Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Iyiyiz cok sukur canim.biraz emme problemimiz var bu sra karsilikli inatlasiyoruz.
Emmiyormu Can'ım senin neyin olmuştu ismini ne koydunuz çalıkuşundan haber yok inşallah iyilerdir yavrum benim oğlanda kusuyor emer enmez zaten sütümde yetmiyor mamada veriyorum ağzından burnundan geliyor doktor kilo alımı normal dedii kusmasınıda dikkate almıyoruz bu yüzden dedi kilo alımı iyi olunca ama üzülüyorum yarın başka doktora götürücez içim rahatlamadı o da aynı derse rahatlıcak

Ilk 3 gun iyi emiyordu snra emmek istyor ama zor tutuyor eliyle ikttyor saginca iciyor.biraz savasiyoruz.sarilik 11 oyuzden cok israrciyim 2 saatte zorluyorum.uykusunda asla emmiyor.gece zorla uyandrp sagdgimi veryorum.gunduzde emzryorum.ama her sefernde savasarak.kizimiz oldu adi beril.

C calikusu2912 D delinefsim kızlar nickleri aklımda tutamıyorum lütfen siz de yazın. bana yazın lütfen özel msj atın mail adresimi vereyim sizlere
blogu nu okudum canm çok üzüldüm bazı durumlarda kendimi gordum..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ablanin durumu için çok üzüldüm ama sonu güzel olmuş sevundim..
Rabbim insalah en kisa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder..

amin canım inşallah. senden de bekliyorum hikayeni..

Aminn canım . Bugün çok şükür myomumu aldırdım.Ameliyat oldum hastanedeyim.

Hayat, cok tesekkur ederim canim icten duana. BiZde kararimizi verdik. Esimde yaptirmak istiyor, kafam allak bullak yorgunum ama ins bu son olsun deyip yapacagim yine.
Hepimizin yuzunun gulmesi icin
Butun duam.

Ins deep, ins duamiz kabul olur. Bendr senin gibi dusunuyorum bilimsel bakmak istiyorum ama iste o kadar yorgunum ki baZen zihnim duruyor. Bide benim 21. Kromozom biliyosun down sendromu riskim cok yuksek.. korkuyorum ama yinede yapacagim cvs tabi gebelik hala devam ediyorsa. Mucadele etmek zorundayim
Cvs yapacak doktor baya tecrubeli allahtan.
Kafam ck dolu bu siralar vakit buldugda ve ins kotu haberler almaZsam sana bende hikayemi yollayacagim. Bole bi blog yapmakla cok cok iyi etmissin deep.. bilgi almak isteyip bulamayan onlarca kadin vardir eminim. Hatta ulasmak isteyenler olacaktir . Bu siteye ara ara yaz adresini insanlar gorebilsinler..

deepliner cnm az cok biliyorum hikayeni ama bastan sona okuyacağım. Bende ilk fırsatta yazıp gondereceğim cnm. Bn cok inanıyorum sende saglıkla kucagına alacaksın yavrunu inşallah.

hayat_gun cbm bnm gecmıs olsun. Hislerım sende deepte cok yanıldı ya. Ben cok umutluydum ikiniz için ama kısmet degılmıs. İnşLlah sağlıkla nasip olacak inanıyorum kızlar.

@drkumut cnm 14 aralıkta sonuc alacakmıssın bnm dogum gunum o gun. İnşLlh seninde mutlu haber alıp yenihayatına dogdugun gun olur cnm bnm.

@panikli ve @cemre_y hayat cok renklendi değil mi? Günü 2 kere yasıyorsunuz :) hangi günde oldugumuzu sorduklarında tek seferde cevap verebılıyornusunuz? :)

@calikusu2912 cnm hepimiz merak içindeyiz. Umarım iyisinizdir.

Alıntılamayı unuttugum tüm arkadaslarım hepinizi okuyorum takip edıyorum. Dualarımdasınız. Sevgilerimle

Canım senin Bi tane sağlıklı çocuğun vardı değil mi şimdi ikinciye hamilesin değilmi doğal yoldan öyle hatırlıyorum sanki Allah yardımcın olsun CNm inşallah bebeğin sağlıklıdır

İstanbul canım oğlumla hayat bambaşka Bi hal aldı gerçekten değişik Bi duyguymuş allahım bu duyguyu burdaki arkadaşlarıma ve bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…