Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gozunuz aydn canim.seni cok merak ettik sagma makinasi sartms.bizde aldik.emzrme prblemi yasadik.2 gundur duzeldi cok sukur.gercekten spinal cok guzel bi dogum sekliymis .5 dk icnde bebegin sesiyle kendne gelyorsun.ilk gormek cok guzel bi duygu.rabbim burdaki isteyen herkese versin.en cabugundan insallh.hemz zor zamnlardan gectik.

cok sagol canim merak da etmissiniz Sagma makinası canini aćıtıyor mu, ne kadar siklikta kullaniyorsun,öncesinde sıcak havlu dùş falan yapın diye yazılı,iki gün sonra göğsünden rahatça emmeye mi başladı inan çok sevindim.biz resmen savaş halindeyiz?....tüm dileklerin için amin diyorum insallah drkumut hayat_gun ve diğer arkadaşlarımız da en kisa sürede kavusurlar bebeklerine.

Canim gözün aydın . Allah anali babali buyutsun Mutlaka emzirdiken sonra sağ ki sutün artsın azalmasin

Canim bu emme sorununu ben çok yaşadım en onemlisi kafana takma en kötü sagip verirsin psikolojimi bozma. Sagma. Makinası can yakmıyor . İlk aşamada 2 saatte bir mutlaka sağ suyun artsın . Ilık duş al ama sakın sıcak koyma memene sütün içerde katilasir

Merhaba arkadaşlar pgt+ tüp bebekle hamileyim. 3. aya geldik çok şükür. tüp bebek doktorum takibi bıraktı. İkili ve üçlü testleri nasıl yaptırdınız, profa gitmeli miyim. Henüz sürekli gideceğim bir doktor seçmedim.

hayırlı olsun canm.Rabbim kucağına almayi nasip etsin..nerde yaptınız doktorunuz kimdi..

Kızlar burası gerçekten artık dilek ağacı bağlama yeri gibi olmuş, temennilerimizi veya dualarımızı bi kenara koyup hangi hastaneye gitmemiz gerektiğini, hangi rahatsız bulunduğumuzu , sağlıklı çocuk sahibi kim onları dinlesek olmaz mı yorumların bir çoğu gereksiz. Lütfen yardımcı olalım birbirimize temennilerimizi sonraya bırakalım.

Eşimde 6 ve 13. Kromozomlor yer değiştirmiş bu sayfada bizim gibi olan başka birisi yok mu ? 76. Milyonda 1 tek benim eşimde mi translkasyon var ? Bizim gibi erkek kromozom sorunu olup sağlıklı çocuğu olan yokmmu ???

Eşimde 6 ve 13. Kromozomlor yer değiştirmiş bu sayfada bizim gibi olan başka birisi yok mu ? 76. Milyonda 1 tek benim eşimde mi translkasyon var ? Bizim gibi erkek kromozom sorunu olup sağlıklı çocuğu olan yokmmu ???
merhaba, bizde böyle bir durum yoktu ama burda bu tür durumu olan arkadaslar var mutlaka size yazarlar.

Canım olmazmı buradaki birçoğumuzun sorunu bu zaten.. Benim eşimde de 13 ve 4.kromozomlar yer değişmiş...bizde Antalya tüp bebekte tedavi gördük ve ikinci denememizde çok şükür bebeğimiz oldu şuan birbuçuk aylık..senin hikayen nedir tedavi gördünüz mü

Burada arkadaslar hem dertlerini hem sevinclerini paylasiyor . Yeri geliyor insanin ailesi anlayamiyor cektigi skintilari, bu derdi yasayan insanlarla dertlerimizi paylasmak, mutluluklariyla sevinmek, dertleriyle uzulmek, pozitif enerji vermek ve en onemlisi manevi destek olmaktan daha dogal bi durum yok diye dusunuyorum.
Kaldiki herkes tedavi yontemlerini, doktor tecrubelerini, bilinen yeni teknikleri ayrintilariyla paylasiyor ve yardimci oluyor..
Her ne kadar dilek agacina benzetsenizde, size de bu zorlu ve masrafli yolculukta basarilar diliyorum..

Canım senin Bi tane sağlıklı çocuğun vardı değil mi şimdi ikinciye hamilesin değilmi doğal yoldan öyle hatırlıyorum sanki Allah yardımcın olsun CNm inşallah bebeğin sağlıklıdır
Evet canim bir tane evladim var sukurler olsun..3 tup bebek tedavisinden sonra tarnslokasyon tasiyicisi oldugum anlasildi ve dogal yola hamile kaldim..cuma gunu cvs test yapildi. Bir haftaya kadar surecegini soylediler sonuclar icin..cok stresli bi zaman zarfi olacak benm icin. Dualarinizi bekliyorum

Canim oncelikle gecmis olsun
Zaten herkes buraya durumunu yaziyor zahmet edip okuman lazim
Bastan sona anlayabilmek icin
Uzun zamanda birbirimizin sikintilarina sahit oldugumuz icin iyi temennilerde bulunmak cok insani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…