- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.181
Tesekkurler.evet bol bol emzrmeye calsyorum.Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin cok zor ilk zamanlar bizimde sariligimiz sinirdaydi...bol bol emzir canim o uyur simdi cunki sarilik uyku halide yapar uyandir emzir allah yardimcin olsun
Gozunuz aydn canim.seni cok merak ettik sagma makinasi sartms.bizde aldik.emzrme prblemi yasadik.2 gundur duzeldi cok sukur.gercekten spinal cok guzel bi dogum sekliymis .5 dk icnde bebegin sesiyle kendne gelyorsun.ilk gormek cok guzel bi duygu.rabbim burdaki isteyen herkese versin.en cabugundan insallh.hemz zor zamnlardan gectik.Herkese selam.hayat aynen dediğin gibi emzirme problemi olduğu için fırsat bulamadimpazar dogum gerçekleşti spinalle sezeryan unutulmaz bir ani olarak kalicak..yarı uyusturma ama ben çok kendimde değildim..hemşire bak kızın dediği an tutamadım kendimi hemsireninde gözleri doldu odaya geldiğimde kızımı da getirdiler, küçük minicik bir findik çok başka birseymis bu tarifsiz.....malesef emzirme problemi yaşıyoruz,goguslerim doldu bebek cekiyo ama çabuk yoruluyo bide doymuyo çok az mama veriyoruz ,sagma makinası gelicek bugün,olucakmi nasıl olacak bilmiyorum.
Dilerim burdaki emek veren tüm arkadaşlarım bir an önce mucizelerine kavuşurlar.
Teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra herşey güzel gelişsin.Cok saol canim.sanada gecms olsun.tertemiz bir sayfayla yeniden basla insallh .olumlu haberlerle...
cok sagol canim merak da etmissinizGozunuz aydn canim.seni cok merak ettik sagma makinasi sartms.bizde aldik.emzrme prblemi yasadik.2 gundur duzeldi cok sukur.gercekten spinal cok guzel bi dogum sekliymis .5 dk icnde bebegin sesiyle kendne gelyorsun.ilk gormek cok guzel bi duygu.rabbim burdaki isteyen herkese versin.en cabugundan insallh.hemz zor zamnlardan gectik.
o konuda bilgim yok ama arayıp sorun isterseniz. bende güven oluşturdu bu merkez öneririmMerhaba cnm
.genartta mikro cip yontemi var mi
Siz genarttami tedavi goruyorsunuzo konuda bilgim yok ama arayıp sorun isterseniz. bende güven oluşturdu bu merkez öneririm
Canim gözün aydın . Allah anali babali buyutsun Mutlaka emzirdiken sonra sağ ki sutün artsın azalmasinHerkese selam.hayat aynen dediğin gibi emzirme problemi olduğu için fırsat bulamadimpazar dogum gerçekleşti spinalle sezeryan unutulmaz bir ani olarak kalicak..yarı uyusturma ama ben çok kendimde değildim..hemşire bak kızın dediği an tutamadım kendimi hemsireninde gözleri doldu odaya geldiğimde kızımı da getirdiler, küçük minicik bir findik çok başka birseymis bu tarifsiz.....malesef emzirme problemi yaşıyoruz,goguslerim doldu bebek cekiyo ama çabuk yoruluyo bide doymuyo çok az mama veriyoruz ,sagma makinası gelicek bugün,olucakmi nasıl olacak bilmiyorum.
Dilerim burdaki emek veren tüm arkadaşlarım bir an önce mucizelerine kavuşurlar.
Canim bu emme sorununu ben çok yaşadım en onemlisi kafana takma en kötü sagip verirsin psikolojimi bozma. Sagma. Makinası can yakmıyor . İlk aşamada 2 saatte bir mutlaka sağ suyun artsın . Ilık duş al ama sakın sıcak koyma memene sütün içerde katilasircok sagol canim merak da etmissinizSagma makinası canini aćıtıyor mu, ne kadar siklikta kullaniyorsun,öncesinde sıcak havlu dùş falan yapın diye yazılı,iki gün sonra göğsünden rahatça emmeye mi başladı inan çok sevindim.biz resmen savaş halindeyiz?....tüm dileklerin için amin diyorum insallah drkumut hayat_gun ve diğer arkadaşlarımız da en kisa sürede kavusurlar bebeklerine.
