun protokol yapalim dedik. Bu sekilde uzun protokol yapaniniz var mi?
yok canım onun için ayırca karyotip bakmak gerekiyormuş doğumdan sonrasında, yada amniyosentez. Ama muhtemelen o da taşıyıcıdır, çünkü kızım da taşıyıcı ve bu genetik tablodan tamamen sağlıklı bir şey beklemek de sanırım yanlış olur :)Masal cım çok sevindim.. Gözünüz aydın.. Allah sonunu iyi eylesin inşallah..embriyonun taşıyıcı olup olmadığını bilemiyoruz değil mi.. Keşke bilseydik sonra onunla uğraşıcaz birde
sen yeterince bilgilendiin, hadi gariiii artık harekete geçmek lazım...Acaba benim emriyolarim nasil olur ki yaa off ne zman baslicam ben tedaviyee(
Dogru soyluyosun canim ama paranin gozu kor olsun elimizde 10 bin civari vardi annemler ev aldi diye verdik haa bugun lazim desem verirler ama kardesim evlencek o aradan ciksin zor durumda kalmasinlar cunki her zman bize desteklersen yeterince bilgilendiin, hadi gariiii artık harekete geçmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?