- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.041
kızlar allah kolaylık versin evde gerginlik olunca hiç bişeyin tadı kalmıyo.
akasya tavrını koymakla iyi yapmışsın ama öyle boşanmayı hemen geçirmeyin aklınızdan.
hazade sen niye bunaldın bu kadar, dua et kuran oku iyi gelir. allahtan başka bizi anlayıp huzur vericek olan yok.
benim de kasığımda bi ağrı çıktı 3 gündür gerildik, dr fazla olursa kork dedi. yatsam da oluyo kalksam da.
üstüne okulda bi arkadaş doğum iznine çıktı, onun derslerini bize verdiler, programım süper oldu
okuldan geldim şimdi, ikindiye doğru bi daha gidicem, neyse ki tatile az kaldı.
bi de taşınma durumu var ev arıyoruz, hangi evi bulsak beğenmiyorum soğuktur güneş almıyo vs. bi bahane buluyorum.
aslında hepsi küçük şeyler ama insanın tahammül gücü tükeniyo arada bir.
eşime bi kere bana yemek hazırlamıyosun dedim, annemleri çağıralım yapsın diyo. hıh dedim ben senden bişey istiyorum senin tek sorumluluğun annenleri çağırmak mı??
o kadar da anlayışlı biridir eşim.
amma yazdım ben de ha
Mattikacığım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Küçük erkeğimiz sağlıkla gelecek inşallahBen de bugün kötü bir haber aldım maalesef. Eski arkadaşlar bilir. Benim 2. mutasyonum için ailem araştırılıyordu. Tr'deki lab sonuç geldi. Ailemde birşey bulamamışlar :18: Risk devam ediyor maalesef.. 2. mutasyonun neye sebep olacağını bilemiyorlar. Risk alman gerekebilir dediler. Cumhur Bey'e yazdım. Onun Amerikadan aktaracağı bilgiyi bekliyorum.. Offf offf. Dua ediyorum sadece.. Nasip..
Mattikacığım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Küçük erkeğimiz sağlıkla gelecek inşallahBen de bugün kötü bir haber aldım maalesef. Eski arkadaşlar bilir. Benim 2. mutasyonum için ailem araştırılıyordu. Tr'deki lab sonuç geldi. Ailemde birşey bulamamışlar :18: Risk devam ediyor maalesef.. 2. mutasyonun neye sebep olacağını bilemiyorlar. Risk alman gerekebilir dediler. Cumhur Bey'e yazdım. Onun Amerikadan aktaracağı bilgiyi bekliyorum.. Offf offf. Dua ediyorum sadece.. Nasip..
Canım bence Amerika'da tespit edilecek bak gör. Cumhur Bey yurt dışında, 1 hafta sonra dönecekmiş sanırım. Hemen yanıt gelmezse telaş etme.
İnciciğim bunu öğrenmem iyi oldu. Sağol haber verdiğin için. Ben de cevap gelmedi diye stres olacaktım. Canım aslında Cumhur Bey bu sonuca şaşırmaz. Çünkü o aile araştırmasına gerek görmemişti. Mutasyon de nova yani yeni mutasyon demişti. Ama birkaç doktor aile araştırması dediği için ben ısrar ettim. Yani iş PGT'ye kaldı. PGT'de mutasyonun 2 kopyayı da bozup bozmadığı ortaya çıkacak. İkisini de bozduysa risk almak ya da almamak bana kalacak%50'ye ağlarken ekstra dertler çıktı. Hayat bize oyunlar oynamaya devam ediyor. Bakalım Mevlam ne yazmış. Göreceğiz..
bişey yok muymuş ailende yoksa laboratuvar mı bulamamış?
inş yolunda gider canım işlerin.
Annem, babam ve kardeşimde mutasyon yokmuş canım. Bende yeni bir mutasyon olmuş. O yüzden 1. mutasyonun hastalıkla ilişkisini çözdüler ama 2.mutasyon hastalıkla ilişkilendirilemiyor. Litaretürde tanımlanmış bişey değil. neye sebep olacağını bilemiyorlar. Belki de hiçbirşeye sebep olmayan zararsız bir mutasyondur diyorlar ama tamamen kısmet.. Allah biliyor gerçeği.. Tıp dünyası aciz... Yorumsuz.. Risk alabilecek miyim işte bu çok zor bir karar. Risk yaşamamak için PGT yaptırırken PGT'de bile risk almak zorunda kalmak herhalde kaderin bana bir oyunu.. Tıp tarihinde ilk defa görünen bir durum. O da beni buldu..
elinden geleni yaptıktan sonra allaha güven canım, inş yüzün gülücek.
zararsız bi mutasyondur bence
Akasyacığım canım arkadaşım erkekler böyle kendi aileleri söz konusu olunca aslan kesilirler bi horozlanırlarHerkese günaydın arkadaşlar ;
Zor bir haftasonu geçirdim. Dün de küs bir şekilde kavga ile geçtiEşim yeğenlerine aşırı derecede düşkün. O yüzden benim surat asmamı kendine hakaret olarak algıladı. Akşam oturduk konuştuk. Ben işyerindeki gerginliklerimi anlattım. 2 haftasonu da eğitim vermeye gittiğimi, kaldıramadığımı, yorgunluğumu vs... Sorunun çocuklar olmadığını söyledim. Kendi kardeşim bile gelmek istese yorgunum gelme derdim. Bunu anlattım. Ama erkekler empati yapmayı pek bilmiyorlar. Kendi aileleri ile ilgili en ufak olayı çok büyütüyorlar. Valla artık önemsemiyorum. Beni anlarsa, empati yaparsa , bu zor günlerimi daha da zorlaştırmazsa iyi olur. Yoksa gücüm çok azaldı. Kimsenin nazını, kaprisini , ailesini, çocuğunu çekemiyorum. Hatta bazen kendimi bile çekemiyorum.
