Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim bak testi bile yaptirdin inşallah güzel sonuçlar cikar

Eşimde 6 ve 13. Kromozomlor yer değiştirmiş bu sayfada bizim gibi olan başka birisi yok mu ? 76. Milyonda 1 tek benim eşimde mi translkasyon var ? Bizim gibi erkek kromozom sorunu olup sağlıklı çocuğu olan yokmmu ???
Illaki vardır ama bi zahmet baştan oku bul kim var ne olmuş çocuğu olmuştu die..biz burda aile gibi olduk tabiki duadan edeceğiz ne oldu die birbirimize soruda soracağız hoslanmiyosan okuma geçmişi oku bul bukadar

Farkindaysniz herkes önce hikayesini anlatıp giriyor buraya ve hangi hastane hangi tedavi hepsi paylaşılıyor . Gecmisi okursanız hepsini gorursunuz.arada da arkadaşlıklar oluyor dertler paylaşılıyor kader arkadaşlarıyla. Burası doktor yada hastane sitesi değil Sadece soru sorup cevap alacağınız . O gereksiz dediniz yorumlar destek okuyor insana. Kimseyi de zorla sokmuyoruz buraya. Aimdi gene dilek agacina benzetirsinjz ama Yolunuz açık olsun

Biz enayiydik taaa ilk sayfadan 2008 den basladık okumaya. Benım forumu okuyup sonna gelıp yazmam nerdeyse 3 ayı buldu. Arastıran okusun, burda yazanlar yeni biri gelicek haxırda bekleyip bilgi verelim diye beklemiyor herhalde. Herkesın derdı sıkıntısı farklı. HAy allah ya biz kadın milleti tuhafız resmen

bulunduğun ruh hali seni biraz sert yapmış arkadaşım, daha yapıcı sorabilirdin bence.

burası bir klasik bilgi paylaşım platformu olsaydı adı forum olmazdı. o zaman tıbbi bir makale sayfası olurdu. ben 1-2 sayfa öncesinde senle aynı durumda bir arkadaşı yanıtladığımı hatırlıyorum, sorun kadındayken sanki takip ve tedavi daha kolay oluyor diye, verilen olasılıklar tutmuyor maalesef ki diye.

burada her türlü sıkıntılarımı paylaşıyoruz, ben sanırım 2500 lü sayfalarda eklendim buraya, ve erinmeden geçmişten okudum, kendimle aynı sıkıntıyı yaşayan bir geçmiş kahramanın yazılarını takip ettim.

şimdi sen geldin ve bir soru sordun diye herkesin senin için el-pençe divan şekilde özgeçmişlerini yazmasını bekleme lütfen, ben mesela en son cuma günü girebildim foruma okuyup çıktım, yazmaya başka zamanım olmadı. hele ki böyle bir kara hafta sonu geçirdikten sonra kolay kolay kimsenin eli buraya yazmaya girememiştir. istemiyorsan okumayabilirsin..

Kesinlikle haklisin.hepimiz oyle.hatta ayni durumda olduklarimiza ozelden msjlar atip detayli bilgiler aldik.buraya bebekle ilgili bsey sorulunca bile arkadaslara ozelden cvp yazdim sirf burayi mesgul etmemek icin. Herkes sikintili herkes uzgun endiseli birbirimize tabiki iyi dileklerle destek olacagz.bircogumuzun durumunu ailesinden akrabasindan kimse bilmiyorken burda paylasip destek oluyoruz

bu arada kızlar ctesi kontrolümüz vardı, cinsiyetimiz tescillendi kesinlikle ikinci kızım geliyor şükürler olsun.

yalnız doktorum, söylememiş olmamak için dedi ki, "sende ikili yapmadık ben gerçi ultrasonda ölçüm yaptım, normal değerlerdesin bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama biliyorsun benim yanılma payım ve genetik testin de bir yanılma payı var. karşımıza bir süpriz çıkabilir mi, çok düşük ihtimal de olsa olabilir "dedi. benim içime şüphe düşürdü

ayrıca 16-18 haftalar arasında AFP diye bi kan testi varmış onu aldı benden, bebekde iç organlarda ve omurilikte sinir sisteminde sıkıntı var mı diye anne kanından bakılıyormuş.

gene de içime bir endişe saldı, Allahım korusun kızımı ve tüm melekleri. 1 ay sonra ayrıntılı ultrasonda herşey daha net görünür dedi, omurga da bir açıklık görünmüyor karın da bütün dedi, ama işte ilk başta dediği korkuttu beni. 2-3 gün sonra kan sonucu çıkarmış, bakalım bekleyelim kandan belli olur baya bir şey.

ikili-üçlü yapılmadığı için 4'lüye daha fazla önem verecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…