- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.961
maşallah oğluna canım. sen teslim olmuşsun, allah yüzünü güldürmüş, oğluna sağlıklı kardeşler de versin inş.
Simge yazdı yaaÖğreneceksin koçumm daha kırk fırın ekmek yemen lazım
Ya dedin ya hani bu gece rahat uyku uyuyacam diye onu dedim
Simge yazdı yaaben de önceden aynıydım bir mesaj bile bana nasıl umut olurdu o gece huzurlu uyurdum diye bende Simge ye yazdım canım sende bizim umudumuza umut kattın bende bu gece sayende huzurlu uyuyacağım dedim
İlk öğrendiğimde ne kadar çok üzülmüştüm evliliğim bitecek zannetmiştim
O zamanlar ne kadar çocuksu düşünüyormuşum
Meğersem insanın yaşı değil yaşadıkları olgunlaştıryomuş kendisini
Çok şükürki hemen ramazan ayı gelmişti ruhum nasıl huzura ermişti
Öğreneceksin koçumm daha kırk fırın ekmek yemen lazım
Ya dedin ya hani bu gece rahat uyku uyuyacam diye onu dedim
güle güle tatlım hayırlı huzurlu geceleriyi geceler kızlar ben yatayım..
simge yine gel arada, böyle eskilerden birini aramızda görmekten mutlu oluyoruz.
bende hepinizi çok seviyorummKesinlikle destek konusunda çok haklısın
Buradaki arkadaşlarımı o kadar çok seviyorumkii
Sanki aramızda çok farklı kuvvetli bi bağ var anlatılmaz...
İyiki açmışsın bu topiği
amin canım aminn tamam özel mesaj yoğunluğun olabilir artık hazırlıklı olhepinize umutlu ve mutlu geceler tatlı rüyalar diliyorum...arada uğrarım yine...ama siz sorularınız olursa yazın...seve seve cevaplarım
hiç sağlıklı çıkmadı canım, sonraki ay doğal hamile kaldım.
transfer olamadığımdan bişey diyemicem, dr en az bi hafta dinlen demişti ama.
bana da sayı çok iyi dediler ama sayının çok olmasının kaliteyi düşürdüğünü düşünüyorum, şans artıyo gibi sayı arttıkça ama.
ilaçsız tüp bebek yapılıp pgt yapılsa keşke bizim gibilere, ayda sadece 1-2 yumurta ile. ama teknoloji ve imkanlar buna uygun değil.
hayırlısı olsun canım pgt ile hamile kalınca da oluyo taşıyıcı. eğer olmayacak olsa normal denemezdik.
tamamen nasip.
pgt yapıldığında sayısına bakılıyo kromozomların.
eşimde kromozom sayısı normal, ama bi parçanın yeri yanlış.
onun gibi taşıyıcı bi embryoya pgt yapıldığında sayı yine normal çıkıyo.
bu yüzden taşıyıcının ayırt edilmesi mümkün değil, translokasyonlar için.
tek gen hastalıkları ya da başka sorunları bilmiyorum, ben kendi durumumuzu araştırdım.
yanlış mı biliyorum acaba? simge sen hangi yöntemle pgt yaptırdın?
delikiz1982;24561946 MERHABA CANIM bana yazdılarını ancak şimdi okudum .!.:biliyormusun insan ihtimalleri düşündükçe hayattan beziyor o yüzden ihtimalleri çok da düşünmemek gerek ..
araştırmakan her gün yeni birşey öğreniyoruz bi açıdan iyi oluyor ama bi açıdan da kafamız iice karışıyor .
neyi yapacağımızı şaşırıyoruz bu durumda..
ilk önce kaç yumurtam olacak ,sonra kaçı toplanacak ,kaçı sağlam çıkacak bu streslere giriyorsun ayrı ayrı ,sonra transfer olsan bile tutacakm ı tutmayacak mı ..
bir değil ki stres bin tane..
hepsine ayrı yarı üzülsek sanırım yaşayamaz hale geliriz..
öyle veya böyle biz bu hastalığa yakalandık ..
ağlasak zırlasak tepinsek de elimize bişey geçmeyecek .bununla yaşamyı öğrenip hayatı kendimize zehir etmemenin yolunu bulmak zorundayız..
ben böyle yazıyorum belki ben daha kötü olacağım gün gelecek ama bu işin doğrusu bu ..
seni bilmiyorum ama benim için çok daha farklı oldu herşey..
çünkü bu zamana kadar ufak da olsa bi sorun çıksaydı alışkın olurdum ama sorunu bırak herşey süper gidiyordu ..
herşeye süper deniyordu ,böyle bir durumda bendeki şok iki katı arttı ..
bir de haberi aldığımda kayınvlidemdeydim ..
teli kapatırken ne yapacağımı şaşırdım
görümcem kaynım içerki odada ,ağlayamadım bile resmen içime akıttım ,eşimi aradım hemen gel beni al diye ,üzerimde eşofmanlarımla bindim arabaya ,uzak bi yere çek dedim ağlayarak ..
o an bin türlü şey geçiyor kafandan ama ağlayıp da için boşalınca diyorsun ki ,önünde kocaman bir hayat var ,mutlu olmaya çalışmak da tek yolun.
ne dertleri olan insanlar var onları düşün..
işte o onoktada dili bağlanıyor insanın..
dünyada en şanssz kendini gördüğün anda şükretmeye başlıyorsun e dua ediyorsun haline..
bugüne de şükür diyorsun ..
tedaviye başlamadan daha kötüsün ama tedavi başladık.ça yeniden kabarıyor insanın umutları ..
hayat yeniden normale dönüyor.
vurduğun iğneler heyecanladırıyor seni ,hayal kurmaya başlıyorsun yeniden ..
hayatın kedisi böyle zaten ,umudun kırılana kadar hayal kurarsn ,umut kırılınca bi süre sendelersin ama tekrar başlarsın hayal kurmaya ..
istediğini elde edene kadar hayat hep hayallerle sürüüüüppp gider..
en azından hayallerimiz var buna da şükür.
ya hayal edemeyecek bir derdimiz olsaydı işte o zaman en kötüsü olurdu diye düşünüyorum...
HEPSİ SINAV GERÇEKTEN ..
HERŞEY SINAVI YAPANIN TAKDİRİ.
Biz sadece öğrenciyiz ..
Sınavdan geçmeyi hepimize nasip etsin RABBİM..
AMİNNNNNNNN..
chnb'yle konuştum kızlar. Herkese çok selamı var. 12.haftaya kadar hastanede kalacakmış.
allaha emanet ikisi de.. durum çok mu ciddi acaba? yoksa tedbir olsun diye mi?
benim de kasılmalarım var dünden beri, her aşaması zor bu işlerin.. allaha emanetiz.
canım 9 embriyo mu sağlam çıktı yoksa yumurta mı?eğer embriyoysa fazlalar donduruldumu.merak ediyorum eğer sağlıklı sayısı fazla ise acaba dondurulduklarında diğer embriyolar gibi sağlam çözülürlermi?
Kanaması yokmuş. Tedbir amaçlı, burada daha rahat hissediyorum diyor. 12.haftada İstanbul'a gelecek dikiş için. Aman dikkat et. Allah korusun seni de chnb'yi de yavrularınızı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?