Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bazen başımı alıp uzaklara gidesim geliyor
Ne kadar zor bir imtihanmış bu diyorum
Sonra kızıyorum kendime ya daha beteri gelseydi başıma diye
Bazende mutlu bile oluyorum Rabbimin beni unutmayıp sınadığı için
Yoksa başka türlü Allah-ü Tealaya bu kadar yakın olurmuydum bilmiyorum
Bu arada az önce regl oldum.Hayırlısı diyorum.
Şer gibi görünenlerde hayır Hayır gibi görünenlerdede şer vardır Belki
Yüce Yaradanım bilir ancak Bizler sadece aciz kullarız....

Merhaba kızlar,

Giremedim bir kac gundur.
Ara ara girdim okudum aslında ama yazacak fırsatım olmadı.

Akasya'cım, arkadasım , duygu ve düşüncelerini anlıyorum. Allah bence bize, kullarına bazen hep bir kötüsünü gösteriyor ki aslında iyi olan şeyin kıymetini bilelim .
sen de bu durumda %1 gibi çok düşük bir ihtimal vermiş olmalarına sevinmelisin, lakin sana %99 olmaz dememişler.
Ayrıca Cumhur Bey , ben bunların iki düzlem mi sıra mı ne demişti hatırlayamadım şimdi, oldugunu düşünüyorum demiş ya , yüksek ihtimal bir dayanağı olmasa demez böyle .
Demek %99 durumun iyi ama %1 kötü. Ya bunun tam tersi olsaydı ?? Oyüzden hep şükür şükür şükür.Ilk andaki şokunu anlayabiliyorum ama ...Km olsa aynı duyguları hisseder, aynı umutsuzluğa düşerdi. Ama üzerinden biraz zaman geçince duyguşar da soğuyor düşünceler de.

Chnb'cim , doluyoruz da farkında olmuyoruz. Gecen gunlerde ben de kendi kendime düşündüm. Artık kendimi iyi düşünmeye ZORLAMAKTAN sıkıldım, umutsuzluğa düşmemek icin ZORLAMAKTAN sıkıldım , aglamamaya ve güçlü olmaya ZORLAMAKTAN sıkıldım , sürekli kötü ihtimalleri göz ardı edip iyi ihtimalleri senaryolastırmaya calısmaktan sıkıldım. Sıkılıyoruz yani ... Aslında nasıl tüp bebek doğal bir evlat edinme süreci degilse , ruhumuzdaki bu zorlamalar da doğal değil aslında. Hepsi bir yerde çıkıyor .

Oglunun bu sorununun bir çözümü elbette vardır diye düşünüyorum. Drnin bir önerisi var mı konu ile ilgili?

Mattikacım , bir sonraki kontrol ne zamana ? Herşeyin yolunda gidiyor olmasına çok seviniyorum .
sen bizim nazarboncugumuzsun inşallah.

Mervecim, reglin hayırlı olsun ... Cok guzel yazmışssın ,bizden öte bizden ziyade bir varlık var. Barış Manço'nun (Allah rahmet eglesin , çok severim ) bir şarkısı vardır '' Benden Ote Benden Ziyade '' diye. Cok severim. Arada bir hatırlamak için gücün bizim elimizde olmadığını dinlemek lazım o şarkıyı .

İncim canım , eşin gitti mi drye ? Baktım ama mesajlarda göremedim.
Bu arada tatlıyı yaptım . Haaarika oldu

Gelincik de yok sanırım uzun zamandır .Umarım her sey yolundadır . Aynı şekilde Anngel da yok ...Umarım o da iyidir.

Hitucim seninle msnde yazıştık ama ben geldiğimde sen yok olmuştun . sen yazdıgında da ben yoktum masamada. Olsun ama az da olsa yazıştık. Özlemişim seni pek çok.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba hepinize geçmiş olsun isimlerini hatırlayamadıgım arkadaşlar için dua ediyorum herzaman bende c.tesi günü histereskopi yaptırıcam.Uzun protokollede 5 Nisanda tedaviye başlıoruz ne olur dua edin bana ben hep sizlere ediyorum.