Akasyacığım canım arkadaşım erkekler böyle kendi aileleri söz konusu olunca aslan kesilirler bi horozlanırlar
Kayınvaliden de anlamazki bu kadın yorgunmuş işten gelmiş evi ile kendi ile ilgilensin demezki
Hiç bekleme böyle şeyler beklenti içine girmeki mutsuzluk olmasın
Evliliğin ilk yıllarında böyle şeyler olması normal bence
Hemen boşanma lafını ağzına alma canım.Allah esirgesin
Kızlar günaydın ...
Akasyacım hepimiz öleyiz malesefki bende boşanmanın eşiğindeyim eşimle artık bazı şeyleri kopardım cuma günü antalyaya kuzenime gidicem 2 günlüğüne uzaklaşmak istiorum((
Sende eşinle güzelce konuş anlat ailen bilmio ama sen beni biliosun de stresliyim de offf off n olcak kızlar bizim bu halimiz((
Delikız canım benim dilerim emeklerin boşa gitmez yawrunu kucagına alırsın inşallah yumurta sayısına kalitesine takılma canım yeterki allah ol desinn gerisi boşş
kızlar allah kolaylık versin evde gerginlik olunca hiç bişeyin tadı kalmıyo.
akasya tavrını koymakla iyi yapmışsın ama öyle boşanmayı hemen geçirmeyin aklınızdan.
hazade sen niye bunaldın bu kadar, dua et kuran oku iyi gelir. allahtan başka bizi anlayıp huzur vericek olan yok.
benim de kasığımda bi ağrı çıktı 3 gündür gerildik, dr fazla olursa kork dedi. yatsam da oluyo kalksam da.
üstüne okulda bi arkadaş doğum iznine çıktı, onun derslerini bize verdiler, programım süper oldu
okuldan geldim şimdi, ikindiye doğru bi daha gidicem, neyse ki tatile az kaldı.
bi de taşınma durumu var ev arıyoruz, hangi evi bulsak beğenmiyorum soğuktur güneş almıyo vs. bi bahane buluyorum.
aslında hepsi küçük şeyler ama insanın tahammül gücü tükeniyo arada bir.
eşime bi kere bana yemek hazırlamıyosun dedim, annemleri çağıralım yapsın diyo. hıh dedim ben senden bişey istiyorum senin tek sorumluluğun annenleri çağırmak mı??
o kadar da anlayışlı biridir eşim.
amma yazdım ben de ha
İnciciğim bunu öğrenmem iyi oldu. Sağol haber verdiğin için. Ben de cevap gelmedi diye stres olacaktım. Canım aslında Cumhur Bey bu sonuca şaşırmaz. Çünkü o aile araştırmasına gerek görmemişti. Mutasyon de nova yani yeni mutasyon demişti. Ama birkaç doktor aile araştırması dediği için ben ısrar ettim. Yani iş PGT'ye kaldı. PGT'de mutasyonun 2 kopyayı da bozup bozmadığı ortaya çıkacak. İkisini de bozduysa risk almak ya da almamak bana kalacak%50'ye ağlarken ekstra dertler çıktı. Hayat bize oyunlar oynamaya devam ediyor. Bakalım Mevlam ne yazmış. Göreceğiz..
Annem, babam ve kardeşimde mutasyon yokmuş canım. Bende yeni bir mutasyon olmuş. O yüzden 1. mutasyonun hastalıkla ilişkisini çözdüler ama 2.mutasyon hastalıkla ilişkilendirilemiyor. Litaretürde tanımlanmış bişey değil. neye sebep olacağını bilemiyorlar. Belki de hiçbirşeye sebep olmayan zararsız bir mutasyondur diyorlar ama tamamen kısmet.. Allah biliyor gerçeği.. Tıp dünyası aciz... Yorumsuz.. Risk alabilecek miyim işte bu çok zor bir karar. Risk yaşamamak için PGT yaptırırken PGT'de bile risk almak zorunda kalmak herhalde kaderin bana bir oyunu.. Tıp tarihinde ilk defa görünen bir durum. O da beni buldu..
İnşallah canım.. Allah nasip ettiyse olur. Elimden geleni yaptığımı biliyorum. O yüzden artık sadece tevekkül edeceğim. Anne olmak kaderimde yoksa Allah kısmet etmediyse yapabileceğim birşey yok. Genetik kodumu değiştiremem. 35 sene önceye gidemem.İşte hayat çok garip. Annem babam sapasağlamken , taşıyıcı bile değilken ben hasta doğmuşum.. Bazı şeyler insanın elinde değil maalesef.. Yazı böyle yazılmış..
Maalesef öyle Merveciğim.. Belki bu olay herkese ders olur. Çocuklarını göndermezler artık. Eşim de çok sık getirmez.. Acı da olsa bunu açıkça konuşmuş oldum. Hem eşimle hem annesi ile..
Hazade yapma canım lütfen ya niye birbirinizi yıpratıyorsunuz
Bunlar bizim elimizde olan şeyler değilki
Haşa kaderimizi biz yazmadıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?