- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.021
evet insan bir başkasına daha iyi anlatıyor gerçekten ..
inş. herşey yoluna girer
kayınvaliden öyle dediğinde sen de anne çok yoruluyorum bazen kendimi bile kaldıramıyorum diyebilirsin aslında aynı eşine dediğin gibi ...
neyse inş. herşey düzelir...
ben de çalışıyorum memureyim
ankaradayım ,sen necisin peki sormştum ama arada kaynadı sanırım
hımm iy bari bi dene avukatımız var işte fena mıBen avukatım canım. Özel sektörde çok yoğun bir firmada danışman avukatlık yapıyorum.
hımm iy bari bi dene avukatımız var işte fena mı
hangi alanda peki danışmanlık konun
ohh o da iyiPara sektörü, finans .. yani banka
ohh o da iyi
ben de personel memuresiyim
para deme valla battık biz de bu gidişle ,ev de aldık yeni ,kredisini ödüyoruz bi de bu tüp işi çıktı bakalım nasıl doğrulacağz :44:
biz nerden bileim böyle olacağını hep sebepsiz deniyordu ..Valla şeker aynen. Biz ev borcuna girmedik bile. Evlendiğimizden beri pgt ye mecbur olduğumuzu bildiğimizden altınları falan sakladık. Bir de ben sadece genetik test için 6500 TL verince bizim ekonomimiz iyice çöktü
biz nerden bileim böyle olacağını hep sebepsiz deniyordu ..
bi de kayınpederime daha testten önce borcumuz vardı 10000 t onu verdik keşke vermeseydik işimizi görürdü ama bilemiyorsun işte.
sen önceden neden biliyordunki ..
bi de 6500 çok yaa neden o kadar ki
Eşim spor akademisi mezunu. Antrenörlük yapıyor. Bugün aradım kayınvalidemi. İlk defa açıkça söyledim. Evimin huzuru kaçtı dedim. Eşim benimle konuşmuyor dedim. Halen diyor ki çocukların gözü çıksın çok ağladılar. Peşine takıldılar.Demiyor ki senin yorgun olduğun bizim aklımıza gelmedi. Çocuğu oyalayıp oturtmadık. Ama belki bundan sonra göndermez. Ben eşimden biri sürü azar işittikten sonra , aramıza soğukluk girdikten sonra hiç önemi kalmadı ama neyse
Eşim maalesef bunu anlamıyor. Benim yorgunluğumu, çocuklardan rahatsız olabileceğimi... Sürekli diyor ki çocukların sana ne zararı var. Sırtında mı taşıyorsun. Diyorum öyle değil işte. Bazen diyorum kendimi bile kaldıramıyorum. O kadar yorgun oluyorum.. Neyse topik amacından çıkmasın. Eşi ve eşinin ailesi ile sorunları olanlar bölümüne döndürdüm galibaBurada o kadar çok dertleşiyoruz ki, ailemin bile bilmediklerini burada paylaştığımdan dayanamadım bunu da anlattım.
Delikız sen çalışıyor muydun ?Aramıza yeni katıldın ama ben pek tanımıyorum seni. Ankarada mıydın ??? :26:
Akasyacım gergin bir hafta sonu geçirmişsinSon dönemdeki gerginlikler patlak vermiş Senin çok stresli olduğunu biliyorum hem işin yorucu hem bu tedavi işleri seni çok yoruyor. Eşin de eminim en az senin kadar öyledir. Eşinin ailesi bu tedavi işlerini bilse biraz daha anlayışlı davranmaz mı acaba?
delikız hadi hayırlısı. Yumurta sayın çok iyi. İnşaallah bol bol sağlıklı çıkar, transferle kalmazsın bir kısmını da dondurtturursun.
sağolasın inci
valla iimi kötümü bilemiyorum hiç ,çok yumurta kaliteyi düşürüyormuş doktoryle dedi
nette bakıyorum da 20 ve üstü yumurtası olan var
ilk başta benim neden o kadar olmadı demiştim ama şimdi demiyorum
dondurmahiç gözümde değil
transfere yetecek kadar 2 ane çıksın da bana yeter inş.:18:
bugün kesin yumurta toplama günü belli olacak
9 da randevum var ama akşama yazarım inş. çünkü işyerinde girmiyor buraya ..
merhaba delikız
dün nete giremedim,bugün de pc de sorun var,seni ekleyemiyorum bir türlü..
yumurta sayın gayet güzel,bugün de dr a gidecekmişsin,inşallah güzel geçer..
bu senin ilk denemen,muhtemelen toplama sırasında bir kaç tane fazla çıkıyor yumurta,yani en azından bende öyle olmştu....
sen hiç endişelenme,inşallah süreç güzel ilerleyecek....
kızlarrrrrr
neler oluyor
cok işim var okuyamadım ama son sayfada Hazadenin boşanmanın ile ilgili bir seyler yazdıgını okudum ve sanki Akasya'nin da adi geciyordu mesajlarda.
hayırdır Allah aşkına
Canım vallahi zaman zaman aklımdan geçmio deil inankii yoruldum artıkk(
ya ne olur yoruldum demeyin
ayrılmak çözüm değil bunu hepimiz biliyoruz
esimin bir arkadası var , cocukları olmuyordu gerci 2 yıllık evli idiler. ben bu kadar kısa sure olmayana olmuyor dıyenlere kızıyorum .
neyse adamla kadın ısı gucu bırakmıs gıtmısler bır sehre , 3 ay orda yasamıslar, herseyı terk edıp.
ve kız hamıleymıs ...
dıle kolay tam 12 yıllık evlı olup 9 senedır debelenıp cırpındıktan sonra boyle haberlere uzuleyım mı guleyım mı bılmıyorum.
ama ayrılmak cozum degıl arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?