- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.161
Canim cok gecmis olsun.cabucak toparlanirsin insallahSağolun kızlar çok teşekkür ederim..Myomumdan kurtuldum artık çok şükür..
Sağol canım gece taburcu oldum eve geldim evdeyim şimdi.Geçmiş olsun canım kaç gün yAtıcaksın hastanede bundan sonra inşallah herşey yolunda gider
Sağol canım çok teşekkür ederim.İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider.deepliner cnm az cok biliyorum hikayeni ama bastan sona okuyacağım. Bende ilk fırsatta yazıp gondereceğim cnm. Bn cok inanıyorum sende saglıkla kucagına alacaksın yavrunu inşallah.
hayat_gun cbm bnm gecmıs olsun. Hislerım sende deepte cok yanıldı ya. Ben cok umutluydum ikiniz için ama kısmet degılmıs. İnşLlah sağlıkla nasip olacak inanıyorum kızlar.
@drkumut cnm 14 aralıkta sonuc alacakmıssın bnm dogum gunum o gun. İnşLlh seninde mutlu haber alıp yenihayatına dogdugun gun olur cnm bnm.
@panikli ve @cemre_y hayat cok renklendi değil mi? Günü 2 kere yasıyorsunuz :) hangi günde oldugumuzu sorduklarında tek seferde cevap verebılıyornusunuz? :)
@calikusu2912 cnm hepimiz merak içindeyiz. Umarım iyisinizdir.
Alıntılamayı unuttugum tüm arkadaslarım hepinizi okuyorum takip edıyorum. Dualarımdasınız. Sevgilerimle
Çok teşekkür ederim canım.Dün yazacaktım aslında şimdi söyleyim ameliyathanedeyken anestezi henüz verilmemişti.O sırada ameliyathane kapısından bir hemşire kucağında sarılmış bir bebekle girdi diğer kapıya geçti. 2 dk geçmeden bir bebek daha götürdüler.Sonraki ikizmiş bebişler. O anda darısı da bana olsun dedim uyumuşum sonra.Anestezinin etkisiyle sana çok dua ettiğimi hatırlıyorum.Drkumut güzel sonuçlar alsın o ikiz bebeklerin etkisiyle darısı drkumuta olsun dedim sürekli. Kendimi unutmuşum yani..:)Sonradan aklıma geldi de bunları söylemişim hep.:)Canim cok gecmis olsun.cabucak toparlanirsin insallah
Maşallah canım Beril ismi çok güzel. Adıyla yaşasın inşallah..Ilk 3 gun iyi emiyordu snra emmek istyor ama zor tutuyor eliyle ikttyor saginca iciyor.biraz savasiyoruz.sarilik 11 oyuzden cok israrciyim 2 saatte zorluyorum.uykusunda asla emmiyor.gece zorla uyandrp sagdgimi veryorum.gunduzde emzryorum.ama her sefernde savasarak.kizimiz oldu adi beril.
Canim umudunu asla yitirme burda hepimiz bu sorunlar yüzünden burdayız sukur herkesin bebegi oldu ben okuduğum kadariyla insallah seninde olacak sen 7 tup bebek denedin ama pgt yapildimi yoksa hepsi pgtsizmi . ..slm kızlar ben 6 yıllık evliyim. Eşimde robersonian translokasyonu diye genetik bir hastalık var. Normal yolla çocuğumuz olmuyor.1 aşılama 7 tüp bebek denememiz oldu. Hepsi olumsuz oldu. Artık nereye tedaviye gideceğimizi de bilmiyoruz.6 yılda 80 bin tl harcadık. Maddi manevi tükendik. Böyle genetik hastalıkla anne baba olan var mı? Lütfen yazın biraz umuda ihtiyacım var.
Burarada canım senin genetik hastalık bu topigi kuranslm kızlar ben 6 yıllık evliyim. Eşimde robersonian translokasyonu diye genetik bir hastalık var. Normal yolla çocuğumuz olmuyor.1 aşılama 7 tüp bebek denememiz oldu. Hepsi olumsuz oldu. Artık nereye tedaviye gideceğimizi de bilmiyoruz.6 yılda 80 bin tl harcadık. Maddi manevi tükendik. Böyle genetik hastalıkla anne baba olan var mı? Lütfen yazın biraz umuda ihtiyacım var.
