- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.241
arkadaşım yarın senin için çok mutlu olacağın bi gün olacak inşllh dualarım seninleAh biz kadinlar kemirir dururuz beynimixi :) tuhaf varliklariz vala
Oyku ismi harika canim
rabbim kucagina almayi nasip etsin indallah
Degerler super yuksekmis
Oyle guzel deferler gorurmuyum ki
Biiktim 1.2 gormekten
Sabah guzel bi kahvalti ettim hastanenin yolunu tutucam
Guzel haberler paylasmak dilegiyle
maşallah çok sevindim sizin adınızaSağolun canım arkadaşlarım bugün laboratuvar sonuçlarım geldi, şükürler olsun temiz hepsi, korkum down sendromuydu, en düşük risk onda gelmiş.
iç organ AFP tahlili dışında tam olarak 4lü test yaptırmış doktorum, ultrason verilerini falan da girmişler, tam bir dörtlü tarama testi yapılmış yani. down = 1/33.300, Trizomi 18= 1/86.800, omurga açıklığı 1/8.780 gelmiş.
şükürler olsun temiz geldi hepsi, içim çok rahatladı, bence yapılması da iyi oldu, içimde acabalar vardı, hepsi gitti. Rabbim esirgesin tüm meleklerimizi... Rabbimden başka sığınacak kimimiz var di mi :)
Devlet hastaneleri rapor veriyor mu acaba bugün öğrendim dahaEtkili olmazmi bu yöntemin pgt ve chg nin amacı bu zaten sağlıklı gebelik elde etmek
Masal, cok sevindim canim. Gozunaydin. Allah korktugumuz yere ugratmasin hic birimizi. Cok ama cok sevindimSağolun canım arkadaşlarım bugün laboratuvar sonuçlarım geldi, şükürler olsun temiz hepsi, korkum down sendromuydu, en düşük risk onda gelmiş.
iç organ AFP tahlili dışında tam olarak 4lü test yaptırmış doktorum, ultrason verilerini falan da girmişler, tam bir dörtlü tarama testi yapılmış yani. down = 1/33.300, Trizomi 18= 1/86.800, omurga açıklığı 1/8.780 gelmiş.
şükürler olsun temiz geldi hepsi, içim çok rahatladı, bence yapılması da iyi oldu, içimde acabalar vardı, hepsi gitti. Rabbim esirgesin tüm meleklerimizi... Rabbimden başka sığınacak kimimiz var di mi :)
Merakla heyecanla bekliyorum sonucunu canim. Ins yuzun guler bizlere bekleyen herkese umut olursunBende aglamaktan korkuyorum masalcim
Gulerim insallah budefa
Hic cesaretim yok ama kaderden kacilmaz o test yapilacak
Canim skma canini bu kadar. Pgt yontemiyle hamile kalabilirsen eger icin rahat etsin.Kızlar uyku tutmadı bugün öğrendim durumu eşimin engelli kardeşi var korkuyorum biri 5 aylık iki kaybım var görümceminde 6 aylık kaybı var
Korkma canım rabbim korktugumuzdan emin kılsın bizleri ..doktor eşinin anne babasıdan test istedimi gorumcendede olabilir aynı sorun....sen sevinmelisin cunki sorunu bulmuşsun ve sağlıklı gebelik elde edersin insalahKızlar uyku tutmadı bugün öğrendim durumu eşimin engelli kardeşi var korkuyorum biri 5 aylık iki kaybım var görümceminde 6 aylık kaybı var
Öğrenmemiz iyi oldu dr ailenide taramalıyız dedi taşıyıcılık yaşam bulmuş mu diye bir kardeşi engelli ama kabul etmiyorlar eşimde çok sinirli sabah sabah beni çok üzdüKorkma canım rabbim korktugumuzdan emin kılsın bizleri ..doktor eşinin anne babasıdan test istedimi gorumcendede olabilir aynı sorun....sen sevinmelisin cunki sorunu bulmuşsun ve sağlıklı gebelik elde edersin insalah
Can'ım eşimin raporu ekteCanim skma canini bu kadar. Pgt yontemiyle hamile kalabilirsen eger icin rahat etsin.
Kacinci kromozomlar da translokasyon var? Genetik uzmaniyla konusabildiniz mi? Onlar isin uzmani az cok sana bi risk tahmini yapabilir
Eger rezervin iyi maddi olarak sorunun yok ise, belki bi kac sefer surer ama ins en sonunda bulursun saglikli embryoyu.
akrabanızdaki hstalık ne acaba? dengeli translokasyonlar eşin ve bzler gibi oluyor yani sorunsuz .. sadece bebek istediğin zaman ortaya çıkıyor problem. ama dengesiz translokasyonlu insanlar olduğunu bilmyordum. doğamadan ölüyorlar diye biliyorum. öncelikle iyice okumanı tavsiye ediyorum. sonra para gerekiyor maalesef. bu pgt li tüp bebek maaliyetli maalesef. ilaçlar vs çok para gidiyor. onun için bu sayfaları yavaş yavaş oku bence herkesten farklı bilgiler öğreneceksin. ben ilk başta baştan sona okumuştum ve notlar almıştım. sonrasında doktor bulman gerekiyor. ve tedavi sürecine başlaman gerekiyor. özelden de msj attım sana .Can'ım eşimin raporu ekte
direk çözümü PGT ve CHG ile tüp bebek canım...KIZlar merhaba eşimin genetik testinde resiprokal tip translokasyon saptandı bu yöntem etkili olur mu sağlıklı gebeliklerde
teşekkür ederim canım... İnşAllah burda herkes sevinecek sırayla.. ama bu sırayı Rabbim biliyormaşallah çok sevindim sizin adınıza
İnş Canımdirek çözümü PGT ve CHG ile tüp bebek canım...
canım maalesef bu yolda tamamen yalnızızDevlet hastaneleri rapor veriyor mu acaba bugün öğrendim daha
Haha cok yasa emi guldurdunbenidrkumut bugün kalbim duracak artık heyecandan, ne yaptın kan verdin mi uyandın mı? ne zaman çıkacakmış, ben kimim, burası neresi ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?