Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaşım yarın senin için çok mutlu olacağın bi gün olacak inşllh dualarım seninle

maşallah çok sevindim sizin adınıza

Masal, cok sevindim canim. Gozunaydin. Allah korktugumuz yere ugratmasin hic birimizi. Cok ama cok sevindim

Kızlar uyku tutmadı bugün öğrendim durumu eşimin engelli kardeşi var korkuyorum biri 5 aylık iki kaybım var görümceminde 6 aylık kaybı var

Kızlar uyku tutmadı bugün öğrendim durumu eşimin engelli kardeşi var korkuyorum biri 5 aylık iki kaybım var görümceminde 6 aylık kaybı var
Canim skma canini bu kadar. Pgt yontemiyle hamile kalabilirsen eger icin rahat etsin.
Kacinci kromozomlar da translokasyon var? Genetik uzmaniyla konusabildiniz mi? Onlar isin uzmani az cok sana bi risk tahmini yapabilir
Eger rezervin iyi maddi olarak sorunun yok ise, belki bi kac sefer surer ama ins en sonunda bulursun saglikli embryoyu.

Korkma canım rabbim korktugumuzdan emin kılsın bizleri ..doktor eşinin anne babasıdan test istedimi gorumcendede olabilir aynı sorun....sen sevinmelisin cunki sorunu bulmuşsun ve sağlıklı gebelik elde edersin insalah

Korkma canım rabbim korktugumuzdan emin kılsın bizleri ..doktor eşinin anne babasıdan test istedimi gorumcendede olabilir aynı sorun....sen sevinmelisin cunki sorunu bulmuşsun ve sağlıklı gebelik elde edersin insalah
Öğrenmemiz iyi oldu dr ailenide taramalıyız dedi taşıyıcılık yaşam bulmuş mu diye bir kardeşi engelli ama kabul etmiyorlar eşimde çok sinirli sabah sabah beni çok üzdü
Ya engelli çocuğun olsa hem çocuğa hem bize yazık dedim şom ağzımı açmışım
Hep bizi bulmuş vs siz nasıl başaçıktınız bu ara biraz durumumuz kötü iş bulsam iyi olacak
Can'ım aşağıda eşimin raporunu gönderdim

Eklentiler

• IMG_1627.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 49
Can'ım eşimin raporu ekte

Eklentiler

• IMG_1627.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 38
Can'ım eşimin raporu ekte
akrabanızdaki hstalık ne acaba? dengeli translokasyonlar eşin ve bzler gibi oluyor yani sorunsuz .. sadece bebek istediğin zaman ortaya çıkıyor problem. ama dengesiz translokasyonlu insanlar olduğunu bilmyordum. doğamadan ölüyorlar diye biliyorum. öncelikle iyice okumanı tavsiye ediyorum. sonra para gerekiyor maalesef. bu pgt li tüp bebek maaliyetli maalesef. ilaçlar vs çok para gidiyor. onun için bu sayfaları yavaş yavaş oku bence herkesten farklı bilgiler öğreneceksin. ben ilk başta baştan sona okumuştum ve notlar almıştım. sonrasında doktor bulman gerekiyor. ve tedavi sürecine başlaman gerekiyor. özelden de msj attım sana .

Devlet hastaneleri rapor veriyor mu acaba bugün öğrendim daha
canım maalesef bu yolda tamamen yalnızız

çok ciddi maaliyetlerle başa çıkıyoruz. E-devlet şifrenden Bimer e şikayet yaz mutlaka, inanıyorum ki sayımız artıkça bizden sonrakilere yardımımız dokunacak. ama bizler cüzdanımızla başbaşayız.

Allah yardımcın olsun canım.. hepimizin inşAllah

drkumut bugün kalbim duracak artık heyecandan, ne yaptın kan verdin mi uyandın mı? ne zaman çıkacakmış, ben kimim, burası neresi ........
Haha cok yasa emi guldurdunbeni
Gitmek istemiyom hic yaa
Burda lapa lapa kar var simdi hazirlanip cikiyorum kan vermeye
Bakalim ne yasiycam
Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…