- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.201
Canim bak testi bile yaptirdin inşallah güzel sonuçlar cikarEvet canim bir tane evladim var sukurler olsun..3 tup bebek tedavisinden sonra tarnslokasyon tasiyicisi oldugum anlasildi ve dogal yola hamile kaldim..cuma gunu cvs test yapildi. Bir haftaya kadar surecegini soylediler sonuclar icin..cok stresli bi zaman zarfi olacak benm icin. Dualarinizi bekliyorum
Illaki vardır ama bi zahmet baştan oku bul kim var ne olmuş çocuğu olmuştu die..biz burda aile gibi olduk tabiki duadan edeceğiz ne oldu die birbirimize soruda soracağız hoslanmiyosan okuma geçmişi oku bul bukadarEşimde 6 ve 13. Kromozomlor yer değiştirmiş bu sayfada bizim gibi olan başka birisi yok mu ? 76. Milyonda 1 tek benim eşimde mi translkasyon var ? Bizim gibi erkek kromozom sorunu olup sağlıklı çocuğu olan yokmmu ???
Canim nasılsın ya seninde kandilin mübarek olsun ve herkesin insalh...Arkafaslar hepinizin mevlud kandili mubarek olsun
Bol dua ve ibadetle gecirelim
Hepinizin dualari simdiden kabul olsun
Tesekurler canim iyiyim cocukla vakit geciriyoz bol bol izin aldim istenCanim nasılsın ya seninde kandilin mübarek olsun ve herkesin insalh...
Farkindaysniz herkes önce hikayesini anlatıp giriyor buraya ve hangi hastane hangi tedavi hepsi paylaşılıyor . Gecmisi okursanız hepsini gorursunuz.arada da arkadaşlıklar oluyor dertler paylaşılıyor kader arkadaşlarıyla. Burası doktor yada hastane sitesi değil Sadece soru sorup cevap alacağınız . O gereksiz dediniz yorumlar destek okuyor insana. Kimseyi de zorla sokmuyoruz buraya. Aimdi gene dilek agacina benzetirsinjz ama Yolunuz açık olsunKızlar burası gerçekten artık dilek ağacı bağlama yeri gibi olmuş, temennilerimizi veya dualarımızı bi kenara koyup hangi hastaneye gitmemiz gerektiğini, hangi rahatsız bulunduğumuzu , sağlıklı çocuk sahibi kim onları dinlesek olmaz mı yorumların bir çoğu gereksiz. Lütfen yardımcı olalım birbirimize temennilerimizi sonraya bırakalım.
Iyi etmissin canım dua ile bekliyorum haberini....Tesekurler canim iyiyim cocukla vakit geciriyoz bol bol izin aldim isten
Allah razi olsun canim hepimizinkini insallah.Çalıkuşu Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım
bulunduğun ruh hali seni biraz sert yapmış arkadaşım, daha yapıcı sorabilirdin bence.Kızlar burası gerçekten artık dilek ağacı bağlama yeri gibi olmuş, temennilerimizi veya dualarımızı bi kenara koyup hangi hastaneye gitmemiz gerektiğini, hangi rahatsız bulunduğumuzu , sağlıklı çocuk sahibi kim onları dinlesek olmaz mı yorumların bir çoğu gereksiz. Lütfen yardımcı olalım birbirimize temennilerimizi sonraya bırakalım.
kaç gün oldu transfer sonrası kız :)Tesekurler canim iyiyim cocukla vakit geciriyoz bol bol izin aldim isten
Kesinlikle haklisin.hepimiz oyle.hatta ayni durumda olduklarimiza ozelden msjlar atip detayli bilgiler aldik.buraya bebekle ilgili bsey sorulunca bile arkadaslara ozelden cvp yazdim sirf burayi mesgul etmemek icin. Herkes sikintili herkes uzgun endiseli birbirimize tabiki iyi dileklerle destek olacagz.bircogumuzun durumunu ailesinden akrabasindan kimse bilmiyorken burda paylasip destek oluyoruzbulunduğun ruh hali seni biraz sert yapmış arkadaşım, daha yapıcı sorabilirdin bence.
burası bir klasik bilgi paylaşım platformu olsaydı adı forum olmazdı. o zaman tıbbi bir makale sayfası olurdu. ben 1-2 sayfa öncesinde senle aynı durumda bir arkadaşı yanıtladığımı hatırlıyorum, sorun kadındayken sanki takip ve tedavi daha kolay oluyor diye, verilen olasılıklar tutmuyor maalesef ki diye.
burada her türlü sıkıntılarımı paylaşıyoruz, ben sanırım 2500 lü sayfalarda eklendim buraya, ve erinmeden geçmişten okudum, kendimle aynı sıkıntıyı yaşayan bir geçmiş kahramanın yazılarını takip ettim.
şimdi sen geldin ve bir soru sordun diye herkesin senin için el-pençe divan şekilde özgeçmişlerini yazmasını bekleme lütfen, ben mesela en son cuma günü girebildim foruma okuyup çıktım, yazmaya başka zamanım olmadı. hele ki böyle bir kara hafta sonu geçirdikten sonra kolay kolay kimsenin eli buraya yazmaya girememiştir. istemiyorsan okumayabilirsin..
Canim 7.gunum yarin son gunkaç gün oldu transfer sonrası kız :)
Canim hic yapmayı dusunuyormusun evdeCanim 7.gunum yarin son gun
Zaman yaklastikca korkularim artiyor
Nasil vericem kan bilmiyorum
İnşllh hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım dualarım seninleCanim 7.gunum yarin son gun
Zaman yaklastikca korkularim artiyor
Nasil vericem kan bilmiyorum
Tatlım nasılsın özledim kızCanim hic yapmayı dusunuyormusun evde
Hayir bekliycemCanim hic yapmayı dusunuyormusun evde
Allah razi olsunİnşllh hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım dualarım seninle
ama evde test yapsan çıkar biliyorsun değil mi :) ben 5. gün akşam pozitifi görünce çok ağlamıştım, hıçkıra hıçkıra.Hayir bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?