Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Az kalmış canım. Süre hızla akıp geçiyor. Güzel haberlere alıştık inşallah sonuçlar da güzel gelecek...

Delikız merhaba ,

Yasin kac bilmiyorum ama benden daha genc oldugunu tahmin ediyorum.
Ben de 4 tane asılama denedim ve kimse benim de genetigime baktirmayi akil bile etmezken ...
yasim daha 30 iken...
Sistem bu ne yazik ki . Ilk gittiginde bakmiyorlar kromozomlarina. ben de cok isterdim keske en basindan bakilsaydi da ben 0 4 asilama ile kredimi tuketmeseydim.
uzerine 4 taze 1 tane de donmus tup bebek denedim . Ne zaman donmus tup bebek ile hamile kaldım ve kaybettim 3 gun sonra o zaman sukur olsun biri dedi artik senin su kromozomlarina bakalım dıye . Daha once bakılsaydı yasım daha gencken sansım daha fazla olurdu ama olan oldu .
yani diyecegim o ki yasin genc ise cok uzulme . hemen basla tup bebek denemelerine .

genartta aysun hanıma gdiyorum çok memnunum ..teste biz eşimle ikimize 250 tl verdik ..
evet kimse bu testi istemiyor işte ama bizim doktorumuz hemen bu test olmadan ne aşılma ne tüp yapayız dedi ..
çünkü eğer kromozomda bozukluk varsa zaten aşılama tutmaz boşuna yapılmış olur ,tüpde de pgt yapmadan tüp yapamayız o yüzden bunu mutlaka görmemiz lazım dedi ..
doktorumun ne kadar ii olduğunu bu testte anladım zaten ..
bir çok doktor aşılama tüp bebek paso yapıyorlar ,insanların parasını bırak umutlarıyla oynamak en kötüsü zaten ..
ankaradayım ben bu arada..
bu aysun hanımı da burada kaan aydos diye bir hoca var ,cebeci kısırlık merkezinde onu bulmuştum eşime baktırmak için,eşimde sorun çıkmayınca o da burayı önerdi bana ,sağolsun aysun hanım da ilgilendi çok ..
bir de kanunen tüp bebekten almaları gerek nparayı alıyor bu merkez..
yani diğerleri gibi fahiş fiyatta değil tüp bebek ...
tüp bebek sigortan varsa ilaçlar dahil 2500 civarı imiş..
merkez de sadece 800 tl alıyormuş tüpten..
genetik doktoru volkan baltacı da çok bilinen ve türkiyeye pgtyi ilk getirenlerdenmiş .
çok şükür doktordan yana şansımız varki bizi boşa uğraştırmadı ..

29 yaşındayım eylülde 30 olacağım..
çok geçmiş olsun ben bu halimle bu kadar yıpranmışken sizi düşünemiyorum.
ALLAH yardımcımız olsun inş.
işte yine çok şükür dua ediyorum RABBİME Kİ bu doktor çıktı karşıma da sizn gibi bu kötü tecrübeleri yaşamadan hemen genetik testi yaptırdı bize.
Sen hamilemisin peki şimdi.
Gerçekten gözyaşlarımı tutamıyorum şuan ..
RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün..
Ne zormuş evlat sahibi olamamak bunun acısını yaşamak
Daha dün öğrendiğim için çok yeni içimdeki acı ,zamanla hafifleyecektir ama gerçekten sınavımız çok zormuş RABBİM yardım etsin hepmize ..

Genart çok bilinen merkezlerden. Dr lerin gerçekten çok iyi yönlendirmiş. Benim pgt mi de Volkan Blatacı yaptı. Hazade arkadaşımızınkini de o yaptı. Transfer oldu onun şükür. Bence de durumun varsa ve fiyatlar konusunda sigorta kapsamındaysan hiç doğalla uğraşma. Sürekli sağlıklı mı sağlıksız mı, düşecek mi, Allah korusun sağlıksızsa ne yaparım sonlandıarama, cana nasıl kıyabilirim, sağlıksız doğarsa ne olacak çalışıyorum bakabilir miyim vb sorularla hiç uğraşma. Benim eşim doğal istedi yoksa ben pgt isterdim kendi adıma. Menopoz sınırı da olunca ve bu şehirde pgt ve tüp bebek de olmayınca doğal denedik inşallah sağlıklıdır...

merhaba kızlar...inci,lave,hazade,chnb,akasya,aydan,mattika...
geçmişe baktım şöyle bi..
inci ve hazade güzel haberlerinizi okuyunca çok sevindim.inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonuç aldığınız ve bebeklerinize sağlıkla kavuştuğunuz haberlerinizi de alırız.
aramıza yeni katılan delikız arkadaşımızada hoşgeldin diyorum.inşallah sendede böyle güzel haberler alırız.

evet benim genetikçim de volkan bey ..
pgt için ayrıca para istiyorlarmı pekii.
devlet güvencem var çok şükür..
bi de şunu merak ediyorum ..
biz şimdi ilk çocuk oldu diyelim 2.yi de istesek doğal yoldan denemek riskli olduğu için korunacağız mecburen ve yine tüple yapacağız o zaman değilmi off ALLAHIM offffff
inş. sağlıklıdır bebeğin ve bize umut olursun ..
insan kendini gerçekten hatalı mal gibi hissediyor..
Eşime belki de bir bebek veremeyeceğim ,benim yüzümden onu tadamayacak belki de bunları düşününce gerçekten çok üzülüyorum
Ama ne yapalım isyan da etmek istemiyorum ,ALLAHın yanlış işi olmaz vardır bunda da bir hayır ,kaderimizde çocuk sahibi olmak varsa her halukarda olur zaten yoksa da ne yapsak boş.
ALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar versin inş.

