Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bende Translokasyon olacağına kan pıhtılaşmasını tercih ederdim

bizde ikisi de var
bir de nasip değilse bişey bahanesi oluyo, pıhtılaşma topiğinde 7 defa düşük yapan var, kromozomları fln normal.
aynı pıhtılaşma ile haberi olmadan doğuran da var. karışık işler

Son düzenleme:
Hiç canım sohbet ediyorduk arkadaşlarla
Sne ne yapıyorsun nasılsın canım görüşemiyoruz uzun zamandan beri
Varmı hamilelik müjdesi felan

nerde canım malesef reglım geldı bıtecek hatta 1 kac ay sonra tedavıye baslayacaz bakalım
ozledım kız senı acık gorunce geldım ben pek gıremıyorum artık

He ya bende eskiden takip ediyodum o topiği bi beydağlı diye bi arkadaş var 7 tane düşük yapmış
Bide sewinç diye bi arkadaşım var oda ilk çocuğu normal sorunsuz doğurmuş sonra 2 düşük yapınca çıkmış pıhtılaşma olduğu olduğu

Mattika bir şey soracağım benim bu kromozom analizimde
Resiprok tipte translokasyon saptanmıştır diyo
Sizdeki hangi tip canım hatırlıyomusun

nerde canım malesef reglım geldı bıtecek hatta 1 kac ay sonra tedavıye baslayacaz bakalım
ozledım kız senı acık gorunce geldım ben pek gıremıyorum artık

Canım benimm bende özledim seni
Ben hep buralardayım sizin net mi gitti kuzum artık neden giremiyorsun
Eski topiğe hiç uğramıyorum zaten
Ne tedavisi hayrola aşılama felan mı yaptıracaksınız

Canım benimm bende özledim seni
Ben hep buralardayım sizin net mi gitti kuzum artık neden giremiyorsun
Eski topiğe hiç uğramıyorum zaten
Ne tedavisi hayrola aşılama felan mı yaptıracaksınız

yok net var canım
bı ara sorun vardı gıremedım sonra cenaze vardı bıde yaz geldı sureklı ev gezmesı temızlıge baslıyak cam bıde buraya gırınce sureklı gebelık gelıyo aklıma fıkrıme kafamı baska
seylere verıyorum yok canım ozel bı dok bulduk onun yerıne gıdecez artık ılacmı ıgnemı ne verırse esım yıllık ıznıne kadr bekleyecegım

sen neler yapıyosun bacım

Hatırladığım kadarıyla en son muayeneye gittiğinde bi olumsuzluk yoktuı
Ne gibi bir yol izleyecek doktorunuz
Güvenilir bir doktordur inşallah
Dikkat edin canım
Kız illa bebek için hamilelik için mi gireceksin
Aç gel iki muhabbet ederiz kafan dağılır
Şahsen ben öyle yapıyorum
Bendede hep aynı canım değişen bir şey yok

bi sorun cıkmadı esım sonuc ıyı cok ovuyola dok akrabalar bu dok sayesınde hamıs kalmıs ozel muane yerıne gıdecem canım elıme pc bı alıyom ne kur yapar nasılm hamıle kalrım dırek bunları aratryorum kk bırak pc almıyorum elıme canım bıd evde duramıyorum kı yaz geldı sukur kocıs erken gelıyo kısın 4 duvar arasında catladım

hey maşallahİyi gezmeler sana
Kafana çok takma derim çünkü taktıkçada olmuyor
Geçen sefer gittiğimde doktorum böyle söylemişti
Hayırlısı bakalım
Hadi ben çıktım Allah'a emanet ol öptüm görüşürüz
Arada bir gel özletme kendini

actıgımda sana bakıoyrum ızını suruyorum kız neden gelmıyon sen dıger topıge kafa takmayacam canım ya baska seylere kafamı yoruyorumm bakalım kısmet tatlım optum ıyı geceler

hazade seni pataklayabilir miyim
Patakla canım patakla
Canım benim Allahım emeklerinin karşılığında sana hayırlı bir ewlat nasip etsin inşallahhh...

Vallahi canım hiç dert etme bende hayatta tutamam 5 kere sürgüye yaptım düşün
İnşallah hayırlı sonuçlar alıcaz canım benim
Ay bende abartmışım cem bey beni görünce güldü zaten adamın yüzüne yapıcaktım neredeyse
Sağlam çıkıcak canım hayırlısıyla sakın düşünme biz çok o hatayı yaptık ve kendini herşeye hazırla iyiyede kötüyede
Ewet canım bende çok dikkat ettim ama öle yapmamak gerekiomuş ben 3 saat yattım 2 gün uzunadım ama arada kalktım sonra geldim işimide yaptım yemekde ama kısmetimizde yokmuş
Allahım maddi manevi yardımcınız olsun canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz.sen hangi hastanede tedavi görüosun canım? ve sizde sorun neydi unuttumda :26:
bende Translokasyon olacağına kan pıhtılaşmasını tercih ederdim
Bendeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeeee
Canım sorunlar farklı farklı işte Durumumu bilen bazı kişiler bana doğal dene diyorlar ama göz göre göre nasıl denerim. Zor işler çok zor...
Canım ben bu ay korunmuycam 3 kere hamile kaldım belki normal olur .. Yeterki Allah ol desinn

günaydın akasya78
birkaç gündür giremiyordum
yazdıklarınızı okudum
mutasyonunla ilgili haber seni üzmesin
bize yapılan açıklama 7 kuşak geriye gidebileceği gibi
hamileliktede oluşmuş olabilir denmişti
senin sorunun ne olduğunu hatırlayamadım tam olarak
anlatabilirmisin

Selam canım

Ben cam kemik hastasıyım. Bunun için genetik test yapıldı. 7. kromozomda 25. ekzonda bir ana mutasyon buldular. Bu mutasyon cam kemiğe sebep olan ana mutasyondu. Bunu tespit ettiler. Ancak bir de 2. ekzonda bir mutasyon bulundu. Bunu literatürde bulamadılar. Yani cam kemiğe sebep olan bildirilmiş, tanımlanmış bir mutasyon değil. Dediler ki ; aile araştırması yapalım onlarda çıkarsa bu mutasyon hastalığa sebep olmuıyo , zararsız deriz. Ailede maalesef çıkmadı. Çıkmayınca şu an diyorlar ki ; senin iki mutasyonun olduğundan 2 kopyan da bozulmuş olabilir. 2 kopyan da bozulduysa risk alıp almayacağına karar vermen gerekebilir. Yani hastalığa sebep olan ana mutasyonu eleriz ama her durumda diğer mutasyon kalır. Bunun da bebekte cam kemik yapıp yapamayacağını bilemeyiz dediler. Yani PGT bile yaptırsam riskim devam edebilecek...

Şu an tek duam iki kopyayı da bozmamış olması Her iki mutasyonda tek kopyada ise sorun yok. Ama iki kopyada bozuksa zor bir karar vereceğim.. Ne yapacağımı, ne karar vereceğimi ise hiç bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…