- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.261
Canimsindrkumut senin için heyecanla girdim topice.Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canim.Allah yardımcın olsun.
Insallah canimdrkumut çok heyecanla senden güzel haber bekliyoruzzz
Dualarim seninle canm.Hep aklimdasin inşallah güzel sonuçlar alacaksın.Canimsin
Simdi cocugu cikiyorum kanimi vermeye dua et benim icin
Hadi bakalim vira bismillah 3 saat sonra guzel haberler vermek dilegiyleDualarim seninle canm.Hep aklimdasin inşallah güzel sonuçlar alacaksın.
3 saat ssonra yani saat 14.00 de offff walla çatlıycam...Hadi bakalim vira bismillah 3 saat sonra guzel haberler vermek dilegiyle
Öyle Can'ım tüp bebek raporu da vermezler çünkü iki aşılama yapılmalıcanım maalesef bu yolda tamamen yalnızız
çok ciddi maaliyetlerle başa çıkıyoruz. E-devlet şifrenden Bimer e şikayet yaz mutlaka, inanıyorum ki sayımız artıkça bizden sonrakilere yardımımız dokunacak. ama bizler cüzdanımızla başbaşayız.
Allah yardımcın olsun canım.. hepimizin inşAllah
Allah yardımcımız olsun inşAllah.. gerçekten zor ama herşey sonunda tatlıya bağlanıyor er ya da geç...Öyle Can'ım tüp bebek raporu da vermezler çünkü iki aşılama yapılmalı
Bakalım zor bir süreç
İnş Canım çok yoruldum 5 aylık kaybım şubatta oldu birgün dinlenmedimAllah yardımcımız olsun inşAllah.. gerçekten zor ama herşey sonunda tatlıya bağlanıyor er ya da geç...
Canım dua ederek bekliyorum sonucunu hayırla dön bize inşllhHadi bakalim vira bismillah 3 saat sonra guzel haberler vermek dilegiyle
Amin inş emekleriniz boşa çıkmasınArkadaslar bu defa oldu sanirim
BETA HCG 340.94
Insallah cuma gunude ikiye katlanir
Suan gozyaslari icinde yaziyorum size
Rabbim gunahsiz yavrumun yuzu suyu hurmetine insallah hersey yolynda gider
Çok sevindim Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Arkadaslar bu defa oldu sanirim
BETA HCG 340.94
ayyyy çok şükürrr ohhhh gözümüz aydın canım çok svindim çokkkArkadaslar bu defa oldu sanirim
BETA HCG 340.94
Allah razi olsun canim inan test sonucunu nasil almaya gittim bilmiyorumBildirimlerde drkumut u gördüm kalbim küt küt çarptı. Oldu canım oldu Allah'in izniyle.Gözün aydın Allah sağ salim kucağına versin sizlere hayırlı bir evlat olsun(lar)innnşallah.. Ohh senden yana inan çok rahatladım. Biliyordum amaaaaa. .
Hemsirede guzel dedi transfer yaparken semra hanim korkuttu beni kromozomlarina bakmadikDeğerin de çok güzeldrkumut :)))))))
Allah razi olsun arkadasim insallah yolunda gider herseyayyyy çok şükürrr ohhhh gözümüz aydın canım çok svindim çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?