Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet reklamlar çok sinir bozucu. Kızlar hava bu hafta hep böyle boğuk olacakmış
Sabahtan beri hiçbir şey yemedim, kahvaltı da etmedim. Canım hiçbir şey istemiyor...

Sabahtan beri hiçbir şey yemedim, kahvaltı da etmedim. Canım hiçbir şey istemiyor...

Valla mı uff tam yaz geldi derken
Nedense hava böyle olunca moralim bozuk oluyor enerjim düşük oluyor
Bende daha kahvaltı etmedim

Ay zaten iyi deiliz havada mahfetti bizi..
Canım öle yapma ama saçmalam lütffen yaa ye bakk olmaz ölee
Bende hiç iyi deilim bunaldım eve gidip hemen uyumak istiorummm

Sürekli uykum geliyor hep uyumak istiyorum
Bu bahar havası beni fena çarptı galibaaa

Ay senimi benimi canım yaaa sarhoş gibiyim bir büyük rakı içmiş gibiyim :)

HihihiBende kronik yorgunluk başladı galiba
Hep yorgunum şimdi battaniyenin altına girip bi uyuyasım varki
Ayyy çıldırıcam şimdii uff.Ama yok yapmayacağımm

Bir anneler gününüde atlattık oh be
Sevmiyorum şu anneler günü seramonisini
Bi kayınvalideyi ara anneyi ara nineyi ara amaann

Selamlar delikız

Nasılsın ? Tedavi nasıl gidiyor ? Yumoşlar iyi mi Hadi bakalım dualarımız seninle Senin tedavinde umudumuz artacak inşallah..

Ben birkaç gündür giremedim. Haftasonu şehirdışındaydım. İş gereği eğitim vermeye gitmiştim. Bu aralar çok yoğun. Bir eşimle çok kötü kavga ettik İpler kopma noktasına geldi. Konuşmuyoruz Bakalım ne olacak ? Offff Offffff

Aleykümselam akasya..
Çok şükür iyiyim .
Benim de işyerinde kkya girmiyor ,telekom kaynaklı dediler,akşamları girebiliyorum ancak ..
Yumoşlar gayet iyi
bugün doktora gittim ..
En az 11-12 tane var 13-14 ü bulabilr dedi .
Cuma günü bir aksilik olmazsa yumurtalar toplanır inş. dedi .
Heyecanla bekliyorum hemen toplansa da pgt belli olsa diye..
Ne işle meşgulsun bu arada merak ettim ..
AAA neden kavga ettiniz hayırdır

Ooooo valla süper canım. 13-14 yumurtada en iki sağlıklı çıkar diye düşünüyorum İyi haberlerini bekliyoruz.

Eşimle neden kavga etmiş olabilirim ki ; tabii ki ailesi yüzünden. Benim iki gündür eğitimde olduğumu bile bile , yorgun olduğumu bile bile 3 tane çocuğu kocamın peşine takıp bana postalamışlar Gece yatılı falan yani. 1-2 saat de değil. Ben de bana sormadan neden getirdin çocukları deyince kıyamet koptu evde. Yok ben çocuk sevmiyormuşum, çok kötü kalpliymişim Ben de kayınvalidemi aradım evimin huzuru kaçtı dedim. Çocukları seviyorum ama işim çok ağır çok yorgunum çocukları yalnız başlarına bana göndermeseniz iyi olur dedim. İnşallah bu saçma olay yüzünden yuvam yıkılmaz. Aileyi sevmediğinde sorunlar hiç bitmiyor maalesef... Aile ile uyum önemliymiş.Offff offfffffffffff Kendi derdim yetmezmiş gibi bir de bunlarla uğraşıyorum..

Çocuklar deyince yanlış anlaşılmasın kızlar. Eşimin çocuğu yok. İlk evliliği benimle. Çocuklar dediğim yeğenleri. Eşim onlara çok çok fazla düşkün. Bu yüzden hep sorunlar oluyor

2 tane çıksa fazlasını istemiyorum zaten ..
inş. hayırlısı bakalım ..
ya bu aileler yüzünden insanların yuvasında sorun yaşamasına sinr oluyorum ben de hem de ne sinir..
iki insan mutluyken başkaları yüzünden mutsuz oluyorlar.
insanlar neden bu kdar düşüncesiz anlamıyorum..
çocuklar kimin çocuğu ..
kayınvalideler işte böyle durduk yere problemler yani hey ALLAHIM ..

