- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.281
Aydancığım selamlar ;
Ben test sonucumu bekliyorum. 2 ayda gelir demişlerdir. O da ancak haziran ortasını bulacak. Test sonucu gelince de Genetik birimi üzerinde çalışacak. Vs vs derkenbenim en iyi ihtimalle temmuzu bulacak gibi görünüyor. Geç olsun da güç olmasın diyorum. Sen ne zaman başlayacaksın ? :26:
2 yıldır deniyorum olmadı .1 aşılama denedim tutmadı ..doktor boşuna aşılama yapmışsınız dedi ,demekki tüpten başka yolla olmuyor gebelik ..
ya ben 2 yıl boyunca bi doktora gittim ,sağolsun ticarete dökmüş de haberimiz yokmuş ..
bu testi baştan yapsaydı aşılama ile uğraşmayacaktık belki de
bi de neden bu test ilk önce yapılmıyorki çünkü kromozom bouzkluklarında aşılama tutmuyormuş boşuna aşılama yaptırmaz insanlar ...
sonra bi doktora gittim sağolsun o da beni bu yeni doktoruma yönlendirdi ..
biz artık tüp bebek düşünüyorduk çünkü yaşım geçiyordu ,sebepsiz kısırlık deniyordu o zamana kadar ..
yeni doktorum da tüp bebek öncesi kanda kromozom testi yapılacak dedi ..
ve yaptırdık eşim temiz bende ise bu çıktı.
işte eşimin spermlerinin dna sına kadar
baktırmıştık ,ben ise rahim filmi smeardan tut herşeyi yaptırmıştım hatta aşılamada klomenle 4 yumurtam oluşmuştu ,hepsi de çatlamış ve kiste de dönüşmemişti ama gebelik olmamıştı o zaman iice sinir oluyordum ,mis gib 4 tane yumurta var hepsi de çatlamış ama döllenmemiş diyordum demekki bundanmış ..
bi de normalde düşük yapmam gerekirken yani o ihtimal varken yapmamışım ,demekki bende sorun düşükten ziyade yumurtanın kalitesi döllenememsiymiş..
Canım dr nide pek suçlama. İnsanlar defalarca tüp bebek deniyor tutmuyor, defalarca düşük yapıyor dr ler basit bir pıhtılaşma testi bile istemiyor. Yine çok şanslıymışsın ne düşük yaşamışsın ne de defalarca para dökmüşsün tüp bebek uğruna. Son gittiğin dr çok mantıklı davranmış gerçekten çoğu profun bile aklına gelmiyor tüp öncesi istemek bu testi. Neymiş pahalıymış. Milyarlar harcanıyor başarısızlıkta alt tarafı 800 tl filan bu test en fazla...
Hangi şehirdesin son dr n kim merak ettim.Tebrik ediyorum valla dr ni...
Delikız merhaba ,
Yasin kac bilmiyorum ama benden daha genc oldugunu tahmin ediyorum.
Ben de 4 tane asılama denedim ve kimse benim de genetigime baktirmayi akil bile etmezken ...
yasim daha 30 iken...
Sistem bu ne yazik ki . Ilk gittiginde bakmiyorlar kromozomlarina. ben de cok isterdim keske en basindan bakilsaydi da ben 0 4 asilama ile kredimi tuketmeseydim.
uzerine 4 taze 1 tane de donmus tup bebek denedim . Ne zaman donmus tup bebek ile hamile kaldım ve kaybettim 3 gun sonra o zaman sukur olsun biri dedi artik senin su kromozomlarina bakalım dıye . Daha once bakılsaydı yasım daha gencken sansım daha fazla olurdu ama olan oldu .
yani diyecegim o ki yasin genc ise cok uzulme . hemen basla tup bebek denemelerine .
genartta aysun hanıma gdiyorum çok memnunum ..teste biz eşimle ikimize 250 tl verdik ..
evet kimse bu testi istemiyor işte ama bizim doktorumuz hemen bu test olmadan ne aşılma ne tüp yapayız dedi ..