Ahhh canim rabbim guzel gonlune gore versin insallah...o halde beni dusunmussun mevlam sana cok guzellerini nasip etsin insallah...ben heyecanliyim biraz vala muayene gibi olsun fln dedim hatta esimede transfer olmamis gibi dusunelim diye tembihledim..ama ben heyecanliyim belki olur budefa nebiliyim :) belim fln agriyo sanki ama psikolojik te olabilir belki...zaten olmazsa yakindir beni medyada gormeniz:)Çok teşekkür ederim canım.Dün yazacaktım aslında şimdi söyleyim ameliyathanedeyken anestezi henüz verilmemişti.O sırada ameliyathane kapısından bir hemşire kucağında sarılmış bir bebekle girdi diğer kapıya geçti. 2 dk geçmeden bir bebek daha götürdüler.Sonraki ikizmiş bebişler. O anda darısı da bana olsun dedim uyumuşum sonra.Anestezinin etkisiyle sana çok dua ettiğimi hatırlıyorum.Drkumut güzel sonuçlar alsın o ikiz bebeklerin etkisiyle darısı drkumuta olsun dedim sürekli. Kendimi unutmuşum yani..:)Sonradan aklıma geldi de bunları söylemişim hep.:)
Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin cok zor ilk zamanlar bizimde sariligimiz sinirdaydi...bol bol emzir canim o uyur simdi cunki sarilik uyku halide yapar uyandir emzir allah yardimcin olsunIlk 3 gun iyi emiyordu snra emmek istyor ama zor tutuyor eliyle ikttyor saginca iciyor.biraz savasiyoruz.sarilik 11 oyuzden cok israrciyim 2 saatte zorluyorum.uykusunda asla emmiyor.gece zorla uyandrp sagdgimi veryorum.gunduzde emzryorum.ama her sefernde savasarak.kizimiz oldu adi beril.
Canim bu defa güzel sonuçlar alacaksın ve bizlere de büyük moral olacak senin hamişliğin.Hep aklimdasin dualarimdasin canm ayin 14 ünü heyecanla bekliyoruz.Kendine çok dikkat et iş falan sakin yapma canm..Ahhh canim rabbim guzel gonlune gore versin insallah...o halde beni dusunmussun mevlam sana cok guzellerini nasip etsin insallah...ben heyecanliyim biraz vala muayene gibi olsun fln dedim hatta esimede transfer olmamis gibi dusunelim diye tembihledim..ama ben heyecanliyim belki olur budefa nebiliyim :) belim fln agriyo sanki ama psikolojik te olabilir belki...zaten olmazsa yakindir beni medyada gormeniz:)
Canim insallah guzel bi haberle dogum gununu kutlarim seninde...deepliner cnm az cok biliyorum hikayeni ama bastan sona okuyacağım. Bende ilk fırsatta yazıp gondereceğim cnm. Bn cok inanıyorum sende saglıkla kucagına alacaksın yavrunu inşallah.
hayat_gun cbm bnm gecmıs olsun. Hislerım sende deepte cok yanıldı ya. Ben cok umutluydum ikiniz için ama kısmet degılmıs. İnşLlah sağlıkla nasip olacak inanıyorum kızlar.
@drkumut cnm 14 aralıkta sonuc alacakmıssın bnm dogum gunum o gun. İnşLlh seninde mutlu haber alıp yenihayatına dogdugun gun olur cnm bnm.
@panikli ve @cemre_y hayat cok renklendi değil mi? Günü 2 kere yasıyorsunuz :) hangi günde oldugumuzu sorduklarında tek seferde cevap verebılıyornusunuz? :)
Alıntılamayı unuttugum tüm arkadaslarım hepinizi okuyorum takip edıyorum. Dualarımdasınız. Sevgilerimle
Vala esime benim yatmam lazim kalk sunu yap diyom (bu cok zevkli oluyo) oda hani transfer yok gibi kabul edecektik diyo haha :) yok gibi dusunup var gibi hareket etmekCanim bu defa güzel sonuçlar alacaksın ve bizlere de büyük moral olacak senin hamişliğin.Hep aklimdasin dualarimdasin canm ayin 14 ünü heyecanla bekliyoruz.Kendine çok dikkat et iş falan sakin yapma canm..
Tamm transfer olmamış gibi düşün ama okadar da değil canm.İş yapma kendini yorma..:)Az kaldı sonucu almana.İnşallah güzel olacak sonucun canm..Vala esime benim yatmam lazim kalk sunu yap diyom (bu cok zevkli oluyo) oda hani transfer yok gibi kabul edecektik diyo haha :) yok gibi dusunup var gibi hareket etmek
Zamani gelmistir insallah arkadasim.
Herkese selam.hayat aynen dediğin gibi emzirme problemi olduğu için fırsat bulamadim
Maşallah canım gözün aydın Allah yavrunuzu sizlere bagişlasin inşallah.Çok sevindim senin adına..İşte umutlanmamız için bir sebep daha..:)) Elinden geldiğince emzir canm sen emzirdikçe sütün gelir ve anne sütü gibisi de yok.Hatırlıyorum oğlumda benim de sütüm az geliyordu oğlum doymuyordu.Dra gitmiştim önerecegi bir mama varsa almak için.Mama alma sen emzirdikce sütün gelir demişti.Sonra gelirken kendime helva aldım o da süt yapıyor. Sonra bulgur,soğan ve bitki çayları var süt yapan ismi aklımda değil. Ama soğan bir yandan süt yapıyor bir yandan bebege sancı da yapabilir yani.Onu yine de iyice öğren sen.Herkese selam.hayat aynen dediğin gibi emzirme problemi olduğu için fırsat bulamadimpazar dogum gerçekleşti spinalle sezeryan unutulmaz bir ani olarak kalicak..yarı uyusturma ama ben çok kendimde değildim..hemşire bak kızın dediği an tutamadım kendimi hemsireninde gözleri doldu odaya geldiğimde kızımı da getirdiler, küçük minicik bir findik çok başka birseymis bu tarifsiz.....malesef emzirme problemi yaşıyoruz,goguslerim doldu bebek cekiyo ama çabuk yoruluyo bide doymuyo çok az mama veriyoruz ,sagma makinası gelicek bugün,olucakmi nasıl olacak bilmiyorum.