hayırlı olsun canm.Rabbim kucağına almayi nasip etsin..nerde yaptınız doktorunuz kimdi..Merhaba arkadaşlar pgt+ tüp bebekle hamileyim. 3. aya geldik çok şükür. tüp bebek doktorum takibi bıraktı. İkili ve üçlü testleri nasıl yaptırdınız, profa gitmeli miyim. Henüz sürekli gideceğim bir doktor seçmedim.
sordum canm.var dediler ama sitesinde görünmüyor ..o kadar şey yaşadık ki nasıl guvenecegimi bilmiyorum ..o konuda bilgim yok ama arayıp sorun isterseniz. bende güven oluşturdu bu merkez öneririm
Teşekkür ederim cnm Amin. irenbede Kaan Bozkurt doktorum.hayırlı olsun canm.Rabbim kucağına almayi nasip etsin..nerde yaptınız doktorunuz kimdi..
merhaba, bizde böyle bir durum yoktu ama burda bu tür durumu olan arkadaslar var mutlaka size yazarlar.Eşimde 6 ve 13. Kromozomlor yer değiştirmiş bu sayfada bizim gibi olan başka birisi yok mu ? 76. Milyonda 1 tek benim eşimde mi translkasyon var ? Bizim gibi erkek kromozom sorunu olup sağlıklı çocuğu olan yokmmu ???
Canım olmazmı buradaki birçoğumuzun sorunu bu zaten.. Benim eşimde de 13 ve 4.kromozomlar yer değişmiş...bizde Antalya tüp bebekte tedavi gördük ve ikinci denememizde çok şükür bebeğimiz oldu şuan birbuçuk aylık..senin hikayen nedir tedavi gördünüz müEşimde 6 ve 13. Kromozomlor yer değiştirmiş bu sayfada bizim gibi olan başka birisi yok mu ? 76. Milyonda 1 tek benim eşimde mi translkasyon var ? Bizim gibi erkek kromozom sorunu olup sağlıklı çocuğu olan yokmmu ???
Burada arkadaslar hem dertlerini hem sevinclerini paylasiyor . Yeri geliyor insanin ailesi anlayamiyor cektigi skintilari, bu derdi yasayan insanlarla dertlerimizi paylasmak, mutluluklariyla sevinmek, dertleriyle uzulmek, pozitif enerji vermek ve en onemlisi manevi destek olmaktan daha dogal bi durum yok diye dusunuyorum.Kızlar burası gerçekten artık dilek ağacı bağlama yeri gibi olmuş, temennilerimizi veya dualarımızı bi kenara koyup hangi hastaneye gitmemiz gerektiğini, hangi rahatsız bulunduğumuzu , sağlıklı çocuk sahibi kim onları dinlesek olmaz mı yorumların bir çoğu gereksiz. Lütfen yardımcı olalım birbirimize temennilerimizi sonraya bırakalım.
Evet canim bir tane evladim var sukurler olsun..3 tup bebek tedavisinden sonra tarnslokasyon tasiyicisi oldugum anlasildi ve dogal yola hamile kaldim..cuma gunu cvs test yapildi. Bir haftaya kadar surecegini soylediler sonuclar icin..cok stresli bi zaman zarfi olacak benm icin. Dualarinizi bekliyorumCanım senin Bi tane sağlıklı çocuğun vardı değil mi şimdi ikinciye hamilesin değilmi doğal yoldan öyle hatırlıyorum sanki Allah yardımcın olsun CNm inşallah bebeğin sağlıklıdır
Canim oncelikle gecmis olsunKızlar burası gerçekten artık dilek ağacı bağlama yeri gibi olmuş, temennilerimizi veya dualarımızı bi kenara koyup hangi hastaneye gitmemiz gerektiğini, hangi rahatsız bulunduğumuzu , sağlıklı çocuk sahibi kim onları dinlesek olmaz mı yorumların bir çoğu gereksiz. Lütfen yardımcı olalım birbirimize temennilerimizi sonraya bırakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?