çünkü eğer kromozomda bozukluk varsa zaten aşılama tutmaz boşuna yapılmış olur ,tüpde de pgt yapmadan tüp yapamayız o yüzden bunu mutlaka görmemiz lazım dedi ..
doktorumun ne kadar ii olduğunu bu testte anladım zaten ..
bir çok doktor aşılama tüp bebek paso yapıyorlar ,insanların parasını bırak umutlarıyla oynamak en kötüsü zaten ..
ankaradayım ben bu arada..
bu aysun hanımı da burada kaan aydos diye bir hoca var ,cebeci kısırlık merkezinde onu bulmuştum eşime baktırmak için,eşimde sorun çıkmayınca o da burayı önerdi bana ,sağolsun aysun hanım da ilgilendi çok ..
bir de kanunen tüp bebekten almaları gerek nparayı alıyor bu merkez..
yani diğerleri gibi fahiş fiyatta değil tüp bebek ...
tüp bebek sigortan varsa ilaçlar dahil 2500 civarı imiş..
merkez de sadece 800 tl alıyormuş tüpten..
genetik doktoru volkan baltacı da çok bilinen ve türkiyeye pgtyi ilk getirenlerdenmiş .
çok şükür doktordan yana şansımız varki bizi boşa uğraştırmadı ..
Genart çok bilinen merkezlerden. Dr lerin gerçekten çok iyi yönlendirmiş. Benim pgt mi de Volkan Blatacı yaptı. Hazade arkadaşımızınkini de o yaptı. Transfer oldu onun şükür. Bence de durumun varsa ve fiyatlar konusunda sigorta kapsamındaysan hiç doğalla uğraşma. Sürekli sağlıklı mı sağlıksız mı, düşecek mi, Allah korusun sağlıksızsa ne yaparım sonlandıarama, cana nasıl kıyabilirim, sağlıksız doğarsa ne olacak çalışıyorum bakabilir miyim vb sorularla hiç uğraşma. Benim eşim doğal istedi yoksa ben pgt isterdim kendi adıma. Menopoz sınırı da olunca ve bu şehirde pgt ve tüp bebek de olmayınca doğal denedik inşallah sağlıklıdır...
Az kalmış canım. Süre hızla akıp geçiyor. Güzel haberlere alıştık inşallah sonuçlar da güzel gelecek...
Çok geçmiş olsun cnm benim peki sonuçların nasıl çıktı umarım kötü bişey yoktur.Sende görebiliceksin tabikkii ne olur olumsuz düşünme bak banaa neler yaşadımm 3 kürtajj 3 tüp bebek eşim troid kanseri 2 kere ameliyat oldu 3 kere radyasyon tedavisi gördü ama hayata umutluyummm 3, tüp de olmazsa 4 de olur diorum çok şükürki milyarlarca insana göre sağlıklıyız biz birbirimize destek olursak inanki herşeyi yenerizz
Benim sonuçlar iyiymiş canım bir problem yok dediler, hatta önümüzdeki ay başlayabilirmişiz tedaviye.. Gönlümüzü ferah tutmamız lazım biliyorum ama sen ne dersen de insan içine anlatamıyor ki zaman zaman bunalıyor işte, ama alıştım sanırım kanıksadım artık bu durumu ben .....
Sende çok zor şeyler yaşamışsın canım ya ben okurken kötü oldum allah cümlemizin yarımcısı olsun,
Burada insanların emeklerini, sabırlarını, umutlarını, mücadelelerini okudukça bana da güç geliyor umutlanıyorum, birde bu hafta güzel haberler aldıkça çok iyi geldi bana inanıyorum devamı da gelecek :)
Ohhh birde türk kahvesi yap iç ne güzelll millet o kurbağa sesi iin ağvada milyonlar verio beeeHa bu arada 300 metre ileride de köprü var altında dere ve içinde de kurbağalar. Yazın kurbağa sesleri bir de...