Dilerim burdaki emek veren tüm arkadaşlarım bir an önce mucizelerine kavuşurlar.
Sevgili Deep, geçmiş yazışmaları okurken sen henüz amniyo testinin sonucunu almamışken bir yazına rastladım. Genetiks Hakan Beyin ne olmuş olabileceği ile ilgili bir yorumundan bahsetmiştin. Tam da ifade edemeyebilirim aynı yazıyı bulmam da çok zor. Hakan Bey demiş ki translokasyon olan kromozomlar yer değiştiriken birşeylerin yanlış gitmesine sebep olmuş olabilir ya da ona benzer bir şey. Genetik olarak sorun yok ama parçalar yer değiştirirken gerçekten böyle bir şey olmuş mudur? Bu sorunun cevabını bulabildin mi?okumana çok sevindim canım senin hikayen de oldukça kalabalık sanırım bana yaz istersen ben de yazıp yayınlayayım. kızını allah sizlere bağışlasın. inşallah en kısa zamanda kızının kardeşine de kavuşursunuz canım.sorularına gelince pgt de sağlıklı çıktı bebeğimdeki tek sorun beyin gelişimiyle ilgili problemler, 4 tane problem tespit edildi ancak bir tanesine teşhis koyulabildi. diğer hastalıklarla ilgili sadece zeka geriliği beyin ödemi belki beyin kanaması geçirmiş olabilir ya da geçirecek dediler. çok büyük hastalıkları varmış beyinle ilgili ölür zaten muhtemelen eğer yaşayarak doğarsa da hemen ameliyata alınmalı ama kaybedilirmiş ameliyattan sonra da dediler. hamileliğim sonlandırılmadan hemen önce amniyosentez de yaptırdım zaten ben ancak amniyosentez sonucum temiz geldi. yani herhangi bir genetik hastalık yokmuş. hatta inanamadım ve sonrasında micro array yaptırdım amniyon sıvısından ve kendi kanımla karşılaştırılarak yapıldı bu test ve en detaylı testmiş zaten . ve onda da hiç bir hastalığa rastlanmadı ve genetik doktoru da bunu şöyle yorumladı. bebekte herhangi bir genetik ya da kromozomsal problem hastalık yok. sizden geçecek bir şey değil beyin gelişimi tamamlayamamış kendini sadece. ve bu da tamamen şanssızlık eğer ayrıntılı usg de görülmeseydi yani aldırmayacaktım ve doğduğunda görüntüsünden ve muhtemel erken ölümünden anlayacaktık. sonuç bu yani her doktorun söylediği şey ''TAMAMEN ŞANSSIZLIK'' .. pgt yapılırken verilen bir zarar değilmiş ki zaten öyle bir zarar da görünmedi yapılan testlerde .şuandaki planım dondurulmuş 3 embriyom vardı onların transferini düşünüyorum.. yeniden tüp bebeğe başlamak zorunda kalırsam eğer cgh yaptırırdım. ngs zaten cgh nin bir üst modeli daha detaylısı ama çok da bir fark yok yani. biraz daha gelişmesi gerekiyormuş.
Evet bunun icin sonrasinda yani amniyosentez sonucum temiz geldikten sonra bir de alinan sivi ile benim kanim karsilastirildi yani micro array testi yaptirdik aklimizda bisey kalmasin diye. Daha da detayli bir test yokmus zaten dunyada. Ve micro array de de hic bisi cikmadi kromozomsal bir problem degilmis yaniSevgili Deep, geçmiş yazışmaları okurken sen henüz amniyo testinin sonucunu almamışken bir yazına rastladım. Genetiks Hakan Beyin ne olmuş olabileceği ile ilgili bir yorumundan bahsetmiştin. Tam da ifade edemeyebilirim aynı yazıyı bulmam da çok zor. Hakan Bey demiş ki translokasyon olan kromozomlar yer değiştiriken birşeylerin yanlış gitmesine sebep olmuş olabilir ya da ona benzer bir şey. Genetik olarak sorun yok ama parçalar yer değiştirirken gerçekten böyle bir şey olmuş mudur? Bu sorunun cevabını bulabildin mi?
Aynen cok renklideepliner cnm az cok biliyorum hikayeni ama bastan sona okuyacağım. Bende ilk fırsatta yazıp gondereceğim cnm. Bn cok inanıyorum sende saglıkla kucagına alacaksın yavrunu inşallah.
Cok saol canim.sanada gecms olsun.tertemiz bir sayfayla yeniden basla insallh .olumlu haberlerle...Maşallah canım Beril ismi çok güzel. Adıyla yaşasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?