- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.141
Emmiyormu Can'ım senin neyin olmuştu ismini ne koydunuz çalıkuşundan haber yok inşallah iyilerdir yavrum benim oğlanda kusuyor emer enmez zaten sütümde yetmiyor mamada veriyorum ağzından burnundan geliyor doktor kilo alımı normal dedii kusmasınıda dikkate almıyoruz bu yüzden dedi kilo alımı iyi olunca ama üzülüyorum yarın başka doktora götürücez içim rahatlamadı o da aynı derse rahatlıcakIyiyiz cok sukur canim.biraz emme problemimiz var bu sra karsilikli inatlasiyoruz.
Ilk 3 gun iyi emiyordu snra emmek istyor ama zor tutuyor eliyle ikttyor saginca iciyor.biraz savasiyoruz.sarilik 11 oyuzden cok israrciyim 2 saatte zorluyorum.uykusunda asla emmiyor.gece zorla uyandrp sagdgimi veryorum.gunduzde emzryorum.ama her sefernde savasarak.kizimiz oldu adi beril.Emmiyormu Can'ım senin neyin olmuştu ismini ne koydunuz çalıkuşundan haber yok inşallah iyilerdir yavrum benim oğlanda kusuyor emer enmez zaten sütümde yetmiyor mamada veriyorum ağzından burnundan geliyor doktor kilo alımı normal dedii kusmasınıda dikkate almıyoruz bu yüzden dedi kilo alımı iyi olunca ama üzülüyorum yarın başka doktora götürücez içim rahatlamadı o da aynı derse rahatlıcak
Bende cok merak edyorum calikusunuKizlar calikusu niye yazmadiki doğum pazar günü olacaktı
blogu nu okudum canm çok üzüldüm bazı durumlarda kendimi gordum..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ablanin durumu için çok üzüldüm ama sonu güzel olmuş sevundim..C calikusu2912 D delinefsim kızlar nickleri aklımda tutamıyorum lütfen siz de yazın. bana yazın lütfen özel msj atın mail adresimi vereyim sizlere
amin canım inşallah. senden de bekliyorum hikayeni..blogu nu okudum canm çok üzüldüm bazı durumlarda kendimi gordum..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ablanin durumu için çok üzüldüm ama sonu güzel olmuş sevundim..
Rabbim insalah en kisa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder..
Aminn canım . Bugün çok şükür myomumu aldırdım.Ameliyat oldum hastanedeyim.Bende izledim Can'ım üzüldüm Allah herkesin şifasını versin insan başına gelince anlıyor hiç bilmediğimiz hastalıklar var bizim yaptırdığımız yöntemden yaptırın dedi Murat topoğluda Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Geçmiş olsun hayatcım..Aminn canım . Bugün çok şükür myomumu aldırdım.Ameliyat oldum hastanedeyim.
Naber bacım:))Geçmiş olsun hayatcım..
Geçmiş olsun arkadaşım.Geçmiş olsun hayatcım..
Yanlış alıntı yaptım pardon:))geçmiş olsun arkadaşım.Aminn canım . Bugün çok şükür myomumu aldırdım.Ameliyat oldum hastanedeyim.
Geçmiş olsun hayatcım..
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim..Myomumdan kurtuldum artık çok şükür..Yanlış alıntı yaptım pardon:))geçmiş olsun arkadaşım.
Ins canim o kadar isterim ki bi mucize olsun, dunyam degissin..Cemre canım nasıl bebeğin sen iyimisiniz??
Hayat, cok tesekkur ederim canim icten duana. BiZde kararimizi verdik. Esimde yaptirmak istiyor, kafam allak bullak yorgunum ama ins bu son olsun deyip yapacagim yine.İyiyim canm çok şükür,çok çabuk kabullendim ve toparlandim . Hiç anlamadan olumsuz sonuçlandı zaten diyorum.Ameliyat olacam önce ondan sonra da Allah hayırlı olanı çıkarsın karşıma diyorum ya doğal ya da yeni bir tedavi.İnşallah testin güzel sonuçlanır mutlu haberler alırsın canm.Ben olsam cvs testini yaptırırım. Yani engelden engele de fark var.Durumu çok zor bir evlada her baktığında fiziksel yorgunluğu bırak için aciyacak.Yaşıtları hayatı tam anlamıyla yaşarken o masum yavru gözünün önünde acı çekerken anne baba bir kez daha kahrolacak.Zor bir karar tabiki ama öyle kolay da değil yani ömür boyu bu sıkıntıyı yaşayan evlada soğuk kanlilikla bakabilmek.Böyle sikinti yasayacagini bile bile de i evladi getirmekle iyilik yapilmiyor bence,ömür boyu cekecegi sikintili bir hayata getiriliyor.Bence yaptır o yüzden canm.İnşallah sonuç ta temiz gelecek canm bak doğal hamile kalip saglikli bebeklerini kucaklayanlar var.Senin de olacak inaniyorum ben.