İnşallah tanışırız ben en geç bir ay sonra inşallah gebeliğim sorunlu olmazsa oradayım dr çağırdı İstanbuldan. Görüşürüz belki:))
Gebeliğin sorunlu felan olmıycakkk öle şeyler düşünme ewladın gibi oda sağlıklı büyüycek kız olucakk hemdeee
Aydan niye histeroskopi oldun canım tüplere bakmak için mi?
canim bana sabah mesaj gondrmeye calısmıssın kutu doluymus.
sımdı halletım .
nasılsın??
Ayol nerden anladın sana msj atıgımııTSS n bu arada cahilliğime ver
TSS var mı?
Delikız merhaba ,
Yasin kac bilmiyorum ama benden daha genc oldugunu tahmin ediyorum.
Ben de 4 tane asılama denedim ve kimse benim de genetigime baktirmayi akil bile etmezken ...
yasim daha 30 iken...
Sistem bu ne yazik ki . Ilk gittiginde bakmiyorlar kromozomlarina. ben de cok isterdim keske en basindan bakilsaydi da ben 0 4 asilama ile kredimi tuketmeseydim.
uzerine 4 taze 1 tane de donmus tup bebek denedim . Ne zaman donmus tup bebek ile hamile kaldım ve kaybettim 3 gun sonra o zaman sukur olsun biri dedi artik senin su kromozomlarina bakalım dıye . Daha once bakılsaydı yasım daha gencken sansım daha fazla olurdu ama olan oldu .
yani diyecegim o ki yasin genc ise cok uzulme . hemen basla tup bebek denemelerine .
Benim sonuçlar iyiymiş canım bir problem yok dediler, hatta önümüzdeki ay başlayabilirmişiz tedaviye.. Gönlümüzü ferah tutmamız lazım biliyorum ama sen ne dersen de insan içine anlatamıyor ki zaman zaman bunalıyor işte, ama alıştım sanırım kanıksadım artık bu durumu ben .....
Sende çok zor şeyler yaşamışsın canım ya ben okurken kötü oldum allah cümlemizin yarımcısı olsun,
Burada insanların emeklerini, sabırlarını, umutlarını, mücadelelerini okudukça bana da güç geliyor umutlanıyorum, birde bu hafta güzel haberler aldıkça çok iyi geldi bana inanıyorum devamı da gelecek :)
İnşallah tanışırız ben en geç bir ay sonra inşallah gebeliğim sorunlu olmazsa oradayım dr çağırdı İstanbuldan. Görüşürüz belki:))
Aydan niye histeroskopi oldun canım tüplere bakmak için mi?
Aydancığım selamlar ;
Ben test sonucumu bekliyorum. 2 ayda gelir demişlerdir. O da ancak haziran ortasını bulacak. Test sonucu gelince de Genetik birimi üzerinde çalışacak. Vs vs derkenbenim en iyi ihtimalle temmuzu bulacak gibi görünüyor. Geç olsun da güç olmasın diyorum. Sen ne zaman başlayacaksın ? :26:
merhaba kızlar...inci,lave,hazade,chnb,akasya,aydan,mattika...
geçmişe baktım şöyle bi..
inci ve hazade güzel haberlerinizi okuyunca çok sevindim.inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonuç aldığınız ve bebeklerinize sağlıkla kavuştuğunuz haberlerinizi de alırız.
aramıza yeni katılan delikız arkadaşımızada hoşgeldin diyorum.inşallah sendede böyle güzel haberler alırız.
Kızlar ben iğneye gidip geleyim bir:))
Ohhh birde türk kahvesi yap iç ne güzelll millet o kurbağa sesi iin ağvada milyonlar verio beee
Benim evimin yakınlarında da kurbağalı dere var hele akşamları iyice azıtıp koro halinde serenat yapıyorlar :)
Sende kredini felan tüketmiş deilsin yaşında sanki 45 ya Allah allah ne bu karamsarlık ya canım yeterki Allah ol desinn yaaaa yaş maş normal gebelikde çok fazla önemli ama tüpde o kdr da çok deil bak gör sende en kısa zamanda başlıycaksın ve hepimize yazıcaksın HAMİLEYİMMMMMMM dieee yeterki umutlu ol yeterki inan canım benimmm
Canım sende tss ne durumda????
Canım Tss nedir çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?