Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canım Set Up. Nadir bir hastalık olduğundan daha önce yapmamışlar. Cumhur Bey'de yapamıyormuş. O yüzden Amerikaya set up için gönderecekler. Cumhur Bey dedi ki ; sorun spermde olsa hemen test edeyim. Ama senin yumurtanı görmeden bişey diyemiyorum. Ancak tüp bebeğe başlarsın yumurta toplanır polar body yaparım orada çıkar dedi. Şimdi benim ana mutasyon 25.ekzonda bulunmuş. 2. gende de mutasyon adayı bişey bulmuşlar. Cumhur Bey iki çizgi çizdi. Dedi ki ; her iki mutasyonda aynı çizgide ise sadece bunlar hasta diğeri sağlıklı. Ama olur da mutasyonun biri bir çizgide diğeri de öbür çizgideyse senin sağlıklı yumurtan olamaz dedi. Onun fikrine göre her iki çizgide de mutasyon olsaymış ; benim çok ağır formatta doğmam, ya da doğar doğmaz ölmem gerekirmiş. Ben çok hafif formatta olduğumdan onun tahmini sadece tek çizgide 2 mutasyon var, diğer çizgi sağlıklı... Ayy kızlar bilmiyorum ki.. Akşamdan beri ağlıyorum. Eşimi de mahfettim. Öyle mi böyle mi diye başını şişirdim. Biz çok mu kafaya takıyoruz anlamadım. Bir an önce çözülsün bu dertler.. Başka bişey istemiyorum ...

Beklemeyeceğim canım. SEt up 6-8 haftada gelecek. Gelir gelmez yaptıracağım. Üzmeyelim artık kendimizi. Çok takıyoruz kafaya. Hayattan zevk almayı bile erteliyoruz. Sen de kendini şüphelerle , acabalarla yıpratma.. Rabbim OL dediyse olur. Böyle düşünüp ruhen rahatlamak istiyorum... Yoksa insan çok kötü oluyor...

O Set Up işi benim başımda da var. Çok maliyetli olduğu için erteledik. Bence Cumhur Bey'e güven. Çok düşük bir oran. Yapma böyle. Eminim eşin de çok üzülüyordur.

Haklısın canım ya. Yoktur bence de.Sen biz de kimsede bu rahatsızlık yok demiştin. Bence dediğigibi yaşayamazdın öyle olsaydı bak 2 düşük yaptım ben demek onlarda ağır sorunlar vardı düştüler. Üzülme. Ben de güveniyorum Cumhur Bey'e.Çok dürüst biri canım. Çok etik.

İnci evet miyop genetikmiş canım...

O Set Up işi benim başımda da var. Çok maliyetli olduğu için erteledik. Bence Cumhur Bey'e güven. Çok düşük bir oran. Yapma böyle. Eminim eşin de çok üzülüyordur.

İnciciğim benim Set Up ücreti 3630 dolar. Beni de o ücret mahfetti. Bu yapılmadan olmuyor mu dedim ? Cumhur Bey set up olmadan Pgt yapamam dedi. Senin sanırım Set up'sız pgt yaptı. Anlamadım nasıl olmuş ki ? Başka bir hastanın Set Up'ımı ? Ya da sizin farklı bir durum belki de.. :26:

Karşılıklı iki bölümde olsaydı ya çok ağır hasta doğardın ya da doğumdan hemen sonra ölürdün dedi. Bana da mantıklı geldi açıklaması. Ama işte insan "eğer ikisinde de ayrı ayrı varsa hiçbir zaman sağlıklı çocuğun olmaz" sözünü duyuyor yaaaa...Kulağımda çınlıyor o söz.... Çok farklı bir psikolojiymiş. Sizin neler çektiğinizi şimdi daha iyi anladım canım. İnsan iyi şeyleri duymuyor. Düşük de olsa hep o kötü ihtimal beyninde dönüp duruyor.. Cumhur Bey dürüst olduğu için güvenim tam.

Öyle malesef. Düşün sana çok düşük ihtimal demiş olumsuzluğu. Yüzde 99 gibi olumlu ihtimal dururken biz o ihtimale holey yüzde doksan dokuz olumlu dememiz gerekirken diyemiyoruz...

Ben de öyleyim malesef...

Öyle malesef. Düşün sana çok düşük ihtimal demiş olumsuzluğu. Yüzde 99 gibi olumlu ihtimal dururken biz o ihtimale holey yüzde doksan dokuz olumlu dememiz gerekirken diyemiyoruz...

Ben de öyleyim malesef...

Ben doğduğumdan beri büyük bir sınavdayım. Bu da başka bir büyük sınavım. Dün hastaneden çıktıktan sonra epey kötü oldum. İsyan noktasına geldim. Eşim açılayım diye Cevahir'e götürdü. Orada da ağladım zırladım. Gelen geçen bana baktı.Bugün biraz daha iyiyim. Yaşayıp göreceğiz. Sakin , sabırlı ve umutlu olmak çok çok önemli.. Başka türlü bu süreci atlatmak mümkün değil.

Canım sıkkın kızlar... Yarın eşimin mide ve sırt bölgesinin filmi çekilecek. Midesinde uzun süredir sorun var. Doktordan korka korka bugüne geldik. İnşaallah önemli bir şey yoktur :26:

Canım sıkkın kızlar... Yarın eşimin mide ve sırt bölgesinin filmi çekilecek. Midesinde uzun süredir sorun var. Doktordan korka korka bugüne geldik. İnşaallah önemli bir şey yoktur :26:

Tatlım geçmiş olsun midesindeki sorun ne benim annemde çok çekti valla
Hep korkuttular kötü bir şey var kesin diye arkadaşları felan
Film çekindi çok şükür bir şey çıkmadı
Sıkma canını Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Sağol mervecim. Midesi ağrıyor, yanıyor. Karaciğerde yağlanma varmış Şu filmleri çektirmeden hatta endoskopi yaptırmadan içim rahat etmeyecek. Anneciğine de geçmiş olsun.

Sağol mervecim. Midesi ağrıyor, yanıyor. Karaciğerde yağlanma varmış Şu filmleri çektirmeden hatta endoskopi yaptırmadan içim rahat etmeyecek. Anneciğine de geçmiş olsun.

Hahh oh be bende kaç dakikadan beri endoskopiyi hatırlayamadım
Mideye kamera felan atılıyormuş.
Ay o bendede var canım.Karaciğer yağlanması.her 6 ayda bir kontrol gerekli
Ben evlendim evleneli hiç yaptırmadım test .
Çok geçmiş olsun canım benim
O Mİdesinin ağrısı beline vuruyor değil mi
Rabbim şifa versin

Evet evet sırtına da vuruyor. O korkutuyor beni en çok Ne olabilir ki...

Amin inşaallah canım. Sonuçlar çıkana kadar rahat yok bana

İnsanın içine kurt düşmeye görsün valla
Bide bendede hastane fobisi oluştu
sendede varmı öyle bir şey
Mesela bi kulak burun boğaza gidiyorum
Sonuçlar kesin kötü çıkacak diye kendi kendimi korkutuyorum
Saçma yaa uf

Bu fobi eşimde daha çok var onun için bu kadar süre götüremedim bir türlü. Çok da pimpirikli. Ben de öyleyim gerçi. Doktor kelimesini duyunca bir irkiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…