Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar bu defa oldu sanirim
BETA HCG 340.94
Insallah cuma gunude ikiye katlanir
Suan gozyaslari icinde yaziyorum size
Rabbim gunahsiz yavrumun yuzu suyu hurmetine insallah hersey yolynda gider
Ayyy çok sevindim rabbime şükür böyle hamilelik haberleri bizi çok umutlandırıyo çok şükür sakın sitres yapma değerin çok güzel cuma günü kat kat artacak değerin.Allahım çok büyüksün.

BETA HCG 340.94
Canımm Şuan bende göz yaşlarıyla yazıyorum nasıl güzel bir haber kendim hamile kalsam ancak bukadar sevinirim.. okadar acı çektin okadar emek verdin ve mükâfatını Rabbim sonunda verdi cok şükür bin şükür değerlerin katlanarak artsın inşallah sağlıkla sıhhatle evladını kucağına alırsın ve diğer evladının şifa bulduğu iyileştiği günleri de göstersin Rabbim.. Buradaki biçok arkadaşın hayatını az cok biliyorum ama en cok hayat gun arkadaşımız bide seni okudum ve sizden gelecek haberleri hep takip ediyorum inşallah şimdi hayatgün ve sırasıyla burada ki bütün arkadaşlarımızdan hayırlı güzel haberler alırız Rabbim yardımcın olsun neolur fazlada ağlayıp strese girme bol bol dinlen güzel haberlerini sırasıyla almak dileğiyle Allah'a emanet ol inşallah..

Ben bi ruya gormustum hatta yazmistim buraya karda yuruyoduk oglumla
Masalcigim bugun sen kar berekettir yazinca ruyam aklima geldi
Acaba dedim guzel olurmu bizim icin
Guzel oldu ham olsun
Çok sevindim Rabbim kucağınıza da almak nasip etsin..Darısı bu yolda hasret çeken hepimizin başına

BETA HCG 340.94
Allllahıııımmmmm ne güzel bir haber buuuuuuuuuuu

maşallah suphanallah, değer harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

drkumut illa doktorlar kafamıza bişey sokacaklar, sanki bunca normal hamile kalan milletin bebekleri chg den geçiyor.

chg den geçeni de korkutuyorlar zaten yanılma payı var diye, bak bana 2-3 gün ne endişeler yaşadım, aslında tek yapmamız gereken Rabbimize sığınmak ve minnaklara güvenmek.. onlar büyüme için çok büyük savaşlar veriyorlar.

ama değerin çok gzel maşAllah, benim endişem yok.. bu defa oldu arkadaşım... Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.

kız sırf saklamak iççin bi idrar testi yap unutma

Canim vala aynen oyle transferden put gibi ciktim hasta bakici hayirli olsun diyo ben donup kalmisim herhalde iyimisiniz diye sordu
Doktorda hakli herseyi soyliyeyim ben diyor
Simdi hastaneden aradilad semra hsnim tebrik rtmemizi soyledi dedi kadin
Sukur namazi kilicam omrumun en nadir guzel gunlerinden birini yasadim bugun
Canim bende inanmak istiyorum saglicakla dogup abisine sifa olacagina
Idrar testi gercekten alup yapicam cunki icime uhtr oldu hep tek cizgiyi gormek o iki cizgiyi ordada gormek istiyorum

Arkadasim allah hepinizden razi olsun
Ben normal yolla cocuk dogurdugum halde 6 ddfa tedavi gordum ve artik herhalde mucize diyodum gebe kalmam
Zor zamanlar yasadim hepimiz ayni yollardan gdciyoruz mevlam bana yadattigi bu mutlulugu tum arkadaslarima cumlemize nasip etsin

Allah razi olsun canim inan test sonucunu nasil almaya gittim bilmiyorum
Hayatcigim insallah cuma gunude guzel bi sonuc alirim ve hersey yolunda gider
Saskinim suan canim inanamiyorum hals
Bebiş gelince de bir süre inanamican bence.:))Canm değerin güzel ve katlanacagina da ben çookk inaniyorum.Allah yardımcın olsun guzel sağlıklı bir hamilelik geçirir ve yavru (larini)nu sağ salim kucaklarsın inşallah..

Hemsirede guzel dedi transfer yaparken semra hanim korkuttu beni kromozomlarina bakmadik
Eger anomi varda dusek olabilir bu bi ihtimal dedi o yuzden korkuyorum biraz canim
Her ihtimali soyliycekler ya
Yok yok canm o kötü ihtimalleri hiç düşünme..Pgt yaptırdın değerin de güzel gerisini düşünme. Millet zevkine birlikte olup boy boy çocuklar getiriyor.Senin bi de tedaviyle sagliklisi seçilmiş. Rabbim korusun bişey olmaz Allah'in izniyle.

Canim benim Allah razı olsun güzel gönlünün mükafatını en yakın zamanda sana göndersin inşallah..Hepimiz burda güzel haberlerimizi okuyalım inşallah.

BETA HCG 340.94
merhaba arkadaşım haberine çok sevindim..Rabbim sağlık la kucağına almayi nasip etsin

Hayirli olsun canim .azmin zaferiiii...tabiki allahin mukafati ..saglikli hayirli evlat olsun kardesine sifa olsun minik fasulye. Cok sevindim

Insallah canim
Sanirim bu doktorlarin isi korkutmak
Biraz daha alistim simdi .... :))
Hayat rabbim tez vakitte sanada nasip etsin ve tum ugras verenlere
Ne zahmetli bir yol
Hep doguruncaya kadar korkuyorum yaziyodu arkadaslar gercekten oyle oluyo galiba
Mucadelelerle rabbimin bizlere lutfettigi melekler
Seni yakin hissettim hep kendime0 yakin yakinaydi tedavilerimiz
Desteklerin ve dualarin icin cok cok tesekkurler

Hayirli olsun canim .azmin zaferiiii...tabiki allahin mukafati ..saglikli hayirli evlat olsun kardesine sifa olsun minik fasulye. Cok sevindim
Allah razi olsun canim cok ugras verdik dogru rabbimde nasip etti
Cok mutluyum
Insallah hersey yolunda gider...

Daha bircok arkasimizin mucizesine taniklik ederiz hepbirlikte

Dr umu aradım söyledim bir kere daha doğal yolla deneyelim dedi
Sonra genetik yaparım dedi ama bilemedim

Sen de sağol canım. Belli mi olur sen doğurana kadar ben de hamişlik haberimi alırım belki.Yoldaş oluruz ozaman birbirimize..Tabi senin bebiş benimkinden büyük olur.Önceki muhabbetimizi hatirlarsan senin ki erkekse bişey olmaz da kızsa benim ki de erkekse kertemeyiz.Gerci şimdi kızlar da büyük olabiliyor.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…