- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.101
sorma ya buhastane personeli beni deli ediyor.
doktorlr çok şeker ama hemşiresi personeli gıcığına denk düşünce insanın psikolojisini bozuyorlar yaa..
biz de diyoruzki herşey içinde çok uygun bi fiyat verdiler.
meğer öyle değilmiş.
neyse artık buün bu yüzden çok yıprandım bi daha konuşunca iice sinir oluyorum.
biz de kredi çekeceğiz sanırım .
çünkü 2500 tl ev kredisi ödüyoruz kiradayız, ödememiz çok bi de bu girdi altından kalkamayacağız..
ananası biz her gün yiyoruz zaten evde mutlaka olur ..
inci bu pıhtılaşma çok önemli değilmiş ki,zaten coraspin veriyorlarmış ya da clexane iğne,kendin yapıyorsun,bu testlerde 3 4 haftada çıkıyor,benimki öyle çıkmıştı...
inci bu pıhtılaşma çok önemli değilmiş ki,zaten coraspin veriyorlarmış ya da clexane iğne,kendin yapıyorsun,bu testlerde 3 4 haftada çıkıyor,benimki öyle çıkmıştı...
Çok da yatmamak gerek kan dolaşımının yavaşlamaması için. Kendini yorma, ani hareketler yapma yeterli. İnşaallah hayırlısıyla. Hiç bilmiyorum ne zaman. Maddi ve manevi toplanmamız gerek.
Canım ben bu pıhtılaşma testlerini pek bilmiyorum. chnb bana baktır demişti. Bu kadar çaba veriyoruz bir şey olmasa da baktırmak istiyorum açıkçası. Doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek.
bize de öyle yapmasınlar fiyat konusunda delikız?
bir de muhasebeci burası çok farklıdır,biz fiyatlara çok önem vermeyiz falan demişti bize....
bu arada pgt dahil mi 6500istediler?
bak canım bu zamana kadar kimseye söylememişsin,ben de öyle,bundan sonra da kimseye söyleme bence...kimse anlamaz senin halinden,bir de insanların gereksiz sorularına muhatap kalma....hiç belli olmaz,birisi olumsuz bir şey der falan boşu boşuna canın sıkılır,bu durumu yaşamayan bilmez....
pgt cuma belli olsa,zaten haftaya en geç çarşamba transfer olur,3 gün rapor alsan hafta biter,cumartesi pazar da dinlenirsin,sonra işe dönersin,kimsede bir şey anlamaz...
evet pgt dahil fiyatı ..
evet ilk başta sık hastaneye gitce mdiye eşim sadece şefine söyle sorun yaratmasın istersen dedi .
ben de yok rahatsızım tedavi oluyorum derim dedim .
bin türlü hastalık var illa tüp bek yatırıyorum demem şart değilya.
zaten şef de sormadı sağolsun sorun etmedi.
cuma tüm gün hastanede olacağım mesela işe gitmem o zaman küçük bi cerrahi operayon geçircem gelemeyceğim diycem.
sorarsa kadın hastalıklarından derim o kadar..
nerden bilecek ama raporu da doktora farklı yazdırırım diyorum tüp bebek diye geçmesin diyorum..
raporu gören anlar çünkü..
pgt cuma belli olmaz cuma toplanacak daha ..
Allah yardımcınız olsun. Biz iki tedavi için de borçlandık ailelere. Maddi olarak çok sarsıyor insanı gerçekten ama buna da şükür tabi. Borç harç bir şekilde yaptırabiliyoruz çok şükür.
amin cümlemizin inş.
kayınpederim bize ev alırken yardım etti ..
ona borcun yarısını daha yeni vermiştik vermeseydik keşke işimizi görürdü a nerden bileceğiz böyle olacağını..
ailelerden destek olmadı bize işte durumları yok daha doğrusu ..
biz eşimizle herşeyimizi kendimiz yaptık kendi maaşımızla.
.çok şükür maddi sıkıntımız yok ama aniden çıkınca elde para kalmadı..
ayda 3500 tl sadece ev kredisi ve kiraya veriyoruz ev olmasa on kere tüp yaptırırdım da hayırlsı artık ..
para bulunur bi şekilde inş. sonuç güzel olsun da
amin cümlemizin inş.
kayınpederim bize ev alırken yardım etti ..
ona borcun yarısını daha yeni vermiştik vermeseydik keşke işimizi görürdü a nerden bileceğiz böyle olacağını..
ailelerden destek olmadı bize işte durumları yok daha doğrusu ..
biz eşimizle herşeyimizi kendimiz yaptık kendi maaşımızla.
.çok şükür maddi sıkıntımız yok ama aniden çıkınca elde para kalmadı..
ayda 3500 tl sadece ev kredisi ve kiraya veriyoruz ev olmasa on kere tüp yaptırırdım da hayırlsı artık ..
para bulunur bi şekilde inş. sonuç güzel olsun da
canım tedavin hayırlı olur inş az kalmış senin artık .
inci seni hatırlıyorum güzelim olsun daha ilkmiş tedavin bundan sonraki tedavin güzel sonuçlanır inş.
canım tedavin hayırlı olur inş az kalmış senin artık .
inci seni hatırlıyorum güzelim olsun daha ilkmiş tedavin bundan sonraki tedavin güzel sonuçlanır inş.
Allah kolaylık versin. Zor işler. Manevi olarak insan çok yıpranıyor bir de maddiyatla uğraşmak zorunda kalıyor. İnşaallah bu tedavinle yavruna kavuşursun.
bişey yapmayacağız pgt yapacağız işt
döllenememe sebebi bu yani anladınmı ,bizim sorunumuzdirek yumurta bozukluğu ..
hem iyi hem kötü olabilir bu durum..
yani hastalık riski bizde daha az ,sağlam yumurtaya denk gelirse mesela doğal da kalırız ama denk gelmyor işte ,valla doktor senin gibi olup doğal hamile kalan görmedim hiç dedi ..
ya ben şimdi moral bozmak istemiyorum herşey pgt de ortaya çıkacak ..
ben de sana örnek olurum fikir edinmiş olursun böylecek.
belki de sorunumuz dölleniyor ama bölünemiyor tutunamıyor vs.
bakalım yaaa nasip ..
bu arada özel mesaj attım almadınmı mail adresim vardı
bende Translokasyon olacağına kan pıhtılaşmasını tercih ederdim
Canım sorunlar farklı farklı işteDurumumu bilen bazı kişiler bana doğal dene diyorlar ama göz göre göre nasıl denerim. Zor işler çok zor...
bende Translokasyon olacağına kan pıhtılaşmasını tercih ederdim
aynen bence de ..zor çok zor..
bizde de korunma olmaz daha sonra da sanırım nasılsa gebe kalamıyorumki
Canım sorunlar farklı farklı işteDurumumu bilen bazı kişiler bana doğal dene diyorlar ama göz göre göre nasıl denerim. Zor işler çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?