Ins deep, ins duamiz kabul olur. Bendr senin gibi dusunuyorum bilimsel bakmak istiyorum ama iste o kadar yorgunum ki baZen zihnim duruyor. Bide benim 21. Kromozom biliyosun down sendromu riskim cok yuksek.. korkuyorum ama yinede yapacagim cvs tabi gebelik hala devam ediyorsa. Mucadele etmek zorundayimcanım inşallah temiz gelecek sonucun. bence kesin yaptır. benim başımdan geçenleri okudun zaten tekrar anlatmiim. hasta bir çocuğu dünyaya getirmek verilebilecek en zor kararlardan biri bu hayattaki. doğduktan sonra herşey sadece senin ve eşin için zor olmayacak o bebek büyüdükten sonra size bunun hesabını soracak. kendi yaşıtları normal bir şekilde her şeyi yapabiliyorken hasta bir bebek onlara pencereden bakacak. belki anlamayacak bile. ama şöyle de birşey var. bir arkadaşım da biizm gibi problemli. ve doğal yolla hamile kaldı sonrasında cvs yaptırdı bir sürü şey çıktı doktoru da amniyosentez önerdi sona amniyoyu da yaptırdı ve bebekte bir hastalık çıktı sonra o hastalığı genetikçi ile görüştü. kız bebeklerde olabilen ve sadece ergenlik döneminde problem olabilecek bir hormon hastalığı olduğu ortaya çıktı. fiziksel ya da zihinsel bir hastalık değilmiş yani. sadece çok erken dönemde ergenliğe gireceği bir hastalıkmış. erken dönemde regl olmaya başlayabilirmiş ve bu da çok erken yaşlarda menapoza girecek demekmiş. ama bunun da bir tedavisi varmış doğduktan sonra bir kaç yıl sonra hormon ilacı kullanmaya başlayacakmış ve ömür boyunca kullanacağı ilaçları olacakmış. yani çok çok da kötü değil aslında arkadaşım da aldırmadı bebeği. ve hamileliği sorunsuz ilerliyor şimdilik. inşallah hayırlısıyla doğacak. yani allah bişey verecekse veriyor olmayacaksa da olmuyor. sonuçta tıp bu kadar ilerlemişken elimizden geleni yapmalıyız. ve allah akıl fikir vermiş. tıpın her türlü imkanını kullanmamız gerekiyor diye düşünüyorum. inşallah bebeğinde hiç bir problem çıkmayacak. dualarım seninle canım cvs yaptırdıktan sonra dikkat et kendine biraz dinlen bir kaç gün. ve lütfen çok çok iyi bir doktora git bunun için.sık sık cvs yapan bir doktor bul kendine . önemli bir test çünkü bu. işlem yaparken çok bilinçli ve dikkatli olması gerekiyor. perinatologlar daha iyi.
Geçmiş olsun canım kaç gün yAtıcaksın hastanede bundan sonra inşallah herşey yolunda giderAminn canım . Bugün çok şükür myomumu aldırdım.Ameliyat oldum hastanedeyim.
Canım senin Bi tane sağlıklı çocuğun vardı değil mi şimdi ikinciye hamilesin değilmi doğal yoldan öyle hatırlıyorum sanki Allah yardımcın olsun CNm inşallah bebeğin sağlıklıdırIns deep, ins duamiz kabul olur. Bendr senin gibi dusunuyorum bilimsel bakmak istiyorum ama iste o kadar yorgunum ki baZen zihnim duruyor. Bide benim 21. Kromozom biliyosun down sendromu riskim cok yuksek.. korkuyorum ama yinede yapacagim cvs tabi gebelik hala devam ediyorsa. Mucadele etmek zorundayim
Cvs yapacak doktor baya tecrubeli allahtan.
Kafam ck dolu bu siralar vakit buldugda ve ins kotu haberler almaZsam sana bende hikayemi yollayacagim. Bole bi blog yapmakla cok cok iyi etmissin deep.. bilgi almak isteyip bulamayan onlarca kadin vardir eminim. Hatta ulasmak isteyenler olacaktir . Bu siteye ara ara yaz adresini insanlar gorebilsinler..
İstanbul canım oğlumla hayat bambaşka Bi hal aldı gerçekten değişik Bi duyguymuş allahım bu duyguyu burdaki arkadaşlarıma ve bütün isteyenlere nasip etsin inşallahdeepliner cnm az cok biliyorum hikayeni ama bastan sona okuyacağım. Bende ilk fırsatta yazıp gondereceğim cnm. Bn cok inanıyorum sende saglıkla kucagına alacaksın yavrunu inşallah.
hayat_gun cbm bnm gecmıs olsun. Hislerım sende deepte cok yanıldı ya. Ben cok umutluydum ikiniz için ama kısmet degılmıs. İnşLlah sağlıkla nasip olacak inanıyorum kızlar.
@drkumut cnm 14 aralıkta sonuc alacakmıssın bnm dogum gunum o gun. İnşLlh seninde mutlu haber alıp yenihayatına dogdugun gun olur cnm bnm.
@panikli ve @cemre_y hayat cok renklendi değil mi? Günü 2 kere yasıyorsunuz :) hangi günde oldugumuzu sorduklarında tek seferde cevap verebılıyornusunuz? :)
@calikusu2912 cnm hepimiz merak içindeyiz. Umarım iyisinizdir.
Alıntılamayı unuttugum tüm arkadaslarım hepinizi okuyorum takip edıyorum. Dualarımdasınız. Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?