Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benden istemedi vallahi ... Neyse olan oldu artık zatenn,İnşallah bizlerde hamile kalır ve yıllar sonra böle bizlerdende söz eferler..
Volkan bey haftanın 2 günü burda canım dediğin gibi ama yoksada gelioo 10 dk işlem için 1,500 alıo canım gelmezm :)
kadıköy Florange Nıghtale hastanesinde yeditepeye gidip biopsi aldı ertesi günde haber verdii

kafam iyice karışıyor
ben 4500 tl ödedim
bana söylenen sadece translokasyona bakmayalım
diğer kromozomlara etki yapıyor onu da görmemiz lazım
setup ücreti translokasyon ve 9 lu tarama için aldılar bu parayı
ve saatlerce ilaçlı suda falan beklettiler 3.gün geç götürmüşler biopside alınan hücreleri
4.güne sarktı öğleden sonra da diğer risk taşıyan kromozomlara baktılar ve saat 5 gibi sonuç çıktı
ilki nerde olmuştu genetikstemi

selamün aleyküm kızlar...
nasılsınız?herkes iyidir inşallah.çok giremiyorum girsemde şöyle bi bakınıp çıkıyorum.
ajasya canım bana mesaj yazmıştın geçenlerde sonradan gördüm ama cevap yazma fırsatım olması kusuruma bakma nolur.
hepinizi öpüyorum aeolun sevgiler...

24 sure tekniği il bakılmış canım sanırım seninki benimki Fis tekniği ile bakıldı.1,500 tl ödedim ... Geçen defa evet canım genetiks de yapıldı 2,000 verdim o zaman hakan bey var ordada

Önemli değil canım. Bu aralar maşallah topik çok hızlı Ben de yetişemiyorum.. Prensesleri öp benim için Dualarını bekliyorum..

24 sure tekniği il bakılmış canım sanırım seninki benimki Fis tekniği ile bakıldı.1,500 tl ödedim ... Geçen defa evet canım genetiks de yapıldı 2,000 verdim o zaman hakan bey var ordada

yok canım benim
bahçecide 24şur yok zaten
fishle bakıldı
peki senin diğer kromozomlara da bakıldı mı

aminnnnnnnnnnnn ALLAH RAZI OLSUN :38
ALLAH hepimizin ne muradı varsa versin inş

aynennn

hituci nasılsın canım? uzun zaman oldu görüşmeyeli...arada uğruyorum bende...ikizler nasıl bakalım...yoruluyorsundur tabi...bizim yaşadıklarımızı şimdi burdaki arkadaşlar yaşıyor...inşallah onlarda daha sonra bizim gibi muratlarına ererler...çok zor bir süreç...allah yardımcıları olsun...

merhaba kizlar rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun ve herseyi gönlünüze gore versin. eger bi mahsuru yoksa size bi soru sormak istiyorum memorial tüp bebek merkezinde pgt yapilirsa emriyo basinami ücret aliyolar yoksa nasil oluyor,bileniniz varmi?

merhaba canım.evet uzun zaman oldu görüşmeyeli özledim seni ve diğer kızları.ikizlerde iyi hamdolsun.temmuzda 2 yaşları bitecek Allah nasip ederse.yorucu oluyor tabi ama alıştım artık.sen nasılsın neler yapıyorsun.oğlun da iyidir inş.duana içten amin diyorumcanım.inşallah buradaki arkadaşlarda birgün bizim gibi çocuk sahibi olurlar hayırlısıyla sağlıkla.
Bizde olmaz zannediyorduk ama çoğumuz bebeklerimize kavuştuk hamdolsun.
Sen ben pgt06 cennet kokulum zümmin muradımıza erdik Allahın izniyle.darısı buradaki arkadaklara hayırlısıyla sağlıkla inkallah.amin.

Merhaba cennettemeleğim. Okmeydanı Memorial'da embriyo başına fiyat alınıyor. Fish ile bakılırsa 150 euro, array-CGH ile bakılırsa 350 dolar. Diğer şubelerinde ne kadar olduğunu bilmiyorum.

Merhaba cennetmelegim, pgt ücretleri merkeze göre değişiyor, ben Bahçeci ve Memorial Okmeydanı'nı biliyorum. Bahçeci sabit ücret alıyor embriyo sayısı kaç olursa olsun aynı ücreti alıyorlar, Memorial da embriyo başına ücret alınıyor.

Arkadaşlar merhaba, herkesin üstüne bir hüzün çökmüş, Allah hepimize moral, güç kuvvet versin.
Benim için de beklenen gün geldi. Yarın için randevu aldım kısmetse 4. tedavime başlıyorum.
Artık kanıksadım sanırım ve son dönem arkadaşlarımızın yaşadıklarından sonra pek heyecanlı değilim.
Ama içimden bir mucize beklemiyor değilim, belki bu sefer beni yakalar şansım ya da ben onu yakalarım :)
Kısaca ne çok umutluyum ne çok karamsar, bekleyip göreceğiz bakalım...
Fırsat buldukça yazarım size gelişmeleri.....
Bütün arkadaşlara selamlar iyi bakın kendinize önce sağlık diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…