Az kalmış canım. Süre hızla akıp geçiyor. Güzel haberlere alıştık inşallah sonuçlar da güzel gelecek...

Az kaldı ama canım. Ama inan ki çok zor günler geçiriyorum. Belirsizlik insanı mahfediyor. Zaman geçmiyor sanki... zamanın bu kadar ağır aktığı hiç olmamıştı. Hayatım donmuş gibi.... Sürekli bu konuyu düşünmekten bazen delireceğim diye korkuyorum Bakalım anne ve babamın testlerinde mutasyonun bulunmasını bekliyorum. Acı ama böyle

Ha bu arada 300 metre ileride de köprü var altında dere ve içinde de kurbağalar. Yazın kurbağa sesleri bir de...
Ohhh birde türk kahvesi yap iç ne güzelll millet o kurbağa sesi iin ağvada milyonlar verio beee

canim bana sabah mesaj gondrmeye calısmıssın kutu doluymus.
sımdı halletım .

nasılsın??
Ayol nerden anladın sana msj atıgımıı TSS n bu arada cahilliğime ver
TSS var mı?

Sende kredini felan tüketmiş deilsin yaşında sanki 45 ya Allah allah ne bu karamsarlık ya canım yeterki Allah ol desinn yaaaa yaş maş normal gebelikde çok fazla önemli ama tüpde o kdr da çok deil bak gör sende en kısa zamanda başlıycaksın ve hepimize yazıcaksın HAMİLEYİMMMMMMM dieee yeterki umutlu ol yeterki inan canım benimmm

Benim sonuçlar iyiymiş canım bir problem yok dediler, hatta önümüzdeki ay başlayabilirmişiz tedaviye.. Gönlümüzü ferah tutmamız lazım biliyorum ama sen ne dersen de insan içine anlatamıyor ki zaman zaman bunalıyor işte, ama alıştım sanırım kanıksadım artık bu durumu ben .....
Sende çok zor şeyler yaşamışsın canım ya ben okurken kötü oldum allah cümlemizin yarımcısı olsun,
Burada insanların emeklerini, sabırlarını, umutlarını, mücadelelerini okudukça bana da güç geliyor umutlanıyorum, birde bu hafta güzel haberler aldıkça çok iyi geldi bana inanıyorum devamı da gelecek :)[/QUOTE]

Oleyyyy hayırlısıyla Hziranda başlıycaksın cnm hayırlı haberler alıcaz senden ama ne olur herzaman umutlu oll ewet ben ve inci sizleri umutlandırdık fakat olurda negatif alırsak sakın umudunuz kırılmasın çünkü güzel örneklerimizde en en güzeli Hitucu ....
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın ama ben artık güçlüyüm öle yada böyle bu sorunu yenicemmm ve hepimiz birbirimize destek olucaz atlatıcaz bu zor günlerii ...

Akasyam seninde bir gelse test sonucun Allahın izniyle sende başlasan tedaviye başkada bişey istemem vallahiii

Oleyyyy hayırlısıyla Hziranda başlıycaksın cnm hayırlı haberler alıcaz senden ama ne olur herzaman umutlu oll ewet ben ve inci sizleri umutlandırdık fakat olurda negatif alırsak sakın umudunuz kırılmasın çünkü güzel örneklerimizde en en güzeli Hitucu ....
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın ama ben artık güçlüyüm öle yada böyle bu sorunu yenicemmm ve hepimiz birbirimize destek olucaz atlatıcaz bu zor günlerii ...

Akasyam seninde bir gelse test sonucun Allahın izniyle sende başlasan tedaviye başkada bişey istemem vallahiii[/QUOTE]

İnşallah canım.. Çok büyük bir sabır sınavındayız. Umarım bu sınavı da alnımızın akıyla geçeriz..

SENIN MESAJLARIN NEDENSE BENIM ICIMI KIPIR KIPIR EDIYOR .
SENDEKI BU UMUT VE SEVKI BEN DE KAZANMAK ISTIYORUM .
SENIN GIBI OLMAK GEREK . BENIM ICIM COKMUS BEN FARKINDA DEGILIM.

TSS CANIM :) nASIL BILMEZSIN BU KADAR TUP DENEMISSIN ?? SEN KACIRIDIN GALIBA , BENIM BULDUGUM BIR TIP TERIMI OLMAKLA BERABER KENDISI TRANSFER SONRASI ARKADASLARIN DUYGULARINI ACIKLAMAKLA GOREVLIDIR YANI TRANSFER SONRASI SENDROME

Evet canım hem tüplere hem rahim içi, aklımızda soru işareti kalmasın dedi....

Canımcım bana önümüzdeki ay başlayabiliriz dediler, ama eşimle biz Haziran da düşünüyoruz bizim için daha uygun olacak... Aynen sana katılıyorum yeterki güç olmasın bir ay daha bekleriz biz yeter ki yüzümüz gülsün....

Merhaba hituci umarım sende iyisindir :)

Kızlar ben iğneye gidip geleyim bir:))

Kolay gelsin canım

Süpersin valla............ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…