Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #44.301
Eşimde 2 ve 3 nolu kromozom q21 p11.2 bölgeleri arasında Resiprokal tip translokasyon varSendeki sorun neydi canm?Yazmışsındır belki de bakamadım.
Hehe buyuk kucuk farketmez vala kerteriz bebeleriSen de sağol canım. Belli mi olur sen doğurana kadar ben de hamişlik haberimi alırım belki.Yoldaş oluruz ozaman birbirimize..Tabi senin bebiş benimkinden büyük olur.Önceki muhabbetimizi hatirlarsan senin ki erkekse bişey olmaz da kızsa benim ki de erkekse kertemeyiz.Gerci şimdi kızlar da büyük olabiliyor.:))
Masallah size ve bebeklerinize.okadar sevindimki cok duygulandim.bende 3 tupbebek tedaviso gordum ilki tutmadi ikinci bebegimde 33 haftalk karnmda hayatini kaybetti bebegmde surekli 5 haftalk ilerleyen bi gerilik vardi birsuru hastalktan bahsettiler amniyosnt yaptrmadgmz icn ne oldugu bilinmiyordu dogdugundada parca alip genetige gondrmeyi unutmslar yani ne oldugunu bilemiyorz genetk testler yapldi esimle bana bi skinti cikmadi ama bebegimzde bi rahatszlk vardi daha sonra 3.tup bebegi denycegmz zamn doktorm yumurtalarmn az oldugunu pgt ye giremycegini soyledi ve tekrar norml tup bebek yapti oda bos gebelikle sonuclandi.size sormk istedigim kac yumurtanzla pgt ye girdiniz ve bebeklerinize kacinci tup bebekte kavustunuz bana ümit verdinizÇok tatlisin inş fırsat buldukça gelirim.evet iki kız nasip etti Rabbim nekadar sükretsem az.inşaallah hayirlisiyla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin Rabbim en kisa zamanda. Tekrar düşünmüyorum canım. Çünkü çalışıyorum. Hem çalışıp hem eşime ve çocuklarıma yetemiyorum.hep söylüyorum soranlara. Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kızlarımı bağışlasin.artık isteyenlere versin inş.
Tedavide olan yada doğal deneyecek arkadaslara şiddetle tavsiye edeceğim dualar var.mutlaka ama mutlaka uygulayın derim.buraya geldikçe yazıyorum.
Taha süresinin ilk sayfasını 21 defa 3 cuma pespese Sela ile ezan arasında okuyun.Meryem süresini yatsı namazından sonra 41 gün boyunca okuyun.4444 tefriciye ve bol bol gönülden dua. Inaniyorumki Rabbim nasip edecektir inş. Sevgiler
Cok tesekkurler canimCanım umut çok sevindim arkadaşım..Allah sonunu da iyi eder inşallah dualarımız kabul oldu çok şükür:)
Değil mi canım öyle yapayım?Yeni bilgiler tavsiyeler duydukça aydinlaniyoruz ama kafamız da bir okadar karışıyor. Ben druma güveniyorum en başta dinleseydim keşke ama yine şanslıyim ki artık hiç beklemeden ameliyatımı oldum.İnşallah bu defa hayırlısıyla rabbim o güzel mutluluğu bize de yaşatacak. .Hehe buyuk kucuk farketmez vala kerteriz bebeleri
Hayat sakin kafani karistirma ayni merkezde tedaviye davam bitanem ve insallah son olucak bu
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah.Doğal denersen 11.haftada cvs denilen test size de yapılacak dimi?Eşimde 2 ve 3 nolu kromozom q21 p11.2 bölgeleri arasında Resiprokal tip translokasyon var
Arkadaslar bu defa oldu sanirim
BETA HCG 340.94
Insallah cuma gunude ikiye katlanir
Suan gozyaslari icinde yaziyorum size
Rabbim gunahsiz yavrumun yuzu suyu hurmetine insallah hersey yolynda gider
Bendede 2-13 translokasyon var, 5,5aylık bi kayıptan sonra doğal yolla bir oğlum oldu çok şükür.Dr umu aradım söyledim bir kere daha doğal yolla deneyelim dedi
Sonra genetik yaparım dedi ama bilemedim
Can'ım aminosentez yaptırdınız mı pekiBendede 2-13 translokasyon var, 5,5aylık bi kayıptan sonra doğal yolla bir oğlum oldu çok şükür.
Can'ım genetikci dr aminosentez (cvs) olur dedi 14. HaftadaAnladım canım hayırlısı olsun inşallah.Doğal denersen 11.haftada cvs denilen test size de yapılacak dimi?
Canim cok sagolAy inanmıyorum ya sana demiştim . Benım dogum gunum senınde dogum gunun olsun ınsallah demıstım. Allahım hersey yolunda gider sağlıkla kavusursunuz inşallah ya cok sevındım cokkk
Insallah yasatacak canimDeğil mi canım öyle yapayım?Yeni bilgiler tavsiyeler duydukça aydinlaniyoruz ama kafamız da bir okadar karışıyor. Ben druma güveniyorum en başta dinleseydim keşke ama yine şanslıyim ki artık hiç beklemeden ameliyatımı oldum.İnşallah bu defa hayırlısıyla rabbim o güzel mutluluğu bize de yaşatacak. .
Sagol canim rabbim hepinize yasatsindrkumut canim cok sevindim. Hayirli olsun, gozunaydin.. burdaki herkese umut oldun. Ins saglikla devam eder gebeligin yavrunda sifa bulur. Bizleride unutma duanda
canım ilk genetik denememle kızıma hamile kaldım, ama bir kaç ay yumurta sayısına baktın en çok olduğuna inandığumız ay başladık ve 10 yumurta alındı, 9 döllendi fakat 7 tanesi genetiğe gidebildi.Masallah size ve bebeklerinize.okadar sevindimki cok duygulandim.bende 3 tupbebek tedaviso gordum ilki tutmadi ikinci bebegimde 33 haftalk karnmda hayatini kaybetti bebegmde surekli 5 haftalk ilerleyen bi gerilik vardi birsuru hastalktan bahsettiler amniyosnt yaptrmadgmz icn ne oldugu bilinmiyordu dogdugundada parca alip genetige gondrmeyi unutmslar yani ne oldugunu bilemiyorz genetk testler yapldi esimle bana bi skinti cikmadi ama bebegimzde bi rahatszlk vardi daha sonra 3.tup bebegi denycegmz zamn doktorm yumurtalarmn az oldugunu pgt ye giremycegini soyledi ve tekrar norml tup bebek yapti oda bos gebelikle sonuclandi.size sormk istedigim kac yumurtanzla pgt ye girdiniz ve bebeklerinize kacinci tup bebekte kavustunuz bana ümit verdiniz
aynen canım çok iyi yapmışsın, birer karınca misaliyiz zaten, safımız belli olsun, izden sonrakilere belkei faydamız dokunurArkadaşlar tüp bebeğin SGK kapsamına alınması için bende Türkiye gov a yazdım
Bize olmasa da bizden sonrakilere çare olur
eeeee taze anniş :) gece uyuyabildin mi bakalım... heyecan nasıl, insan idrak edemiyo di mi daha:)Sagol canim rabbim hepinize yasatsin
Cok emekler verilip bu ugurda cok gozyasi dokiluyor
Insallah en kisa surede yavrun bulur seni
Umut edicez.deniycez
Herzaman dualarimdadiniz rabbim hepimizin kucagini doldursun seninde guzel haberlerini okumayi kismet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?