Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hehe buyuk kucuk farketmez vala kerteriz bebeleri
Hayat sakin kafani karistirma ayni merkezde tedaviye davam bitanem ve insallah son olucak bu

Masallah size ve bebeklerinize.okadar sevindimki cok duygulandim.bende 3 tupbebek tedaviso gordum ilki tutmadi ikinci bebegimde 33 haftalk karnmda hayatini kaybetti bebegmde surekli 5 haftalk ilerleyen bi gerilik vardi birsuru hastalktan bahsettiler amniyosnt yaptrmadgmz icn ne oldugu bilinmiyordu dogdugundada parca alip genetige gondrmeyi unutmslar yani ne oldugunu bilemiyorz genetk testler yapldi esimle bana bi skinti cikmadi ama bebegimzde bi rahatszlk vardi daha sonra 3.tup bebegi denycegmz zamn doktorm yumurtalarmn az oldugunu pgt ye giremycegini soyledi ve tekrar norml tup bebek yapti oda bos gebelikle sonuclandi.size sormk istedigim kac yumurtanzla pgt ye girdiniz ve bebeklerinize kacinci tup bebekte kavustunuz bana ümit verdiniz

Canım umut çok sevindim arkadaşım..Allah sonunu da iyi eder inşallah dualarımız kabul oldu çok şükür:)
Cok tesekkurler canim
vala bugun tahlili almaya giderken gercekten cok korktum
Transfere uygun bulanamayip transfer yapilmadan dondugum oldu.negatifim oldu.dusugum oldu
Belki budefa farkli bilmedigim bisey yasarim dedim.....hamd llsun rabbim yasatti insallah sonuda guzel olur cocugum kardesi dogana kadar hastalanmaz ve nakili olur.....
insallah problemsiz tamamlarim bu sureci
Burada kim tddavi gorse hepimizin kalbi onunla atiyor bu yoldasliga katildigim icin cok mutluyum insallah benimdd hikayem sizlerinki gibi guzel sonlanir

Hehe buyuk kucuk farketmez vala kerteriz bebeleri
Hayat sakin kafani karistirma ayni merkezde tedaviye davam bitanem ve insallah son olucak bu
Değil mi canım öyle yapayım?Yeni bilgiler tavsiyeler duydukça aydinlaniyoruz ama kafamız da bir okadar karışıyor. Ben druma güveniyorum en başta dinleseydim keşke ama yine şanslıyim ki artık hiç beklemeden ameliyatımı oldum.İnşallah bu defa hayırlısıyla rabbim o güzel mutluluğu bize de yaşatacak. .

Arkadaslar bu defa oldu sanirim
BETA HCG 340.94
Insallah cuma gunude ikiye katlanir
Suan gozyaslari icinde yaziyorum size
Rabbim gunahsiz yavrumun yuzu suyu hurmetine insallah hersey yolynda gider

Ay inanmıyorum ya sana demiştim . Benım dogum gunum senınde dogum gunun olsun ınsallah demıstım. Allahım hersey yolunda gider sağlıkla kavusursunuz inşallah ya cok sevındım cokkk

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah.Doğal denersen 11.haftada cvs denilen test size de yapılacak dimi?
Can'ım genetikci dr aminosentez (cvs) olur dedi 14. Haftada

cvs yi bugün dr umla görüşmeye gideceğim sorayım ona yaptırırım mutlaka

Ay inanmıyorum ya sana demiştim . Benım dogum gunum senınde dogum gunun olsun ınsallah demıstım. Allahım hersey yolunda gider sağlıkla kavusursunuz inşallah ya cok sevındım cokkk
Canim cok sagol
Guzel yasin kutlu olsun
Yavrunla esinle nice guzel yaslarin olsun
14 sana yeni yas bana da yeni minnâk getirdi

Insallah yasatacak canim
dedigin gibi negatif olunca insan doktora hirslaniyo bende cok oldu bu
Biseyler duyuyosun kafan karisiyo
Ama moral bozmak yok guven once allaha sonra doktoruna olacak insallah
Senin haberinlede sevinecegiz
Ruhen bedenen toparlan biraz 2..3 ay
Sonra baslarsin
Gun sayicaz yine

drkumut canim cok sevindim. Hayirli olsun, gozunaydin.. burdaki herkese umut oldun. Ins saglikla devam eder gebeligin yavrunda sifa bulur. Bizleride unutma duanda
Sagol canim rabbim hepinize yasatsin
Cok emekler verilip bu ugurda cok gozyasi dokiluyor
Insallah en kisa surede yavrun bulur seni
Umut edicez.deniycez
Herzaman dualarimdadiniz rabbim hepimizin kucagini doldursun seninde guzel haberlerini okumayi kismet etsin

canım ilk genetik denememle kızıma hamile kaldım, ama bir kaç ay yumurta sayısına baktın en çok olduğuna inandığumız ay başladık ve 10 yumurta alındı, 9 döllendi fakat 7 tanesi genetiğe gidebildi.

hatta arada 1 tane iptal tedavim var, önde giden 1 yumurta vardı ve o diğer yumurtaların kalitesini bozacağı için yarıda bıraktık. doktorum o zaman demişti amacımız sadece bebek elde etmek değil, çok bebek elde edbilmek demişti.

Arkadaşlar tüp bebeğin SGK kapsamına alınması için bende Türkiye gov a yazdım
Bize olmasa da bizden sonrakilere çare olur
aynen canım çok iyi yapmışsın, birer karınca misaliyiz zaten, safımız belli olsun, izden sonrakilere belkei faydamız dokunur

eeeee taze anniş :) gece uyuyabildin mi bakalım... heyecan nasıl, insan idrak edemiyo di mi daha:)

benim Masal'ımın ateşi vardı o kadar uykusuzum ki aslında bugün işe de geç geldim.. eşimin teyzesine bıraktım, Allahtan gece 4 den beri daha ateşi çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…