ama eşine çok iş düşüyor ..
o bu durumu görmeli zaten işin başından aşkın tam tersine o demeli sana sen yorgunsun otur dinlen diye..
çocukların bakacak başka kimsesi yokmu da sana gönderiyorlar ,bir de sen çalışan bir bayansın töbe töbe yaaa..
bunun kötü kalplilikle de ne alakası var ,bu kadar yorgunlukla istememen gayet normal .
erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor..
bi de şu ara bu işlerden dolayı ikiniz de gerginsinizdir patlamaya yer arıyorsunuzdur ,onun da sıkıntsı var sizde..
bende de oluyor bazen sinirimi nerden çıkaracağımı şaşırıyorum eşime patlıyorum sonra da pişman oluyorum ..
eşinde de böyle bir durum olabilir..
ama benden sana tavsiye asla başkaları yüzünden eşinle bozuşma..
olan yine yuvanıza sevginize olur ..
başkalarının ekmeğine yağ sürersiniz.
tabi insan dayanamıyor bazen ,eşine de kızıyor ama yine de bu olayın büyümesine izin verme ..
eşin de zamanla hatasını anlayıp senden özür dileyecektir zaten..
konu tartışılırsa başka odaya geç tartışmamaya çalış ,zamanla sakinleşirsiniz ,sakinken daha rahat konuşursunuz ..
inş. bi sorun olmaz ..

Canım bu sorun ben evlendim evleneli var. Eşimin ailesi benim yaşadığım yerde değil. Burada yakın başka bir şehirde. Kayınvalidemler bütün çocukları aynı apartmanda içe içe yaşıyorlar. Eşim de bekarken bu şekilde yaşamış. Çocuklarda 1'i ablasının , 1'i erkek kardeşinin. 1'i 6 biri 11 yaşında. Eşim benden izin almadan, bana sormadan çocukları getiriyor. Ben işteyken bile çocuklar evde kalıyor. Günlerce bizdeler Görümcem, eltim, kayıvalidem hiç düşünmüyor. Bu çocukları göndermeyelim demiyor. Eşim de maalesef bu konuda çok anlayışsız. Beni suçluyor. Sert çıkışıyor bana. Çocukları istemediğimi ima ediyor. Valla akşamdan beri ağlıyorum kızlar Çocuklar yüzünden hakarete uğramak çok kanıma dokundu. Eğer özür dilemezse boşanmayı bile düşünüyorum Allah yardım etsin.

aaa bur bakalım hemenboşanmayı ağzına alma...
Peki görümcenle kayınvalidenle güzelce konuşsan anlamazlarmı ..
gerçi anlayan insan zaten yapmaz ..
Çok kötü bir durum gerçekten yaaa.
Sizin ev çocuk yuvası mı hayret birşey yaa.
Eşine de çok kızdım doğrusu sen onun yiğenlerinin derdini hergün çekmek zorunda mısın canım..
Kim isterki bu şekilde o çocukları ..
Yani sizin özel yaşantınz yok mu canım.
insan evde başkası çocuk da olsa rahat edemiyorum yeri geliyor ev haline göre giyiniyorsun .
Eşin gerçekten bu konuda çok hatalı ve diretmesi de hiç doş değil .
Ama sen yine de kötü şeyler düşünme ,sakin olmaya çalış ..
İşte insanın ağzından hoş olmayan şeylerin çıkması da hiç hoş değil ..
Ya eşin ne kadar iç içe yaşasa da bu hayatı sana da yaşatmak zorunda değil yani ..
O alışkınsa sen değilsin bu kadar basit..

Ailesi de ne kadar cahilmiş bi tanede mi akıllı yok anlamadım doğrusu .
Eşin ne işle meşgu peki merak ettim

Eşim spor akademisi mezunu. Antrenörlük yapıyor. Bugün aradım kayınvalidemi. İlk defa açıkça söyledim. Evimin huzuru kaçtı dedim. Eşim benimle konuşmuyor dedim. Halen diyor ki çocukların gözü çıksın çok ağladılar. Peşine takıldılar.Demiyor ki senin yorgun olduğun bizim aklımıza gelmedi. Çocuğu oyalayıp oturtmadık. Ama belki bundan sonra göndermez. Ben eşimden biri sürü azar işittikten sonra , aramıza soğukluk girdikten sonra hiç önemi kalmadı ama neyse

Eşim maalesef bunu anlamıyor. Benim yorgunluğumu, çocuklardan rahatsız olabileceğimi... Sürekli diyor ki çocukların sana ne zararı var. Sırtında mı taşıyorsun. Diyorum öyle değil işte. Bazen diyorum kendimi bile kaldıramıyorum. O kadar yorgun oluyorum.. Neyse topik amacından çıkmasın. Eşi ve eşinin ailesi ile sorunları olanlar bölümüne döndürdüm galiba Burada o kadar çok dertleşiyoruz ki, ailemin bile bilmediklerini burada paylaştığımdan dayanamadım bunu da anlattım.

Delikız sen çalışıyor muydun ?Aramıza yeni katıldın ama ben pek tanımıyorum seni. Ankarada mıydın ??? :26:

evet insan bir başkasına daha iyi anlatıyor gerçekten ..
inş. herşey yoluna girer
kayınvaliden öyle dediğinde sen de anne çok yoruluyorum bazen kendimi bile kaldıramıyorum diyebilirsin aslında aynı eşine dediğin gibi ...
neyse inş. herşey düzelir...
ben de çalışıyorum memureyim
ankaradayım ,sen necisin peki sormştum ama arada kaynadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…