Laveciğim sanırım birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz. Bunu ancak yaşayanlar bilebilir. İnsan o küçük olumsuz ihtimallere bile takılabiliyor. Küçücük olumsuz sözler bile dağ gibi büyüyor. Ama içim biraz soğudu. Hani derler ya ilk şoku atlattım. Duygularım soğudu.Daha teslimiyetçi bakıyorum. Bekleyip göreceğim. Bol bol dua ediyorum. Ne olursa olsun Allah dilediyse olacak diyorum. Bu arada Nur Hanım kesinkes sigarayı bırak dedi. Yumurta kalitesini düşürüyormuş. Daha başaramadım. Hele bu stresten sonra daha da çok içiyorum. Senin de sigara içtiğini bildiğimden söylim dedim. Ha gayret ikimiz de bırakalım. En azından bu yüzden kendimizi suçlamayalım. Karakter yapmayı denedim de iş yerimdeyim. Çıkmıyor. Arada gülme işareti de yapamadım.

Hazade canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Yürekten dileyen, isteyen , uğraaşan tüm arkadaşlarımın dilekleri kabul olsun...Ben de hem kendim hem de hepimiz için dua ediyorum.

Merveciğim regl olmuşsun. İnsan sevinsin mi üzülsün mü bilemiyor. Hayırlısı olsun diyorum ben. Sağlıkla gelecekse olsun diyorum...

Lave canım tedavisi şimdilik sabır. Buradaki dr bir şurup verdi. Bu tür rahatsızlıkları olan çocuklardabeynin o bölümüne giden damarları uyarıyormuş. Bakalım yeni başladık. Oğlum gözlükte kullanmaya başladı. Ama beni çok üzdü. Sabırla bekleyeceğiz canım 1000 lerce kez yine b sesine d demesini, d sesine b demesini, rakamları ters yazmasını... Yavaş yavaş harfleri birleştirerek değil birden okumasını... Ya sabır... 46 xy çıkması rahatlatmıştı ama başka sorunlar da çıkıyormuş işte...

Mattika maşallah. Sen yine de yaz dr den gelince güzel haberlerini. Nöbet tutmama hakkını kullan canım...

Akasya canım hepimiz aynıyız aslında. Derler ya körler sağırlar birbirini ağırlar... Hep böyle birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Yoksa hepimiz hepimizin yaşadıklarını yaşasak aynı şeylerihissederiz. Ama son nokta şu Lave'nin de dediği senarist senaryoyu önceden yazmış. Bize rolleri iyi oynamak düşüyor galiba yalnızca...

Hazade Allah yardımcın olsun canım...

İnci yazmamışsın, eşin nasıl?

Hituci çalışmaya devam her halde...

Diğer arkadaşlar pek yazmamış galiba...

Mattika rahim ağzı uzunluğunu da ölçtürüyorsun değil mi canım?

Şuan o şarkıyı dinliyorum ve gözyaşlarım süzülüyor yanaklarımdan
Güzel günler bizler için yakındır inşallah
Mukadderat...Ne güzel de diyor şarkıda
Sabret gönül sabret
Sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile isyan etme...

Hayırlısı olsun valla ne diyelim yapacak bir şey yok
Sabretmekten başka....

Chnb canım oğlun tez zamanda iyileşir inşallah. Çok fazla kafana takma. Dünyanın en dahi insanlarına bile zamanında neler dediler. Atar üstünden o problemi. Gör bak ilerde çok başarılı olur. Zaten ben şunu anladım okuldan çok hayat başarısı önemli. Biz okuduk da sanki çok bişey mi oldu. Tamam ekmeğimizi kazanıyoruz ama öyle büyük paralar almıyoruz. En güzeli küçük yaşta ticarete atılmak

Merveciğim hayırlısı olsun tatlım. Vakti saati gelmemiş demek ki...

Aydan neler yaptın ? Görüşme nasıl geçti ? O gün karşılaştık mı bilemedim. :26:

Canım ben de dinliyorum, facemde paylaştım. Şunu diyorum ben neşeli Merve'mi özledim.

Ay evet ya silkelenip kendime geleyim bu ne böyle
24 yaşındayım daha aynaya baktım dün gözlerimin altı çökmüş
Olmuşum 50 yaşında kadın
Hemen maske felan yaptım kendime

Ay belkide vücudum adetimle atıyordur
Adetim bi sancıyla geldiki yerimden hopladım
Bismillah diyerek öyle bi ağrıydı
Hayırlısı senin moraller nasıl
Yazdıklarını okudum dün

İNci canımm hoşgeldin merak ettik seni ve eşini her şey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…