Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay ne güzell ben oğluna bakarım sen mesela hamilesin ya şimdi
Rahatsızsın ben onunla ilgilenirdim yemeğini yedirirdim ödevini yaptırırdım

Evet canı ya. Ama sağlıklı olsun da razıyım canım... Allah sağlıkla bulantısız sana da nasip etsin...

Ay ne güzell ben oğluna bakarım sen mesela hamilesin ya şimdi
Rahatsızsın ben onunla ilgilenirdim yemeğini yedirirdim ödevini yaptırırdım

Ne güzel olurdu. Annem gelmişti ya Allahtan o bakıyor:))

Canı Allah tamamlasın inşallah mutluluğunuzu. Bugün İnci ve senin için yasin okudum aLLAH KABUL EDER İNŞALLAH...
Allahım bin kere razı olsun yücerabbim evladını sağlıkla kucagına almayı nasip etsin iyiki varsınız bende sizlere herzaman dua ediyorum inşallah herşey çok güzel olucak topiğimiz şenlenicekk
Beklemek çok zor. Çoğunlukla yatma modundayım. Ayağa kalktığımda kendimi kötü hissediyorum ama mecburen kalkıyorum.
Canım sakın sürekli yatma çok yatınca kan dolaşımı olmuo ara ara kalk yürü vallahi ben genelde yürüorum evde çünkü uzanmak sıkıo beni
Dünkü halimizi görmeliydiniz. Ömrüm boyu unutamam hele son yarım saati.
Canım şükürler olsunki bebişin seninle eskileri düşünmee hepimizin duasıyla pozitifide görücez inşallahh ben 10 mayısı düşünüorum aman allahımmm çok heyecanlı
Aman benim bu rüyalarımda dillere destan kaç tane dizi senaryosu çıkar

Ay cnm ya çok güldüm Allahda seni güldürsünnn

Evet canı ya. Ama sağlıklı olsun da razıyım canım... Allah sağlıkla bulantısız sana da nasip etsin...

Ne güzel olurdu. Annem gelmişti ya Allahtan o bakıyor:))

Hıı annen orada demi iyi ne güzel
O kadar yalnızımki böyle tuhaf hayaller kuruyorum
Yalnızlık başıma vurdu

Ne alemdesin canım sendede varmı belirtiler
Amin ..İnşallah hep böyle gül

Kızlar selam ;

Yazılanları okuyorum ama yazamadım. Başıma bela iş eğitimlerim var Onları çalışıyorum ama hiç isteğim yok. Mecburen işte eğitmenlik yapacağımdan okuyorum. İnci şeker transferden sonra şişkinlik ve ağrı normaldir bence. Bebiş yerine iyice yerleşiyordur Daha şimdiden kıpraşmaya başlamış annesi

Merveciğim ;

Senden nbr ? Sen de benim gibi yalnız mısın Benim eşim de bazı geceler nöbete gidiyor. Sağolsun genelde de hep tatil günlerini buluyor. Ben böyle bütün gün sıkıntıdan patlıyorum. Offfffffffffffffff. Evde bütün gün , bütün gece tek olmak çoookk sıkıcıııı

Hıı annen orada demi iyi ne güzel
O kadar yalnızımki böyle tuhaf hayaller kuruyorum
Yalnızlık başıma vurdu

Yalnızlık zor canım bilirim. Bebiş hayalleridir di mi? İnşallah bu ay geçince sağlıkla olsun. Amin...

Aminnnnn.......... Cümlemizin..............

Bende isyanlardayım valla yalnızlıktan sıkldım

Eşim sabah 5 te gitmişti işe akşam geldi hemen uyudu yazık yorulmuş
Bebem olaydı onunla uğraşırdım yoldaş olurdu bana
Neyse hayırlısı canım.Canım sen çalışmıyormuydun :26:

Yalnızlık zor canım bilirim. Bebiş hayalleridir di mi? İnşallah bu ay geçince sağlıkla olsun. Amin...

Aminnnnn.......... Cümlemizin..............

Yok baksana senin oğluşunla bile hayal kuruyorum onu diyorum tuhaf hayaller diye
Allah sonumu hayır etsin

Çalışıyorum canım. Ama bugün 1 mayıs. Bize de tatildi

Merhaba vadacım. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Evet pgt ile hamile kalabilen var. Zamanın varsa bu topiği okumanı tavsiye ederim. Hepimizin farklı genetik sorunları var ama ortak noktada buluşuyoruz. Türkiye'de pgt sayılı merkezlerde yapılıyor. Bazı hastanelerin genetik laboratuvarları var bazılarıysa dışarıdan doktor getiriyor. Maliyeti yine hastaneye göre değişiyor. Kimi toplu bir ücret alıyor kimi de embriyo başına alıyor. Sen hangi şehirdesin? Tüp bebek için merkez araştırdın mı hiç? Soruların olursa yardımcı oluruz canım elimizden geldiğince. Allah yardımcın olsun.

herkese merhabalar..
şuan çok kötüyüm ve bana yardım edecek birini arıyorum..
2 yıldır gebe kalamıyordum ..
herşey süper dendi ama olmadı ,1 aşılama denedim tutmadı..
sonra kromozom testi istediler,tesstte doktorum bazı hücrelerde 45 ve 47 kromozomum olduğunu söyledi ..
ayrıntılı konuşmayı cumartesi yapacağız ama moralim sıfır..
bi de bana şükret düşük filan yapmamıssın dedi ..
düşüğü bırakın tutma bile tutmadı .
öğrenmek istediğim kromozom bozukluğu olan insanlar doğal yoldan hamile kalamazmı .
doktorum tüp bebekten başka türlü hamile kalman çok zor dedi ..
canım çok sıkkın gerçekten biri bu konuda beni bilgilendirsin ...

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin geçm
ş olsun insan ilk duydyugunda beynindn vurulmuşa dönüo malesef (( ama kendini sıkmaa senin kromozlarda bilgim yok ama inan 21. kromozomda sorun olan kişiler bile kii 21 kromozom down sedromu normal yolla kalan var ..
Ewet azımşıl ama var senin şimdi en iisi yapman gereken biraz kendini toparlaman vee pgt testiyle tüp bebek yaptırmaan Pgt testi embriyoları tek tek inceleyip bakıcaklar 45 ve 47. kromozom varmı yokmu kaliteli embriyoyu bulup transfer edicekler cnm sana bak topikde inci ve bendede var kaliteli embriyo bulundu ve transferimiz yapıldı test günün beklioruz herşeyden önce dua et yeterki allahım ol desin

anladığım kadarıyla angel in durumuna benziyo kromozom sorunun, doğal yolla bi oğlu oldu.
tüp bebek yapılıp embryolar genetik test sonucu seçiliyo, o şekilde hamile kalan da çok.
burda herkesin farklı farklı genetik sorunları var.
hamile kalamamanla ilgisi vardır ama çok çok ilgisi olduğunu sanmıyorum

doğal ya da tüple sağlıklı bebeğimiz olsun da nasıl olursa olsun.
sakin ol, araştır, tek dr.la yetinme, inş hepimizin bebeği olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…